Nyt on aika palata takaisin siihen Estoniaan

Anonyymi

Kun Estonialla sukelletaan, niin on aika palauttaa mieliin, mitä siitä totena tällä palstalla kirjoitettiin.

Onko joku edelleen sitä mieltä, että siellä kävi ydinsukellusvene purkamassa lastia?

47

737

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      En usko tuohon ydinsukellusveneeseen. Olen varma, että UFOt naapurigalaksista ampuivat sen upoksiin.

    • Anonyymi

      Tottakai ydinsukellusvene, nimenomaan ydinsukellusvene kävi purkamassa lastia. Olosuhteet lastin siirrolle keskellä merta aluksesta toiseen olivat loistavat. Myrskyävä meri ja pimeää. Meinasivat käydä hakemassa lisää vichyä Silja Europan autokannelta mutta kun Estonia upposi, piti poistua paikalta.

    • Anonyymi

      Missä ne foliohatut nyt ovat?

      Kun avaruus ei enää riitä...

    • Anonyymi

      Trolli se siellä sukelteli

    • Anonyymi

      Siellä kävivät salaliittoteoreetikot ampumassa Estonian upoksiin, jotta voisivat perustaa suomi24 -sivustolle keskustelun asiasta.

      • Anonyymi

        Jokainen uskoo mihin tahtoo.. Jotkut pitävät Mainilan laukauksiakin salaliittoteoriana. Koko ihmiskunnan historia on täynnä asioiden kyseenalaistamista ja kehityskin on juurikin seurausta tästä. Olisiko putkiaivoisten kannalta sittenkin parempi tietää, että se maailmakin on pannukakku?


    • Anonyymi

      On se kyllä niin järkeenkäyvää. Tshernobylissa räjähtää ydinreaktori ja tämä peitetään betonisarkofagilla -> autolautta Estonia uppoaa "keulaporttirakenteen peitettyä" ja Ruotsin pääministeriltä Carl Biltiltä irtoaa nerokas ajatus peittää koko hylky betonikuoreen -> ydinkäyttöinen sukellusvene Kursk uppoaa/haaksirikkoontuu ja koko laitos päätetään nostaa syvyyksistä päivänvaloon, minkä jälkeen sukellusveneen jäänteet on helppo tutkia perin pohjin ja havaita kaikki vauriot myös ulkopuolisten.

      Niin kauan, kuin Bilteillä, Laareilla ja sen sellaisilla konnilla henki kulkee torvessa ja varsinkin Yhdysvaltain ja Ruotsin viranomaiset tulevat salaamaan arkistoissaan Estonia -turmaan liittyvää materiaalia, tuskin ainakaan tämän sukupolven aikana rikolliset vallanpitäjät/muut asiaan osalliset tulisivat sallimaan totuuden tulevan päivänvaloon ja täten tulemaan tuomituiksi lain edessä. Voisi vain kuvitella millaiset lumivyörymäiset seuraukset tämä aiheuttaisi kokonaisuudessaan. Harva vallanpitäjistä/eliitistä on valmis ehdoin tahdoin tekemään poliittista itsemurhaa ja viihtymään viimeiseen päivään asti kaltereiden takana. Heillä on eri rooli tässä yhteiskunnassa -he kun ovat lain yläpuolella! Niin ja muuten muuan Ahon Esko täkäläisistä on myös ollut mukana salaamassa tätä länsimaisten pamppujen aseiden salakuljetusta ja sen seurauksena aiheutettua, yhtä historian pahimmista JOUKKOMURHISTA ja nimen omaan rauhan aikaista sellaista. Itse olen vahvasti sitä mieltä, että Estonian toistuvasti kuljetettua venäläisiltä pöllittyä/hämärästi hankittua ydinmateriaalia (kuten polttoainetta ja pienoisreaktoreita: https://en.m.wikipedia.org/wiki/TOPAZ_nuclear_reactor) aiheutti tämä ex. Neuvostoliiton (siis Venäjän) isänmaallisessa lahkossa lievästi sanottuna paheksuntaa ja kun Atlantin takainen asiakas yhdessä eurooppalaisten välittäjiensä kanssa kakan vertaa välitti vastustuksesta, eikä viesti tuntunut menevän perille bisneksessä mukana oleville paikallisille aseparoneillekaan, ei siinä tapauksessa ex. KGB:n pojille ja eräille Venäjän asevoimien edustajille jätetty muuta vaihtoehtoa, kuin järjestää Estonian uppoamiseen johtanut attentaatti.

