Te-Ho peräkärryt

Jack

Onko kenelläkään kokemuksia otsikon mukaisista kärryistä? Hinnat on huomattavan edullisia, eli onko laatu sitten sen mukainen? Kiinnostaisi tuo 331-malli korkealla kuomulla.

Kiitoksia vinkeistä.

33

45102

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jjj

      omistan tuollasen Te-Ho 331 kärryn kuomulla. Olisko tullu noin 3000km vedettyä ja hyvin tasasesti on kulkenu. Muutamia haittapuoliaki on ollu: kaikki levyn reunat on jätetty tehdessä teräviksi, joten niihin teloo helposti ittensä. Lisäksi kuormansidontakoukkuja on aika vähän, 4 kpl. Mutta nuo ominaisuudet ku ite korjaa ni on aivan hyvä kärri. Pohjalevyki on muistaakseni 27 mm paksu.

      • kärry

        Jos on kunnollinen teräsrunko, ei pohjavaneerin tartte olla kuin 12mm. Puurunkoisten kärryjen myyjät yrittää vielä kääntää sen edukseen kehumallla pohjan paksuutta.


      • 123
        kärry kirjoitti:

        Jos on kunnollinen teräsrunko, ei pohjavaneerin tartte olla kuin 12mm. Puurunkoisten kärryjen myyjät yrittää vielä kääntää sen edukseen kehumallla pohjan paksuutta.

        Hyvä kärry vaikka onkin puurunkoinen .
        Itse käytän crossi pyörän kuljettamiseen.
        Sinkki saisi olla kestävämpi!
        Hinta /laatu kai kohdillaan !


      • Puupää
        123 kirjoitti:

        Hyvä kärry vaikka onkin puurunkoinen .
        Itse käytän crossi pyörän kuljettamiseen.
        Sinkki saisi olla kestävämpi!
        Hinta /laatu kai kohdillaan !

        Kyllä noihin monet tutut ovat tyytyväisiä olleet. Noissa edullinen hinta perustuu selkeesti valmistus tapaan ns"puurunkoinen". Tyhmäähän se on maksaa maltaita tällaisista kärreistä jos käyttö vähäistä ja kevyttä niinkuin se jarrutomalla täytyy ollakkin.


      • ammattilainen
        Puupää kirjoitti:

        Kyllä noihin monet tutut ovat tyytyväisiä olleet. Noissa edullinen hinta perustuu selkeesti valmistus tapaan ns"puurunkoinen". Tyhmäähän se on maksaa maltaita tällaisista kärreistä jos käyttö vähäistä ja kevyttä niinkuin se jarrutomalla täytyy ollakkin.

        Ammattilainen ei osta tuollaisia leluja kovaan käyttöön.Harrastajalla menevät pihankomistuksena ihan hyvin..


      • miten sitä
        ammattilainen kirjoitti:

        Ammattilainen ei osta tuollaisia leluja kovaan käyttöön.Harrastajalla menevät pihankomistuksena ihan hyvin..

        käyttää vaikka on "ammattilainen". Reiskat viskoo piikkauskoneen kyytiin mertinpäästä niin ei kestä kuin rosterikärry. Itsellä on ollut viisi vuotta ja ostaisin samanlaisen jos tarvitseisin. Erittäin hyvä vetää ja tuntuu kestävän. Olen kulvettanut 1000kg sementtisäkkejäkin sillä vaikka ei nyt ihan laillista olekkaan mutta kärrystä se ei näy. Talvella vaikka kesä renkaat alla en ole saanut luisuun kuin tahallaan kovasti yrittämällä. Esim. Muuli lähtee yrittämättäkin sivulle ja ihan ilman syytä. Huonona puolena on nuo terävät kulmat ja sidonta koukut lavan sisällä (4kpl) saa helposti lisää. Ei tosin muissakaan sen enempää. Mutta lavan ulkopuolella on sivuilla pelti pokattu niin että sidonta liinojen koukut saa mihin tahansa kiinni lavan alle. Lavan koko on erittäin iso vastaavan hintaisiin nähden. Sitten huono puoli jos ei ole ruista ranteessa, on erittäin raskas liikuteltava käsipelissä mutta auton perässä ei huomaakkaan.


      • Jouni A. J.
        ammattilainen kirjoitti:

        Ammattilainen ei osta tuollaisia leluja kovaan käyttöön.Harrastajalla menevät pihankomistuksena ihan hyvin..

