Erikoinen sauna ja kalareissu oli

Anonyymi

Olimme menossa mökille nelistään alkukesästä kalastamaan ja saunomaan, mutta Tuillalle oli tullutkin este ja lähdimme kolmistaan matkaan.
Päivä meni kalastellen ja illalla saunottiin kolmestaan uikkarit kuitenkin kaikilla saunassakin päällä, viiniähän saunomisen jälkeen nautittiin ihan kohtuulisesti.
Tyttöystäväni oli noin 17 vuotias ja melkoisen kokematon vielä, mutta kuitenkin olin pannut merkille kuinka hänen katseensa usein kohdistui kaverini uikkareihin joissa etumus olikin melkoisen pullottava ja kun hän meni suihkuun yksin tyttökaverini koitti selvästi salaa vilkuilla sinne.
Illalla mennessämme nukkumaan teki tietysti mieleni rakastella, mutta sitten yllätyin kun likka sanoi, että oikein säälii kaveria kun joutuu olemaan erossa poikakaveristaan ja joutuu nukkumaan yksin. Yllätyin vielä lisää, kun tyttöni ehdotti että haetaan se ja nukkumaan samaan sänkyyn, kieltäydyin ehdottomasti, mutta likka vain jankkasi sitä koko ajan, liekö ollut viini mennyt päähän.
Lopulta suostuin ja menin juttelemaan kaverilleni ja aikansa kun suostuttelin tuli ujosti ovensuuhun bokserit vain päällää, huomasin kuinka tyttöni oli innoissaan ja katse vaelsi boxsereiden etuosaan selvästi.
"Ei se siitä kulu", sanoi ja otti mielestäni erittäin kiimaisen asennon, meinaatko että sinä...sain sanotuksi hämmentyneenä.
Hetken mietittyäni suostuin kuitenkin ja riisuin pikkuhousuja ja huomasin samalla kuinka ne olivat aivan märät pimppivaon kohdalta, kaverini oli aivan ulalla ja ujona kaseli tyttökaverini nuorta siistiä vakoa joka olikin nyt aivan esillä jalat levitettynä.
Avasin varovasti pimpin huulia ja sieltähän valahti kirkasta kiimanestettä heti pikkulusikallinen, katsoin kaveria joka oli erittäin innoissaan jo ja boxserit olivat jo melkoisen tiukat etuosasta.
Kaverini kalun punainen herkkutatti jo kurkkasi ulos navan alapuolelta, tyttökaverini tapitti malttamattomana sitä ja samassa ryntäsi riisumaan boxserit rajusti alas.
"Arvasinhan minä, että tuollainen tykki siellä piileksi", sanoi ja otti häpeilemättä varresta kiinni ja puristeli sitä kiimaisena, pyöritteli etusormellaan terskan päätä josta valui kirkasta kiimanestettä, oli kaverini melkoisen yllättynyt.
Itseänikin alkoi kalu kovettumaan kun ajattelin tilannetta jossa vieras kalu tunkeutuu tyttökaverini tiukkaan pimppiin, sanoin kuitenkin, okei, okei,,,mutta ei lasketa spermoja sisäälle.
Tytön posket helottivat punaisena ja nännit nöpöttivät terhakkaasi pystyssä, jalat olivat jo ääriasennossa pillun valuttaessa mahlaansa.
Kaverilla oli melkoisen kokoinen kalu, puolta isompi kuin omani ja eivät tyttöni kädet edes ylettyneet sen ympärille kunnolla.
Tyttökaverini katsoi anovasti minua ja sanoi, saahan, saahan hän työntää sen sisälleni, saahan, olkoot sitten, mutta varovasti je ei lasketa sisälle, sanoin.
Tästä innstuneena likka otti välittömästi kalun suuhunsa ja alkoi imemään sitä posket lommolla, kaverin ilme oli tosi yllättynyt ja niin minäkin - vieras paksu kulli tyttöystävän suussa.
Katsoin kuinka likka meni selälleen ja otti niin antavaisen ja kiimaisen asennon, sanoen, laita jo se sisääni, pliis.
Kaverini nosti likan jalat ylös ja alkoi sovittamaan kaluansa pillun huulille, voidellen ensin terskaa tytön kiimanesteellä edestakaisin, katsoin kuinka hitaasti terska alkoi painumaan pillun sisään, likka huohotti tässä vaiheessa melkoiseti ja katsoi mua syyllisen näköisenä, oli se melkoisen erikoinen näky, kun vieras kalu alkaa hitaasti tunkeutumaan sisään, kyllä mun mela oli jo melkoisen kovana myös.
Katsoin kuinka hitaasti pimppi antoi myöten kalun työntyessä hitaasti yhä syvemmälle, pimpin huulet kiristivät kalun vartta tiukkana.
Tahdin kiihtyessä tyttökaverini alkoi suorastaan huutamaan kullin alkaessa kiihdyttämään tahtiaan, siit tuli melkoinen paukutus kun pussit hakkasivat voimalla peppuvakoa.
Tyttökaverini alkoi saamaan orkkua jollaista en ole koskaan meidän naidessa äänen perusteella kuullu, vastapotkut nopeutuivat pienen pepun kiihdyttäessä tahtiaan ja taas tuo syyllinen katse kun teki niin riettaan hyvää.
Olin paraatipaikalla ja otin kännykällä kuvaa takaapäin ja kirosin kun huomasin kaverin paksun kullin siemenputken alkaessa supistumaan ja laajenemaan, arvasin että kuitenkin laskee spermat likan sisäälle, ei helvetti, huusin.
Maltoin kuitenkin olla keskeyttämättä ja huomasin kuinka paksua spermaa alkaa tulla sykäyksittäin kullin ja tiukan pillun välistä, likka huutaa vieläkin orkun jälkimainingeissa, aina vain tulee lastia ulos kullin olessa täysin pohjassa.
Lopulta se loppui, nainen tokaisee ja kehuu kuinka kuumalta se tuntui pimpin pohjalla, kaveri vetää lopulta kalun ulos ja pimppihän jää paksun kalun jäljiltä sekunneiksi auki ja nykien työntää loputkin spermat ulos joka valuu paksuna norona peppuakoa pitkin lakanalle.
Käännän samantien tytön vatsaleen sängyn kuivaan paikkaan ja työnnyt vauhdilla takaapäin liukkaaseen pilluun, ei montaa työntöä tarvinnut. kun jo lastini lentää myös sisälle. Aamulla oli vähän morkkis kaikilla, mutta uusinnat vedimme, nyt vuoro...

