Naapurin kaksoiselämä, osa 17

Olin tyytyväinen siksi, että olin saanut kerrottua Kirsille pääpiirteissään kaiken, mikä liittyi ostamiini sukkiin. Ajattelin, että kerron loput myöhemmin, koska Kirsin tekemä löytö saattoi olla ehkä pienoinen sokki hänelle - ei siksi, että kyseessä oli lateksi, vaan siksi, että kyseessä olin minä, hänen oma naapurinsa ja ystävänsä.

Siemailimme viiniä ja keskustelimme ja minusta tuntui, että Kirsin ja oma jännitykseni asioiden saamasta käänteestä alkoi hiljakseen tasaantua. Kirsi katsoi minua silmiin ja sanoi:

- ”Kuulepa, Satu. Kun sinä nyt kerran olet nähnyt minut lateksiasuissa, niin minäkin haluaisin nähdä sinut. Olisitko niin kiltti?”

Meinasin nielaista viiniä väärään kurkkuun Kirsin tekemän odottamattoman kysymyksen vuoksi. Vatsanpohjaani kipristi ja laskin viinilasin sohvapöydälle. Katsoin Kirsiä ja vastasin: - ”Öh.. tuota...tämä on kyllä aika vierasta minulle... Haluaisitko siis ihan oikeasti nähdä?”

- ”Kyllä haluaisin...aika paljon itseasiassa...Voisitko?”, Kirsi vastasi hieman takeltelevalla äänellä silmissään erilainen, hieman lasittunut katse. Hän hengitti hieman raskaammin, panin merkille, koska hänen rintansa nousi ja laski tiheämpään tahtiin kuin aikaisemmin.

Nousin ylös sohvalta ja siirryin keskemmälle olohuonetta. Olin aikeissa ottaa verryttelyhousut pois, kun Kirsi keskeytti sanoen: - ”Voisitko, Satu, ottaa ensin tuon collegepaidan pois?” Kirsin pyyntö tuli täysin odottamatta, mutta päätin silti ottaa collegen ensin pois. Rintani hypähtivät hieman kun collegepaidan alareuna ohitti ne. Nännit jäykistyivät samantien kun sain paidan riisuttua.
Vein käteni verryttelyhousuja kohti. Kirsi keskeytti taas: - ”Oikean jalan tennissukka pitää ottaa vielä pois.” Huomasin, että niin todellakin oli, joten kumarruin ottamaaan sitä pois jalasta paljastaen näin myös oikean jalan jalkaterän, joka oli siis myös lateksisukan verhoama. – ”Ja nyt ne housut.”, Kirsi sanoi. Minusta tuntui kuin olisin suorittanut pyyntöjen perusteella etenevää striptease-esitystä ystävättärelleni... Mutta sitähän se kyllä oikeasti olikin! Tilanne oli aika jännittävä ja tunsin kuinka vatsanpohjassa kipristeli. Tartuin verryttelyhousuihini ja laskin ne kokonaan alas, minkä jälkeen potkaisin ne sivuun. Minulla ei ollut pikkuhousuja lainkaan, joten seisoin nyt käytännöllisesti katsoen täysin alasti ystävättäreni edessä ainoana verhonani sukkanauhaliivit ja niissä kiinni olevat kiiltävät mustat lateksisukat jaloissani. Minua nolotti seistä siinä ikäänkuin arvioitavana, mutta olosuhteet huomioonottaen tunsin jollain tavalla myös nauttivani tilanteesta. Katselin Kirsiä, kun hänen katseensa kiersi ympäri vartaloani lopulta pysähtyen sukkiini. Näytti kuin hän olisi pidättänyt hengitystään kierrättäessään katsettaan minussa. Hänen huulensa avautuivat hieman raolleen ja hän henkäisi ulospäin niin, että kuulin ulospurkautuvan ilman äänen.

- ”Hyvänen aika, Satu! Näytät todella upealta!!”, Kirsi sanoi lähes huokaisten lauseet huuliensa välistä. Hänen katseensa vaelsi taas vartalollani ja hän sanoi: - ”Voisitko vielä nousta tuohon sohvapöydän päälle seisomaan?”. Kummastelin hieman pyyntöä, mutta en pistänyt vastaan. Nousin matalan sohvapöydän päälle seisomaan ja Kirsi nousi myös sohvalta ylös. Kirsi lähestyi minua, pysähtyi aivan eteeni ja katsoi minua silmiin.

– ”Saanko koskettaa sinua?”, hän kysyi varovasti.

- ”Saat...”, vastasin ja nielaisin, koska kurkkuani kuivasi.

