Voiko Sulkavankosken mysteeristä tulla pelastus kaupungin taloudelle?

Anonyymi

Nyt käsi sydämelle kaikki kotiseuturakkaat paikkakuntamme asukkaat, tässä meille kaikille kysymys:

Kykenemmekö hyödyntämään taloudellisesti Sulkavankosken mysteeriä, samalla tavalla kuin Nevada hyödyntää Area 51:n mainetta, New Mexico Roswellin tapausta tai Skotlanti Loch Nessin hirviötään?

Olisiko meillä tässä käsillä "hiomaton timantti", jota voisimme käyttää mainostaaksemme paikkakunnan vetovoimaa matkailijoille, jopa kansainvälisessä merkityksessä?

Miten Sinä hyödyntäisit tätä mysteeriä,? Kerro ideasi meille kaikille? Sana on vapaa!

31

825

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Voi tulla pelastus - sinun mielenterveyteesi. Tunnut kiehuvan nyt palstoilla.

      • Anonyymi

        Etsitään ratkaisua talouden ongelmiin positiivisuuden kautta! Sulkavankoskelle mahtuisi muutakin kuin pelkkä mysteeri, kuten esimerkiksi rantaravintola, höyrylaivalla ajelua Ala-Rievelillä jne.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Etsitään ratkaisua talouden ongelmiin positiivisuuden kautta! Sulkavankoskelle mahtuisi muutakin kuin pelkkä mysteeri, kuten esimerkiksi rantaravintola, höyrylaivalla ajelua Ala-Rievelillä jne.

        VITOS KONE EHTII LAITURII


    • Anonyymi

      Kaupunginhallituksen on matkustettava ottamaan asiasta selvää Bermudalle!

      Siellä on vastaava paikka eli Bermudan kolmio , jonne häviää laivoja ja lentokoneita. Sulkavankoskessa voimat ovat pienempää kaliperia , täällä häviää vain laiturit!

      Onnistuneen virkamatkan päätteeksi voidaan laatia suunnitelma Sulkavankosken mysteerin kaupallistamisesta,

    • Anonyymi

      Joo, olet oikeassa ja osalle vois antaa pelkän menolipun.

    • Anonyymi

      Eiköhän tuosta voisi kehittää vaikka mitä matkailuvalttia.
      Mitenkä olisi elämyspolku, joka kulkisi pitkin laiturin historiallista reittiä aina lähtöruudusta nykyiseen paikkaansa? Perillä kahvitarjoilut pullineen, ns laiturin löytökaffet, jotka tarjoaa laituria nykyisillään hallussapitävä taho.

      • Anonyymi

        Kyllä ! ! ! Perillä on toriringissä sitkeästi elävän perinnetiedon mukaan kahvia ja muita virvokkeita tarjolla näin kesäaikaan joka päivä ! Vielä on kesää jäljellä ! ! !


    • Anonyymi

      Kirkon edustus, joka tähän asti on vaiennut aiäsiasta, voisi ryhdistäytyä sen verran, että laittautuisi paikan päälle antamaan henkistä tukea, nyt kun seurakuntalaiset taistelevat rakkaaksi käyneen laiturinsa löytymisen puolesta.

    • Anonyymi

      Aletaan kaikki puhaltamaan yhteen hiileen ja laittamaan asioita kuntoon. Poliittisen konsensus parhaimmillaan voi saada aikaan koalition, jossa keskitytään laittamaan näitä pitkään kuntalaisia piinanneita asioita kuntoon. Aivan liian kauan on kirkonkylän asukkaat odottaneet, että laiturin pois vienyt palauttaisi sen takaisin myllyn rannalle. Kunnallispolitikkojen korjaava toimenpide tulee olla totuuskomission perustaminen selvittämään tätä mysteeriä?

    • Anonyymi

      Nyt kun sote asiat on ratkottu, on aika Kääriä hihat ja yhdistää voimavarat poliittisesta katsontakannasta riippumatta! On aika pelastaa kirkonkylän turismin kasvunäkymät tuotteistamalla kylämme yhteinen historia!

      • Anonyymi

        Joo, puhut vähän, mutta asiaa! Pellisenbaari takasin, Pikonen myös. Liimatehdasta ei tarvita.Urheilukenttä Luhtapaunilla, onkohan kunnossa, jos ei, niin kunnostetaan. Seon tankkaamo, no joo.


    • Anonyymi

      Volkswagen kuplien valmistus linja pitäisi kuitenkin saada.

    • Anonyymi

      Karjalan menettämisestä on kauan, mutta Sulkavankosken laiturin menettämisestä ei niinkään kauaa ole aikaa. Nyt vain kirkonkylän aktivistit liikkeelle, kyllä jollain on pantattua tietoa?

