liimakorva...

miiu

onko kellään kokemusta lapsen liimakorvien hoidosta homeopatialla...onko auttanut...tarvitaan pikaista apua ettei tarvitsisi uudestaan tuubittaa korvia...

15

16589

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ammattilainen

      Hoidan viikottain vastaanotollani liimakorvatapauksia. Kannattaa kokeilla. Homeopatia toimii hyvin näissä tapauksissa. Valitse homeopaattisi huolella. Varsinkin tämmöinen liimakorvajuttu vaatii kokemusta.

    • Riitta

      Moikka
      Oletkoskaan kuullut korvakynttilöistä?
      En ole varma voiko tätä hoitoa käyttää pikkulapsille...ainoa este mielestäni on se että,lapset eivät malta olla paikoillaan.
      Korvakynttilät ovat vanha parannuskeino ,jota intiaanit käyttivät. Pienet, suipot ,mehiläisvahasta valmistetut kynttilät asetetaan korviin( yksi korva kerrallaan) potilas makaa kyljellään. Kynttilä sytytetään ja sen annetaan palaa merkkiviivaan saakka. Liekki aiheuttaa paineen ja paine imaisee märät pois korvasta. Hunaja jota kynttilöissä on parantaa korvakäytävää. Suosittelen käyntiä parantajan luona ! onnea.

      • zivago

        jos lapsesi kuulo kiinnostaa, olet väärällä osostolla.
        välikorvista täytyy nyt saada eritteet pois, etteivät pilaa kuuloluita loppuelämäksi.
        Asiansa osaava homeopaatti ymmärtää väistyä.
        Korvakynttilä ei imaise välikorvaeritettä minnekään.


      • Seppo

      • katti m
        zivago kirjoitti:

        jos lapsesi kuulo kiinnostaa, olet väärällä osostolla.
        välikorvista täytyy nyt saada eritteet pois, etteivät pilaa kuuloluita loppuelämäksi.
        Asiansa osaava homeopaatti ymmärtää väistyä.
        Korvakynttilä ei imaise välikorvaeritettä minnekään.

        Pojallani on liimakorva ja ollut lukuisia korvatulehduksia.Todellisen avun saimme vasta homeopaatti Merja Riskalta.Hän on erittäin kokenut korvaongelmaisten lasten hoidossa.Enää ei ole tarvinnut korvia itkeä ja nenää niistellä.Vastaanotto on Homeopaattinen Lääkäriasema Sofianovassa.


      • testi?

      • täyttä p***aa
        katti m kirjoitti:

        Pojallani on liimakorva ja ollut lukuisia korvatulehduksia.Todellisen avun saimme vasta homeopaatti Merja Riskalta.Hän on erittäin kokenut korvaongelmaisten lasten hoidossa.Enää ei ole tarvinnut korvia itkeä ja nenää niistellä.Vastaanotto on Homeopaattinen Lääkäriasema Sofianovassa.

        Taitaa Merja itse olla tämän viestin kirjoittaja kun noin yksityiskohtaisesti kuvailee. Homeopatia on paskapuhetta. Sillä ei ole mitään todistettua lääketieteellistä vaikutusta.


    • mene

      Homeopatiasta ei ole osoitettu olevan apua lasten liimakorvan hoidossa, Ei myöskään korvakynttilöistä. Ajattele lapsesi parasta, ja hoidata lapsesi oikeella lääkärillä.

    • äiti

      käykää laittamassa kultaiset putket, kitarisoja ei tarvitse poistaa jos ne eivät ole tulehtuneet tai liian suuret. nuhat ja tulehdukset(lima voidaan käydä imemässä lääkärissä pois lääkärin määräämiä korvatippoja, huoneenlämpöisenä parina päivänä)
      sitten hoidetaan mahdollisimman paljon homeopaattisesti maalaisjärkeä käyttäen. meillä näin päästiin korvatulehduskierteestä eroon ja enää ei ole putkiakaan ja lääkekuureja ei ole syöty kohta kahteen vuoteen.

    • a+b=c

      meillä loppui korvakierre 1-2kuukauden kuluttua siitä, kun aloitimme luontaistuotekaupan elävän bakteerikannan maitohapot (biolatte). ihan huippu juttu. aikaisemmin oli siis 6kk:n sisään 7 tulehdusta ja ab päällä. suolisto huonossa kunnossa ja vastustuskyky huono. maitohapot paransi suoliston ja lapsi parantui. edelleen samaiset maitohapot käytössä ja tapahtuneesta jo kolme vuotta aikaa. tulehdukset loppuivat 1v2kk iässä. suosittelen lämpimästä.

      • väsynyt äiti

        Meillä käytössä maitohappobakteerit, mutta tästä huolimatta korvakierre vaan jatkuu....putkitettu on ja hoidettu antibiooteilla, ei auta=( Nyt kokeilussa homeopaattiset lääkkeet. Tästä Pulsatilla ja osaava homeopaatti hakusessa.


      • Totuus

        Biolatte on huijarin ranskalaisen täyttä huijausta. Osoitettu usein laboratoriokokein, etteivät todella sisällä sitä mitä luvataan.


    • Apua löytyy

      Limakorva ja korvatulehduskierre loppui kun jätimme ruoasta kotimaiset viljat kokonaan pois sekä maitotuotteet, eli maitoproteiini täysin pois. Korvalääkärin valvonnassa Antioksidanttiklinikalla, tilalle mm. riisiä,hirssiä,tattaria, amarantti. Juomaksi meillä riisijuomaa. Gefiliuskapseli,Kalsiumlisä, d-vitamiinia, kalaöljyä ja tarpeeksi proteiinia sekä vitamiinikapseli.
      Kunnallisella puolella olisivat jo putkittaneet. Kokemusta vanhemman tyttäreni liimakorvasta ja korvatulehduskierteestä, se hoidettiin perinteisin keinion, putkituksella. Eipä auttanut, putket menivät tukkoon ja jouduttiin puhkomaan korvat yhä uudestaan. Eli korvatulehduskierre ei loppunut. Hän oli myös allerginen viljoille ja maidolle ja monille muille, mutta antihistamiinin voimin pidettiin oireet vähän piilossa, eli jos olisin tuolloin tiennyt tästä ehdottomasta välttämis linjasta olisi hänen oireilu varmaankin ollut erilainen.

    • rekisteröitymätön**

      Allergiat ja yliherkkyydet kannattaa sulkea pois. Erityisesti maitotuotteiden poisjätöllä on ollut useisiin korvatulehduskierteisiin positiivinen vaikutus.

      Lasten korvatulehduskierre päättyy myös jossain vaiheessa itsekseen, kun kallo kasvaa ja sitä myöten välikorvan ilmastointi paranee.

      Korvatulehdukset kannattaa hoitaa tehokkaasti pois, koska ne voivat pahimmillaan vahingoittaa kuuloa pysyvästi.

      Homeopatia ei paranna eikä ehkäise korvatulehduksia, joten sen käytöstä ei ole hyötyä ja jos sitä käytetään muiden konstien sijasta, siitä on suoranaista haittaa.

    • Entäpä jos..

      Jos vaikka Eri-Keepperiä laimentaisi rutkasti, niin eikös siitä pitäisi tulla homeopaattinen liimakorvalääke?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      99
      2850
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2410
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2180
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      1992
    5. 167
      1828
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1826
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1787
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1726
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      133
      1529
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe