Naapurin kaksoiselämä, osa 18

Hän suuteli polven takaa, reiden ulkopintaa, siirtyen reiden sisäpinnalle. Reittä ylemmäs päästyään hänen huulensa miltei koskettivat häpyäni. Salaa toivoin, että niin olisi tapahtunutkin, mutta en kehdannut sanoa mitään. Kirsi siirtyi toisen jalkani kimppuun ilmiselvästi innostuen. Tilanne kaikessa outoudessaan kiihotti minua niin, että tunsin kostuvani aika lailla.

Suljin silmäni lähes kiinni ja nautin tunteesta, jonka Kirsin huulien ja käsien vaelteleminen jalallani aiheuttivat. Tärisin kiihkosta ja Kirsi huomasi sen myös. Hän nosti katseensa minuun ja kysyi matalalla äänellä: - ”Taidatkin, Satu, nauttia tästä yhtä paljon kuin minäkin?”. Avasin silmäni ja katsoin suoraan hänen kauniisiin silmiinsä vastaten: - ”Et tiedäkään kuinka paljon...Se tuntuu niin ihanalle!” Kirsi jatkoi jalkani parissa siirtyen ylemmäksi pikkuhiljaa. Hän tarttui molemmilla käsillä kiinni jalkoihini levittäen niitä niin, että seisoin nyt haara-asennossa. Kirsin kädet hyväilivät reisieni takaosaa ja hänen huulensa lähestyivät nivusiani.

- ”Aaah...”, purkautui suustani kun hän suuteli vakoni vierestä. Vapisin jo aika lailla ja oli täysi työ pysyä pystyssä pöydän päällä. Tunsin Kirsin tiheän hengityksen klitoriksellani. Hän nuolaisi vakoani, minkä jälkeen siirtyi klitorikselleni. Olin kiihkosta aivan märkä, lantioni nytkähteli tahdottomasti ja painoin vakoani hänen ihania huuliaan vasten. Hän pyöritti kieltään nopeasti ja painoi samalla kolme sormeaan sisääni. – ”OOOOoohh...eiiih...Kirsi....Taivas, että...aah.. tuntuukin hyvältä!”, sain soperrettua vaivoin, koska aloin olla laukeamispisteessä. Kirsi näykki hellästi klitoristani välillä imien sitä, välillä pyörittäen kieltä sen päällä. Sormet soutivat sisälläni edestakaisin ja tunsin kuinka orgasmi huuhtoi lävitseni.

- ”Kirsiiiiii...ii..iihh...eiii...nyyyyt...tuu..uh.uh.uleeeeh! ”
En pystynyt kunnolla seisomaan, koska jalkani meinasivat pettää alta ja Kirsi sai tukea minua jotten olisi pudonnut pöydältä. Kirsi nosti katseensa minuun ja hymyili leveästi sanoen: - ”Suutele minua, Satu.”

En empinyt hetkeäkään, sillä Kirsi oli juuri antanut minulle ihanan taivaallisen orgasmin. Kumarruin suutelemaan hänen täyteläisiä huuliaan, ahneemmin, kieltäni pyörittäen hänen kieltään vasten. Suudelmamme kävivät kiihkeämmäksi ja ahmimme huulillamme toinen toisiamme. Yhtäkkiä Kirsi irroittautui suudelmasta ja katsoi minua silmiin sanoen: - ”Satu, olet niin syötävän ihana, että voisin viettää kanssasi vaikka koko yön, mutta minun täytyy nyt kyllä oikeasti lähteä kotiin. Ymmärrätkö?”

- ”Ymmärrän toki...”, sain hengitystäni tasattua vastattua.

Kirsi alkoi tehdä lähtöä ja minä puin collegepaidan ja verryttelyhousut jalkaani. Siirryimme eteiseen ja autoin Kirsille päällystakkia päälle. Hän kääntyi minua kohtia, tarttui käsiini hellästi ja sanoi lempeällä äänellä: - ”Kuule... voisimmeko tavata huomenna vaikka meillä? Juotaisiin vaikka kahvit ja rupateltaisiin... Minusta nimittäin tuntuu, että tästä illasta sinulle jää muutamia avoimia kysymyksiä. Sopisiko sinulle?”

- ”Tottakai sopii!”, innostuin. ”Mutta entäs Markku ja lapset?”, kysyin, koska en ollut ajatellut keskustelevani samoista aiheista heidän läsnäollessaan.

