Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Iloisia thaimaalaisia

Anonyymi

Kylläpä vanhakin virkistyy kun saa seurailla iloisten thaimaalaisten marjanpoimijoiden touhuja, kaikkea hyvää toivotellen kissa-mumma

26

1186

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kohta ei oo kissaa siellä...

    • Anonyymi

      Missä päin nämä liikkuu. Tietää olla säikkymättä kun mustapää pomppaa mättään takkaa.

      Ja missä asuvat haluan tietää kaiken heidän liikkeistään, kissamummo voisi kertoa joutessaan. Kerro vaikka päivittäin mitä näet, olisi muillakin joutilailla mukavaa luettavaa.

    • Anonyymi

      Koronaa levittävät metsiin. Pysykää ihmiset kotonanne.
      Erittäin tarttuvaa virusta.

      • Anonyymi

        Tuodaan taikut teille kotiin pitäämään iltamia.


    • Anonyymi

      S-marketissa olivat varkaissa tänäänkin, survovat takkiin tavaroita. Osa ilman maskia kaupassa. Kohta mummoo kaatuu monttuun.

      • Anonyymi

        paskan puhuja


    • Anonyymi

      Missä päin kuntaa nää kulkee jotta tietää mennä muualle poimimaan talveksi syötävää.

    • Anonyymi

      Kovin oli tyhjä mustikasta mehtä kun tänään menin sankon kanssa katsastamaan mättäitä. Onkohan thaimaalaisilla sunnuntai lepopäivä kun ketään ei näkynyt.
      Mutta sitten kuulin 30 metrin päästä rapinaa ja mitä näin. Puskan takaa nousi sarvipää hirvi ja vähän päästä toinen metsänreunasta. Onneksi lähtivät metsään eivätkä kohti. Lähdin pois kun oli niin saa*****ti hirvikärpäsiä, onko niitä nyt tavallista enemmän.
      Kesä paarmoja, nyt pieniä itikoita ja hirvikärpäsiä. Nuo pikkuelukat pilaa kesän.

    • Anonyymi

      Hyvä porukka poikamiehille

      • Anonyymi

        Mitä tarkoittaa. Onko taikut jotenkin liitoksissa poikamiehiin????


    • Anonyymi

      Lukekaahan uutisia,Lapista siirsivät teille koronaan altistuneita ison läjän,Ei Lappalaiset paljon kysele,kun siirtävät ongelmat toisaalle,mitäs suu nyt pannaan???

    • Anonyymi

      Saako ne nyt Kelalta sairas päivärahaa vai Liiton kassalta,vai joutuuko sosiaalihuolto vaihtamaan, kahden viikon karenssi on pitkä aika?

    • Anonyymi

      Järkyttää ja v****taa tuollainen meininki. Ei ne pysy kortteereissaan ja tuolla jossain palstoilla olikin että heitä on nähty ruokakaupoissa vaikka uutisissa sanotaan niille viettämän ruokaa 3 kertaa päivässä.
      Missä tää koronatestaus homma petti. Tiesikö nää marjakeisarit. Jos tiesivät millaista sakkia sieltä tulee niin suuret sakot keisarille.
      Eikö näitä Suomessa asuvia geelitukka irakilaisia voi velvoittaa mehtään. Kuinka paljon heitä on vastaanottokeskuksissa edelleen.

      • Anonyymi

        Suomussalmen joppari laittoi alulle korona ketjun. Terveisiä yläkainuuseen. Tavataanpa joskus.


    • Anonyymi

      Viekää edes omat Roskikset niille etteivät pyöri enää roskiksilla eikä yhteisissä tiloissa,kuka näitä oikein valvoo,heikolta näytti ainakin Tiistaina käväisin pihapiirissä

    • Anonyymi

      Onko näkyny S-marketissa. Voiko Koronanyrkki kertoa vastauksen seuraavaan, voiko irtotomaatteja ostaa jos kaupassa kulkee taikkuja ja hipelöivät paljaana olevia tavaroita ja mm. riisipusseja. Voiko vaakan näppäimistä tarttua korona. Onko näillä marjanpoimijoilla valvoja mukana joka valvoo että käsidesiä hierotaan kunnolla käsiin ja kasvoilla on tarpeeksi suuri maski. Korkeintaan silmät vilkkuu vähän.

    • Anonyymi

      Kaupassa olivat

    • Anonyymi

      Kunnan päättäjät aikoinaan päättivät purattaa koko kerrostalon,mut käänsivät takkinsa ja myivät pilkkahintaan,tästä nyt saa kärsiä koko kylä

    • Anonyymi

      Ei kaikki taikut ole altistuneita kuten ei kaikki suomalaisetkaan. Joku järki tähän keskusteluun!

    • Anonyymi

      Suomessahan hyö on sairastunna,vaan jos ei ois tuota kerrostalon raatoai ei ois tätäkään keskustelua

    • Anonyymi

      Mikä kerrostalo, onko muita kuin entinen hakatalo vai eikö sitä sillä nimellä kutsuta. Ja miten liittyy tähän taikkukeskusteluun.?

      • Anonyymi

        Toinen hakatalo on myyty marjayrittäjälle asunnoiksi ja on varmaan parhaasta päästä poimijoiden asunnoista. Suihkut ja kaikki joka asunnossa. En tajua miksi pitää mollata koko ajan.


    • Anonyymi

      Ei ole opetettu heille roskien lajittelua,sotkevat aivan sekasin kaikki yhteiset Roskikset,lyövät säkeissä lehtikeräykseen,metalli/lasinkeräysastioihin sekajätteet toisivat tuollaiselle väkimäärälle roskis kontin,,ves männöö ja tulloo,seinät ympärillä,ikkunat ovet vuodelta 1975,,myös lämpö ja vesijohdot samalta ajalta,toivotaan kuitenkin että pääsevät ansioille ettei olis hukka reissu,

    • Anonyymi

      Eikös nyt uusi vihreä valtuutettu kävisi opastaa lajittelua. Lukea kun he eivät varmaan osaa ainakaan suomen kieltä niin piirtäisi kanteen isot kuvat.

      Ja kai heillä täytyy olla tulkkipalvelu jos eivät osaa muuta kuin omaa kieltä, eli opasteet heidän omalla kielellä. Ja jos eivät osaa ollenkaan lukea edes omaakaan niin piirtämään sitten.

      Kuka muuten pesee pyykit ja siivoaa heidän asumistaan. Kannattaa sitäkin opettaa ettei ihan purkukuntoon mene kylän kerrostalo.

    • Anonyymi

      Muista että niiläpäin naisillakin on munat. Mutta toki mistä kukin tykkää.

    • Anonyymi

      Joko puolukat ovat poimittavia. Ja missä päin taikut luuraa tietäisi mennä poimimaan toisaalle häiritsemästä heidän työtään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2047
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1634
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1440
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      64
      1374
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      19
      1311
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      75
      1282
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1231
    Aihe