Robotin armoilla

Anonyymi

Olen todennut etten suomesta saa halumaani tyydytystä. Niinpä matkustin saksaan. Olin kuullut paikasta jossa on teollisuusrobotteja jotka tuottaa täyden tyydytyksen haluamallasi tavalla. Tutkin vaihtoehtoja paikan päällä, huomasin vaihtoehto jossa ulkopuoliset saavat maksua vastaan määrätä mitä robotti tekee sinulle, innostuin tästä heti ja menin kysymään vapaita aikoja. Pääsin heti.

Minut ohjattiin siistytymishuoneeseen. Siellä minulta ajettiin kaikki karvat hiuksia lukuun ottamatta. Allekirjoitin suostumislomakkeen jossa paikan pitäjältä poistui kaikki vastuu tapahtumista. Silmäni sidottiin ja minut vietiin seuraavaan huoneeseen. Minut sidottiin monesta paikkaa kiinni pöytään tai johonkin vastaavaan. Silmälaput otettiin pois. Minulle kerrottiin tulevasta hiukan. Olet lupautunut kuuden tunnin robotti käsittelyyn. Katsojat saavat maksua vastaan määrätä mitä robotti tekee sinulle ja kuinka kauan. Näet lasin takaa onko siellä asiakas, mutta et tarkemmin. Maksu riippuu toiminnasta ja ajasta. Saat tuotosta itse puolet, loput jää paikalle.

Pian näin huurrelasin takana liikettä, siellä oli vaihtoehdot toimista ja hinnat. Pian kuului kuulutus ”milking 2”, robotti lähti liikkeelle, suihkutti munalleni ilmeisesti liukuvoidetta ja ohjasi munani johonkin putkeen. Se alkoi liikkumaan edestakaisin eli se oli lypsykone. Vielä oli arvoitus mitä ”2” tarkoitti? Se selvisi kahdenminuutin kuluttua, se oli toiminnan kesto minuutteina.

Seuraavaksi kuului ”deepthroat 1” robotti toi suuhuni pienen dildon ja pani sillä kurkkuani minuutin. Nyt ” nippeles 10” nänneihin tuli puristimet. Kohta robotti nosti minut pöydältä ja vei minut seinän viereen jossa olevasta reiästä kovana seisova munani meni läpi. Samantien minua ruvettiin imemään. Sitä kesti kunnes laukesin. Robotti vei minut takaisin pöydälle, kuului ”whip 5”, robotti piiskasi minua 5 minuuttia. Nännien puristimet lähti pois, siitä tuli kiva kipu. Tykkään seksin yhteydessä pienestä kivusta. Nännit olivat arat ja niihin tuli heti uudet puristimet.

Seuraavaksi kuului taas ”milking” ja perään ”10”. Minua siis lypsettäisiin 10 minuuttia. Lypsy ei kerinnyt edes alkamaan kun kuului ”balls 3”. Kun lypsy alkoi heti perään robotti rupesi piiskaamaan pallejani. Laukesin ehkä 2 minuutissa, piiskaus ja lypsy jatkui silti. Lypsyn loputtua suuhuni tuli putki, josta minulta tullut sperma valui suuhuni. Kuului ”cum” ja tuli lisää spermaa suuhuni. Katsojat saavat myös käyttää lypsykonetta ja ohjata mällinsä suuhuni aina kun putki on suussani.

”Electric antoi sähköiskuja palleille ja munalle, ajan ja voimakkuuden katsojat sai päättää. Milking tuli taas kesto oli 30 minuuttia. Vaikka olin ennenkin ollut lypsykonessa, en koskaan lähellekään näin kauan. Muna oli tosi hellänä sen jälkeen. Kohta kuului ”cock 1” robotti piiskasi kipeää munaani minuutin.

”fucking” kuuluessa robotti vei minut panokoneelle. Ekalla kerralla kone pani minua vain 5 minuuttia. Sen jälkeen robotti nosti minut ylös, pää alas päin. Suuhin ja perseeseen tuli dildo jotka rupesivat tekemään vauhdikasta edestakaisin liikettä. Munaan tuli jälleen lypsykone. Tätä kesti ainakin 15 minuuttia. Nyt tuli onneksi pieni tauko kaikesta.

Ajan myötä minua piiskattiin joka puolelle, lypsettiin, annettiin sähköiskuja, tuli paljon spermaa suuhun, pantiin paljon perseeseen ja suuhun.

Lopussa oli anteliaampia katsojia jotka maksoi esimerkiksi 15 minuutin samanaikaisen pallien, perseen ja nännien piiskauksen, panot molempiin reikiin ja lypsyn. Sain lopussa vielä sähköiskuja munalle ja spermaa paljon suuhun.

Vihdoin kuusi tuntia tuli täyteen. Muna oli hellänä ja joka paikkaa särki. Siistiymishuoneen tv:ssä näkyi tilastot päivän sessiosta. Lypsyä 220 min, piiskausta 45 min, suuhunpanoa 190 min, perseeseen 210 min. Spermaan tuli suuhun 1,1 litraa, sähköiskuja 55 kpl…

En ole koskaan ollut näin täysin loppua ja paikat näin kipeät. Vannoin itselleni etten tule koskaan enää mihinkään tälläiseen.

…mutta silti seuraavana päivän olin taas kyselemässä vapaita aikoja

5

1936

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Nautinnollinen juttu

  • Anonyymi

   Kuuluisi fantasiat-foorumille.

  • Anonyymi

   Luin myös saksalaisesta robotista, joka lypsää varmasti ja imun voimakkuus on portaattomasti säädettävä. Tilasin oikopäätä, vaikka oli kallis.
   Tuli Boshin pieni pölynimuri, jossa verhosuulakkeen tilalle oli asetettu silokonipimpero, joka liitetään imuletkuun.
   No, tämän tonnin robotin olisin rakentanut kotona ilmaiseksi, kun kaikki tarvittava materiaali oli ostettu jo vuosia sitten.

   • Anonyymi

    Tekniikka kehittyy


  • Anonyymi

   Oispa ollut kiva olla katsojana. Ehkä olinkin, oliko Strech 4 vaihtoehtona? Kyrpääsi olisi venytetty 4 minuuttia. 😏

  Ketjusta on poistettu 25 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Marin lupaa nopeutettua rajoitusten purkua

   Kohta saa taas mennä ja elää, lupaa pääministeri Marin Tvitterissä. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/d817e44a-154e-4139-a6a2-4dc4cdc272c8
   Maailman menoa
   259
   4329
  2. Hannu lupailee kertovansa faktaa!

   Hannu oli ilmeisesti tyytymätön eksänsä Martinan antamaan haastatteluun Me Naisissa ja avautui puoliltaöin stoorissaan. Kuvassa Rambo pentu ja tekstiä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   282
   4250
  3. Andy muutti kommuuniin

   nuorten kanssa Helsingissä. Ennakoluuloton veto. Mäkin voisin asua kommuunissa vanhoilla päivilläni. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Useasti-haadetty-
   Kotimaiset julkkisjuorut
   92
   4222
  4. Mitä Sofialle tapahtui Hangossa?

   Miten täällä ei kukaan ole kiinnittänyt Sofian tilanteeseen huomiota?? Sairasti koronaa Hangossa ja viimeiset stoorit sieltä, mainitsi, että jaska aam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   141
   3341
  5. Sanna Ukkola: " Päivi Räsänen tuomiolla, Isis-naiset vapaina. Mitä ihmettä?"

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1c17b3d7-cced-47fe-8c55-858ccb9e24dc Suomi on järjetön maa.
   Maailman menoa
   514
   2759
  6. Me Naiset: Martina Aitolehti on ekaa kertaa aikuisiällä sinkku - Suhde Pikkarambo Pikkaraiseen ohi

   Yrittäjä ja somepersoona Martina Aitolehti on elämässään uuden edessä, kun parisuhde on päättynyt. Sinkkuus: uhka vai mahdollisuus… https://www.suomi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   79
   2496
  7. Metsävaanija Adrian Rothermel

   Iltalehdessä hymisteltiin tätä Suomeen tuotettua pedofiilia. Oli saanut alennusta tuomioon ilmoittautumalla itse, kyseessä kuitenkin itsekkäät syyt,ei
   Laki ja rikos
   18
   2257
  8. Martinasta hieno haastattelu Me Naiset -lehdessä

   Hieno haastattelu kauniista Martinasta. Jos hän olisi sotkeentunut huumeisiin tai rahanpesuun ja ollut vankilassa niin tuskinpa tekisivät haastattelua
   Kotimaiset julkkisjuorut
   329
   1628
  9. Rita ja Aki Manninen päästävät "köyhät" ökykotiinsa: Hulppeat terassit, saunaosasto, uima-allas...

   Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen päästävät kamerat kotiinsa Rikkaat ja rahattomat tv-sarjassa. Ja kyllä heillä onkin totta tosiaan hulppeat tilat..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1530
  10. Mitä nainen olet viimeksi saanut?

   Ikäväsi kohteelta?
   Ikävä
   108
   1525
  Aihe