Naapurin kaksoiselämä, osa 16

Hän oli riisunut tennissukan kokonaan ja nyt hänen käsiensä välissä oli kiiltävän lateksin peittämä jalkateräni. – ”Satu...Mitä ihmettä??!”, Kirsi kysyi hengähtäen terävästi.

Olisin voinut vajota vaikka sata kilometriä maan uumeniin, niin paljon minua hävetti vaikka tiesin, että Kirsi itse piti lateksiasuja ainakin lehtikuvissa. Purskahdin itkuun silkasta häpeästä. Itkin vuolaasti ja nieleskelin häpeääni ja puristavaa tunnetta kurkussani. En pystynyt puhumaan mitään, vain nyyhkyttämään kun itku pikkuhiljaa hellitti. Kirsi oli siirtynyt viereeni ja piteli minua sylissään rauhoitellen samalla. Hän ei sanonut mitään, katseli vain minua huolestuneen näköisenä. Yritin saada itseni koottua ja olin päättänyt kertoa Kirsille tässä vaiheessa edes osan asioista.
Vielä nyyhkyttäen aloitin kertomukseni siitä, että olin nähnyt lehdet Kirsin ja Markun sängyllä ja koska olin tunnistanut Kirsin lehden kansikuvasta, olin sen vuoksi vilkaissut niitä. Kerroin nähneeni hänet kuvasarjoissa, joissa en olisi odottanut häntä näkeväni. Kerroin, että en ollut koskaan nähnyt sellaisia asuja, kuin mitä Kirsillä ja toisella naisella oli kuvissa ollut päällä ja että halusin selvittää mistä materiaalista ne oli tehty. Puheeni alkoi luistaa pikkuhiljaa ja Kirsi kuunteli keskittyneesti välillä viiniä maistaen, mutta koko ajan minua katsoen kun jatkoin kertomustani. Kerroin saaneeni selville, että kyseessä oli lateksi ja että siitä valmistettuja asuja oli saatavana myös tässä kaupungissa. Kirsiä hymyilytti hieman tässä vaiheessa, mutta hän ei sanonut mitään. En maininnut mitään siitä, että olin asioinut hänen miehensä liikkeessä, vaan kerroin vain, että olin eräässä seksiliikkeessä sitten nähnyt lateksiasuja ja ostanut sieltä nämä sukat. Päätin jättää käsineet mainitsematta. Kirsi nyökkäili kuunnellessaan puhettani kuin rohkaistakseen minua jatkamaan. Kerroin hänelle, että olin halunnut kokeilla lateksisukkia päälleni ja että olin pitkän päivän päätteeksi nukahtanut ne edelleen päälläni. Tunnustin heränneeni vasta Kirsin soittoon, kuten asian laita olikin. Hieman hymyä tapaillen sanoin myös, että olin saada halvauksen kun Kirsi oli ilmoittanut seisovansa oveni takana ja että sen vuoksi en ollut ehtinyt riisua sukkia jalastani, vaan peittänyt ne vain verryttelyhousuilla ja tennissukilla. Kerroin myös, että en ollut osannut edes kuvitella jääväni ”kiinni” sukat jalassa. Suutani kuivasi pitkän puhumisen jälkeen, joten kaadoin kummallekin lisää viiniä ja maistoin lasistani. Kirsi katseli minua edelleen silmiini, mutta tuijotus oli jo vaihtunut lämpimäksi katseeksi. Ensimmäistä kertaa pitkään aikaan hän puhui.

- ”Eli et sitten lyönytkään varvasta pöydän kulmaan. Ja se kuulemani huuto oli sitten kai..tuota, omista leikeistäsi johtuvaa, vai kuinka?”, hän kysyi hieman ilkikurisesti hymyillen.

Painoin katseeni alas ja vastasin hiljaa nyökäten: - ”Niin...” Jatkoin samalla: - ”Voitko mitenkään antaa anteeksi, että valehtelin sinulle? Ei ollut tarkoitus...”. Nostin katseeni takaisin hänen lämpimiin silmiinsä. Hän oli hiljaa hetken aikaa. Hymy levisi hänen silmiinsä kun hän vastasi: - ”Satu, kulta – tottakai! Usko pois, ymmärrän kyllä varsin hyvin miksi niin teit!”.

- ”Voi kiitos, Kirsi! Olet kyllä niin ihana!”, vastasin ja rutistin hänet rintaani vasten tiukkaan halaukseen. Päästin irti tuokion kuluttua ja kilistimme lasia hymy kummankin huulilla.

0

546

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Hannu lupailee kertovansa faktaa!

    Hannu oli ilmeisesti tyytymätön eksänsä Martinan antamaan haastatteluun Me Naisissa ja avautui puoliltaöin stoorissaan. Kuvassa Rambo pentu ja tekstiä
    Kotimaiset julkkisjuorut
    425
    7239
   2. Sanna Ukkola: " Päivi Räsänen tuomiolla, Isis-naiset vapaina. Mitä ihmettä?"

    https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1c17b3d7-cced-47fe-8c55-858ccb9e24dc Suomi on järjetön maa.
    Maailman menoa
    724
    6392
   3. Rita ja Aki Manninen päästävät "köyhät" ökykotiinsa: Hulppeat terassit, saunaosasto, uima-allas...

    Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen päästävät kamerat kotiinsa Rikkaat ja rahattomat tv-sarjassa. Ja kyllä heillä onkin totta tosiaan hulppeat tilat..
    Kotimaiset julkkisjuorut
    103
    4266
   4. PIKKARAMBO LUE TÄMÄ!

    Nyt kun Martina on tehnyt ikävän tempun, ja eronne jälkeen antanut haastattelun Menaiset lehteen, jossa on kertonut yksityisiä asioita suhteestanne, t
    Kotimaiset julkkisjuorut
    94
    1526
   5. Voi ei! Antti Tuisku jakoi tukkakuvan - Sai huolestuneen viestin ulkomuodostaan: "Elä nyt laihu..."

    Tuisku on ehkä Suomen kovakuntoisin poppari. Mitä mieltä olet fanin palautteesta, onko aihetta huoleen? Tukka ainakin on mintissä... https://www.suomi
    Kotimaiset julkkisjuorut
    10
    1079
   6. Voi kun Hannu niin ikävöi Martina omassa instas.

    Hannu on ihana ja rehellinen ja kertoo ikävästä, et itkeä pitää ja surra kun on äkkiä matto vedetty alta pois..
    Kotimaiset julkkisjuorut
    71
    967
   7. Anna mulle vielä mahdollisuus

    En osannut toimia kun rauta oli kuumaa :( Jos ne jutut oli ees mulle osoitettu Mä haluan sut
    Ikävä
    62
    947
   8. Tajuatko sä yhtään

    miten lämpimiä, suuria, valtavia, polttavia mun tunteet sua (miestä) kohtaan on?
    Ikävä
    54
    796
   9. YLE: Enää lyhyt aika ja sitten tulee runtua paperiliittolaisille

    https://yle.fi/uutiset/3-12290135 ” – Meidän on pakko löytää säästöjä, kun Suomessa aiheutetaan lakolla jopa pysyviä vahinkoja. Siinä joudutaan iso k
    Kuusankoski
    72
    750
   Aihe