      Ja nykyisistä hylyn "tutkimuksista" vielä sen verran -silkkaa rahanpesua ja parhaimmillaan keulaporttiversion kiillottamista. Olisivat nyt kutsuneet edes tutkijoita kolmansista maista, vaikka sekään ei kyllä totuuden esiintuomisen kannalta olisi enää auttanut.. Big brother yhdessä palvelijoidensa kanssa on jo aikoja sitten käynyt putsaamassa autokannen salakuljetusta ydinrahdista ja muutkin vähänkin oleelliset materiaaliset todisteet on joko salattu (kuten esim. täysimittainen video Rockwaterin vuoden 1994 joulukuusta ensisukelluksista hyllylle), tuhottu tai vain tylysti nakattu mereen..

      Estonian turma keissinä, onkin nykymaailman yksi räikeimmistä ja tyypillisimmistä esimerkeistä siitä, mitä vallanpitäjät/rikolliset eliitit onnistuvat saamaan aikaan salaamalla toinen toistensa intressejä, tässä on kyse rikollisesta kansainvälisestä konsensuksesta, jolloin osapuolet ovat sitoutuneet olemaan vaiti toinen toistensa tekemisistä. Ja Oi Suomi On!! -se näyttää kyllä tässä juuri sitä monen itsetunnolle niin surullisen kuuluisaa ns. "suomettumisen" esimerkkiä, kun ei haluta/uskalleta tuoda totuutta esille isojen poikien edestä, vaikka Suomella on tuskin muuta osaa tähän turmaan/rikokseen, kuin että se vaan sattui osumaan Suomen aluevesille. Huom.! ja Lehtolan Karikin on jo tuonpuoleisessa..

      Loppuun vielä yksi mielenkiintoinen fakta, mitä moni ei tiedä. Kaikki varmasti tietävät silloisen Venäjän presidentin Boris Jeltsinin länsimielisyydestä. Noh asia liittyy sellaiseen mielenkiintoiseen havaintoon, että vaikka Viron silloinen presidentti Lennart Meri ylläpiti varsin läheisiä ja luottamuksellisia suhteita Jeltsinin ja tämän hallintoon, ei tämä hyväksynyt venäläisten tarjoamaa apua pelastusoperaatiossa ja hylyn tutkimuksissa. Meri oli myös "unohtanut" kiittää kaikista avuntarjoajista (kaikki tarjoutuneet ns. länsimaatkaan eivät ottaneet osaa pelastusoperaatioon) pelkästään Venäjän presidenttiä.. tämä voisi olla katkerana reaktiona tapahtuneeseen ja siihen, että kaikkeen (mitä lännestä tulee) aina niin myötämielisesti suhtautuva Jeltsin ei pystynyt pitämään Neuvostoliiton hajoamiseen suhtautumisessa kahtiajajaantuneet erikoispalvelunsa ja asevoimansa näpit poissa pelistä..

      • Anonyymi

        Asia ilmeisesti on mietityttänyt ja vaivaa sinua?


      • Anonyymi

        Puhut asiaa


      • Anonyymi

        Asiaa puhut


      • Anonyymi

        Puppua puhut.
        Ensin todisteet, sitten vasta tuollaisia väitteitä.
        Tutkituin lopputulos Estonian onnettomuudeta on tämä allaoleva, ilman mitään todistamattomia väitteitä tai luuloja :

        "Onnettomuuden syy oli, että visiirin kiinnitykset murtuivat niiden lujuuden ylittäneen ulkoisen kuorman takia. Tämän jälkeen visiiri hakkasi keulakantta ja visiiri putosi mereen avaten rampin. Lähes vasta-aallokkoon kulkeneen aluksen avoimesta rampin aukosta syöksyivät vesimassat sisään aiheuttaen nopeasti aluksen kallistumisen.

        Visiirin kiinnitysten murtuminen on koko tapahtumaketjun "sine qua non" eli fakta, josta kaikki riippuu. Esimerkiksi reikä aluksen kyljellä ei olisi voinut aiheuttaa kiinnitysten murtumista sillä tavoin kuin nyt tapahtui."


