palkkatuki 50% työllistäjä kaupunki

Voisko joku asiasta tietävä kertoo miten menee. Jos pääsee kaupungin palkkatuki työllistetyksi niin miten menee palkkaus ja miten pitkät työpäivät. Olen ymmärtänyt et mennään kuukausi palkalla joka määräytyy kunnan palkkataulukosta ja työkokemuksesta. Mutta työssäolo velvotteet eivät ole piirtyneet järkeeni. Kertokaa.

6

246

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Omakohtaista kokemusta ei ole. Mutta tuttavani pääsi kaupungille palkkatuettuun työhön. Hänelle ainakin ikälisät maksettiin, oli niitä aikaisemmissa kaupungin työsuhteissa kertynyt. Ja niin kauan sai olla että pääsi takas ansiosidonnaiselle työttömyyspäivärahalle kun palkkatukityö päättyi.

  • Anonyymi

   Kyseessä o. Normaali työsuhde sinun ja kaupungin välillä. Työvelvoitteet ovat samat kuin normityössäkin. Puolisoni oli vuoden ajan kaupungin palveluksessa just 50% koko työajasta. Palkka 50% täydestä palkasta ja Työtunteja oli 4h/pv. Pääsi työn päätyttyä taas ansiopäivärahalle ja saa sitä eläkeikään asti.

  • Anonyymi

   Tuo vaihtelee kunnittain joten työsopimuksesta nuo asiat sitten näkee.
   Kuten jo pitäisi olla jokaisen tiedossa ei viranomainen noudata aina lakia vaikka se on kirjattu suoraan perustuslakiin.
   Kunta ei välttämättä noudata työsopimusta, työehtosopimusta eikä edes lakia, vuosilomalain kanssa on ollut ongelmia kun yrittivät pakkopidättää lomat työsuhteen aikana, tuosta voi toki sopia mutta ei edes yritetty sopia vaan sanella. Tyypillisesti ensin kiistivät kaiken ja sitten kun sekään ei auttanut yrittivät selitellä ettei muka tienneet. Selitykset tietämättömyydestä ei ole uskottavia jos selittäjällä on parin vuosikymmenen kokemus ja pöydällä näytti olevan kirjakin jonka kannessa luki työlainsäädäntö, eli ei muka tienneet sitä mikä tieto oli työpöydällä. Vetosivat sitten "yleiseen käytäntöön" mutta kun kuulen tuon sanaparin niin tiedän heti ettei tuo "yleinen käytäntö" ole lain mukainen kuten se ei silläkään kertaa ollut. Paskan jälkimaku jäi muuten niin mukavasta työpaikasta.

   • Anonyymi

    Sinulla pötkis on kummasti joka asiasta henkilökohtainen kokemus🤣


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sinulla pötkis on kummasti joka asiasta henkilökohtainen kokemus🤣

    Pötkis? Mikä on pötkis? Oli se mitä tahansa niin voit työntää sen sinne mine ei päivä paista.
    Kokemusta on kertynyt paljonkin iän myötä, on positiivista ja negatiivista.
    Olenkohan niin hölmön näköinen että usein yrittävät kusettaa, yhtä monta kertaa yllätys ja hämmästys on ollut suuri kun se ei ole onnistunut.


  • Anonyymi

   Minä olen kaupungilla 50% palkkatuella. Työaika ja palkkaus on ihan sama kuin muillakin työntekijöillä. Kaupunki maksaa normaalisti palkan ja hakee sitten työkkärin kautta valtiolta 50%, eli saa puolet palkasta takaisin. Palkkatukityö on ihan samanlaista kuin mikä muu työ tahansa. Yleensä se myönnetään kokoaika työhön, joskus osa-aika työhönkin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mikamika missä mika

   Polliisi etsii https://poliisi.fi/-/epailty-henkirikos-torniossa?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
   Tornio ja Haaparanta
   36
   3456
  2. Sofia kertoo et halusi luvan kokeiluihin seksin suhteen Lontoossa asuessaan..

   Katos nainen alkaa kertoa et seksikokeilut alkoi maistua, kun muutti Lontooseen.Marokkolainen räppäri ja tietenkin sekin on varsttu mies ja itse sen k
   Kotimaiset julkkisjuorut
   199
   3266
  3. Mahdoton ymmärtää suomalaisia, jotka kannattaa Putinin venäjää

   ja jopa hyökkäystä Ukrainaan. Minkälainen ihminen tuollainen voi olla, kysyn vaan? Mitä hienoa on diktatuurissa, ja vaikka siinä ettei ole edes sanan
   Maailman menoa
   365
   2936
  4. Mua kiinnostais

   Aika paljon vietellä sut vielä J... ❤️❤️
   Ikävä
   58
   1430
  5. Aion ottaa yhteyttä sinuun

   ens tai seuraavalla viikolla. Tähän vaan tiedoksi että osaat varautua rakas :)
   Ikävä
   96
   1229
  6. Jos laittaisin viestin

   Laittaisn: vaan: Moi, mitäs kuuluu 😊 Se riittäisi kertomaan tarpeeksi kaiken jälkeen. Mitä itse laittaisit?
   Ikävä
   78
   1188
  7. Martina, Jasser ja kaik neljä tytärtä Järvisydämessä

   Sinne se Jasseri kiitää pitkin baanaa. Esko oli niin kiva, että antoi autonsa hälle. Noin toimii fiksu, avarakatseinen ex.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   156
   1146
  8. Miehelle muistutuksena

   Rakastan! Läpi tulen ja jään, minä tulen ja luoksesi jään (lainaus jostain). Odota minua! H
   Ikävä
   90
   1102
  9. Arvomaailma

   Miten kukin elämää arvottaa. Tuli noista vaatteista mieleen tuossa yhdessä ketjussa, että miten te arvotatte ihmisiä, millä perusteella ja miten? Mä
   Sinkut
   282
   962
  Aihe