        Kirjoitanpa minäkin mielipiteen TEHO-kärrystä. - Jaa ettei ammattilainen käytä... Olen puoliammattilainen, yrittäjä ja metsänomistaja. Kärryni on jo 20 vuotta vanha ja sillä on kuljetettu PALJON ja JATKUVASTI kaikenlasta, välillä on menty reilusti yli 1000 kilonkin, korkeita tukkikuormia, metalliromua, yms. Ja se on kestänyt erinomaisesti. Kulkee edelleen kuin juna, vaneri on edelleen alkuperäinen ja kunnossa. Olen ollut erittäin tyytyväinen. Koukkuja saa lisää jos joku haluaa. Hinta-laatu-suhde vimmosen päälle kohdallaan. 2x kalliimmalla saa puolta huonomman - vois jopa sanoa, kun kattelee muita lehtijousillisia painavia kärryjä.


      • rakentelija52

        17 vuotta ajeltu kaikenlaista tavaraa kuskattu harvemmin alle 1000:n kilon kuormaa noo kerran akselisto uusittu ja laitettu rosteriputket vahvikkeeksi . Meillä kun kuletellaan tulikivi- tiili- laasti ja puutavaraa melkein päivittäin . uskosin et hinta laatu suhde kohillaan.


    • grandi

      Joka päivä käytössä ,puita yms. 30cm lisälaidoilla
      ja olen ollut tyytyväinen. Hyvä vetää ei hypi eikä pompi kuten kevyemmät.Hintansa väärti jos vaikka tekisi itse samanlaisen ei tuntipalkkaa saa.Suosittelen enkä pelkäksi pihan koristeeksi.Naapurissa semmonen näyttää olevan katoksessa(AKU ettei vaan olisi Aku ankka tai mikkihiiri , semmoselta se meinaa vedettäessä tuntui).

    • Jean

      pohjalevy kantavaa rakennetta eli täys susi ,kun levy kuluu niin kokokärry sökö.

      • Anonyymi

        Hei, pohjalevyn voi vaihtaa uuteen. (vaneria)


    • yhdeksän vuotta vanha

      Te-Ho kärryistä sanotaan, että ovat puurunkoisia. Se on hieman harhaan johtava ilmaisu. Lavan alareuna on kehystetty metallipalkein kuten missä tahansa kärryssä. Kolmioaisa toimii lavan etuosan runkona. Lavasta puuttuu poikittainen jäykistepalkki akseliston ja takareinan väliltä, mutta asia on kompensoitu normaalia paksummalla vanerilla.

      Omalla kärryllä olen kuljettanut kahdesti vanhan tosi painavan pianon. Pienet metallipyörät eivät tehneet lattiaan juuri naarmuja kummempaa vaikutusta notkumisesta puhumattakaan. Ensimmäisellä kerralla piano kaatui kuomua vasten ja siitä on jäänyt ikävä jälki.

      Poikani rakensi omakotitalon, jonka sokkeli ja päätyseinät tehtiin harkoista. Harkkojen kuljetus tapahtui te-ho kärryllä. Samoin pihakivet ajettiin samalla vehkeellä yhteensä useita kertoja. Painoa oli joillakin kerroilla yli sallitun. Multaakin on ajettu muutaman kerran ylilastissa.

      Eipä ole paikat notkuneet eikä lava vääntynyt solmuun. Yleensähän on niin, että pahanilmanlinnut eivät ole itse ko. laitetta omistaneet ja/tai ovat toisen kärrymerkin edustajia.

    • jarva

      Tuommoisella keinutelisellä jarruttomalla teholla on vedetty 1600kg kuormaakin ongelmitta, kunhan vetoautona on woimakas riisseli :)

    • Miccoliini

      Meillä ollut viisi vuotta kyseinen kärry enkä pois vaihtaisi!!
      On laadullisesti ja rakenteellisesti erittäin hyvä ja tasapainoinen kärry.
      Esim pohja on osa runkoa 28 mm vahva vesivaneria!
      Voin suositella.
      Kärrymies Raumalta

      • oikeastaan

        Kärry vaan perässä vedettävä pohjalevy.


    • Suomi on vapaa maa

      Huomaa tekstiyhteydestä, että kärryn tekijä vastailee nimimerkin takana. Mutta saahan kaikki mainos mahdollisuudet hyödyntää.

    • sdfghjjus

      En suosittelle.
      On monta muuta parempaa.

    • vputter

      Paljonkohan tuollainen hallinosturi painaa, varmasti 500kg.. Kuljetin sellaista Te-Ho:lla 300km.. Hyvin tuli.. Pidin leluna, en pidä enää.. Jos saisi 330cm pitkänä osto päätös olisi selvä...

      Toimii ja on tukeva.. ja satunnaisena soutuveneen siirtelijänä etuna, että lava kulkee matalalla..

      Ja eikös se ole niin, että mitä matalammalla on painopiste, sen tukevammin se kulkee

    • Riuska Hevonen

      On tehty mökkiremonttia, johon on pitänyt vetää soralasteja, sepelilasteja, tiiliä, lautakuormia, huonekaluja ym. ym. Hyvin on kestänyt ja sutjakasti kulkee perässä.

    • hudoi

      Äla osta.

      Vertaa muihin niin tulet toisiin ajatuksiin.

      Ei niitä muuten olisi liikkeiden pihoilla vinoja pinoja.

      • Järkihinta

        "Ei niitä muuten olisi liikkeiden pihoilla vinoja pinoja."

        Ei tiedä tuon kirjoittaja mitään.

        TeHoa ei saanut aiemmin edes ostettua muualta kuin valmistajalta Ylöjärveltä.


    • kyllä kulkee

      Osta vaan!

      Minäkin vertailin muihin ja tehoon sitten päädyin.

      Uudistuksiakin oli tullut ja valitsin kipillisen mallin kuomulla.

    • Järkihinta

      Mulla on ollut yli 8 vuotta kuomullinen 321. Hyvin on pelannyt. Kärry on kuin uusi, takana okt-projekti, mökkiremonttia, muuttokuormia, polttopuiden ajoa jne. Moneen kertaan on maksanut itsensä. Kärry on hyvä vetää myös talvella.

      Eräs urakoitsija myös totesi, että peräkärry menee joka tapuksessa ihan yhtä nopeasti resuksi työmailla merkistä/hinnasta riippumatta. Siksi hän käytti TeHoa.

    • kärrymieskukaties

      Mä ostin kans sen kärryn. Tasasesti kulki Mitsu ASX perässä. Kulutus nousi reilun litran verran (7,6, kuten pakkasella talvikulutus) sekä tyhjällä kärryllä, että kuormalla. Muuta ei huomannut, ei pomppinut, ei kolisenut. Olen kyllä tyytyväinen. Kärryni on 3m x 1,50m tilava, ja kuomullinen. 1490 ei tunnu liian kalliilta jos nyt kestää normaalit kuljetukset. Käydetyt ovat niin kalliit että tuntusi järkevänä ostaa uusi. Kun uusi on veturikin ei viitsi mitään romua perässä vetää.

    • joka viikko käytössä

      Hyvä kärry, ostin puoli vuotta sitten suoran tehtaalta sieltä Tampereen läheltä. Hyvin on kestänyt. Ainoastaan yksi huono puoli, vähän raskas on käsin liikuttaa . Mun mielestä hinta laatusuhde on kohdallaan ja huonossa käytössä ei kestä mikään kärry joten kaikki tarvii huoltoa , oli sit halpa tai kallis.

      • säm

        2003-mallinen kärri ja laakerit menny kertaalleen kummaltakin puolen. Sattumoisin oli tallissa passat 73-96 takapyörän laakerisarja olikohan motonetin hinta 12,9e sarjalle. Yllätys oli suuri kun kumpikin kävi ihan samoilla numeroilla kun oli. akselin päähän porasin sokalle reiän mutterista pikku rälläkällä soiro pois jotta lukitus osa meni kivasti thats it.


    • Kaidepuu55

      Minulla on 2 tehokärriä kuomulla ja ilman koska ostan hyvää suomalaista.
      Kai Parviainen Oulu

    • Anonyymi

      Kipillä oleva kuomullinen teho 331 ollu reilu 13-vuotta ja hyvin kestänny 😀

    • Anonyymi

      Ollut 15vuotta ,yx laakeri meni uusiksi,lamppuja vaihdeltu tarpeen mukaan niin ja töpseli on vaihdettu.
      Asko juväskylästä . (sählömies)

    • Anonyymi

      Teho 441 kuomut menee lumikuorman painosta keskeltä kasaan.

    • Anonyymi

      Ollut teho peräkärri noin 13vuotta eikä mitään moittimista ollut raskaissakin hommissa ja on tukeva ja vakaa auton perässä

    • Anonyymi

      Teho 332 matalakuomukärry hankittu 2005 ja ollut kovassa ja ahkerassa käytössä. Kerran töpseli ja tietty valoja korjailtu. Vuonna 2021 uusittu laakerit jotka olivatkin kuulemma jo ihan lopussa. En edes enää muista mitä maksoi, mutta muistelen olleen kohtuu hintainen. Hyvää vetää ja käyttää. Suosittelen todella. AV

    • Anonyymi

      Ollut Te-Ho 331 nyt 15 vuotta ja en edes harkitse muuta valmistajaa kun seuraavaa kärryä ostan. On erittäin hyvä vetää, ei pompi eikä hypi perässä. Pohjavaneri alkuperäinen ja ehjä. On kuljetettu hiekkaa, multaa ja kaikenmaailman romua. Todellakin suotittelen.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5025
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3297
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1432
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1275
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      977
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      888
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      229
      764
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe