suomen pahin kansantauti kateus

Anonyymi

Kyllä suomessa kadehditaan ihmisiä joilla on vähänkin enemmän omaisuutta jos on ns keskituloinen niin jopa löytyy kateellisia vaikka pitkä työura ja kohtuupalkka on sen aiheuttanut tietenkin säästäväinen elämän tapa.

7

1315

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kadehditaan sitä ei-vauraita tulitikkutyttöjäkin ja ihan siihen satuun viittaan, muu kun ei nyt vaan natsaa.

  • Anonyymi

   Suomessa näitä on paljon. Huvittavaa nähdä kun aikuiset ihmiset näyttää kateutta ihan avoimesti julkisella paikalla. Sellainen käytös kuuluu teini-ikään mutta eihän kateellisten tarvitse sitä tietää. Antaa heidän nolata itsensä.

   Kateus pitää ansaita. Jos huomaat olevasi kateuden kohde, niin sitten on asiat ainakin joidenkin mielestä hyvin.

  • Anonyymi

   Miten se ilmenee? Itse olen vähän samassa tilanteessa, mutta kukaan ei ole kadehtinut. Aiheutatkohan itse käytökselläsi kateutta? Tai siis jos kehuu itseään niin toiset ei siitä pidä, se ei ole kateutta vaan sitä, että susta ei pidetä ihmisenä.

  • Anonyymi

   Se vähäinen mitä menetettiin muutaman viime vuoden takia harmittaa. Muita ei kadehdita.

  • Anonyymi

   No, jos sitä on sitten sen verran kateellinen.... kuitenkin pitkeen tehnyt töitä. Mutta mietippä sitä,että minä MAKSAN. rikkaat eivät osta näissä yhteiskuntaluokissa ketään.ei se rahasta puhuminen mitteen herkkua ole mutta mutta empähän ole koditon ,vaatteeton enkä ruuaton. Silti vanhan kansan ihminen. Joten sillätavalla hyvin, kun voisin olla keppikerjäläinenkin , mutten ole. Tämä on totuus ja sinunkin on se nieltävä jos meinoot nykyyhteiskuntoo ymmärtee.

  • Anonyymi

   Kateus ja katkeruus juontaa juurensa usein siihen että joku ei ole vastaanottanut Jumalan armoa. Ei voi olla tyytyväinen kun sisällä palaa katkeruuden ja vihan palo.

   Katso löytyisikö tältä sivulta apua ongelmaan

   https://jeesus-on-herra.com/

  • Anonyymi

   Ei pidä paikansa älä yleistä! Katelisia on paksut naiset jolla varalisuus on Tullut Aviopuolison kautta. Paksuja siksi syövät suruun. Kadehtivat tavallisia naisia jolla rohkeus elää oman näkistä elämää omilla tuloilla. Vaikka ei rikkautta ja ei aviomiestä halua. Mukavan suhde riitää.On itsenäinen elämä ja voi olla tosi onnelinen,normi painoisena ei tarvii kulisseja.olla vaan oma itsensä vikoineen ja pienin avuineen.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tämäkin vielä! Steppi suviseuroissa

   Nyt on maailmankirjat sekaisin, En ollut uskoa silmiäni. Selvänä teltassa lauloi muiden mukana.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   78
   3569
  2. En minä alussa sua pitänyt kauniina

   Mutta nyt olet silmissäni maailman ihanin nainen. En edes käsitä, mitä tapahtui. Pikkuhiljaa muutuit silmissäni haluttavimmaksi naiseksi koko maailmas
   Tunteet
   206
   2626
  3. Voisitko mies kirjoittaa

   Jotain kivaa ja siten että tunnistaisin itseni varmasti? Ei ilkeilyjä..
   Ikävä
   56
   1250
  4. Homseksuaaliksi syntyminen - vuosisadan sumutus?

   Tieteellinen fakta on ettei homoseksuaaliksi voi syntyä vaan homoseksuaaliksi ruvetaan. Tätä kylmää ja itsestäänselvää tosiasiaa ei aivan viime vuosik
   Luterilaisuus
   311
   1061
  5. Kirjoitan sulle sydämestäni

   Syvin toiveeni on päästä kanssasi suhteeseen, saada tutustua sinuun ja että sinäkin tuntisit minut sellaisena kuin olen. Minulla on paljon rakkautta s
   Tunteet
   58
   936
  6. uskallatkohan laittaa

   Kerro jotain mistä sinussa pidän? Tunnemme toisemme riittävän hyvin tietääksemme toisistamme nämä asiat melko osuvasti.
   Ikävä
   36
   815
  7. Meillä on vain telepaattinen suhde

   Tai siis mulla suhun. Yksipuolinen se on, ja romanttinen kaikesta huolimatta. Mielikuvitus korvaa sen, mitä ei koskaan ollut.
   Ikävä
   61
   794
  8. Ei tiemme enää kohtaa

   Joten älä odota, että ilmestyisin elämääsi. Se, mitä on tapahtunut on mennyttä, eikä sitä enää saa takaisin. Voi olla, että et näe minua pitkään aikaa
   Ikävä
   69
   791
  Aihe