Huuto.ne Turva -ominaisuus.

Anonyymi

Tuo huutiksen uusi ominaisuus "Turva".
Lueskelin ehtoja niin myyjälle pelkästään negatiivinen asia, myyjä saa rahat myymästään tuotteesta vasta kun ostaja on saanut ja hyväksynyt tuotteen.
Eli jos lähetän kirjeessä, kuten lähes kaikki myymäni lähetän, ja vastaanottaja/ostaja sanoo ettei saanut tuotetta myyjä menettää rahat kokonaisuudessaan sekä postimaksun osuuden myös.

Huutis markkinoi muutosta myyjille turvan parannuksena vaikka se merkittävästi heikentää myyjän asemaa. Ostaja voi halutessaan kusettaa täysin riskittömästi.

Eli mennyt samaan kuin Ebayssä jossa monet yksityiset ei enää lähetä ulkomaille, tai jos lähettää niin seurattavana lähetyksenä ainoastaan että voi ainakin todistaa että lähetys on mennyt perille ja lunastettu. Ebayssä myyjä saa rahat vain jos pystyy todistamaan että mennyt perille. 2euron DVD:n tai CD:n yms kun tilaa menee postimaksua 12euroa koska myyjä suostuu lähettämään vain kirjattuna lähetyksenä ulkomaille.

Jos huutoturvan kautta myyty kauppa peruuntuu menee myyjätä aina silti provisio, aikaisemmin sen sai hyvityksenä takaisin peruuntuneesta kaupasta.

30

4737

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Myyn DVD-elokuvan käyttäen Huuto Turvaa. Ostaja vastaanottaa elokuvan, katsoo sen ja sanoo sitten ettei ole tyytyväinen tuotteeseen. Myyjänä minulla ei ole asiassa mitää Turvaa, koska käytän Huuto Turvaa, ja menetän tuotteen hinnan, postikulujen hinnan ja joudun vielä maksamaan Huuto Turvasta vähimmäisveloituksen 0,94€ tai välityspalkkiona 4,9% tuotteen hinnasta. Aemmin välityspalkkiolla oli 9,90€ katto, joka on Huuto Turvassa poistettu. Eli ilman Turvaa jos myyt 1000€ arvoisen tuotteen, maksat provikkaa 9,90€. Jos käytät Huuto Turvaa maksat provikkaa 49€.

      On kyllä kallis palvelu, ja näin myyjänä ihmettelen että mistä oikein maksan? Siitäkö että minulta viedään kaikki oikeudet?

      Jos tällainen palvelu tulee jollain tavalla kaupankäynnin edellytykseksi tulevaisuudessa, niin lähes 20-vuotta jatkunut Huutonetin käyttöni loppuu kyllä siihen.

      • Anonyymi

        Samaa mieltä !
        Tällä systeemillä annetaan ostajalle vapaat kädet vaikka minkälaisiin väärinkäytöksiin/rikoksiin.
        Myyjälle ainoa oikeus /velvollisuus on olla maksumiehenä. Koko systeemi on keksitty vain Huutonetin omistajien pankkitiliä paisuttamaan.
        Myyn useimmiten vanhoja, melko arvokkaita, hienomekaanisia laitteita. Sellaisenko lähettäisin ostajalle tarkastettavaksi ja kun ostaja valheellisesti ilmoittaakin, että tuote ei esim.vastaa kuvausta ja haluaa palauttaa laitteen.
        Kysymys kuuluukin: mitä palautuspaketin sisältä löytyy vai löytyykö mitään ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Samaa mieltä !
        Tällä systeemillä annetaan ostajalle vapaat kädet vaikka minkälaisiin väärinkäytöksiin/rikoksiin.
        Myyjälle ainoa oikeus /velvollisuus on olla maksumiehenä. Koko systeemi on keksitty vain Huutonetin omistajien pankkitiliä paisuttamaan.
        Myyn useimmiten vanhoja, melko arvokkaita, hienomekaanisia laitteita. Sellaisenko lähettäisin ostajalle tarkastettavaksi ja kun ostaja valheellisesti ilmoittaakin, että tuote ei esim.vastaa kuvausta ja haluaa palauttaa laitteen.
        Kysymys kuuluukin: mitä palautuspaketin sisältä löytyy vai löytyykö mitään ?

        Valitettavasti niin huuto.netissä kuin muuallakin on ollut huijarimyyjiä, jotka:

        1) myyvät olematonta tavaraa

        ja

        2) myyvät saman tuotteen useammalle ostajalle.

        Eli haluavat rahat, etukäteen mutta ostaja ei saa mitään rahojensa vastineeksi.

        Ilmeisesti tuolla "turva" -palvelulla pyritään estämään tällaista rikollista ja vilpillistä toimintaa.

        Ja toisaalta rehelliset myyjät kärsivät tästä, koska myös ostajaosapuoli voi syyllistyä vilpilliseen menettelyyn.

        Yksi ero vilpillisyydessä kuitenkin on:

        ostajaosapuolen vilppi on usein sitä, että katsotaan ilmaiseksi vaikkapa DVD -elokuva, ja sitten palautetaan DVD -levy myyjälle "en ollut tyytyväinen".

        Vilppiä toki tuokin, mutta rajoittuu viihdearvoon, eli saa ilmaiseksi katsottavakseen elokuvan, mutta ei tuota isoa taloudellista hyötyä.

        Myyjäosapuolen vilpissä taas on kyse ammattirikollisuudesta:

        Myydään vaikkapa iPhone tai iPad (Applen tuotteet suosittuja tuossa, koska ovat kalliita)
        ja vaaditaan rahat etukäteen, mutta ostaja ei koskaan saa tuotetta (jota ei ehkä ole edes olemassa tällä myyjällä).

        Jos joku myy vaikkapa 100 ostajalle iPhonen kullekin, 300€ per asiakas, niin rikoksella hankittua hyötyä on jo 30.000 €.

        Ehtoja on vaikea laatia niin, että se 100% varmasti ehkäisisi sekä ostaja- että myyjäosapuolen vilpillisen toiminnan.

        Koska myyjäosapuolen vilppi useammin on ns. ammattirikollisuutta, niin ehkäpä sen ehkäisy on katsottu tärkeämmäksi kuin ostajaosapuolen vilppi, joka harvemmin on ammattirikollisuutta, vaikka sinänsä vilppiä toki sekin.


    • Anonyymi

      Ei kiinnosta huutoturva ei hyviä kokemuksia.
      Minusta ärsyttävästi kuvana julkaistu mainos/esiteteksti on hyvin puutteellinen.
      Kerrotaan positiivisia asioita, mutta jätetään useita ongelmia ja huonoja asioita kertomatta.

    • Anonyymi

      Sama homma, luin huutoturvan tullessa varmaan kolmeen kertaan postiivisen sepustuksen jossa en löytänyt ainuttakaan myyjää turvaavaa kohtaa, päinvastoin myyjältä evätään oikeudet ja ostajan rikollisuutta puolletaan. Huutonet on ilman turvaa palautteiden takia aina ollut turvallinen paikka ostaa ja myydä. Mitä paskaa tämä nyt on?? Sama palaute lähtee juuri aspalle. Viimeksi negatiivisen palautteen annoin kiinteän 15€ provision vuoksi jos uusiutuvia kohteita on kuukaudessa yli 500kpl. Sekä sitä ennen sen hetken aikaa olleen lapsellisen alkukantaisen ulkoasun takia tuli kanssa heille risuja.

    • Anonyymi

      Huuto "Turva" palvelu mahdollistaa sen että myyjiä voidaan huijata täysin vapaasti ilman seuraamuksia.

    • Anonyymi

      Annoin myös palautetta samana päivänä kun kuulin tästä. Surkein uudistus ikinä, ja lopetan myös Huudon käytön heti jos tällainen pelleily tulee pakolliseksi. Varmasti moni muukin.

    • Anonyymi

      Puhumattakaan siitä että Huutiksessa ehkä kolmasosa ostajista ei anna myyjälle palautetta lainkaan. Mihin rahat jäävät tässä tapauksessa? Veikkaisin että Huutiksen tileille.

    • Anonyymi

      Kuka jaksaa lukea ja ymmärtää ehdot-------------
      "Huuto Turva - Näin se toimii

      Huuto Turva sujuvoittaa ja turvaa kaupankäyntiä Huuto.net-palvelussa. Sen avulla niin myyjä kuin ostajakin voivat luottaa toisiinsa. Me mahdollistamme turvallisen maksamisen ja tavaran lähettämisen.

      Pääpiirteissään Huuto Turva toimii siten, että ostaja maksaa tuotteen ensin Huuto.netin asiakasvaratilille ja Huuto.net tilittää kauppahinnan myyjälle, kun ostaja on saanut ja tarkistanut tuotteen. Huuto Turvaa on mahdollista käyttää niin kiinteähintaisissa Osta Heti -kohteissa kuin huutokauppakohteissakin. Myyjä voi päättää, toimitetaanko tuote ostajalle vai käykö ostaja noutamassa tuotteen myyjän luota. Mikäli käytetään toimitusta, se tehdään Matkahuollon välityksellä.


      Huuto Turva ostajan näkökulmasta
      Selaa ja hae, eli etsi kiinnostava kohde tavalliseen tapaan

      Huuto Turvalla ostettavissa olevat kohteet on eritelty Huuto Turva -merkinnällä ilmoituslistauksessa. Mikäli myyjä ei ole ottanut Huuto Turvaa käyttöön, voit ehdottaa sen käyttöönottamista ilmoituksen sivulla.


      Tuotteen ostaminen kiinteällä hinnalla

      Kun olet löytänyt sinulle sopivan tuotteen, jolle myyjä on valinnut maksutavaksi Huuto Turvan, paina ”Osta”-nappia. Mikäli kohteessa on sekä nouto- että toimitusmahdollisuus, sinun tulee tässä vaiheessa valita, kumpaa käytetään. Sen jälkeen sinut ohjataan maksamaan tuote. Maksaminen onnistuu suomalaisista verkkopankeista ja Siirto-mobiilimaksulla.

      Mikäli valitset tuotteelle toimituksen, maksettavaksi tulee tuotteen hinnan lisäksi myös myyjän määrittelemät toimituskulut. Tuote toimitetaan käyttäjätunnuksesi tiedoissa olevaa osoitetta lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen. Myyjällä on viisi vuorokautta aikaa viedä tuote toimitettavaksi, muussa tapauksessa kaupat peruuntuvat ja kauppahinta palautetaan sinulle.

      Mikäli valitset tuotteen noudon, sinun tulee sopia myyjän kanssa molemmille sopiva noutoaika. Saat tuotteen ostettuasi noutokoodin, joka tulee antaa myyjälle noutamisen yhteydessä. Mikäli noutoa ei syystä tai toisesta saada tehtyä kahden viikon kuluessa ostosta, katsotaan kaupat peruuntuneiksi.


      Tuotteen ostaminen huutokaupalla

      Huuto Turvalla myytävissä huutokauppakohteissa huutokilpailu käydään kuten tavallisestikin. Jos jäät huutokaupan päättyessä kohteen voittajaksi, sinulla on kolme vuorokautta aikaa maksaa kohde. Maksaminen tapahtuu kohteen sivulta. Nouto tai toimitus tapahtuu maksamisen jälkeen samalla tavalla kuin kiinteähintaisissa kohteissakin.


      Mitä jos tuote ei vastaa ilmoitettua?

      Noudettaessa tuote tulee luonnollisestikin tarkastaa noudon yhteydessä. Toimitettu tuote taas tulee tarkastaa vuorokauden kuluessa siitä, kun olet hakenut sen Matkahuollon toimipisteestä. Mikäli tuote ei vastaa ilmoitettua, siitä tulee reklamoida ilmoituksen sivun kautta. Huuto.net selvittää reklamaation ja on tarvittaessa sinuun ja myyjään yhteydessä. Lue lisää myyjän sekä ostajan velvollisuuksista Huuto Turvan käyttöehdoista.


      Huuto Turva myyjän näkökulmasta
      Laita tuote myyntiin Huuto Turvalla

      Ilmoituksenjättölomakkeen toisella sivulla voit valita kauppatavaksi Huuto Turvan. Toimitustavaksi voit valita noudon, toimituksen tai molemmat. Mikäli valitset toimituksen, sinun tulee Toimitustavat-valikossa merkitä myös, minkä kokoisena pakettina tuote lähetetään.
      Huuto Turvalla myytävästä kohteesta Huuto.net perii välityspalkkion, joka on 4,9 % kauppahinnasta ilman kuljetusmaksua, kuitenkin vähintään 0,94 euroa. Ilmoituksenjättölomakkeelta löydät laskelman, josta näet sinulle tilitettävän osuuden kauppahinnasta:

      Huomaa, että jos muutat alkujaan ilman Huuto Turvaa myynnissä olleen kohteen Huuto Turva -kohteeksi, sinun tulee kauppatavan vaihtamisen lisäksi merkitä, minkä kokoisena pakettina tuote toimitetaan.