3

11693

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Suunnittelimme pitkään kalareissua löysimme majoituksen kaksi pientä mökkiä toisessa keittomahdollisuus ovat vierekkäin. Minä ja mieheni Esko toiseen ja Pertti ja Mikko toiseen, aamusta kalaan jokivarteen saatiin muutama kala päivällä syötiin ja uudestaan kalaan. Iltapäivällä vähän ruokaa ja sitten aukesi pullot.
   Pitkän päivän päälle alkoi viina tuntua, Esko oli lähdössä jo nukkumaan kun pojat sanoi yö myssy vielä Esko joi irvistellen aika nopeaan, menin mökkiin Esko nukkui jo sikeästi.
   Pojat houkutteli omaan mökkiin sanoivat Esko nukkuu kyllä aamuun, alkoi minullakin yuntua jo vähän jaloissa, istuttiin sängyllä Pertti vähän jo tissejä hiplasi en välittänyt siitä paljoa Mikon mennessä kuselle Pertti tarttui kunnolla ja yritti suudella ja käsi hieroi jo pillua topuuttelin Perttiä kehui vaan kuinka on seksikkäät rinnat annoin hieroa kehui kuinka kiimaset nännit on tunsin että alkoi pillua kipristyttää, katsoin ulos Mikko piti tulta Pertti tuli taakse ja hyväili pyllyä vaati saada kokeilla avasin housuja kokeile jos niin haluttaa, valahdin märäksi ennen kuin koski karkea sormi painui sisään kuiskasin eihän Esko sitten herää nauroi panin vähän pirtua se nukuttaa. Pertti laski housuja ja sujautti sisään kerkisin sanoa ei Pertti kun alkoi kova paneminen tuntui niin pervolta että annoin naida levitin haaroja kunnolla tuli huoramainen olo vierasta pilluun ja ukko nukkuu lähellä siinä naitiin loppuun asti ja mentiin ulos Mikon luo. Juotiin vähän lisää alkoi hyttyset häiritä mentiin sisään Pertti heti rohkeasti nosti puseroni ja imi rintoja Mikko vähenteli vaatteita Pertin pitäessä minut seljällään ja pussatessa Mikko työntyi sisään Pertti sanoi nyt saat viikon edestä, Mikon kalu tuntui hyvältä kuiskasin pankaa vaikka koko yö, Tuntui hyvältä kun välillä sain edestä ja takaa, hiippailin omaan mökkiin.
   Aamulla tehtiin porukalla aamupalaa ulkona nuotiolla, miehet päätti kukaan ei ota kuin illalla ja Pertti ehkä ei silloinkaan Pertti nauroi no otan vähän.
   Päivä meni sovitusti ja syötiin illalla ja levähdettiin, heräsin siihen kun Mikko ja Pertti tuli iloisena mökkiin, nyt on ryyppyjen vuoro, ei mennyt pitkään kun Esko jo oli aika humalassa, sanoin koita varoa mutta uhmalla otti lisää ja taas nukkumaan.
   Laitoin keviämpää päälle pitkä mekko joka oli tanssia varten mukana.
   Kävin vuorotellen miesten kanssa naimassa himo iski jo illalla kun aloitettiin, kun istuin turvonnut pillu koski penkkiin teki mieli huutaa pankaa nyt.
   Joka kerta kun menin mökkiin sisään halusin kunnolla kun paksu terska painuu sisään sievästi ei kiimasempaa oloa pilllun huulet leviää sievästi ja kuuma kova kalu työntyy sisään takaapäin pano on rietasta kun saa niin syvälle. Sain Pertiltä kolmesti ja Mikolta kahdesti, edellisen yön panot ei tehnyt kipeää.
   Aamulla taas kalaan otiin saatu sen verran että kerittiin illalla syödä mitä saatiin.
   Illalla oli poislähdön aika hyvästelin pojat ja lähdettiin, kotna Esko vähän yritti sanoin kaaduin ja löin piluni odotetaan vähän. Yöllä näin unta että Pertti nai takaa ja Mikko imettää kaluaan, heräsin ja koskettelin pillua vähän arka mutta turvoksissa, imin miestäni nousi ja sanoi nyt minun vuoro kun huorasit koko reissun annoin himokkaasti kun mietin tietää kuiskin pane nyt huoraasi Esko pani yllättävän pitkään. Kun vähän levähdettiin kuiskas olisitko halunnut mökillä vierasta sanoin en olet riittävä, Esko sanoin oli kiihoittavaa ajatella niin. Nukuin onnellisena aamuun.

   • Anonyymi

    Pertti soitti viikkojen päästä ja pyysi anteeksi, kertoi että vaimon kanssa oli pitkä taantuma ja halusi saada kun olin niin seksy jailoinen puhutiin pitkään muista asioista ja sanoin sitten Esko haaveili kotona kun rakasteltiin että olisin nainut teidän kanssa mökillä osallistuin siihen kertomalla että annoin kuin huora innostui kovasti. Pertti kysyi sitten haluaisitko uusia, mietin vähän aikaa ja sanoin olis kivaa olla oikeasti huorana.
    Pertti soitti kun tiesi että Esko ei ole kotona moneen päivään kysyi saako tulla odottelin hermostuneena kun ovikello soi. Hämmästyi molemmat tuli sisään, Muutama paukku ja jännnitys muuttui kiihkoksi, menin makkarii ja tulin Eskon ostama asu päällä, Vaatteet lähti ja nyt sain toteuttaa haavelilemani huoraamisen Pertti oli heti rintojen kimpussa ja työnsi sohvalle Mikko aukoi haarapalaa ja imi ensi kertaa pillua, olin heti valmis Mikko otti jaloista ja pani veti minua pannessa lattialle Esko työnsi kalua suuhun pylly kastui limoista Mikon pannessa Mikko sanoi olet sinä huora valut kuin puro Mikko laukesi, Pertti käänsi kontalleen ja työntyi hitaasti ulisin halusta pankaa pojat koko yö. Kun noustiin ylös otettiin sievästi molemmat piti rajaa viinan kanssa kävin välillä pesulla, ei tarvinnut kuin pieniä kosketuksia olin heti valmis uudestaan sain varmasti kuusi kertaa sisään, aamulla lähtivät taksilla sovittiin se oli vain tämä kerta ja se on pitänyt vieläkin ollaan kavereita ja molempien vaimot on ollut meillä. Kun keskustelin Pertin kanssa kertoi että toisinaan panee vaimoa kuin minua minun piti tunnustaa olen Eskollekkin joskus kuin huora kun sen haave kääntyy siihen silloin haluan niin että terska räjähtäis sisään jää kesto päälle Esko saa naida useasti.


  Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Baaritappelu

   Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
   Kokkola
   57
   5580
  2. Tappo Kokkolassa

   Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
   Kokkola
   23
   3557
  3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

   Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
   Kokkola
   28
   1672
  4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

   Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
   Sinkut
   206
   1656
  5. Mitä ihmettä

   Kaipaat hänessä
   Ikävä
   78
   1102
  6. MAKEN REMPAT

   Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
   Suomussalmi
   26
   1088
  7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

   5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
   Ähtäri
   49
   907
  8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

   Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
   Hindulaisuus
   259
   836
  9. Välillä käy mielessä

   olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
   Ikävä
   71
   819
  10. Mulla on kyllä

   Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
   Ikävä
   35
   818
  Aihe