Kirsi ojensi varovasti oikean kätensä vasenta jalkaterääni kohti. Koskettaessaan jalkaterääni hän vetäisi henkeä terävästi. Kirsi alkoi sivellä jalkaterääni hitaasti kuin tunnustellen sen jokaista mutkaa. Hän liu’utti kättään nilkkaa kohti ja hyväili sekä sisä- että ulkopuolelta. Kihelmöinti vatsanpohjassa voimistui Kirsin kosketuksesta. Kirsin käsi jatkoi tutkimusmatkaa säärtäni pitkin, nyt huomattavasti hitaammin, välillä siirtyen sisäpuolelle, välillä säären takaosaan. Hän kallisteli päätään, hengitti tiheämmin ja katseli lumoutuneen näköisenä omaa kättään, joka seikkaili jalkani kimpussa. Hänen kosketuksensa lateksin peittämällä säärelläni oli kuin olisi saanut sähköiskun. Olinhan toki hyväillyt omaa jalkaani itsekin, mutta juuri nyt Kirsin tekemänä se tuntui taivaallisen hyvältä. Suustani purkautui pieni hengähdys kun Kirsi siirsi kättään kohti reittäni. Hän siirtyi lähemmäs jalkaani siten, että pääsi myös toisella kädellään hyväilemään jalkaani. Minusta näytti kuin Kirsi olisi halunnut ottaa koko jalan syleilyynsä...Äkkiä hän kumartui alas kohti jalkaterääni ja painoi huulensa jalkapöydälleni.

- ”Mitä sinä...”, yritin kysyä hämmentyneenä.

- ”Shhh...”, Kirsi sihahti ja jatkoi: - ”Anna minun nauttia tästä hetkestä.”

En voinut muuta kuin seistä siinä ystävättäreni suudellessa jalkojani ja käsiensä hyväillessä pitkin kiiltävää lateksia. Tunsin hänen suudelmansa jalallani mikä aiheutti sen, että jalkani alkoivat hieman täristä.

”Voi taivas, miten hyvältä tuntuukaan”, ajattelin itsekseni kun katselin Kirsin nautiskelua jalkani parissa.

0

581

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Seiska: Sofia Belorf haki terapeutilta apua - Avautuu Stefan Thermanista: "Räjähdysherkkä ilotulite"

    Sofia Belórf avautuu miesystäviensä Stefan Thermanin ja Niko Ranta-ahon yhteisistä piirteistä Seiskalle. Therman heitti Sofian tavarat ulos ikkunasta
    Kotimaiset julkkisjuorut
    95
    4812
   2. Raju tilitys Stefan T, nyt aloitti Sofia haukkumiset ja käy terapiassa.

    Siitä nähtiin taas, Sofia alkoi heti syyttelyt ja kaikki kertonut Seiskassa,ei osannut tätäkään nainen pitää suutaan kiinni erosta.
    Kotimaiset julkkisjuorut
    396
    3268
   3. Sofia ilmestyi eilen illalla instaansa, on silmät surulliset ja koko kasvojen olemus .

    Ei ole koskaan helppoa eroa olemassa, vaikka kuinka sitä toisin jotkut väittävät.
    Kotimaiset julkkisjuorut
    71
    2163
   4. Voitko kertoa rakas

    mikä sen muutoksen sinussa aiheutti?
    Ikävä
    153
    1765
   5. Tampereen sanna lähti lomalle Ukrainaan

    Suomessakin olisi asioita hoidettavana, ja siellä vaan ulkomailla patsastelee. Milloin on seuraavat eduskuntavaalit? Valtion velkaantumisen on loputt
    Tampere
    468
    1234
   6. Rane lähettää terveisiä Sofialle ja Stefulle instassa

    Case: 2020-luvun Matti ja Mervi Näiden kahden sankarin elämään en ole liittynyt enää pariin vuoteen. Olen vankilaan asti kuullut mitä hurjimpia tarino
    Kotimaiset julkkisjuorut
    205
    1228
   7. Marin jälleen poliittisia irtopisteitä keräämässä, matkusti Ukrainaan

    Saamme varmasti kuvasarjoja liikuttuneesta Marinista itkemässä ja surkuttelemasta ukrainalaisia. Loistava tilaisuus taas kerätä itselleen
    Maailman menoa
    370
    1168
   8. Varoituksen sana

    Älkää satuttako sitä ihmistä ketä rakastatte. Jos niin teette, edessä on katumuksen täyteinen pitkä yksinäisyys. Itsellä se varmaan jatkuu koko loppue
    Ikävä
    75
    1075
   9. Mies eikä me voitas nähdä

    viikonloppuna? :) ai niin ootko muuten varattu?
    Ikävä
    108
    971
   Aihe