      • Anonyymi

        Kun kohde on ostettu

        Ostaja maksaa kiinteähintaisen kohteen ostamisen yhteydessä Huuto.netin asiakasvaratilille. Mikäli olet sallinut kaupanteon sekä noudolla että toimituksella, ostaja valitsee näiden välillä oston yhteydessä. Jos käytetään toimitusta, saat sähköpostiisi Matkahuollon lähetyskoodin, jolla sinun tulee tuote toimittaa. Koodi löytyy tarvittaessa myös kohteen sivulta. Ota koodi sekä paketti mukaasi ja mene lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen tai pakettiautomaatille toimittamaan tuote. Tuote tulee lähettää viiden vuorokauden kuluessa siitä, kun se on ostettu. Ostajalla on vuorokausi aikaa tarkistaa tuote sen jälkeen, kun hän on noutanut sen Matkahuollosta itselleen. Mikäli tuote vastaa ilmoitusta, eikä ostaja reklamoi siitä, tilitämme sinulle kauppahinnan, josta on vähennetty kuljetusmaksu sekä Huuto.netin välityspalkkio.

        Mikäli ostaja tulee noutamaan tuotteen, teidän tulee sopia tarkempi noutoaika keskenänne. Noudon tulee tapahtua kahden viikon kuluessa ostosta. Ostaja antaa kohteen noutaessaan sinulle noutokoodin, joka sinun tulee syöttää kohteen sivulle sille varattuun paikkaan. Tämän jälkeen Huuto.net tilittää sinulle kauppahinnan, josta on vähennetty Huuto.netin välityspalkkio.

        Huutokauppakohteissa huutokaupan voittajalla on kolme vuorokautta aikaa maksaa tuote. Maksun yhteydessä hän tarvittaessa valitsee noudon ja toimituksen väliltä vastaavaan tapaan kuin kiinteähintaista kohdetta ostettaessakin. Maksun jälkeen kaupat viedään loppuun samalla tavalla kuin kiinteähintaisissa kohteissakin. Mikäli huutokaupan voittaja ei maksa tuotetta määräajassa, sinulla on oikeus katsoa kauppa peruuntuneeksi, mutta myös periä kauppahinta muuta kautta – toisin sanoen kohdetta käsitellään kuin ilman Huuto Turvaa myytynä.


        Mitä jos ostaja reklamoi tuotteesta?

        Jos ostaja reklamoi tuotteesta toimitettuasi sen, Huuto.netin ylläpito pyytää vastineesi reklamaatioon. Mikäli reklamaatio katsotaan aiheelliseksi, voivat kauppakumppanit sopia joko hinnan alennuksesta tai kauppojen purkamisesta. Lue lisää myyjän sekä ostajan velvollisuuksista Huuto Turvan käyttöehdoista.


        Usein kysyttyjä kysymyksiä
        Paljonko Huuto Turvan käyttäminen maksaa

        Huuto.net perii Huuto turvalla myydyistä kohteista välityspalkkion, joka on 4,9 % kauppahinnasta, mutta kuitenkin vähintään 0,94 euroa. Välityspalkkio vähennetään suoraan ostajan maksamasta kauppahinnasta ennen kuin se tilitetään myyjälle.


        Voiko Huuto Turva -kohteen toimittaa Postin välityksellä?

        Ei voi. Ainakin toistaiseksi toimittaa voi ainoastaan Matkahuollon välityksellä.


        Mitä tapahtuu, jos ostaja ei nouda lähetystä Matkahuollosta?

        Jos ostaja ei hae tuotetta Matkahuollosta, tuote toimitetaan Huuto.netille ja myyjälle tilitetään kauppahinta, josta on vähennetty kuljetusmaksu ja Huuto.netin välityspalkkio. Myyjän osalta kaupat ovat siis tämän jälkeen päätöksessä. Ostaja voi lunastaa tämän jälkeen tuotteen Huuto.netiltä. Mikäli kohdetta ei lunasteta 60 päivän kuluessa, se myydään Huuto.netin lukuun. Myyntihinta käytetään ensisijaisesti kattamaan Huuto.netille aiheutuneet kustannukset. Mahdollinen ylijäämä tilitetään ostajalle.


        Kuka on vastuussa, jos tuote katoaa matkalla?

        Jos tavara häviää matkalla, lähettäjä eli myyjä on vastuussa Tiekuljetussopimuslain mukaisesti. Kauppahinta siis palautetaan ostajalle ja myyjän tulee tehdä katoamisilmoitus Matkahuollolle.


        Voiko Huuto Turva -kohteita myydä ulkomailta tai ulkomaille?

        Ei voi. Myöskään Ahvenanmaalle Huuto Turva -kohteita ei voi toimittaa, vaan toimitus tapahtuu Matkahuollon välityksellä Manner-Suomen alueella. Noutokaupoissa ei kuitenkaan ole maantieteellisiä rajoituksia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun kohde on ostettu

        Ostaja maksaa kiinteähintaisen kohteen ostamisen yhteydessä Huuto.netin asiakasvaratilille. Mikäli olet sallinut kaupanteon sekä noudolla että toimituksella, ostaja valitsee näiden välillä oston yhteydessä. Jos käytetään toimitusta, saat sähköpostiisi Matkahuollon lähetyskoodin, jolla sinun tulee tuote toimittaa. Koodi löytyy tarvittaessa myös kohteen sivulta. Ota koodi sekä paketti mukaasi ja mene lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen tai pakettiautomaatille toimittamaan tuote. Tuote tulee lähettää viiden vuorokauden kuluessa siitä, kun se on ostettu. Ostajalla on vuorokausi aikaa tarkistaa tuote sen jälkeen, kun hän on noutanut sen Matkahuollosta itselleen. Mikäli tuote vastaa ilmoitusta, eikä ostaja reklamoi siitä, tilitämme sinulle kauppahinnan, josta on vähennetty kuljetusmaksu sekä Huuto.netin välityspalkkio.

        Mikäli ostaja tulee noutamaan tuotteen, teidän tulee sopia tarkempi noutoaika keskenänne. Noudon tulee tapahtua kahden viikon kuluessa ostosta. Ostaja antaa kohteen noutaessaan sinulle noutokoodin, joka sinun tulee syöttää kohteen sivulle sille varattuun paikkaan. Tämän jälkeen Huuto.net tilittää sinulle kauppahinnan, josta on vähennetty Huuto.netin välityspalkkio.

        Huutokauppakohteissa huutokaupan voittajalla on kolme vuorokautta aikaa maksaa tuote. Maksun yhteydessä hän tarvittaessa valitsee noudon ja toimituksen väliltä vastaavaan tapaan kuin kiinteähintaista kohdetta ostettaessakin. Maksun jälkeen kaupat viedään loppuun samalla tavalla kuin kiinteähintaisissa kohteissakin. Mikäli huutokaupan voittaja ei maksa tuotetta määräajassa, sinulla on oikeus katsoa kauppa peruuntuneeksi, mutta myös periä kauppahinta muuta kautta – toisin sanoen kohdetta käsitellään kuin ilman Huuto Turvaa myytynä.


        Mitä jos ostaja reklamoi tuotteesta?

        Jos ostaja reklamoi tuotteesta toimitettuasi sen, Huuto.netin ylläpito pyytää vastineesi reklamaatioon. Mikäli reklamaatio katsotaan aiheelliseksi, voivat kauppakumppanit sopia joko hinnan alennuksesta tai kauppojen purkamisesta. Lue lisää myyjän sekä ostajan velvollisuuksista Huuto Turvan käyttöehdoista.


        Usein kysyttyjä kysymyksiä
        Paljonko Huuto Turvan käyttäminen maksaa

        Huuto.net perii Huuto turvalla myydyistä kohteista välityspalkkion, joka on 4,9 % kauppahinnasta, mutta kuitenkin vähintään 0,94 euroa. Välityspalkkio vähennetään suoraan ostajan maksamasta kauppahinnasta ennen kuin se tilitetään myyjälle.


        Voiko Huuto Turva -kohteen toimittaa Postin välityksellä?

        Ei voi. Ainakin toistaiseksi toimittaa voi ainoastaan Matkahuollon välityksellä.


        Mitä tapahtuu, jos ostaja ei nouda lähetystä Matkahuollosta?

        Jos ostaja ei hae tuotetta Matkahuollosta, tuote toimitetaan Huuto.netille ja myyjälle tilitetään kauppahinta, josta on vähennetty kuljetusmaksu ja Huuto.netin välityspalkkio. Myyjän osalta kaupat ovat siis tämän jälkeen päätöksessä. Ostaja voi lunastaa tämän jälkeen tuotteen Huuto.netiltä. Mikäli kohdetta ei lunasteta 60 päivän kuluessa, se myydään Huuto.netin lukuun. Myyntihinta käytetään ensisijaisesti kattamaan Huuto.netille aiheutuneet kustannukset. Mahdollinen ylijäämä tilitetään ostajalle.


        Kuka on vastuussa, jos tuote katoaa matkalla?

        Jos tavara häviää matkalla, lähettäjä eli myyjä on vastuussa Tiekuljetussopimuslain mukaisesti. Kauppahinta siis palautetaan ostajalle ja myyjän tulee tehdä katoamisilmoitus Matkahuollolle.


        Voiko Huuto Turva -kohteita myydä ulkomailta tai ulkomaille?

        Ei voi. Myöskään Ahvenanmaalle Huuto Turva -kohteita ei voi toimittaa, vaan toimitus tapahtuu Matkahuollon välityksellä Manner-Suomen alueella. Noutokaupoissa ei kuitenkaan ole maantieteellisiä rajoituksia.