    • Anonyymi

      Sinun kirjasi piti hoitaman kaikki Heinolan kulmakunnan ongelmat, muttaaaaaa....
      Kävi niin, että kova uho kuivui jo ajat sitten, ja kirjanen kusi. Kuten raakileiden pitääkin!

      • Anonyymi

        Alkaa vainoharhaisuutesi olla siinä ja siinä, että pitäisikö sinulle soittaa jo koppiauto ? Pääsisit osastolle loikoilemaan, ihan upouudessa pakkopaidassa. Eikö se olisi kivempaa kuin tuollainen maaninen harhoissa temmeltäminen ?


    • Anonyymi

      Koeta yrittää nyt!

    • Anonyymi

      Vastahan itse esittelit tyhmiä juttujen otsikoita, jotka eivät kiinnosta ketään! Kirjan piti putkahtaa jo kymmenisen vuotta sitten, mutta se kusi. Koeta tehdä omakustanne, ulkopuolista siihen et saa. Sulla ei eväitä, jotka kiinnostaisi edes heinolalaisia. Mitään Tamminiemen pesänjakajat - tapaista sinun on turha haaveilla!

    • Anonyymi

      Nyt puhutaan konsensuksesta, jota tarvitaan laiturin palauttamiseksi. Kirjan korviketta ajaa katkeran kuusikon manifestin.

    • Anonyymi

      KIrja sen olla pitää! Kun on kerran luvattu.

    • Anonyymi

      Bermudan kolmiolle matkustaminen delegaationa on riskialtista. Osa politikoista voi kadota kolmioon, ja jäljelle ei jäisikään kuin osa katkerasta kuusikosta?

    • Anonyymi

      Heinolan kaupungilla ei ole mitään talosahdinkoa, vaikka tämä Heinolan oma ..."popsija" nalkuttaa. Näkee pöpöjä kaikissa asioissa, jotka tavalliselle tallaajalle eivät kuulu - edes yleissivistyksenkään perusteella.
      Kirjoittaisi nyt vihdoin sen "aapisensa" jos se helpottaisi itsetuntoa!

    • Anonyymi

      Laiturin mysteeri tulee tuotteistaa. Jos aloitetaan matkamuistoista, voisi artikkeleissa olla blue-ray levyke, jonne tallennettu interaktiivinen ja osittain fiktiivinen maaseutumatkailun kehittämisohjelma. Ohjelman pelaajan tulee mahdollisimman monipuolisesti yrittää kasata materiaalia ja alueita perustettavaan matkailukohteeseen. Pelissä on tärkeää olla kotiseuturakas, mutta eduksi on myös hyvä pelisilmä kuntarajat ylittävästä yhteistyöstä. Millä muulla tavalla voisimme nostaa Sulkavankosken alueen profiilia? Nyt kaikki mukaan kehittämään kirkonkylän aluetta, mars, mars!

    • Anonyymi

      Onko tekoälypelin keksijä jo tuotteistanut Sulkavankosken myllyn rannasta kadonneen betoniponttoonilaiturin etsintään liittyvän tietokonepelin? Perimätiedon mukaan laituria ei tuotu rantaan, se vietiin sopivaan varastoon kohtuullisen lähelle.

      • Anonyymi

        Alkaa vainoharhaisuutesi olla siinä ja siinä, että pitäisikö sinulle soittaa jo koppiauto ? Pääsisit osastolle loikoilemaan, ihan upouudessa pakkopaidassa. Eikö se olisi kivempaa kuin tuollainen maaninen harhoissa temmeltäminen ?!!


    • Anonyymi

      Torin kafferingissä tiedetään totuus katoamisen taustoista.

      • Anonyymi

        Alkaa vainoharhaisuutesi olla siinä ja siinä, että pitäisikö sinulle soittaa jo koppiauto !


    • Anonyymi

      Heinolan terroristi iski taas!!

      • Anonyymi

        😂😂


    • Anonyymi

      Paljon hyviä ideoita toteutettavaksi. Rokkijuhlien aikaan voisi joku sanaseppo tehdä laiturista laulun.

    • Anonyymi

      Tuo tuokko kirkko raitilla, saa idean maaseudun kehityksestä kaikilla, polkaisee tämä pystyyn kehitys projektin ja saaliina kaappaa itselleen objektin.

      Tuosta saisi hyvän laulun ensi kesän kyläjuhliin ja festareille?

    • Anonyymi

      Sulkavankosken laiturin mysteeri voi ratkaista kaupunkimme talousongelmat! Jos kehitämme mysteeriä vielä kuuluisammaksi ja tuotteistamme mysteerin, tänne alkaa virtaamaan mysteerin eli kadonneen laiturin etsinnästä innostuneita turisteja ympäri maailmaa!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      115
      9214
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      41
      2709
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      152
      2493
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2019
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1766
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1560
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1527
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1464
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      7
      1330
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1326
    Aihe