Kyllä kuopiolaiset ovat juoppoja ja tyhmiä.

Anonyymi

Tapahtui tänään Haapaniemen Lidlissä. Joku pariskunta oli tuonut useamman ison jätesäkillisen tyhjiä tölkkejä. Siinä ne kaikessa rauhassa laittelivat tölkkejä pullonpalautusautomaattiin. Mikään kiire ei näyttänyt olevan. Jono kasvoi selän takana ja osa kääntyi ovella kun näki sen lastin.

Miten tyhmä pitää olla ettei voi tuoda säkillistä kerralla tai viedä niitä Päivänrannan Citymarkettiin jonne on hankittu automaatti tätä varten?
Päivärannan automaattiin voi heitää säkillisen kerralla.

8

186

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tölkkejä ja pulloja ei tarvitse panna hihnalle enää yksitellen.

   Pullojen ja tölkkien palautus Päivärannan K-Citymarketissa on tehty mahdollisimman helpoksi.

   Pullonpalautusautomaatin syöttöaukosta voi kaataa säkillisen tölkkejä ja muovipulloja yhtä aikaa. Enää niitä ei tarvitse laittaa yksitellen, ellei halua. Vierestä kyllä löytyy kolme automaattia, joihin palautuspakkauksen voi asettaa edelleen yksitellen.

  • Anonyymi

   Kerroitko sen myös tietämättömille?

  • Anonyymi

   Päivärannan citymarketti on tosi kallis kauppa verrattuna Lidliin.
   Mikset itse mennyt citymarkettiin vaan valitat täällä?

   • Anonyymi

    Jos et ole huomannut, etä ulkona on helle +27 astetta lämmintä. Tarkoitus oli palauttaa pari pulloa ja hakea Lidlistä lisää juotavaa. Olisi tullut kalliimmaksi lähteä Päivärantaan kuin mitä pullopanteista olisi saanut.

    En usko, että nämä kaksi torveloa olivat kantaneet tai tuoneet polkupyörän tavaratelineellä jätesäkit vaan kyllä siihen on vähintään tarvittu pakettiauto. Mistä lie tölkit haalineet tai varastaneet.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Tuhansien aiheiden tyyppi odotellut puolituntia palautusjonossa parin tölkin kanssa ja alkaa haukkumaan kuopiolaisia tölkinpalauttajia juopoiksi, tyhmiksi, varkaiksi ja vielä torveloiksi.
   Olihan tuossa uutisissakin juttua kuinka helle pehmittää pään joka tosin tuhansien aiheiden tyypillä on jo ennestään pehmeä.
   Miksi tyyppi ei käytä oman kaupunkinsa pullonpalautusautomaatteja?

   • Anonyymi

    mikäpäs siinä palautuskoneella seisoskellessa, ilmastoiduissa sisätiloissa niin ei tarvitse edes sen aikaa olla tuolla ulkona tappohelteessä.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa meni synnyttämään

   Hyvinkään sairaalaan. https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-saapui-synnyttamaan-mikko-rakas-kuvasi-kultaansa-videokameralla-katso-kuvat?utm_sou
   Kotimaiset julkkisjuorut
   224
   9985
  2. 55
   2571
  3. Mama Aitolehti syömässä

   Ja säilyttää maskia käsivarressa. No onpa hygieenista.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   71
   1411
  4. Anne Aitolehti ei ole ottanut koronarokotusta

   Jopa Martina on ottanut yhden. Turisee näitä tietoja instassaan, eli ihan julkista tietoa on. Ja Espanjassa ovat. Hohhoijaa tuota typeryyttä.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   1095
  5. Onko ässien suhteen bilettäjä sittenkin Sofia

   Stefu yrittää pitää työmoodia päällä ja natku vaan bilettää? https://www.seiska.fi/kotimaa/sofia-belorf-ja-stefan-therman-herattivat-huomiota-aamuvarh
   Kotimaiset julkkisjuorut
   60
   1057
  6. Voi Pikkarainen

   Sun viimeisin insta kuva. Oot sit oikein taas asetellut Martinan shakkerin pöydälle ja kattokaa, Nalakin näkyy, unohdit vaan Fiatin avaimet. Teidän ka
   Kotimaiset julkkisjuorut
   47
   1027
  7. Poliisi vaatii viittä miestä vangittavaksi epäiltyinä Seinäjoella marraskuun lopulla tapahtuneesta

   Onkohan kukaan seuraamassa tai katsomassa oikeuden papereita. löytyyköhän vinkkejä henkilöistä sitten m-infosta tai y-laudalta?
   Seinäjoki
   45
   1011
  8. Maisan vihaajille ikäviä uutisia

   Kaikista epäonnentoivotuksista ja muusta perseilyistä huolimatta Maisa ja Mikko saivat ihanan tyttövauvan. Voimia vihaajille 😁
   Kotimaiset julkkisjuorut
   88
   957
  Aihe