        Käyttöehdot Huuto Turva -palveluun
        Huuto.net käyttöehdot

        Lue käyttöehdot huolellisesti

        Käyttöehtojen soveltaminen Huuto Turva-palvelun kuvaus
        ePrice Oy:n (jäljempänä "Palveluntarjoaja") tuottaman ja ylläpitämän Huuto.net -verkkopalvelun sisältämän Huuto Turva-palvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttämiseen sovelletaan näitä käyttöehtoja (jäljempänä "Käyttöehdot"). Käyttäessä Palvelua käyttäjä (jäljempänä ”Käyttäjä”) sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja
        Palvelun käyttö edellyttää myyjältä (”Myyjä”) ja ostajalta (”Ostaja") rekisteröitymistä ja Myyjältä tunnistautumista.
        Palvelu toimii verkkopalveluna, jossa Palveluun rekisteröityneet ja siellä tunnistautuneet myyjät ja ostajat voivat ilmoittaa tuotteitaan (jäljempänä "Kohde") myyntiin Palvelun välityksellä ja vastaavasti ostaa myynnissä olevia Kohteita. Kohde voi olla myynnissä joko kiinteällä hinnalla (”Kiinteähintainen kohde”) tai huutokaupalla (”Huutokauppakohde”). Huutokauppakohteessa Käyttäjä tekee Kohteesta tarjouksen (”Tarjous”), joka on suurempi kuin muiden Käyttäjien tekemät Tarjoukset. Suurimman kohdan 4.3 mukaisen Tarjouksen tehneestä Käyttäjästä tulee Ostaja. Kaupanteko Palvelussa tapahtuu Käyttäjien kesken näillä käyttöehdoilla, eikä Palveluntarjoaja ole kaupan osapuoli missään suhteessa.
        Palvelun käyttö on maksullista Myyjälle. Palveluntarjoaja peri Palvelumaksun Kohteen myyntihinnasta (”Palvelumaksu”) ja Kohteen toimitukseen liittyvät kulut (”Kuljetuskustannukset”) (yhdessä ”Palkkio”). Myyjä voi ostaa Kohteen myyntiin liittyen myös muita maksullisia lisäpalveluita (jäljempänä "Maksullinen palvelu"). Palvelun ja Maksullisten palvelujen palkkioista ilmoitetaan erikseen internetissä Palvelun yhteydessä.
        Sen lisäksi, mitä näissä Käyttöehdoissa on sanottu, Käyttäjä sitoutuu noudattamaan Palveluntarjoajan mahdollisesti erikseen antamia tai Palvelun yhteydessä ilmeneviä Palvelun käyttöön liittyviä Palveluntarjoajan tai sen sopimuskumppanin ohjeita. Kulloinkin voimassaolevat käyttöehdot ovat luettavissa internetissä Palvelun yhteydessä.
        Käyttöoikeus ja käyttäjätiedot
        Käyttäjä saa oikeuden käyttää Palvelua näiden Käyttöehtojen sekä muiden Palvelua koskevien sääntöjen ja ohjeiden mukaisesti. Käyttäjän tulee rekisteröityä ja Myyjän lisäksi tunnistautua ja antaa vaaditut rekisteröintitiedot (jäljempänä "Käyttäjätiedot"), joiden avulla Käyttäjä voidaan tunnistaa ja yksilöidä sekä valita salasanalla suojattu käyttäjäkohtainen tunnus ("Käyttäjätunnus") Palvelun käyttämistä varten. Väärien Käyttäjätietojen antaminen on rikos.
        Käyttäjä saa Palveluihin tämän sopimuksen mukaisen rajoitetun käyttöoikeuden. Käyttäjällä ei ole oikeutta taltioida, esittää julkisesti, välittää, edelleen lähettää tai käyttää Palvelua tai sen kautta vastaanottamiaan sisältöjä tai niiden osaa muutoin kuin näiden käyttöehtojen ja tekijänoikeuslain sallimissa rajoissa. Käyttäjä sitoutuu Palvelua käyttäessään pitämään Käyttäjätiedot ajan tasalla.
        Palveluntarjoajalla on oikeus olla myöntämättä käyttöoikeutta, mikäli kaikkia Käyttäjätietoja ei ole annettu tai tiedot on annettu puutteellisesti tai epäasiallisesti tai Käyttäjä ei muuten täytä käyttöoikeuden myöntämisen edellytyksiä tai Palveluntarjoajan määrittelemästä muusta perustellusta syystä .
        Käyttäjällä ei ole oikeutta ilman Palveluntarjoajan etukäteen antamaa nimenomaista kirjallista suostumusta käyttää automaattisia järjestelmiä (mukaan lukien ”robot-”, ”spider-” ”scraper-” ja ”offline reader-” ohjelmistot) kappaleiden valmistamiseksi Palvelusta, Palvelun osista tai Palvelun sisällöstä, tai niiden saattamiseksi yleisön saataviin.
        Palveluun rekisteröityvän Käyttäjän tulee olla täysivaltainen. Palveluun voi rekisteröityä Käyttäjäksi myös oikeushenkilö. Oikeushenkilön edustajalla tulee olla kelpoisuus päättää ja sitoutua Palvelussa tehtäviin toimiin. Yhdellä henkilöllä voi olla vain yksi tunnus.
        Palveluntarjoaja käsittelee rekisteröityneiden Käyttäjien henkilötietoja Palvelun rekisteriselosteen ja tietosuojalausekkeen sekä yksityisyydensuojaa koskevan lainsäädännön mukaisesti.

        Rekisteriseloste
        Tietosuojalauseke

        Käyttäjätunnus jää näkymään Palvelun viestinnällisiin osioihin, kuten keskustelupalstalle ja palautteisiin, myös asiakassuhteen päättymisen jälkeen.
        Käyttäjätiedot ovat lähtökohtaisesti luottamuksellisia. Palveluntarjoajalla on kuitenkin oikeus luovuttaa tiettyjä Käyttäjätietoja Palvelun toiselle Käyttäjälle kaupanteon yhteydessä välittääkseen Kohteen myyjälle tiedot ostajasta ja vastaavasti ostajalle tiedot myyjästä. Välitettäviä tietoja ovat:
        Nimi
        Osoite
        Puhelinnumero


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Käyttöehdot Huuto Turva -palveluun
        Huuto.net käyttöehdot

        Lue käyttöehdot huolellisesti

        Käyttöehtojen soveltaminen Huuto Turva-palvelun kuvaus
        ePrice Oy:n (jäljempänä "Palveluntarjoaja") tuottaman ja ylläpitämän Huuto.net -verkkopalvelun sisältämän Huuto Turva-palvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttämiseen sovelletaan näitä käyttöehtoja (jäljempänä "Käyttöehdot"). Käyttäessä Palvelua käyttäjä (jäljempänä ”Käyttäjä”) sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja
        Palvelun käyttö edellyttää myyjältä (”Myyjä”) ja ostajalta (”Ostaja") rekisteröitymistä ja Myyjältä tunnistautumista.
        Palvelu toimii verkkopalveluna, jossa Palveluun rekisteröityneet ja siellä tunnistautuneet myyjät ja ostajat voivat ilmoittaa tuotteitaan (jäljempänä "Kohde") myyntiin Palvelun välityksellä ja vastaavasti ostaa myynnissä olevia Kohteita. Kohde voi olla myynnissä joko kiinteällä hinnalla (”Kiinteähintainen kohde”) tai huutokaupalla (”Huutokauppakohde”). Huutokauppakohteessa Käyttäjä tekee Kohteesta tarjouksen (”Tarjous”), joka on suurempi kuin muiden Käyttäjien tekemät Tarjoukset. Suurimman kohdan 4.3 mukaisen Tarjouksen tehneestä Käyttäjästä tulee Ostaja. Kaupanteko Palvelussa tapahtuu Käyttäjien kesken näillä käyttöehdoilla, eikä Palveluntarjoaja ole kaupan osapuoli missään suhteessa.
        Palvelun käyttö on maksullista Myyjälle. Palveluntarjoaja peri Palvelumaksun Kohteen myyntihinnasta (”Palvelumaksu”) ja Kohteen toimitukseen liittyvät kulut (”Kuljetuskustannukset”) (yhdessä ”Palkkio”). Myyjä voi ostaa Kohteen myyntiin liittyen myös muita maksullisia lisäpalveluita (jäljempänä "Maksullinen palvelu"). Palvelun ja Maksullisten palvelujen palkkioista ilmoitetaan erikseen internetissä Palvelun yhteydessä.
        Sen lisäksi, mitä näissä Käyttöehdoissa on sanottu, Käyttäjä sitoutuu noudattamaan Palveluntarjoajan mahdollisesti erikseen antamia tai Palvelun yhteydessä ilmeneviä Palvelun käyttöön liittyviä Palveluntarjoajan tai sen sopimuskumppanin ohjeita. Kulloinkin voimassaolevat käyttöehdot ovat luettavissa internetissä Palvelun yhteydessä.
        Käyttöoikeus ja käyttäjätiedot
        Käyttäjä saa oikeuden käyttää Palvelua näiden Käyttöehtojen sekä muiden Palvelua koskevien sääntöjen ja ohjeiden mukaisesti. Käyttäjän tulee rekisteröityä ja Myyjän lisäksi tunnistautua ja antaa vaaditut rekisteröintitiedot (jäljempänä "Käyttäjätiedot"), joiden avulla Käyttäjä voidaan tunnistaa ja yksilöidä sekä valita salasanalla suojattu käyttäjäkohtainen tunnus ("Käyttäjätunnus") Palvelun käyttämistä varten. Väärien Käyttäjätietojen antaminen on rikos.
        Käyttäjä saa Palveluihin tämän sopimuksen mukaisen rajoitetun käyttöoikeuden. Käyttäjällä ei ole oikeutta taltioida, esittää julkisesti, välittää, edelleen lähettää tai käyttää Palvelua tai sen kautta vastaanottamiaan sisältöjä tai niiden osaa muutoin kuin näiden käyttöehtojen ja tekijänoikeuslain sallimissa rajoissa. Käyttäjä sitoutuu Palvelua käyttäessään pitämään Käyttäjätiedot ajan tasalla.
        Palveluntarjoajalla on oikeus olla myöntämättä käyttöoikeutta, mikäli kaikkia Käyttäjätietoja ei ole annettu tai tiedot on annettu puutteellisesti tai epäasiallisesti tai Käyttäjä ei muuten täytä käyttöoikeuden myöntämisen edellytyksiä tai Palveluntarjoajan määrittelemästä muusta perustellusta syystä .
        Käyttäjällä ei ole oikeutta ilman Palveluntarjoajan etukäteen antamaa nimenomaista kirjallista suostumusta käyttää automaattisia järjestelmiä (mukaan lukien ”robot-”, ”spider-” ”scraper-” ja ”offline reader-” ohjelmistot) kappaleiden valmistamiseksi Palvelusta, Palvelun osista tai Palvelun sisällöstä, tai niiden saattamiseksi yleisön saataviin.
        Palveluun rekisteröityvän Käyttäjän tulee olla täysivaltainen. Palveluun voi rekisteröityä Käyttäjäksi myös oikeushenkilö. Oikeushenkilön edustajalla tulee olla kelpoisuus päättää ja sitoutua Palvelussa tehtäviin toimiin. Yhdellä henkilöllä voi olla vain yksi tunnus.
        Palveluntarjoaja käsittelee rekisteröityneiden Käyttäjien henkilötietoja Palvelun rekisteriselosteen ja tietosuojalausekkeen sekä yksityisyydensuojaa koskevan lainsäädännön mukaisesti.

        Rekisteriseloste
        Tietosuojalauseke

        Käyttäjätunnus jää näkymään Palvelun viestinnällisiin osioihin, kuten keskustelupalstalle ja palautteisiin, myös asiakassuhteen päättymisen jälkeen.
        Käyttäjätiedot ovat lähtökohtaisesti luottamuksellisia. Palveluntarjoajalla on kuitenkin oikeus luovuttaa tiettyjä Käyttäjätietoja Palvelun toiselle Käyttäjälle kaupanteon yhteydessä välittääkseen Kohteen myyjälle tiedot ostajasta ja vastaavasti ostajalle tiedot myyjästä. Välitettäviä tietoja ovat:
        Nimi
        Osoite
        Puhelinnumero

        Käyttäjätiedot ovat lähtökohtaisesti luottamuksellisia. Palveluntarjoajalla on kuitenkin oikeus luovuttaa tiettyjä Käyttäjätietoja Palvelun toiselle Käyttäjälle kaupanteon yhteydessä välittääkseen Kohteen myyjälle tiedot ostajasta ja vastaavasti ostajalle tiedot myyjästä. Välitettäviä tietoja ovat:
        Nimi
        Osoite
        Puhelinnumero
        Sähköpostiosoite
        Käyttäjä vastaa kaupanteon yhteydessä välitettyjen tietojen asianmukaisesta käsittelystä. Erityisesti yritysasiakkaille välitetyn henkilötiedon osalta Yritysasiakas on Suomen tietosuojalain tarkoittama rekisterinpitäjä ja Palveluntarjoaja on tietosuojalain tarkoittama henkilötietojen käsittelijä. Kumpikin osapuoli sitoutuu noudattamaan toimintaan soveltuvaa tietosuojaregulaatiota, mikä käsittää esimerkiksi henkilötietojen käsittelijältä vaadittavien prosessointi-ilmoitusten tekemisen sekä sitä koskevan Suomen henkilötietolain, sekä Euroopan Unionin tietosuoja-asetuksen (EU 2016/679) noudattamisen niiden sisältämien henkilötietojen käsittelijää koskevien velvoitteiden osalta.
        Käyttäjän velvollisuudet ja vastuu
        Käyttäjätunnus ja salasana ovat käyttäjäkohtaisia, eikä niitä saa luovuttaa tai ilmaista kolmannelle osapuolelle. Käyttäjä vastaa kaikesta Käyttäjätunnuksellaan tapahtuneesta Palvelun käytöstä. Salasanan tai Käyttäjätunnuksen joutuessa ulkopuolisen tietoon, Käyttäjän tulee ilmoittaa tästä viipymättä Palveluntarjoajalle. Käyttäjä vapautuu ilman Käyttäjän myötävaikutusta salasanallaan ja Käyttäjätunnuksellaan tapahtuvasta käytöstä, kun ilmoitus on vastaanotettu.
        Käyttäjä vastaa kaikista Palvelun käytöstä aiheutuvista välittömistä ja välillisistä kuluista.
        Käyttäjä sitoutuu kaikessa Palvelun käytössään toimimaan näiden Käyttöehtojen, muiden Palvelun käyttöä koskevien sääntöjen ja ohjeiden sekä lain ja hyvän tavan mukaisesti. Käyttäjä sitoutuu niin ikään noudattamaan muualla Palvelussa asetettuja sääntöjä ja ohjeita. Palvelussa ei saa tarjota myytäväksi tuotteita, jonka tarjoamisen Palveluntarjoaja on kieltänyt. Kielletyt tuotteet löytyvät Palveluntarjoajan sivulta https://www.huuto.net/ohjeet/saannot#kielletyt ilmoitukset
        Palvelua ei saa käyttää tekijänoikeudella, tavaramerkkioikeudella tai muulla vastaavalla oikeudella suojatun aineiston tarjoamiseen, ilmoittamiseen tai muuhun levittämiseen, taikka tavalla, joka on haitallista tai loukkaavaa Palveluntarjoajalle, muille Palvelun käyttäjille tai kolmansille. Palvelussa ei saa myydä Kohdeväärennöksiä tai piraattituotteita. Mikäli Käyttäjä toimittaa Palveluun kuva- tai videomateriaalia, Käyttäjä vastaa siitä, että hänellä on kaikki tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet lähettämäänsä materiaaliin.
        Käyttäjä sitoutuu siihen, ettei hän lähetä, välitä tai tallenna Palveluun tai sen kautta aineistoa, joka on hyvän tavan tai lain vastaista sekä siihen, ettei hän yllytä toista tällaiseen toimintaan. Käyttäjä sitoutuu myös olemaan lähettämättä, välittämättä tai tallentamatta Palveluun tai sen kautta tekijänoikeuden, tavaramerkkioikeuden tai muun immateriaalioikeuden suojaamaa aineistoa, jollei hänellä ole siihen oikeudenhaltijan nimenomaista lupaa.
        Käyttäjä vastaanottaa Palvelun ja käyttää sitä omalla vastuullaan ja vastaa Palvelun käyttämiseksi tarpeellisten laitteiden, yhteyksien ja ohjelmistojen hankkimisesta, toimintakunnosta ja asianmukaisesta suojaamisesta.
        Käyttäjä sitoutuu Kohteen ilmoittaessaan kuvaamaan sen totuudenmukaisesti ja riittävän laajasti.
        Käyttäjä vakuuttaa ja vastaa siitä, että hänellä on oikeus myydä ilmoittamansa Kohteet, joita hän tarjoaa myytäväksi Palvelussa. Palveluntarjoaja ei vastaa oikeudettomasti tapahtuneesta myynnistä kolmannelle osapuolelle
        Käyttäjä tiedostaa, että Palvelussa tehty myyntitarjous on aina sitova. Käyttäjä tiedostaa lisäksi, että Palvelussa tehty Kohteen osto on aina sitova. Kiinteähintaisessa kohteessa oston katsotaan tapahtuneen, kun Ostaja on siirtänyt Kauppahinnan Palveluntarjoajan asiakasvaratilille. Huutokauppakohteessa oston katsotaan tapahtuneen, kun Ostajalla on Kohteen sulkeutuessa korkein Tarjous Kohteesta.
        Maksullisten palveluiden käyttäminen edellyttää palvelun yhteydessä ilmoitetun hinnan suorittamista viimeistään eräpäivänä. Käyttäjällä ei ole Maksullisen palvelun tai sen kautta hankittujen tuotteiden tai palvelujen peruuttamisoikeutta sen jälkeen, kun kyseessä olevan palvelun suorittaminen tai toimittaminen on Käyttäjän tilauksen perusteella sähköisesti aloitettu. Ostaessaan Palveluntarjoajalta Maksullisia palveluita kuluttajaksi katsottava Käyttäjä saa kuluttajansuojalain 6 luvun 14 §:n mukaisen ilmoituksen peruuttamisoikeuden puuttumisesta.
        Käyttäjällä on mahdollisuus siirtää haluamansa summa ns. Huuto.net -kukkaroon ("Kukkaro"). Kukkaroon siirrettyä rahaa voidaan käyttää vain Maksullisten palveluiden maksamiseksi. Kukkaro on käytettävissä kaksitoista (12) kuukautta edellisestä kirjautumisesta palveluun. Kukkaroon siirrettyä käyttämätöntä rahaa ei palauteta tai hyvitetä Käyttäjälle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Käyttäjätiedot ovat lähtökohtaisesti luottamuksellisia. Palveluntarjoajalla on kuitenkin oikeus luovuttaa tiettyjä Käyttäjätietoja Palvelun toiselle Käyttäjälle kaupanteon yhteydessä välittääkseen Kohteen myyjälle tiedot ostajasta ja vastaavasti ostajalle tiedot myyjästä. Välitettäviä tietoja ovat:
        Nimi
        Osoite
        Puhelinnumero
        Sähköpostiosoite
        Käyttäjä vastaa kaupanteon yhteydessä välitettyjen tietojen asianmukaisesta käsittelystä. Erityisesti yritysasiakkaille välitetyn henkilötiedon osalta Yritysasiakas on Suomen tietosuojalain tarkoittama rekisterinpitäjä ja Palveluntarjoaja on tietosuojalain tarkoittama henkilötietojen käsittelijä. Kumpikin osapuoli sitoutuu noudattamaan toimintaan soveltuvaa tietosuojaregulaatiota, mikä käsittää esimerkiksi henkilötietojen käsittelijältä vaadittavien prosessointi-ilmoitusten tekemisen sekä sitä koskevan Suomen henkilötietolain, sekä Euroopan Unionin tietosuoja-asetuksen (EU 2016/679) noudattamisen niiden sisältämien henkilötietojen käsittelijää koskevien velvoitteiden osalta.
        Käyttäjän velvollisuudet ja vastuu
        Käyttäjätunnus ja salasana ovat käyttäjäkohtaisia, eikä niitä saa luovuttaa tai ilmaista kolmannelle osapuolelle. Käyttäjä vastaa kaikesta Käyttäjätunnuksellaan tapahtuneesta Palvelun käytöstä. Salasanan tai Käyttäjätunnuksen joutuessa ulkopuolisen tietoon, Käyttäjän tulee ilmoittaa tästä viipymättä Palveluntarjoajalle. Käyttäjä vapautuu ilman Käyttäjän myötävaikutusta salasanallaan ja Käyttäjätunnuksellaan tapahtuvasta käytöstä, kun ilmoitus on vastaanotettu.
        Käyttäjä vastaa kaikista Palvelun käytöstä aiheutuvista välittömistä ja välillisistä kuluista.
        Käyttäjä sitoutuu kaikessa Palvelun käytössään toimimaan näiden Käyttöehtojen, muiden Palvelun käyttöä koskevien sääntöjen ja ohjeiden sekä lain ja hyvän tavan mukaisesti. Käyttäjä sitoutuu niin ikään noudattamaan muualla Palvelussa asetettuja sääntöjä ja ohjeita. Palvelussa ei saa tarjota myytäväksi tuotteita, jonka tarjoamisen Palveluntarjoaja on kieltänyt. Kielletyt tuotteet löytyvät Palveluntarjoajan sivulta https://www.huuto.net/ohjeet/saannot#kielletyt ilmoitukset
        Palvelua ei saa käyttää tekijänoikeudella, tavaramerkkioikeudella tai muulla vastaavalla oikeudella suojatun aineiston tarjoamiseen, ilmoittamiseen tai muuhun levittämiseen, taikka tavalla, joka on haitallista tai loukkaavaa Palveluntarjoajalle, muille Palvelun käyttäjille tai kolmansille. Palvelussa ei saa myydä Kohdeväärennöksiä tai piraattituotteita. Mikäli Käyttäjä toimittaa Palveluun kuva- tai videomateriaalia, Käyttäjä vastaa siitä, että hänellä on kaikki tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet lähettämäänsä materiaaliin.
        Käyttäjä sitoutuu siihen, ettei hän lähetä, välitä tai tallenna Palveluun tai sen kautta aineistoa, joka on hyvän tavan tai lain vastaista sekä siihen, ettei hän yllytä toista tällaiseen toimintaan. Käyttäjä sitoutuu myös olemaan lähettämättä, välittämättä tai tallentamatta Palveluun tai sen kautta tekijänoikeuden, tavaramerkkioikeuden tai muun immateriaalioikeuden suojaamaa aineistoa, jollei hänellä ole siihen oikeudenhaltijan nimenomaista lupaa.
        Käyttäjä vastaanottaa Palvelun ja käyttää sitä omalla vastuullaan ja vastaa Palvelun käyttämiseksi tarpeellisten laitteiden, yhteyksien ja ohjelmistojen hankkimisesta, toimintakunnosta ja asianmukaisesta suojaamisesta.
        Käyttäjä sitoutuu Kohteen ilmoittaessaan kuvaamaan sen totuudenmukaisesti ja riittävän laajasti.
        Käyttäjä vakuuttaa ja vastaa siitä, että hänellä on oikeus myydä ilmoittamansa Kohteet, joita hän tarjoaa myytäväksi Palvelussa. Palveluntarjoaja ei vastaa oikeudettomasti tapahtuneesta myynnistä kolmannelle osapuolelle
        Käyttäjä tiedostaa, että Palvelussa tehty myyntitarjous on aina sitova. Käyttäjä tiedostaa lisäksi, että Palvelussa tehty Kohteen osto on aina sitova. Kiinteähintaisessa kohteessa oston katsotaan tapahtuneen, kun Ostaja on siirtänyt Kauppahinnan Palveluntarjoajan asiakasvaratilille. Huutokauppakohteessa oston katsotaan tapahtuneen, kun Ostajalla on Kohteen sulkeutuessa korkein Tarjous Kohteesta.
        Maksullisten palveluiden käyttäminen edellyttää palvelun yhteydessä ilmoitetun hinnan suorittamista viimeistään eräpäivänä. Käyttäjällä ei ole Maksullisen palvelun tai sen kautta hankittujen tuotteiden tai palvelujen peruuttamisoikeutta sen jälkeen, kun kyseessä olevan palvelun suorittaminen tai toimittaminen on Käyttäjän tilauksen perusteella sähköisesti aloitettu. Ostaessaan Palveluntarjoajalta Maksullisia palveluita kuluttajaksi katsottava Käyttäjä saa kuluttajansuojalain 6 luvun 14 §:n mukaisen ilmoituksen peruuttamisoikeuden puuttumisesta.
        Käyttäjällä on mahdollisuus siirtää haluamansa summa ns. Huuto.net -kukkaroon ("Kukkaro"). Kukkaroon siirrettyä rahaa voidaan käyttää vain Maksullisten palveluiden maksamiseksi. Kukkaro on käytettävissä kaksitoista (12) kuukautta edellisestä kirjautumisesta palveluun. Kukkaroon siirrettyä käyttämätöntä rahaa ei palauteta tai hyvitetä Käyttäjälle.

        Palvelun myyntiehdot
        Rekisteröityminen ja tunnistautuminen. Käyttääkseen Palvelua Myyjän on rekisteröidyttävä palveluun ja tunnistauduttava käyttäen Palveluntarjoajan vahvaa tunnistautumismenetelmää.
        Myyjän lisätiedot. Palveluntarjoaja on Finanssivalvontaan rekisteröitynyt maksupalvelun tarjoaja, jolla on velvollisuus tuntea asiakkaansa toimintaa, havaita ja selvittää epäilyttäviä liiketoimia sekä ilmoittaa epäilyistään Rahanpesun selvittelykeskukselle. Myyjä on velvollinen, Palveluntarjoajan niin pyytäessä, toimittamaan lisätietoja itsestään, kaupoistaan ja asiakkaistaan.
        Myyjä ilmoittaa Kiinteähintaisen kohteen hinnan euroissa osana Palvelussa julkaistavaa myynti-ilmoitusta. Myyjän ilmoittama hinta sisältää näiden Ehtojen nojalla perittävän Palkkion, jonka ePrice veloittaa Myyjältä näiden Ehtojen mukaisesti. Huutokauppakohteessa Myyjä ilmoittaa kohteen lähtöhinnan euroissa ja ajankohdan, johon asti Tarjouksia on mahdollista tehdä (”Sulkeutumisaika”). Myyjällä on oikeus keskeyttää Tarjouksien tekeminen eli sulkea kohde jo ennen Sulkeutumisaikaa. Ostajaksi haluavan Käyttäjän tulee tehdä Kohteesta Tarjous, joka on lähtöhintaa suurempi ja, mikäli Kohteessa on muiden Käyttäjien tarjouksia, myös näiden tarjouksia suurempi. Käyttäjästä, jolla on korkein Tarjous Kohteesta sen sulkeutuessa, tulee Ostaja. Huutokauppakohteen Ostajalla on velvollisuus maksaa korkein Kohteesta tarjoamansa summa ePrice Oy:n asiakasvaratilille kolmen vuorokauden kuluessa Kohteen sulkeutumisesta. Summa sisältää Palkkion, jonka ePrice veloittaa Myyjältä näiden Ehtojen mukaisesti. Mikäli Ostaja jättää kohteen maksamatta, myyjällä on oikeus periä kauppahinta muuta kautta, mutta myös oikeus katsoa kauppa peruuntuneeksi.
        ePrice veloittaa Myyjältä Palkkion Palvelun kautta tehdyistä kaupoista ja peruuntuneista kaupoista, jotka johtuvat Myyjän laiminlyönneistä. Palkkio määräytyy Myyjän ilmoittamasta Kohteen myyntihinnasta ja kauppaan liittyvistä toimituskuluista. ePrice pidättää Palkkion ja siihen sisältyvän arvonlisäveron Ostajan maksamasta kauppahinnasta ennen kuin maksu tilitetään Myyjälle. ePricen kulloinkin veloittamat Palkkiot on ilmoitettu Palvelun verkkosivuilla.
        Kauppasumman tilitys yksityiselle Myyjälle. ePrice vastaanottaa maksun Ostajan Palvelun kautta tilaamasta Tuotteesta Myyjän puolesta ja lukuun kolmannen osapuolen tarjoaman maksupalvelun välityksellä. ePrice tilittää maksun yksityiselle Myyjälle viipymättä ja viimeistään kolme (3) arkipäivää sen jälkeen, kun Ostaja on noutanut tuotteen eikä reklamaatiota ole tehty kohdan 5.24. mukaisesti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Palvelun myyntiehdot
        Rekisteröityminen ja tunnistautuminen. Käyttääkseen Palvelua Myyjän on rekisteröidyttävä palveluun ja tunnistauduttava käyttäen Palveluntarjoajan vahvaa tunnistautumismenetelmää.
        Myyjän lisätiedot. Palveluntarjoaja on Finanssivalvontaan rekisteröitynyt maksupalvelun tarjoaja, jolla on velvollisuus tuntea asiakkaansa toimintaa, havaita ja selvittää epäilyttäviä liiketoimia sekä ilmoittaa epäilyistään Rahanpesun selvittelykeskukselle. Myyjä on velvollinen, Palveluntarjoajan niin pyytäessä, toimittamaan lisätietoja itsestään, kaupoistaan ja asiakkaistaan.
        Myyjä ilmoittaa Kiinteähintaisen kohteen hinnan euroissa osana Palvelussa julkaistavaa myynti-ilmoitusta. Myyjän ilmoittama hinta sisältää näiden Ehtojen nojalla perittävän Palkkion, jonka ePrice veloittaa Myyjältä näiden Ehtojen mukaisesti. Huutokauppakohteessa Myyjä ilmoittaa kohteen lähtöhinnan euroissa ja ajankohdan, johon asti Tarjouksia on mahdollista tehdä (”Sulkeutumisaika”). Myyjällä on oikeus keskeyttää Tarjouksien tekeminen eli sulkea kohde jo ennen Sulkeutumisaikaa. Ostajaksi haluavan Käyttäjän tulee tehdä Kohteesta Tarjous, joka on lähtöhintaa suurempi ja, mikäli Kohteessa on muiden Käyttäjien tarjouksia, myös näiden tarjouksia suurempi. Käyttäjästä, jolla on korkein Tarjous Kohteesta sen sulkeutuessa, tulee Ostaja. Huutokauppakohteen Ostajalla on velvollisuus maksaa korkein Kohteesta tarjoamansa summa ePrice Oy:n asiakasvaratilille kolmen vuorokauden kuluessa Kohteen sulkeutumisesta. Summa sisältää Palkkion, jonka ePrice veloittaa Myyjältä näiden Ehtojen mukaisesti. Mikäli Ostaja jättää kohteen maksamatta, myyjällä on oikeus periä kauppahinta muuta kautta, mutta myös oikeus katsoa kauppa peruuntuneeksi.
        ePrice veloittaa Myyjältä Palkkion Palvelun kautta tehdyistä kaupoista ja peruuntuneista kaupoista, jotka johtuvat Myyjän laiminlyönneistä. Palkkio määräytyy Myyjän ilmoittamasta Kohteen myyntihinnasta ja kauppaan liittyvistä toimituskuluista. ePrice pidättää Palkkion ja siihen sisältyvän arvonlisäveron Ostajan maksamasta kauppahinnasta ennen kuin maksu tilitetään Myyjälle. ePricen kulloinkin veloittamat Palkkiot on ilmoitettu Palvelun verkkosivuilla.
        Kauppasumman tilitys yksityiselle Myyjälle. ePrice vastaanottaa maksun Ostajan Palvelun kautta tilaamasta Tuotteesta Myyjän puolesta ja lukuun kolmannen osapuolen tarjoaman maksupalvelun välityksellä. ePrice tilittää maksun yksityiselle Myyjälle viipymättä ja viimeistään kolme (3) arkipäivää sen jälkeen, kun Ostaja on noutanut tuotteen eikä reklamaatiota ole tehty kohdan 5.24. mukaisesti.

        Kauppasumman tilitys elinkeinonharjoittajalle. ePrice tilittää maksun elinkeinonharjoittajan asemassa olevalle Myyjälle aikaisintaan viisitoista (15) ja viimeistään kaksikymmentä (20) kalenteripäivää kohteen vastaanottamisen jälkeen, sillä edellytyksellä, että yksityishenkilön asemassa oleva Ostaja on maksanut Kohteen hinnan täysimääräisenä ja vastaanottanut Kohteen eikä reklamaatiota ole tehty kohdan 5. mukaisesti tai peruuttamisoikeutta käytetty kohdan 5.5 mukaisesti. Jos Ostaja on myös elinkeinonharjoittaja, Palveluntarjoaja tilittää maksun viipymättä ja viimeistään kolme (3) arkipäivää kohteen vastaanottamisen jälkeen mikäli reklamaatiota ei ole eikä reklamaatiota ole tehty kohdan 5.24 mukaisesti.
        Maksut virheisiin liittyen. Palveluntarjoajalla on oikeus pidättää Myyjälle tilittämästään maksusta mahdolliset Myyjän vastuulle kohdan 5.18 mukaisesti kuuluvat Kohteen virheeseen perustuvat vaatimukset.
        Etämyynnin peruuttamisoikeus ja kauppahinnan palauttaminen. Elinkeinonharjoittajan asemassa toimiva Myyjä ymmärtää, että mikäli yksityishenkilön asemassa oleva Ostaja käyttää pakottavan kuluttajasuojalain mukaista etämyynnin peruuttamisoikeuttaan sen jälkeen, kun Palveluntarjoaja on jo tilittänyt Kohteen myynnistä saadun maksun Myyjälle, on Myyjä velvollinen palauttamaan maksun viipymättä Palveluntarjoajalle.
        Palveluntarjoaja ei ole velvollinen tilittämään Myyjälle Kohteesta vastaanotettavaa maksua kokonaisuudessaan tai osittain ennen kuin maksu on tosiasiassa suoritettu ja Palveluntarjoaja on vastaanottanut maksuvahvistuksen Ostajan Tuotteesta suorittamasta maksusta kolmannen osapuolen tarjoaman Maksupalvelun välityksellä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kauppasumman tilitys elinkeinonharjoittajalle. ePrice tilittää maksun elinkeinonharjoittajan asemassa olevalle Myyjälle aikaisintaan viisitoista (15) ja viimeistään kaksikymmentä (20) kalenteripäivää kohteen vastaanottamisen jälkeen, sillä edellytyksellä, että yksityishenkilön asemassa oleva Ostaja on maksanut Kohteen hinnan täysimääräisenä ja vastaanottanut Kohteen eikä reklamaatiota ole tehty kohdan 5. mukaisesti tai peruuttamisoikeutta käytetty kohdan 5.5 mukaisesti. Jos Ostaja on myös elinkeinonharjoittaja, Palveluntarjoaja tilittää maksun viipymättä ja viimeistään kolme (3) arkipäivää kohteen vastaanottamisen jälkeen mikäli reklamaatiota ei ole eikä reklamaatiota ole tehty kohdan 5.24 mukaisesti.
        Maksut virheisiin liittyen. Palveluntarjoajalla on oikeus pidättää Myyjälle tilittämästään maksusta mahdolliset Myyjän vastuulle kohdan 5.18 mukaisesti kuuluvat Kohteen virheeseen perustuvat vaatimukset.
        Etämyynnin peruuttamisoikeus ja kauppahinnan palauttaminen. Elinkeinonharjoittajan asemassa toimiva Myyjä ymmärtää, että mikäli yksityishenkilön asemassa oleva Ostaja käyttää pakottavan kuluttajasuojalain mukaista etämyynnin peruuttamisoikeuttaan sen jälkeen, kun Palveluntarjoaja on jo tilittänyt Kohteen myynnistä saadun maksun Myyjälle, on Myyjä velvollinen palauttamaan maksun viipymättä Palveluntarjoajalle.
        Palveluntarjoaja ei ole velvollinen tilittämään Myyjälle Kohteesta vastaanotettavaa maksua kokonaisuudessaan tai osittain ennen kuin maksu on tosiasiassa suoritettu ja Palveluntarjoaja on vastaanottanut maksuvahvistuksen Ostajan Tuotteesta suorittamasta maksusta kolmannen osapuolen tarjoaman Maksupalvelun välityksellä.

        Kohteen toimitus. Myyjän tulee huolehtia siitä, että Kohteet ovat Ostajan noudettavissa sovitusta paikasta sovittuna ajankohtana. Myyjä voi tarjota Kohdetta toimitettavaksi joko kuljetuspalvelun kautta (”Kuljetustoimitus”) tai noudettavaksi sovitusta paikasta (”Noutotoimitus”). Myyjän tulee luovuttaa Kohteet Ostajalle tai vaihtoehtoisesti Palvelun kautta tilaamalle kuljetuspalvelun tarjoajalle asianmukaisesti ja turvallisesti pakattuna 5 vuorokauden kuluessa ostohetkestä.
        Palveluntarjoaja ei säilytä tai pidä hallussaan Palvelun kautta tilattuja Kohteita poislukien Ostajan noutamatta jäämättä tavarat, kts. kohta 5.15. Palveluntarjoaja ei vastaa Myyjän Palvelun kautta tilaamasta kuljetuspalvelusta tai sen virheistä vaan Myyjän sopimuskumppani on näissä tilanteissa kuljetuspalvelun tarjoaja.
        Myyjä ei lähetä Kohdetta ilmoitetussa ajassa. Jos Myyjä ei ole lähettänyt Kohdetta Ostajalle 5 vuorokauden kuluessa ostohetkestä eikä ole sopinut Ostajan kanssa lisäaikaa lähetykselle, kauppa peruuntuu ja Palveluntarjoaja palauttaa kauppasumman Ostajalle. Myyjä on kuitenkin velvollinen maksamaan Palvelumaksun Palveluntarjoajalle.
        Myyjä ei järjestä noutomahdollisuutta sovitussa ajassa. Ostajan ja Myyjän sopiessa Kohteen noudosta suoraan Myyjältä, on Myyjä velvollinen luovuttamaan Kohteen sovittuna aikana sovitusta paikasta. Mikäli Myyjä ei luovuta Kohdetta 14 vuorokauden kuluessa ostohetkestä, kauppa peruuntuu ja Palveluntarjoaja palauttaa kauppasumman Ostajalle. Myyjä on kuitenkin velvollinen maksamaan Palvelumaksun Palveluntarjoajalle.
        Ellei pakottavasta lainsäädännöstä muuta johdu, vaaranvastuu Kohteesta siirtyy Myyjältä Ostajalle, kun Kohde on todisteellisesti luovutettu Ostajalle tai kun Ostaja on hakenut Kohteen Noutopisteestä. Jos Ostaja ei hae Kohdetta Noutopisteestä saatuaan siitä ilmoituksen, vaaranvastuu siirtyy Ostajalle kuljetuspalvelun määrittämän noutoajan jälkeen.
        Vastuu virheestä Kohteessa. Myyjän tulee tehdä myynti-ilmoitus, joka sisältää Kohteen yksityiskohtaisen ja ajantasaisen Kohdekuvauksen. Myyjä tiedostaa, että Palvelun kautta myytävät Kohteet myydään näiden Ehtojen mukaisesti. Mikäli Palveluntarjoaja joutuu Myyjän Tuotteesta myynti-ilmoituksessa antamien tietojen johdosta tai muusta Myyjästä johtuvasta syystä virhevastuuseen Ostajaa kohtaan ja siten korvausvelvolliseksi, on ePricellä oikeus vaatia vastaavaa korvausta Myyjältä. Palveluntarjoaja ei missään tapauksessa vastaa Myyjälle mahdollisesti koituvista välittömistä vahingoista, ellei vahinko johdu Palveluntarjoajan tahallisesta tai törkeän huolimattomasta toiminnasta. Palveluntarjoaja ei korvaa välillisiä vahinkoja.
        Virheellisen Kohteen palautus. Kohteen ollessa virheellinen tai mikäli Palveluntarjoaja evää yksipuolisesti Myyjän Kohteen myymisen Palvelun kautta Myyjästä tai Kohteesta johtuvasta syystä tai Ostaja ei hyväksy Ehtojen vastaista Kohdetta, palautetaan Kohde Myyjälle. Ostaja palauttaa kohteen Myyjälle käyttäen alkuperäistä kuljetuspalvelun tarjoajaa Kohdan 5.19 mukaisesti. Myyjä vastaa Kohteen palautuksen kustannuksista.
        Ostajan ja Palveluntarjoajan oikeus purkaa kauppa. Mikäli Myyjän omistus tai hal


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kohteen toimitus. Myyjän tulee huolehtia siitä, että Kohteet ovat Ostajan noudettavissa sovitusta paikasta sovittuna ajankohtana. Myyjä voi tarjota Kohdetta toimitettavaksi joko kuljetuspalvelun kautta (”Kuljetustoimitus”) tai noudettavaksi sovitusta paikasta (”Noutotoimitus”). Myyjän tulee luovuttaa Kohteet Ostajalle tai vaihtoehtoisesti Palvelun kautta tilaamalle kuljetuspalvelun tarjoajalle asianmukaisesti ja turvallisesti pakattuna 5 vuorokauden kuluessa ostohetkestä.
        Palveluntarjoaja ei säilytä tai pidä hallussaan Palvelun kautta tilattuja Kohteita poislukien Ostajan noutamatta jäämättä tavarat, kts. kohta 5.15. Palveluntarjoaja ei vastaa Myyjän Palvelun kautta tilaamasta kuljetuspalvelusta tai sen virheistä vaan Myyjän sopimuskumppani on näissä tilanteissa kuljetuspalvelun tarjoaja.
        Myyjä ei lähetä Kohdetta ilmoitetussa ajassa. Jos Myyjä ei ole lähettänyt Kohdetta Ostajalle 5 vuorokauden kuluessa ostohetkestä eikä ole sopinut Ostajan kanssa lisäaikaa lähetykselle, kauppa peruuntuu ja Palveluntarjoaja palauttaa kauppasumman Ostajalle. Myyjä on kuitenkin velvollinen maksamaan Palvelumaksun Palveluntarjoajalle.
        Myyjä ei järjestä noutomahdollisuutta sovitussa ajassa. Ostajan ja Myyjän sopiessa Kohteen noudosta suoraan Myyjältä, on Myyjä velvollinen luovuttamaan Kohteen sovittuna aikana sovitusta paikasta. Mikäli Myyjä ei luovuta Kohdetta 14 vuorokauden kuluessa ostohetkestä, kauppa peruuntuu ja Palveluntarjoaja palauttaa kauppasumman Ostajalle. Myyjä on kuitenkin velvollinen maksamaan Palvelumaksun Palveluntarjoajalle.
        Ellei pakottavasta lainsäädännöstä muuta johdu, vaaranvastuu Kohteesta siirtyy Myyjältä Ostajalle, kun Kohde on todisteellisesti luovutettu Ostajalle tai kun Ostaja on hakenut Kohteen Noutopisteestä. Jos Ostaja ei hae Kohdetta Noutopisteestä saatuaan siitä ilmoituksen, vaaranvastuu siirtyy Ostajalle kuljetuspalvelun määrittämän noutoajan jälkeen.
        Vastuu virheestä Kohteessa. Myyjän tulee tehdä myynti-ilmoitus, joka sisältää Kohteen yksityiskohtaisen ja ajantasaisen Kohdekuvauksen. Myyjä tiedostaa, että Palvelun kautta myytävät Kohteet myydään näiden Ehtojen mukaisesti. Mikäli Palveluntarjoaja joutuu Myyjän Tuotteesta myynti-ilmoituksessa antamien tietojen johdosta tai muusta Myyjästä johtuvasta syystä virhevastuuseen Ostajaa kohtaan ja siten korvausvelvolliseksi, on ePricellä oikeus vaatia vastaavaa korvausta Myyjältä. Palveluntarjoaja ei missään tapauksessa vastaa Myyjälle mahdollisesti koituvista välittömistä vahingoista, ellei vahinko johdu Palveluntarjoajan tahallisesta tai törkeän huolimattomasta toiminnasta. Palveluntarjoaja ei korvaa välillisiä vahinkoja.
        Virheellisen Kohteen palautus. Kohteen ollessa virheellinen tai mikäli Palveluntarjoaja evää yksipuolisesti Myyjän Kohteen myymisen Palvelun kautta Myyjästä tai Kohteesta johtuvasta syystä tai Ostaja ei hyväksy Ehtojen vastaista Kohdetta, palautetaan Kohde Myyjälle. Ostaja palauttaa kohteen Myyjälle käyttäen alkuperäistä kuljetuspalvelun tarjoajaa Kohdan 5.19 mukaisesti. Myyjä vastaa Kohteen palautuksen kustannuksista.
        Ostajan ja Palveluntarjoajan oikeus purkaa kauppa. Mikäli Myyjän omistus tai hal

        Ostajan ja Palveluntarjoajan oikeus purkaa kauppa. Mikäli Myyjän omistus tai hallintaoikeudesta Kohteeseen ilmenee epäselvyyttä, on sekä Palveluntarjoajalla että Ostajalla oikeus purkaa kauppa. Mikäli kauppa puretaan, on Ostajalla ainoastaan oikeus saada Palveluntarjoajan kautta maksettu kauppasumma takaisin Kohteen palauttamista vastaan.
        Kohteen palautus Palveluntarjoajan tai Ostajan purkaessa kaupan. Ostaja on aina oikeutettu täysimääräiseen palautukseen Kohteesta maksamastaan kauppasummasta, mikäli Palveluntarjoaja evää yksipuolisesti Myyjän Kohteen myymisen Palvelun kautta Myyjästä tai Kohteesta johtuvasta syystä tai Ostaja ei hyväksy näiden Ehtojen vastaista Kohdetta. Näissä tilanteissa Myyjä on ensisijaisesti velvollinen järjestämään kustannuksellaan Kohteen palautuksen Ostajan hallusta Myyjälle kolmenkymmenen (30) päivän kuluessa siitä, kun Myyjä on vastaanottanut Ostajan tai Palveluntarjoajan ilmoituksen. Mikäli Myyjä ei järjestä määrätyssä ajassa kustannuksellaan Kohteen palautusta Ostajan hallusta, on Palveluntarjoaja toissijaisesti velvollinen kustannuksellaan palauttamaan Kohteen Palveluntarjoajan varastotiloihin.
        Palvelun ostoehdot
        Rekisteröityminen ja tunnistautuminen. Käyttääkseen Palvelua Ostajan on rekisteröidyttävä palveluun.
        Ostajan lisätiedot. Palveluntarjoaja on Finanssivalvontaan rekisteröitynyt maksupalvelun tarjoaja, jolla on velvollisuus tuntea asiakkaansa toimintaa, havaita ja selvittää epäilyttäviä liiketoimia sekä ilmoittaa epäilyistään Rahanpesun selvittelykeskukselle. Ostaja on velvollinen, Palveluntarjoajan niin pyytäessä, toimittamaan lisätietoja itsestään, kaupoistaan ja varojensa alkuperästä.
        Kohteen ostaminen. Ostaja on ostanut Kiinteähintaisen kohteen, kun hän on maksanut kauppahinnan Kiinteähintaisesta kohteesta Palveluntarjoajan asiakasvaratilille. Ostaja on ostanut Huutokauppakohteen, kun hänellä on korkein Tarjous kohteesta sen sulkeutuessa. Huutokauppakohteen Ostajalla on velvollisuus maksaa korkein Kohteesta tarjoamansa summa ePrice Oy:n asiakasvaratilille kolmen vuorokauden kuluessa Kohteen sulkeutumisesta. Palveluntarjoaja luovuttaa Kauppahinnan Myyjälle vasta sen jälkeen, kun Ostaja on vastaanottanut tuotteen eikä ole peruuttanut kauppaa kohdassa 5.6 esitetyllä tavalla tai reklamoinut Kohteesta kohdan 5.24 mukaisesti.
        Kauppahinnan palauttaminen Ostajalle, jos Ostaja ei saa Kohdetta. Mikäli Myyjä ei järjestä Ostajalle

        Katsokaa jatko , en jaksanut kopioida enempää
        https://www.huuto.net/ohjeet/huuto-turva-kayttoehdot
        https://www.huuto.net/ohjeet/huuto-turva


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ostajan ja Palveluntarjoajan oikeus purkaa kauppa. Mikäli Myyjän omistus tai hallintaoikeudesta Kohteeseen ilmenee epäselvyyttä, on sekä Palveluntarjoajalla että Ostajalla oikeus purkaa kauppa. Mikäli kauppa puretaan, on Ostajalla ainoastaan oikeus saada Palveluntarjoajan kautta maksettu kauppasumma takaisin Kohteen palauttamista vastaan.
        Kohteen palautus Palveluntarjoajan tai Ostajan purkaessa kaupan. Ostaja on aina oikeutettu täysimääräiseen palautukseen Kohteesta maksamastaan kauppasummasta, mikäli Palveluntarjoaja evää yksipuolisesti Myyjän Kohteen myymisen Palvelun kautta Myyjästä tai Kohteesta johtuvasta syystä tai Ostaja ei hyväksy näiden Ehtojen vastaista Kohdetta. Näissä tilanteissa Myyjä on ensisijaisesti velvollinen järjestämään kustannuksellaan Kohteen palautuksen Ostajan hallusta Myyjälle kolmenkymmenen (30) päivän kuluessa siitä, kun Myyjä on vastaanottanut Ostajan tai Palveluntarjoajan ilmoituksen. Mikäli Myyjä ei järjestä määrätyssä ajassa kustannuksellaan Kohteen palautusta Ostajan hallusta, on Palveluntarjoaja toissijaisesti velvollinen kustannuksellaan palauttamaan Kohteen Palveluntarjoajan varastotiloihin.
        Palvelun ostoehdot
        Rekisteröityminen ja tunnistautuminen. Käyttääkseen Palvelua Ostajan on rekisteröidyttävä palveluun.
        Ostajan lisätiedot. Palveluntarjoaja on Finanssivalvontaan rekisteröitynyt maksupalvelun tarjoaja, jolla on velvollisuus tuntea asiakkaansa toimintaa, havaita ja selvittää epäilyttäviä liiketoimia sekä ilmoittaa epäilyistään Rahanpesun selvittelykeskukselle. Ostaja on velvollinen, Palveluntarjoajan niin pyytäessä, toimittamaan lisätietoja itsestään, kaupoistaan ja varojensa alkuperästä.
        Kohteen ostaminen. Ostaja on ostanut Kiinteähintaisen kohteen, kun hän on maksanut kauppahinnan Kiinteähintaisesta kohteesta Palveluntarjoajan asiakasvaratilille. Ostaja on ostanut Huutokauppakohteen, kun hänellä on korkein Tarjous kohteesta sen sulkeutuessa. Huutokauppakohteen Ostajalla on velvollisuus maksaa korkein Kohteesta tarjoamansa summa ePrice Oy:n asiakasvaratilille kolmen vuorokauden kuluessa Kohteen sulkeutumisesta. Palveluntarjoaja luovuttaa Kauppahinnan Myyjälle vasta sen jälkeen, kun Ostaja on vastaanottanut tuotteen eikä ole peruuttanut kauppaa kohdassa 5.6 esitetyllä tavalla tai reklamoinut Kohteesta kohdan 5.24 mukaisesti.
        Kauppahinnan palauttaminen Ostajalle, jos Ostaja ei saa Kohdetta. Mikäli Myyjä ei järjestä Ostajalle

        Katsokaa jatko , en jaksanut kopioida enempää
        https://www.huuto.net/ohjeet/huuto-turva-kayttoehdot
        https://www.huuto.net/ohjeet/huuto-turva

        Lukekaa todella ehdot, ne rajoittaa monin eri tavoin ja on myös kallista myyjälle.

        𝐕𝐨𝐢𝐤𝐨 𝐇𝐮𝐮𝐭𝐨 𝐓𝐮𝐫𝐯𝐚 -𝐤𝐨𝐡𝐭𝐞𝐞𝐧 𝐭𝐨𝐢𝐦𝐢𝐭𝐭𝐚𝐚 𝐏𝐨𝐬𝐭𝐢𝐧 𝐯𝐚̈𝐥𝐢𝐭𝐲𝐤𝐬𝐞𝐥𝐥𝐚̈?

        𝐄𝐢 𝐯𝐨𝐢.

        𝐀𝐢𝐧𝐚𝐤𝐢𝐧 𝐭𝐨𝐢𝐬𝐭𝐚𝐢𝐬𝐞𝐤𝐬𝐢 𝐭𝐨𝐢𝐦𝐢𝐭𝐭𝐚𝐚 𝐯𝐨𝐢 𝐚𝐢𝐧𝐨𝐚𝐬𝐭𝐚𝐚𝐧 𝐌𝐚𝐭𝐤𝐚𝐡𝐮𝐨𝐥𝐥𝐨𝐧 𝐯𝐚̈𝐥𝐢𝐭𝐲𝐤𝐬𝐞𝐥𝐥𝐚̈.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun kohde on ostettu

        Ostaja maksaa kiinteähintaisen kohteen ostamisen yhteydessä Huuto.netin asiakasvaratilille. Mikäli olet sallinut kaupanteon sekä noudolla että toimituksella, ostaja valitsee näiden välillä oston yhteydessä. Jos käytetään toimitusta, saat sähköpostiisi Matkahuollon lähetyskoodin, jolla sinun tulee tuote toimittaa. Koodi löytyy tarvittaessa myös kohteen sivulta. Ota koodi sekä paketti mukaasi ja mene lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen tai pakettiautomaatille toimittamaan tuote. Tuote tulee lähettää viiden vuorokauden kuluessa siitä, kun se on ostettu. Ostajalla on vuorokausi aikaa tarkistaa tuote sen jälkeen, kun hän on noutanut sen Matkahuollosta itselleen. Mikäli tuote vastaa ilmoitusta, eikä ostaja reklamoi siitä, tilitämme sinulle kauppahinnan, josta on vähennetty kuljetusmaksu sekä Huuto.netin välityspalkkio.

        Mikäli ostaja tulee noutamaan tuotteen, teidän tulee sopia tarkempi noutoaika keskenänne. Noudon tulee tapahtua kahden viikon kuluessa ostosta. Ostaja antaa kohteen noutaessaan sinulle noutokoodin, joka sinun tulee syöttää kohteen sivulle sille varattuun paikkaan. Tämän jälkeen Huuto.net tilittää sinulle kauppahinnan, josta on vähennetty Huuto.netin välityspalkkio.

        Huutokauppakohteissa huutokaupan voittajalla on kolme vuorokautta aikaa maksaa tuote. Maksun yhteydessä hän tarvittaessa valitsee noudon ja toimituksen väliltä vastaavaan tapaan kuin kiinteähintaista kohdetta ostettaessakin. Maksun jälkeen kaupat viedään loppuun samalla tavalla kuin kiinteähintaisissa kohteissakin. Mikäli huutokaupan voittaja ei maksa tuotetta määräajassa, sinulla on oikeus katsoa kauppa peruuntuneeksi, mutta myös periä kauppahinta muuta kautta – toisin sanoen kohdetta käsitellään kuin ilman Huuto Turvaa myytynä.


        Mitä jos ostaja reklamoi tuotteesta?

        Jos ostaja reklamoi tuotteesta toimitettuasi sen, Huuto.netin ylläpito pyytää vastineesi reklamaatioon. Mikäli reklamaatio katsotaan aiheelliseksi, voivat kauppakumppanit sopia joko hinnan alennuksesta tai kauppojen purkamisesta. Lue lisää myyjän sekä ostajan velvollisuuksista Huuto Turvan käyttöehdoista.


        Usein kysyttyjä kysymyksiä
        Paljonko Huuto Turvan käyttäminen maksaa

        Huuto.net perii Huuto turvalla myydyistä kohteista välityspalkkion, joka on 4,9 % kauppahinnasta, mutta kuitenkin vähintään 0,94 euroa. Välityspalkkio vähennetään suoraan ostajan maksamasta kauppahinnasta ennen kuin se tilitetään myyjälle.


        Voiko Huuto Turva -kohteen toimittaa Postin välityksellä?

        Ei voi. Ainakin toistaiseksi toimittaa voi ainoastaan Matkahuollon välityksellä.


        Mitä tapahtuu, jos ostaja ei nouda lähetystä Matkahuollosta?

        Jos ostaja ei hae tuotetta Matkahuollosta, tuote toimitetaan Huuto.netille ja myyjälle tilitetään kauppahinta, josta on vähennetty kuljetusmaksu ja Huuto.netin välityspalkkio. Myyjän osalta kaupat ovat siis tämän jälkeen päätöksessä. Ostaja voi lunastaa tämän jälkeen tuotteen Huuto.netiltä. Mikäli kohdetta ei lunasteta 60 päivän kuluessa, se myydään Huuto.netin lukuun. Myyntihinta käytetään ensisijaisesti kattamaan Huuto.netille aiheutuneet kustannukset. Mahdollinen ylijäämä tilitetään ostajalle.


        Kuka on vastuussa, jos tuote katoaa matkalla?

        Jos tavara häviää matkalla, lähettäjä eli myyjä on vastuussa Tiekuljetussopimuslain mukaisesti. Kauppahinta siis palautetaan ostajalle ja myyjän tulee tehdä katoamisilmoitus Matkahuollolle.


        Voiko Huuto Turva -kohteita myydä ulkomailta tai ulkomaille?

        Ei voi. Myöskään Ahvenanmaalle Huuto Turva -kohteita ei voi toimittaa, vaan toimitus tapahtuu Matkahuollon välityksellä Manner-Suomen alueella. Noutokaupoissa ei kuitenkaan ole maantieteellisiä rajoituksia.

        𝑱𝒐𝒔 𝒎𝒚𝒚𝒏 𝒌𝒂̈𝒚𝒕𝒕𝒐̈𝒕𝒂𝒗𝒂𝒓𝒂𝒏, 𝒑𝒐𝒓𝒂𝒌𝒐𝒏𝒆𝒆𝒏, 𝑫𝑽𝑫 𝒍𝒆𝒗𝒚𝒏 𝒕𝒎𝒔. 𝑶𝒔𝒕𝒂𝒋𝒂 𝒌𝒂̈𝒚𝒕𝒕𝒂̈𝒂̈ 𝒋𝒂 𝒑𝒂𝒍𝒂𝒖𝒕𝒕𝒂𝒂.

        𝑱𝒐𝒔 𝒎𝒚𝒚𝒏 𝒕𝒊𝒆𝒕𝒐𝒌𝒐𝒏𝒆𝒆𝒏 𝒋𝒂 𝒐𝒔𝒕𝒂𝒋𝒂 𝒐𝒕𝒕𝒂𝒂 𝒋𝒐𝒏𝒌𝒊𝒏 𝒑𝒂𝒍𝒊𝒌𝒂𝒏 𝒑𝒐𝒊𝒔 𝒕𝒂𝒊 𝒗𝒂𝒊𝒉𝒕𝒂𝒂. 𝑱𝒂 𝒑𝒂𝒍𝒂𝒖𝒕𝒕𝒂𝒂 𝒌𝒐𝒏𝒆𝒆𝒏. 𝑶𝒔𝒕𝒂𝒋𝒂𝒍𝒍𝒆 𝟏𝟎𝟎 % 𝒉𝒆𝒍𝒑𝒑𝒐𝒂, 𝒎𝒊𝒌𝒂̈ 𝒎𝒚𝒚𝒋𝒂̈𝒏 𝒕𝒖𝒓𝒗𝒂.

        Kallis systeemi ja kaiken lisäksi hyvin hankala.
        Kyllä palauteet ja pankkitunnuksilla rekisteröityminen on parempi suoja.

        Olen alkanut myydä samaa tuotetta myös tori piste fi. On hyviä kokemuksia, ehkä siinä auttaa julkinen puhelinnumero yms.

        𝐈𝐭𝐬𝐞 𝐤𝐲𝐥𝐥𝐚̈ 𝐚𝐫𝐯𝐨𝐬𝐭𝐚𝐧 𝐩𝐚𝐥𝐚𝐮𝐭𝐭𝐞𝐢𝐭𝐚 𝐣𝐚 𝐫𝐮𝐧𝐬𝐚𝐚𝐦𝐩𝐚𝐚 𝐭𝐞𝐤𝐬𝐭𝐢𝐚̈ 𝐣𝐚 𝐤𝐮𝐯𝐢𝐚 𝐭𝐮𝐨𝐭𝐭𝐞𝐞𝐬𝐭𝐚 𝐤𝐮𝐧 𝐭𝐨𝐫𝐢 𝐩𝐚𝐢𝐤𝐚𝐬𝐬𝐚 𝐭𝐚𝐩𝐚𝐧𝐚.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Käyttäjätiedot ovat lähtökohtaisesti luottamuksellisia. Palveluntarjoajalla on kuitenkin oikeus luovuttaa tiettyjä Käyttäjätietoja Palvelun toiselle Käyttäjälle kaupanteon yhteydessä välittääkseen Kohteen myyjälle tiedot ostajasta ja vastaavasti ostajalle tiedot myyjästä. Välitettäviä tietoja ovat:
        Nimi
        Osoite
        Puhelinnumero
        Sähköpostiosoite
        Käyttäjä vastaa kaupanteon yhteydessä välitettyjen tietojen asianmukaisesta käsittelystä. Erityisesti yritysasiakkaille välitetyn henkilötiedon osalta Yritysasiakas on Suomen tietosuojalain tarkoittama rekisterinpitäjä ja Palveluntarjoaja on tietosuojalain tarkoittama henkilötietojen käsittelijä. Kumpikin osapuoli sitoutuu noudattamaan toimintaan soveltuvaa tietosuojaregulaatiota, mikä käsittää esimerkiksi henkilötietojen käsittelijältä vaadittavien prosessointi-ilmoitusten tekemisen sekä sitä koskevan Suomen henkilötietolain, sekä Euroopan Unionin tietosuoja-asetuksen (EU 2016/679) noudattamisen niiden sisältämien henkilötietojen käsittelijää koskevien velvoitteiden osalta.
        Käyttäjän velvollisuudet ja vastuu
        Käyttäjätunnus ja salasana ovat käyttäjäkohtaisia, eikä niitä saa luovuttaa tai ilmaista kolmannelle osapuolelle. Käyttäjä vastaa kaikesta Käyttäjätunnuksellaan tapahtuneesta Palvelun käytöstä. Salasanan tai Käyttäjätunnuksen joutuessa ulkopuolisen tietoon, Käyttäjän tulee ilmoittaa tästä viipymättä Palveluntarjoajalle. Käyttäjä vapautuu ilman Käyttäjän myötävaikutusta salasanallaan ja Käyttäjätunnuksellaan tapahtuvasta käytöstä, kun ilmoitus on vastaanotettu.
        Käyttäjä vastaa kaikista Palvelun käytöstä aiheutuvista välittömistä ja välillisistä kuluista.
        Käyttäjä sitoutuu kaikessa Palvelun käytössään toimimaan näiden Käyttöehtojen, muiden Palvelun käyttöä koskevien sääntöjen ja ohjeiden sekä lain ja hyvän tavan mukaisesti. Käyttäjä sitoutuu niin ikään noudattamaan muualla Palvelussa asetettuja sääntöjä ja ohjeita. Palvelussa ei saa tarjota myytäväksi tuotteita, jonka tarjoamisen Palveluntarjoaja on kieltänyt. Kielletyt tuotteet löytyvät Palveluntarjoajan sivulta https://www.huuto.net/ohjeet/saannot#kielletyt ilmoitukset
        Palvelua ei saa käyttää tekijänoikeudella, tavaramerkkioikeudella tai muulla vastaavalla oikeudella suojatun aineiston tarjoamiseen, ilmoittamiseen tai muuhun levittämiseen, taikka tavalla, joka on haitallista tai loukkaavaa Palveluntarjoajalle, muille Palvelun käyttäjille tai kolmansille. Palvelussa ei saa myydä Kohdeväärennöksiä tai piraattituotteita. Mikäli Käyttäjä toimittaa Palveluun kuva- tai videomateriaalia, Käyttäjä vastaa siitä, että hänellä on kaikki tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet lähettämäänsä materiaaliin.
        Käyttäjä sitoutuu siihen, ettei hän lähetä, välitä tai tallenna Palveluun tai sen kautta aineistoa, joka on hyvän tavan tai lain vastaista sekä siihen, ettei hän yllytä toista tällaiseen toimintaan. Käyttäjä sitoutuu myös olemaan lähettämättä, välittämättä tai tallentamatta Palveluun tai sen kautta tekijänoikeuden, tavaramerkkioikeuden tai muun immateriaalioikeuden suojaamaa aineistoa, jollei hänellä ole siihen oikeudenhaltijan nimenomaista lupaa.
        Käyttäjä vastaanottaa Palvelun ja käyttää sitä omalla vastuullaan ja vastaa Palvelun käyttämiseksi tarpeellisten laitteiden, yhteyksien ja ohjelmistojen hankkimisesta, toimintakunnosta ja asianmukaisesta suojaamisesta.
        Käyttäjä sitoutuu Kohteen ilmoittaessaan kuvaamaan sen totuudenmukaisesti ja riittävän laajasti.
        Käyttäjä vakuuttaa ja vastaa siitä, että hänellä on oikeus myydä ilmoittamansa Kohteet, joita hän tarjoaa myytäväksi Palvelussa. Palveluntarjoaja ei vastaa oikeudettomasti tapahtuneesta myynnistä kolmannelle osapuolelle
        Käyttäjä tiedostaa, että Palvelussa tehty myyntitarjous on aina sitova. Käyttäjä tiedostaa lisäksi, että Palvelussa tehty Kohteen osto on aina sitova. Kiinteähintaisessa kohteessa oston katsotaan tapahtuneen, kun Ostaja on siirtänyt Kauppahinnan Palveluntarjoajan asiakasvaratilille. Huutokauppakohteessa oston katsotaan tapahtuneen, kun Ostajalla on Kohteen sulkeutuessa korkein Tarjous Kohteesta.
        Maksullisten palveluiden käyttäminen edellyttää palvelun yhteydessä ilmoitetun hinnan suorittamista viimeistään eräpäivänä. Käyttäjällä ei ole Maksullisen palvelun tai sen kautta hankittujen tuotteiden tai palvelujen peruuttamisoikeutta sen jälkeen, kun kyseessä olevan palvelun suorittaminen tai toimittaminen on Käyttäjän tilauksen perusteella sähköisesti aloitettu. Ostaessaan Palveluntarjoajalta Maksullisia palveluita kuluttajaksi katsottava Käyttäjä saa kuluttajansuojalain 6 luvun 14 §:n mukaisen ilmoituksen peruuttamisoikeuden puuttumisesta.
        Käyttäjällä on mahdollisuus siirtää haluamansa summa ns. Huuto.net -kukkaroon ("Kukkaro"). Kukkaroon siirrettyä rahaa voidaan käyttää vain Maksullisten palveluiden maksamiseksi. Kukkaro on käytettävissä kaksitoista (12) kuukautta edellisestä kirjautumisesta palveluun. Kukkaroon siirrettyä käyttämätöntä rahaa ei palauteta tai hyvitetä Käyttäjälle.

