punto - ei enää ikinä

mopolla mieluummin

Fiat Punto dynamic 60dp. olihan se nätti metallinvärisenä ja pojalle ensimmäiseksi autoksi tarpeeksi tehoton. kivoja nappuloita ja city-toiminto. joo. mutta kun ei se paska aina kulkenut. tai kulki parkkipaikalla 2 metriä tukkimaan käytävän, mutta siihen se jäi. takuuseen meni, oli jäänyt ratasto kiristämättä tehtaalla. oli reikä pohjassa. oli nostettu väärästä kohtaa liikkeessä edellistä korjattessa. oli haljennut bensatankki. haljennut perkele. takuuseen meni, kuulemma niitä harvinaisia vikoja. ajettua tuli vuodessa kymppitonni, huollon ajaksi saaduilla sijaisilla toinen, jos ei kolmaskin mokoma. ei perkele. maanantaiversio tai ei, ei enää ikinä mitään italialaista. nykyjään poika seurustelee italialaisen tytön kanssa. saas nähä, ilmaantuuko niitä harvinaisempia vikoja vai vaan ne tavallisimmat.... että ottakaa vaan punto. kiva ja toimiva. useimmiten.

13

2752

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • erkki-

      Jos Punto noin lahoaa, niin taitaa olla todella harvinaisen huono yksilö. Itse en ole Puntolla ajanut metriäkään, mutta negatiivisia kommentteja en ole kyllä kuullut. Hyviä biilejä tuntuvat olevan.

    • Dynamic 60

      Viikonvaihteessa loppuu takuuaika ja vielä ei ole ollut yhtään vikaa :-). Ei edes polttimon vaihtoa. Kaksi vuotta huoletonta ajoa.

    • kesken

      Ei ole omassa ollut vielä sitä ensimmäistäkään vikaa.Jo toinen Punto ajossa.Tuo vikalista näyttää aika hurjalta.Hyvin keksitty :)

    • enpä usko

      on tullut katkeraksi.

    • tämä

      pitäisi tulkita? Tosi tapaus vaiko provo? Harva ostaa pojalleen uutta/uutuuden karheaa autoa ensimmäiseksi autoksi. Takuukorjaus ja korjauksen tekijä ei tiedä mistä nostaa? Tiedän kyllä ettei DA ole niitä parhaimpia paikkoja mutten kyllä niele tuota väitettä. Haljenneen bensatankin kyllä huomaa heti kun huomasin Opelin vuotavan bensaputkenkin heti. Ja suurin ihmetyksen aihe on, että mistä firmasta SAA huollon ajaksi sijaiskärryn. Onkos kukaan muu törmännyt moiseen firmaan? Lause "että ottakaa vaan punto" mielletään ettei ole maksettu mitään. Jaa, että poika seurustelee italialaisen neidon kanssa. No eipä siinä mitään pahaa ole. Itse olen töissä paikassa, jossa suomalaisia nuoria koulutetaan kansainväliselle alalle. Ihmettelen vaan jossei näitä pipopäitä saa edes kunnolla puhumaan englantia niin miten niitä saa puhumaan italiaa?

      Mitenköhän pitäisi tulkita koko viesti?

    • Teuvva

      elämä on!

    • Äidinkielen lehtori

      Tätä kirjailijanalkua ei olekaan nähty tällä palstalla muutamaan viikkoon!

      Kirjoitustyyli säilyy samana, autot vaan vaihtuu, milloin Stilo tai jokin muu malli. Mielikuvitusta tuntuu pojalla olevan. Kirjoitusvirheiden paljoudesta sekä liian runsaasta liiottelusta (kukaan ei usko) johtuen annan tarinasta 5-.

      Yritä vaikkapa huomenna uudelleen!

    • ihmisiä

      ennen täällä oli oikeasti mielipiteitä ja no, jotain muutakin kuin paskapuhetta. mitään pahaa en ole aikaisemmin puntosta kuullut, huvittaa jo tämä alkup. viesti. mutta huvittavinta on se, että tähän reagoidaan niin paljon. on meillä jo "äidinkielen lehtorikin" vai mikä lie... kyllä alkup. viestin kirjoittaja tästä nauttii, jos on vain pyrkinyt nostattamaan kohua.

    • mopedilla

      Juu, ajele vaan edelleenkin sillä honda monkeyllä. Kyllä se vielä koittaa aika, jolloin saat ajokortin, vanhan corollan ja karvanopat.

    • tojuha

      omalla puntollani 80exl vm.2000 ajettu 96000km ilman mitään vikoja,joten ei voi yleistää että kaikki puntot olisivat samanlaisia.

      • 78uwu882828

        se, että Fiatin laatu vaihtelee. Joukossa on täysin virheettömiä ja loistavia yksilöitä, mutta sitten on myös näitä maanantai ja perjantai kappaleita.

        Itsellä uutena hankittu brava seisoi neljän vuoden aikana viisi viikkoa, kun normaaleja huoltoja piti olla kolme ja päälle neljä öljyn vaihtoa.

        Se pisti vaihtamaan merkkiä. Onneksi hölmö automyyjä hyvitti vielä silloin kunnolla.


      • käteen
        78uwu882828 kirjoitti:

        se, että Fiatin laatu vaihtelee. Joukossa on täysin virheettömiä ja loistavia yksilöitä, mutta sitten on myös näitä maanantai ja perjantai kappaleita.

        Itsellä uutena hankittu brava seisoi neljän vuoden aikana viisi viikkoa, kun normaaleja huoltoja piti olla kolme ja päälle neljä öljyn vaihtoa.

        Se pisti vaihtamaan merkkiä. Onneksi hölmö automyyjä hyvitti vielä silloin kunnolla.

        Tajuaahan tuon nyt Erkkikin, että tämän ketjun aloittaja tuskin on edes istunut Punton kyydissä. Kirjoitus on provo, jonka näemmä voi joku ottaa tosissaankin.


    • Anonyymi

      Hyvä provo tämä kirjoitus vuodelta 2005.
      Pitää sanoa, että oma kulkuneuvo on 2004vm Punto ja se toimii vieläkin ja ruostetta ei ole joka paikassa kuten kilpailevilla merkeillä, vaan vain etenkin helmoissa, joita on terävä louhekivimurska raiskannut.
      Muissa uudemmissa 20xx-autoissa kun on monissa joka paikassa nyt jo ruostetta. On takaluukun reunoissa, ovenpielet ylös asti ja sitten on helmat ja lokasuojat melkein puhki jo ja rekisterikilven takaa valuu ruostevesi.
      Punto näkyy ruostuvan sieltä missä rungon sinkki on vaurioitettu, kuten tuulilasin vaihdossa lasin pielet tiivisteen alta, jne.
      Moottori on ihmeen hiljainen, vaikka ajettu jo reilusti yli 250t.
      Puntojen tankki on muovia, joten pitää alta tunkata, jotta saa hajalle. Se ei ole tyyppivika.
      Paikallinen Fiat-huolto aikanaan sanoi, että tämä on se ikää kestävin auto kokoluokassaan. Ei näy olleen väärässä. Vikana ovat olleet kuluvat osat (kuten kaikissa autoissa) sekä uutena sähköviat (moottorinohjausyksikkö), joka päivityksellä korjattiin. Se mitä Puntoja näkee liikenteessä, niin näkyvät toimivan, jos ei ole sitten ajanut kännissä metsään autoa, joka ei ole auton vika. Harvoin on tien sivuun ketään Punto jättänyt, ellei ole polttoaine loppunut

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      68
      6783
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4400
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2813
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2100
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1663
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1447
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1151
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      305
      1135
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1124
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1091
    Aihe