Lapsi ihastunut aikuiseen mieheen...

Anonyymi

hei olen 12 vuotias tyttö ja olen nyt tässä vähän päälle vuoden ihastunut vain aikuisiin ja tarkalleen miehiin ikä luokka sellaista 25-40 en tiedä onks se normaalia oon kuullu että pari kertaa joo mut tää on toistuvaa eikä mulla oo mitään tunteita alle 25vuotiaisiin jotenki tykkään siitä ku ne on nii aikuisia niihin on helppo turvautua.. onha se ny vähä outoa mutta mä jotenkin tiedän mitä teen, oon useempaan kertaan ajatellut kertoa jollekkin aikuiselle mutta ajattelen että siltä tulee vaan saarnaa tuntuu et kukaan kelle asiasta oon sanonu ei ymmärrä... haluan vastauksen näihin kysymyksiin 1:onko se ok ihastua aikuiseen toistuvasti, 2:pitäisikö mun kertoa jollekkin aikuiselle tästä, 3:jos sulla olis lapsi ja sillä olis tälläsiä tuntemuksia haluisitko tietää ne ja miten suhtautuisit asiaan... mielipiteitä saa jakaa vapaasti

6

954

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Sinun pitää kertoa heti ajatuksiasi äidille ja isälle. Tuollainen ihastuminen ei ole normaalia eikä turvallista sinulle.
   Juttele vanhempiesi kanssa, ole hyvä.

  • Anonyymi

   Ihastuminen tunteena on täysin normaalia. Tulihan sitä itsekin ihastuttua bändien keulakuviin ja haaveiltua heistä. Mutta todellisuus ja fantasiamaailma ovat kaksi eri asiaa.

   Olet vasta kehittyvä lapsi ja aikuinen +25-vuotias näkee sinussa hyväksikäytön kohteen. Aikuinen ihminen ei koskaan näe sinua tasavertaisena ihmisenä parisuhteessa vaan hän näkee sinut hyödyn välineenä, jonka kehitystä, tunteita ja ajatuksia ei tarvitse ottaa huomioon.

   Suosittelen sinua juttelemaan asiasta koulupsykologin kanssa. Keskustelut jäävät sinun ja psykologin välisiksi. :) Koulut taitaakin alkaa ihan pian. Hyvää alkavaa lukuvuotta.

   • Anonyymi

    "Aikuinen ihminen ei koskaan näe sinua tasavertaisena ihmisenä parisuhteessa vaan hän näkee sinut hyödyn välineenä, jonka kehitystä, tunteita ja ajatuksia ei tarvitse ottaa huomioon."

    Eli tässä puhun nyt miehestä, joka väittää olevansa sinuun ihastunut, vaikka ei ole. Jos mies on kiinnostunut lapsista, niin kyseessä ei ole aito kiinnostus, eikä myöskään aito rakkauden osoitus.

    Aikuinen ihminen, joka rakastaa sinua oikeasti, ei koskaan manipuloisi sinua, syyttäisi sinua, eikä käyttäisi hyväksi. Tätä lapsen voi olla hyvin vaikeaa tunnistaa, koska vieraat aikuiset voivat olla todella taitavia manipuloimaan ja vetämään sinua naruista. He eivät halua, että kyseenalaistat tai ajattelet itse.

    Edelleen; juttele koulupsykologin kanssa, jos asia vaivaa. Hän on siellä sinua varten.


  • Anonyymi

   Minusta tuntuu, että tällaiset viestit on jotain ansoja pedofiileille. Varmaan tarkoitus on ihan hyvä, mutta jokin näissäkin mättää.

  • Anonyymi

   Maks 14 v. Sinulla on vielä paljon oppimista. Tuon ikähaarukan tyypit eivät reurustele sinukansa vaan ovt pervoja. Tuollaisten tyyppien ei kuuluisi liikkua vapaana yhteiskunnassa.

  • Anonyymi

   Tuollaista tulee mieleen Lolita elokuvasta, jossa vanhempi mies avioituu leskinaiseen saadakseen enemmän aikaa tytön kanssa.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   67
   6713
  2. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   157
   2771
  3. Sofian vastenmielinen menneisyys ja nykyisyys

   Sofia oli jo teininä vastenmielinen jopa omien vanhempiensa mielestä ja lensi kotoa pihalle kuin leppäkeihäs. Sen jälkeen vastenmielisyys miesten hyvä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   142
   2235
  4. Mulla on niin ikävä sua mies

   taas senki hunajakipon mies. Tai aina :)
   Ikävä
   259
   1514
  5. Martinan kirja myyntilistan ykkönen!!

   Kyllä ostajia löytyy ja taas rahaa kilisee Martinalle.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   256
   1400
  6. Slava Ukraine-mölisijöiden vuoksi Suomi syöksyy nyt synkkään lamaan

   Eivät tainneet mölisijät tajuta millaisia kustannusseurauksia tästä maalle ja sen kansalaisille seuraa.
   Maailman menoa
   403
   1349
  7. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   177
   1305
  8. Mä niin tarvin sua mies..

   Kumpa laittaisit viestiä
   Ikävä
   55
   1236
  9. Mies, kun kohtaaminen vihdoinkin tapahtuu

   - Mitä odotat/toivot näkeväsi?
   Ikävä
   39
   988
  10. Saanks mä kultanalle

   juoda vähän viiniä tänään? Valkkaria? Ei mulla nyt muuta ookaan vaikka yleensä tykkään punasesta enempi. Rakastan.
   Ikävä
   164
   871
  Aihe