        Juuri tästä tekstin määrästä voi nähdä, sekava tuote.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kohteen toimitus. Myyjän tulee huolehtia siitä, että Kohteet ovat Ostajan noudettavissa sovitusta paikasta sovittuna ajankohtana. Myyjä voi tarjota Kohdetta toimitettavaksi joko kuljetuspalvelun kautta (”Kuljetustoimitus”) tai noudettavaksi sovitusta paikasta (”Noutotoimitus”). Myyjän tulee luovuttaa Kohteet Ostajalle tai vaihtoehtoisesti Palvelun kautta tilaamalle kuljetuspalvelun tarjoajalle asianmukaisesti ja turvallisesti pakattuna 5 vuorokauden kuluessa ostohetkestä.
        Palveluntarjoaja ei säilytä tai pidä hallussaan Palvelun kautta tilattuja Kohteita poislukien Ostajan noutamatta jäämättä tavarat, kts. kohta 5.15. Palveluntarjoaja ei vastaa Myyjän Palvelun kautta tilaamasta kuljetuspalvelusta tai sen virheistä vaan Myyjän sopimuskumppani on näissä tilanteissa kuljetuspalvelun tarjoaja.
        Myyjä ei lähetä Kohdetta ilmoitetussa ajassa. Jos Myyjä ei ole lähettänyt Kohdetta Ostajalle 5 vuorokauden kuluessa ostohetkestä eikä ole sopinut Ostajan kanssa lisäaikaa lähetykselle, kauppa peruuntuu ja Palveluntarjoaja palauttaa kauppasumman Ostajalle. Myyjä on kuitenkin velvollinen maksamaan Palvelumaksun Palveluntarjoajalle.
        Myyjä ei järjestä noutomahdollisuutta sovitussa ajassa. Ostajan ja Myyjän sopiessa Kohteen noudosta suoraan Myyjältä, on Myyjä velvollinen luovuttamaan Kohteen sovittuna aikana sovitusta paikasta. Mikäli Myyjä ei luovuta Kohdetta 14 vuorokauden kuluessa ostohetkestä, kauppa peruuntuu ja Palveluntarjoaja palauttaa kauppasumman Ostajalle. Myyjä on kuitenkin velvollinen maksamaan Palvelumaksun Palveluntarjoajalle.
        Ellei pakottavasta lainsäädännöstä muuta johdu, vaaranvastuu Kohteesta siirtyy Myyjältä Ostajalle, kun Kohde on todisteellisesti luovutettu Ostajalle tai kun Ostaja on hakenut Kohteen Noutopisteestä. Jos Ostaja ei hae Kohdetta Noutopisteestä saatuaan siitä ilmoituksen, vaaranvastuu siirtyy Ostajalle kuljetuspalvelun määrittämän noutoajan jälkeen.
        Vastuu virheestä Kohteessa. Myyjän tulee tehdä myynti-ilmoitus, joka sisältää Kohteen yksityiskohtaisen ja ajantasaisen Kohdekuvauksen. Myyjä tiedostaa, että Palvelun kautta myytävät Kohteet myydään näiden Ehtojen mukaisesti. Mikäli Palveluntarjoaja joutuu Myyjän Tuotteesta myynti-ilmoituksessa antamien tietojen johdosta tai muusta Myyjästä johtuvasta syystä virhevastuuseen Ostajaa kohtaan ja siten korvausvelvolliseksi, on ePricellä oikeus vaatia vastaavaa korvausta Myyjältä. Palveluntarjoaja ei missään tapauksessa vastaa Myyjälle mahdollisesti koituvista välittömistä vahingoista, ellei vahinko johdu Palveluntarjoajan tahallisesta tai törkeän huolimattomasta toiminnasta. Palveluntarjoaja ei korvaa välillisiä vahinkoja.
        Virheellisen Kohteen palautus. Kohteen ollessa virheellinen tai mikäli Palveluntarjoaja evää yksipuolisesti Myyjän Kohteen myymisen Palvelun kautta Myyjästä tai Kohteesta johtuvasta syystä tai Ostaja ei hyväksy Ehtojen vastaista Kohdetta, palautetaan Kohde Myyjälle. Ostaja palauttaa kohteen Myyjälle käyttäen alkuperäistä kuljetuspalvelun tarjoajaa Kohdan 5.19 mukaisesti. Myyjä vastaa Kohteen palautuksen kustannuksista.
        Ostajan ja Palveluntarjoajan oikeus purkaa kauppa. Mikäli Myyjän omistus tai hal

        Paljon puhetta ja tekstiä. Tämä on juuri sitä kun pitää lukea tarkkaan, ennen kuin hyväksyy.


    • Anonyymi

      Kyllä nämä litaniat olisi voinut lukea suoraan sieltä huutonetin omilta sivuiltakin.

    • Anonyymi

      Huutonetistä olen joskus ostanut numismaattista tavaraa. Omat ylimääräiset tavarani laitan sekajätteeseen. Ei maksa vaivaa alkaa kaupitella niitä netissä.

    • Anonyymi

      Facebook näyttää olevan paljon tehokkaampi kuin HuutoNet.
      Kun on paikallisia ryhmiä, ostavat aivan ostamisen ilosta. moni ei osaa arvioida hintaa.

    • Paypalilla sama ongelma. Valehtelevat ostajat varastavat tavaraa. Jossain vaiheessa nämä ominaisuudet poistetaan kaupankäynnille haitallisena.

    • Anonyymi

      kaiken lisäksi vaikka laitat että 𝐞𝐢 𝐡𝐮𝐮𝐭𝐨𝐭𝐮𝐫𝐯𝐚𝐚, niin kun katsot sitten omaasi kirjautumattomana , lukee siinä 𝐞𝐡𝐝𝐨𝐭𝐚 𝐡𝐮𝐮𝐭𝐨𝐭𝐮𝐫𝐯𝐚𝐚.

      onneksi ei kukaan ole ehdottanut.
      minulle huolettomin, ostetaan ja sitten vain paketointi ja lähetys.

      facebook ja torissa kysellään. Toki uskomattoman helposti Facebookissa ostetaan vaikka ylihintaista puhelinta kun kertoo mitä on 2-3 v sitten maksanut, kuitilla.

    • Anonyymi

      No nyt vahingossa laitoin rastin tuohon huutoturvaan ilmoituksessa, kun olin myyjänä. SE OLI VIRHE!
      Rahoja odotellaan, jos tulee,,luulen että nää huutonetin jäbät laittaa fyrkat omaan fikkaan...
      Kysyin aspa;ta, että kuinka varat tilitetään, niin ei vastausta, ei niin minkäänlaista!!
      Joten opetus: ÄLÄ KÄYTÄ HUUTOTURVAA...! On noita muitakin alustoja tavaran kauppaamiseen ja ostamiseen...

    • Anonyymi

      Joo, myin stereolaitteston huutoturvan kera...viikko mennyt ,eikärahoja ole kuulunut, koska R-kioski ei kuitannut lähetystä noudetuksi viikko sitten....että tämmöinen tapaus.
      En kyllä suosittele huutoturvaa kenellekkään myyjälle!

    • Anonyymi

      Aivan järkyttävää paskaahan tämä on. Se voisi toki olla ihan hyväkin, mutta niin saat*nan hidas.

      Monesti myyn jotain niin, että pyydän rahat ensin tilille ja sitten laitan välittömästi tuotteen postiin. Parhaimmillaan on Postin kautta raha ja tavara vaihtanut omistajaa reilu vuorokaudessa.

      Nytkin myyjä (minä) ja ostaja teki oman osansa ennätysajassa. Matkahuollossa meni jostain syystä kaksi päivää vaikka yleensä Postin kautta kulkee päivässä.

      Sitten siihen pakollinen päivän reklamaatioaika vaikka ostaja olisi jo kuitannut heti paketin haettuaan, että hyvä oli ja kiitos.

      Sitten vielä ilmoitetaan, että rahat tilitetään 3 arkipäivässä siis kuulitte oikein 3 arkipäivässä myyjälle. Taitaa melkein kaikki pankit olla jo SEPA pikasiirrossa, mutta niin vaan kestää ja koska viikonloppuhan osuu väkisinkin tohon väliin, niin nopeimmillaan saat rahat vasta 8 päivän päästä tilillesi! Ja tämä vain siinä tapauksessa, että ostaja ja myyjä toimii salamavauhtia, jos ei, niin helposti kaksi viikkoa kestävä prosessi.

      En enää ikinä käytä. Pahinta tässä oli,

    • Anonyymi

      jatkan edellistä viestiä siis pahinta tässä oli kun tuli tiukkaa rahallisesti ja piti myydä jotain, että pärjää palkkapäivään asti, niin Huuto turvan hitauden takia hommahan meni aivan persiilleen. Sain onneksi Torin kautta myytyä yhdet kajarit, jotta selvisin. Koomista oli, että sekin kauppa tuli hoidettua ennenkuin sain rahat tosta edellisestä Huuto Turva kaupasta. 😀

    • Anonyymi

      No kyllähän se on kaikkien tiedossa.

      Hidas, hitaampi, Huuto turva.

      Jotenkin jollain 90 luvulla toi palvelu. Tosi ikävää, koska siis toi ajatushan on hyvä, mutta toteutettu vain päin pyllyä. Rahan tilitys myyjälle pitäisi olla reaaliaikainen ja automatisoitu eli rahat tippuis vartissa kun ostaja kuitannut kaiken olevan on tai kun reklamaatioaika on päättynyt. Muutenkin toi 24 tunnin reklamaatioaika on aika outo. Kestääkö ostajalla 24 tuntia katsoa oliko saatu tuote lupausten mukainen

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      105
      1726
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1347
    3. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      4
      1250
    4. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1230
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      143
      1215
    6. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      22
      1116
    7. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1085
    8. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      10
      1081
    9. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      6
      1004
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      11
      914
    Aihe