- ”Markku lähtee työmatkalle aamulla ja vie pojat siinä samalla mummolaan, joten olisimme kahden. Se olisi ihanaa! Voisitko tulla siinä puolen päivän maissa?”

- ”Selvä! Sopii mainiosti. Tuota...öh..laitanko jotain erikoista päälle..vai..?”, punastelin kysymystäni.

- ”Ei tarvitse, keksitään jotain.”, vastasi Kirsi arvoituksellinen hymy huulillaan ja jatkoi: ”Ai muuten, muista pestä nuo sukat vedellä. Älä käytä saippuaa, lateksi ei siitä oikein pidä.”

- ”Ahaa, hyvä neuvo. Kiitos, Kirsi.”, vastasin hänelle.

- ”Eipä kestä, kulta! No, hei sitten ja huomiseen.”, Kirsi sanoi ja suuteli minua pitkään hellästi ennenkuin poistui.

Päässäni humisi ja kehoni kihelmöi. Sanoiko Kirsi minua juuri kullakseen vai olinko kuullut väärin?!!? Olin aivan varma, että olin kuullut ’kulta’. Se lämmitti mieltäni ja kirvoitti leveän hymyn huulilleni. Kaadoin lisää viiniä itselleni hyräillen tyytyväisenä ja aloin riisumaan sukkiani, jotta saisin pestä ne. Samalla pesisin myös käsineet valmiiksi seuraavaa käyttökertaa varten. Loppuilta sujuisikin kotiaskareissa.

1

952

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Miksi floodata koko palsta 200:lla jaksolla? Laita yhden perään "vastauksina" helpompi lukea kun ovat peräkkäin ja löytää muutakin helpommin selaamatta sivuja missä ne muut on ..

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Hannu lupailee kertovansa faktaa!

   Hannu oli ilmeisesti tyytymätön eksänsä Martinan antamaan haastatteluun Me Naisissa ja avautui puoliltaöin stoorissaan. Kuvassa Rambo pentu ja tekstiä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   422
   7167
  2. Sanna Ukkola: " Päivi Räsänen tuomiolla, Isis-naiset vapaina. Mitä ihmettä?"

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1c17b3d7-cced-47fe-8c55-858ccb9e24dc Suomi on järjetön maa.
   Maailman menoa
   723
   6292
  3. Rita ja Aki Manninen päästävät "köyhät" ökykotiinsa: Hulppeat terassit, saunaosasto, uima-allas...

   Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen päästävät kamerat kotiinsa Rikkaat ja rahattomat tv-sarjassa. Ja kyllä heillä onkin totta tosiaan hulppeat tilat..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   102
   4163
  4. PIKKARAMBO LUE TÄMÄ!

   Nyt kun Martina on tehnyt ikävän tempun, ja eronne jälkeen antanut haastattelun Menaiset lehteen, jossa on kertonut yksityisiä asioita suhteestanne, t
   Kotimaiset julkkisjuorut
   90
   1484
  5. Voi ei! Antti Tuisku jakoi tukkakuvan - Sai huolestuneen viestin ulkomuodostaan: "Elä nyt laihu..."

   Tuisku on ehkä Suomen kovakuntoisin poppari. Mitä mieltä olet fanin palautteesta, onko aihetta huoleen? Tukka ainakin on mintissä... https://www.suomi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   10
   1017
  6. Voi kun Hannu niin ikävöi Martina omassa instas.

   Hannu on ihana ja rehellinen ja kertoo ikävästä, et itkeä pitää ja surra kun on äkkiä matto vedetty alta pois..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   66
   943
  7. Anna mulle vielä mahdollisuus

   En osannut toimia kun rauta oli kuumaa :( Jos ne jutut oli ees mulle osoitettu Mä haluan sut
   Ikävä
   62
   901
  8. Tajuatko sä yhtään

   miten lämpimiä, suuria, valtavia, polttavia mun tunteet sua (miestä) kohtaan on?
   Ikävä
   53
   780
  9. YLE: Enää lyhyt aika ja sitten tulee runtua paperiliittolaisille

   https://yle.fi/uutiset/3-12290135 ” – Meidän on pakko löytää säästöjä, kun Suomessa aiheutetaan lakolla jopa pysyviä vahinkoja. Siinä joudutaan iso k
   Kuusankoski
   72
   736
  Aihe