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Puppua puhut.
        Ensin todisteet, sitten vasta tuollaisia väitteitä.
        Tutkituin lopputulos Estonian onnettomuudeta on tämä allaoleva, ilman mitään todistamattomia väitteitä tai luuloja :

        "Onnettomuuden syy oli, että visiirin kiinnitykset murtuivat niiden lujuuden ylittäneen ulkoisen kuorman takia. Tämän jälkeen visiiri hakkasi keulakantta ja visiiri putosi mereen avaten rampin. Lähes vasta-aallokkoon kulkeneen aluksen avoimesta rampin aukosta syöksyivät vesimassat sisään aiheuttaen nopeasti aluksen kallistumisen.

        Visiirin kiinnitysten murtuminen on koko tapahtumaketjun "sine qua non" eli fakta, josta kaikki riippuu. Esimerkiksi reikä aluksen kyljellä ei olisi voinut aiheuttaa kiinnitysten murtumista sillä tavoin kuin nyt tapahtui."

        Ei kai ne avomerikelpoista lauttaa suunnitelleet länissaksalaiset laivanrakennusinsinöörit nyt sentäs ihan amatöörejä sentään olleet. Meyerin telakka on kaikilla mittareilla osaamisessa ja laadunvalvonnassa aina ollut maailman huippua ja vain täysin naiivi voi olettaa, ettei reilun 2000 matkustajan autolautan suunnittelussa toteuteta kaikkia siihen tarvittavia lujuuslaskelmia, mukaan lukien keulaan (lue visiiri) kohdistuvien voimien vaikutus sen kiinnitysrakenteisiin.

        1. Ei ole todellakaan poissuljettua, että (mikäli se oli ollakseen), että laivan keulaan vaikutti, joku vahva ulkoinen voima (mitä laivan rakentajat eivät missään laskelmissaan olleet suunnitelleet), kuten esim. juuri tuo sukellusvene. Visiirissä on nimittäin täysin selkeästi havaittavissa rsyvempi ruhje/lommo, mikä on voinut syntyä vielä ennen tämän visiirin irtoamista aluksesta.
        2. 2000-luvun alussa riippumattomien tutkijoiden (Rabe ja Bemis) ottaminen näytteiden ja näiden laboratoriotutkimusten pohjalta (mitkä toistettiin useissa ei valtiollisia laboratorioissa) kävi ilmi, että Estonian runko olisi voinut altistua räjähteille. On erittäin todennäköistä, että visiirin kiinnitysrakenteiden vaurioitumisen ja itse visiirin lopullisen irtoamisen taustalla on voinut olla altistus räjähteille.
        3. Ja hyvä ystävä, tästä ei ole kahta sanaa. Niin käytännön tapauksissa (lukuisat isompienkin alusten haaksirikot), laboratoriokokeet, asiantuntijoiden tarkat laskelmat ovat osoittaneet, että mikäli Estonian autokansi olisi ollut vaikka pidemmän aikaa tuulitunnellina ja Itämeren aaltojen armoilla, olisi tämä hyvinkin nopeassa ajassa voinut kaataa aluksen kyljelleen ja sen pohja ylöspäin, vaanpa UPPOAMINEN, EI EDES MISSÄÄN PAHIMMISSAKAAN ÄÄRIOLOSUHTEISSA OLISI TAPAHTUNUT NÄIN NOPEASTI, vesitilavuudeltaan Estonian kokoinen alus olisi parhaimmillaan voinut kellua vatsa ylöspäin vielä toista vuorokautta. On siis täytynyt olla vuotoja/vaurioita aluksessa myös vesilinjan alapuolella.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei kai ne avomerikelpoista lauttaa suunnitelleet länissaksalaiset laivanrakennusinsinöörit nyt sentäs ihan amatöörejä sentään olleet. Meyerin telakka on kaikilla mittareilla osaamisessa ja laadunvalvonnassa aina ollut maailman huippua ja vain täysin naiivi voi olettaa, ettei reilun 2000 matkustajan autolautan suunnittelussa toteuteta kaikkia siihen tarvittavia lujuuslaskelmia, mukaan lukien keulaan (lue visiiri) kohdistuvien voimien vaikutus sen kiinnitysrakenteisiin.

        1. Ei ole todellakaan poissuljettua, että (mikäli se oli ollakseen), että laivan keulaan vaikutti, joku vahva ulkoinen voima (mitä laivan rakentajat eivät missään laskelmissaan olleet suunnitelleet), kuten esim. juuri tuo sukellusvene. Visiirissä on nimittäin täysin selkeästi havaittavissa rsyvempi ruhje/lommo, mikä on voinut syntyä vielä ennen tämän visiirin irtoamista aluksesta.
        2. 2000-luvun alussa riippumattomien tutkijoiden (Rabe ja Bemis) ottaminen näytteiden ja näiden laboratoriotutkimusten pohjalta (mitkä toistettiin useissa ei valtiollisia laboratorioissa) kävi ilmi, että Estonian runko olisi voinut altistua räjähteille. On erittäin todennäköistä, että visiirin kiinnitysrakenteiden vaurioitumisen ja itse visiirin lopullisen irtoamisen taustalla on voinut olla altistus räjähteille.
        3. Ja hyvä ystävä, tästä ei ole kahta sanaa. Niin käytännön tapauksissa (lukuisat isompienkin alusten haaksirikot), laboratoriokokeet, asiantuntijoiden tarkat laskelmat ovat osoittaneet, että mikäli Estonian autokansi olisi ollut vaikka pidemmän aikaa tuulitunnellina ja Itämeren aaltojen armoilla, olisi tämä hyvinkin nopeassa ajassa voinut kaataa aluksen kyljelleen ja sen pohja ylöspäin, vaanpa UPPOAMINEN, EI EDES MISSÄÄN PAHIMMISSAKAAN ÄÄRIOLOSUHTEISSA OLISI TAPAHTUNUT NÄIN NOPEASTI, vesitilavuudeltaan Estonian kokoinen alus olisi parhaimmillaan voinut kellua vatsa ylöspäin vielä toista vuorokautta. On siis täytynyt olla vuotoja/vaurioita aluksessa myös vesilinjan alapuolella.

        Tekstisi on kohdasta kohtaan satua. Koeta nyt muistaa ottaa ne lääkkeesi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tekstisi on kohdasta kohtaan satua. Koeta nyt muistaa ottaa ne lääkkeesi.

        Aijaijai, kun ei ole millä vastata, niin paras ase on herjaus. Muistahan itsekin niellä vain kaiken virallisen totuuden aina siihen asti, kun vuodesta 2069 asti Yhdysvallat ja Ruotsi alkaa avaamaan asiaan liittyviä salaisia arkistojaan. Sinulla on vielä niin roimasti aikaa olla oikeassa ja elää totuuden torven malliin. Mikäli olet silloin edes vielä hengissä, niin saatat tarvita kyllä itse ja vähän vahvempiakin lääkkeitä asian käsittelyyn ja hyväksymiseen :)) Ja en sitä kiellä, etteikö rivikansalaisen kannattaisi nyt hyväksyä se keulaporttiteoria ja uskoa siihen kuin Jeesuksen toiseen tulemiseen..


      • Anonyymi

        Pitää nyt vain ymmärtää, että laiva voi hajota ja upota ihan ilman terroritekoja. Mikäli se on ylivoimaista, niin sitten pitää keksiä vaikka mitä tarinoita.

        Miksi muuten niitä pienoisydinreaktoreita olisi kierrätetty Ruotsin kautta? Maailman vähiten militarisoituneen maan kautta, eihän heille ole edes uskottavaa armeijaa...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pitää nyt vain ymmärtää, että laiva voi hajota ja upota ihan ilman terroritekoja. Mikäli se on ylivoimaista, niin sitten pitää keksiä vaikka mitä tarinoita.

        Miksi muuten niitä pienoisydinreaktoreita olisi kierrätetty Ruotsin kautta? Maailman vähiten militarisoituneen maan kautta, eihän heille ole edes uskottavaa armeijaa...

        Salli minun nauraa, eihän ne Hitlerillekään myyneet malmeja..

        Mihin tarkoitukseen "maailman vähiten militarisoitu maa" muuten mielestäsi tarvitsee salaisia sotilastukikohtia, minne evätään pääsy jopa oman maan kansalaisilta? Ainiin, niihin on varmaan perustettu sotamuseot sisäpiiriläisille, jotka pääsee sisälle vain QR-koodia käyttämällä..


    • Anonyymi

      Ei kai kukaan kuvittele tuon uuden tutkimuksen olevan rehellisempi kun edellisenkään. Sama kusetus jatkuu, mihin se muuttuisi. Ja salaisiksi määrätyt paperit pysyvät edelleen salaisina. Näin se tulee menemään.

      • Anonyymi

        Riittää vallan hyvin että uusi tutkimus on YHTÄ rehellinen kuin ensimmäinenkin, ei se sen kummempaa vaadi.
        Olet siis nähnyt salaisia papereita kun niiden olemassaolon noin varmaksi tiedät?


      • Anonyymi

        Tutkimus on rehellinen niin kauan kuin joku on todistanut sen epärehelliseksi.
        Sama kusetus jatkuu tällä palstalla, sinun toimestasi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tutkimus on rehellinen niin kauan kuin joku on todistanut sen epärehelliseksi.
        Sama kusetus jatkuu tällä palstalla, sinun toimestasi.

        Ja syyllinen on se joka on syylliseksi todistettu. Pelkät palstaspekulaatiot Suoli24-avaruudessa eivät sittenkään riitä vaikka viihdyttäviä voivatkin olla.

        PS
        Lisäys: En minäkään usko että jenkit kävi 69 Kuussa, vaikka televisioonissa näin näytettiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tutkimus on rehellinen niin kauan kuin joku on todistanut sen epärehelliseksi.
        Sama kusetus jatkuu tällä palstalla, sinun toimestasi.

        Todistahan se sitten epärehelliseksi, sinun toimestasi, jookos?


    • Anonyymi

      Olen ymmärtänyt että merkittävä syy uusiin tutkimuksiin on kyljestä paljastunut reikä, josta ei aikaisemmin ollut tietoa. Luin jostakin mielestäni uskottavan teorian että reikä syntyi törmäyksestä irronneeseen visiiriin, joka muotonas ansiosta kellui hetken ilmataskun avulla, ennen kun upposi. Teorian mukaan aukko sopii muodoltaan teoriaan ja sitä tukee todistajien äänihavainnot törmäyksestä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Varsinaista faktojen faktaa!


    • Anonyymi

      Kohta nähdään, onko joku hullu vai ei.

      • Anonyymi

        Ai sitäkö noilla sukelluksilla on tarkoitus selvittää? Eikö sen selvittäminen ole enempi lääketieteen koulutuksen omaavien ihmisten asia?


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Miksi uudet tutkimukset, kun vanhojakaan ei ole julkaistu.

      • Anonyymi

        Jos tiedät että jotain on julkaisematta, miksi et kerro tietojasi täällä, miksi siis jätät tutkimustietosi julkaisematta, odottelemisiin.


      • Anonyymi

        Jos rikollinen tutkii tekemisiään, niin voittaako siitä uhri?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos rikollinen tutkii tekemisiään, niin voittaako siitä uhri?

        Miten liittyy sivun asiaan?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos tiedät että jotain on julkaisematta, miksi et kerro tietojasi täällä, miksi siis jätät tutkimustietosi julkaisematta, odottelemisiin.

        Odottelen julkaisuasi!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Odottelen julkaisuasi!

        Edelleen odottelen julkaisuasi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Edelleen odottelen julkaisuasi?

        Mitä julkaisua. Ota lääkkeesi


    • Anonyymi

      Käsittämätöntä että joku edes epäilee varatuomari Kari Lehtolan johdolla tehtyä tutkimusta. Hän sanoi tutkineensa hylyn ja totesi sen ehjäksi. Atlanttilukkon hän heitti takaisin mereen, koska uppoamis syy oli jo selvä ja sitä oli enään turha tutkia sen enempää kuin mitään muutakaan asiaa. Just näin

      • Anonyymi

        Milloin ja missä Lehtola sanoi tutkineensa hylyn? Esitä väitteellesi uskottavat todisteet myös.


    • Anonyymi

      Tämmönen tarvis ei tajua miksi tommonen iso ja monimutkainen tutkimus ylipäätänsä tehtiin vaikka syy tiedettiin heti ilman tutkimattakin. Luulis noilla viisailla olevan tähdellisempää tekemistä kun tutkia selviä asioita. No eihän sitä tietenkään tämmönen tavallinen ihminen kaikkea ymmärrä eikä tietty pidäkään.

    • Anonyymi

      Niin vielä että en minä halua arvostella millään muotoa tutkimuksia millään tavalla. Kaikkien meidän etua siinä ajatellaan se on varma se

    • Anonyymi

      Nin ja vielä se kun alkaa tota ikää olemaan jo sen verran paljon että ei enään jaksa tota lapiota niin mahdottomasti heiluttaa niin ajattelin jos sieltä jostain viraston kellarista löytyisi joku ihan pikkuriikkinen virka meikäläiselle. Minä en urki enkä utele ja osaan kyllä pitää suuni ihan supussa. Se on aivan varma sanoisin varmaakin varmempi. En tasan tuottaisi minkäänlaista pettymystä ja kiitollisempaa ei löytyisi edes hakemalla. Ajattelin vaan sanoa tämän jos tämä meikäläisen raapustelu sattuisi jonkun viskaalin silmiin niin ei sitä koskaan tiedä

    • Anonyymi

      Vielä ehtii hetken aikaa hehkuttaa ennen kuin on aika kiistää uudet tulokset ja siirtyä salaliitto 2.0 versioon

    • Anonyymi

      Ruotsalaiset sen Estonia tutkimuksen saneli eikä siinä ilmeisesti paljoakaan tutkittu. Reiät ja repeämät jäi huomaamatta, varmaan paljon muutakin. Ne asiat huomioitiin jotka tukivat keulaportti teoriaa. Autokannella ei käyty ollenkaan ja ilmeisesti runko jäi tutkimatta. Poikkeaa täysin kaikista muista lukemistani tutkinnoista.kaikki mikä ei sopinut tähän teoriaan jätettiin pois, kuten outo häiriö radioliikenteessä. Ei tarvitse olla kovinkaan älykäs tajutakseen, että jotain hyvin outoa tossa jutussa on. Huvittavinta on se, että kari Lehtolainen valehteli silloinkin kun olisi voinut puhua totta kun ilmoitti sureville ihmisille hylyn koordinaatit. Varmaankin syvälle juurtunut tapa, lakimies kun oli.

      • Anonyymi

        ...lukemistasi tutkinnoista... Mitä kaikkia tutkintoja olet lukenut, kerro edes muutamasta?


      • Anonyymi

        Voiko olla ettei rungon vaurioita havaittu koska ne eivät olleet olemassa tai näkyvissä?
        Se olisi ainakin selitys, jossa kukaan ei valehtele ei tarvitse keksiä salaliittoteorioita.

        Näin rationaalisella ajattelulla yksinkertaisin ratkaisu tuntuu todennäköisimmältä.


    • Anonyymi

      Miksi olet kiinnostunut minun lukemisesta, miten se tähän liittyy

      • Anonyymi

        Koska olen kiinnostunut tietämään mitä tutkintoja tarkoitetaan kommentissa 17.7.2021 klo 20:32. Kommentoija kertoo siinä lukeneensa jotain tutkintoja. Ehkä hän ei tajua edes mikä ero on tutkimuksella ja tutkinnolla...?


    • Anonyymi

      Lehtolaisuus=kykenemätön itsenäiseen tai omatoimiseen ajatteluun millään tasolla. Lehtolaisuus aiheuttaa myös voimakkaita vihamielisyyden tunteita niitä kohtaan joilla on normaali aivotoiminta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Moi vaan vielä kerran

      Kivaa päivää samalla. Kukaan ei kaipaa eikä rakasta. 💔🐺🌃🌧️☀️
      Ikävä
      318
      3216
    2. Nainen, millaisista miehistä tykkäät?

      Mielenkiinnosta kysyn 😄
      Ikävä
      203
      2647
    3. Nyt sitten ulos ihmiset!

      Älkää jumittako täällä. Menkää, näkykää ja hankkikaa kokemuksia. Ei teitä kukaan edes bongaile, jos önötätte täällä.
      Ikävä
      140
      2449
    4. Mitä jos saisit tietää että kaivatullasi

      on jo joku toinen?
      Ikävä
      109
      1975
    5. Onnea Solatie !

      On sit valittu uusi kaupunginjohtaja.No ei menny Nivala-Harju- Tapio -Pikkarainen juntan mukkaan.
      Kemijärvi
      14
      1957
    6. Minun pitää tehdä jotain

      En tiedä meneekö siihen viikko vai kuukausi. Mutta jos voit odottaa, niin löydän sinut sen jälkeen kun on homma hoidett
      Ikävä
      44
      1632
    7. Sarvisalon kesätori

      Onpa kiva paikka. Mutta torikahvila oli suorastaan naurettavan alkeellinen ja ne voileivät,olivat kuin pienen lapsen tek
      Loviisa
      17
      1462
    8. Naiselle varatulle

      Jos homma kariutuu kotona, niin saanko sinut ihan omakseni🙂??
      Tunteet
      10
      1356
    9. Sinä oot hyvä ihminen

      Mut ehkä me ei vaa sovita yhteen :(
      Ikävä
      121
      1228
    10. Hindulijat raivoavat täällä, ettei kristinuskossa

      ole itsessään mitään aitoa! No miksi sitten hyökkäilette "nollaa vastaan"? Eikö hnduilijan vaan kannattaisi pieht
      Hindulaisuus
      219
      1144
    Aihe