Lapsi ihastunut aikuiseen mieheen...

Anonyymi

hei olen 12 vuotias tyttö ja olen nyt tässä vähän päälle vuoden ihastunut vain aikuisiin ja tarkalleen miehiin ikä luokka sellaista 25-40 en tiedä onks se normaalia oon kuullu että pari kertaa joo mut tää on toistuvaa eikä mulla oo mitään tunteita alle 25vuotiaisiin jotenki tykkään siitä ku ne on nii aikuisia niihin on helppo turvautua.. onha se ny vähä outoa mutta mä jotenkin tiedän mitä teen, oon useempaan kertaan ajatellut kertoa jollekkin aikuiselle mutta ajattelen että siltä tulee vaan saarnaa tuntuu et kukaan kelle asiasta oon sanonu ei ymmärrä... haluan vastauksen näihin kysymyksiin 1:onko se ok ihastua aikuiseen toistuvasti, 2:pitäisikö mun kertoa jollekkin aikuiselle tästä, 3:jos sulla olis lapsi ja sillä olis tälläsiä tuntemuksia haluisitko tietää ne ja miten suhtautuisit asiaan... mielipiteitä saa jakaa vapaasti

8

1914

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Sinun pitää kertoa heti ajatuksiasi äidille ja isälle. Tuollainen ihastuminen ei ole normaalia eikä turvallista sinulle.
   Juttele vanhempiesi kanssa, ole hyvä.

  • Anonyymi

   Ihastuminen tunteena on täysin normaalia. Tulihan sitä itsekin ihastuttua bändien keulakuviin ja haaveiltua heistä. Mutta todellisuus ja fantasiamaailma ovat kaksi eri asiaa.

   Olet vasta kehittyvä lapsi ja aikuinen 25-vuotias näkee sinussa hyväksikäytön kohteen. Aikuinen ihminen ei koskaan näe sinua tasavertaisena ihmisenä parisuhteessa vaan hän näkee sinut hyödyn välineenä, jonka kehitystä, tunteita ja ajatuksia ei tarvitse ottaa huomioon.

   Suosittelen sinua juttelemaan asiasta koulupsykologin kanssa. Keskustelut jäävät sinun ja psykologin välisiksi. :) Koulut taitaakin alkaa ihan pian. Hyvää alkavaa lukuvuotta.

   • Anonyymi

    "Aikuinen ihminen ei koskaan näe sinua tasavertaisena ihmisenä parisuhteessa vaan hän näkee sinut hyödyn välineenä, jonka kehitystä, tunteita ja ajatuksia ei tarvitse ottaa huomioon."

    Eli tässä puhun nyt miehestä, joka väittää olevansa sinuun ihastunut, vaikka ei ole. Jos mies on kiinnostunut lapsista, niin kyseessä ei ole aito kiinnostus, eikä myöskään aito rakkauden osoitus.

    Aikuinen ihminen, joka rakastaa sinua oikeasti, ei koskaan manipuloisi sinua, syyttäisi sinua, eikä käyttäisi hyväksi. Tätä lapsen voi olla hyvin vaikeaa tunnistaa, koska vieraat aikuiset voivat olla todella taitavia manipuloimaan ja vetämään sinua naruista. He eivät halua, että kyseenalaistat tai ajattelet itse.

    Edelleen; juttele koulupsykologin kanssa, jos asia vaivaa. Hän on siellä sinua varten.


  • Anonyymi

   Minusta tuntuu, että tällaiset viestit on jotain ansoja pedofiileille. Varmaan tarkoitus on ihan hyvä, mutta jokin näissäkin mättää.

  • Anonyymi

   Maks 14 v. Sinulla on vielä paljon oppimista. Tuon ikähaarukan tyypit eivät reurustele sinukansa vaan ovt pervoja. Tuollaisten tyyppien ei kuuluisi liikkua vapaana yhteiskunnassa.

  • Anonyymi

   Tuollaista tulee mieleen Lolita elokuvasta, jossa vanhempi mies avioituu leskinaiseen saadakseen enemmän aikaa tytön kanssa.

  • Anonyymi

   ihastuminen on normaalia, mutta emt aikuiseen...?

  • Anonyymi

   Älä kerro kellekään kaada yks niist aikusist ja ala panna🥵

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Merikarvian nuoriso

   taitaa olla persukasvatuksen tuotosta kun jopa kirkkoherralla palaa käämit näihin paskahousuihin :D
   Yleistä Satakunnasta
   19
   3184
  2. Pimahdan kohta ihan kunnolla

   Entä, jos otan sitten yhteyttä sinuun? 🫨🫥🥴
   Ikävä
   69
   3089
  3. Naiselle, rakkaalle!

   Pitäiskö nyt vähän jutella, on se sitten mitä tahansa. Mä oon sun puolella, hiljaisuutes aion rikkoa. Tulen vaikka karmi
   Tunteet
   39
   2529
  4. Antaisitko mies minulle jonkun vinkin

   Että tietäisin, että minun kannattaa uskoa vielä meihin. Nyt just heikko hetki ja usko meinaa loppua. Pelkään, että tila
   Ikävä
   79
   2401
  5. Toivottavasti vielä kohdataan mies

   Ja aloitetaan juttelu. Nyt olisin valmis.
   Ikävä
   148
   1939
  6. Morning has broken

   Simmut aukaistaan. Ja noustaan päivään valkeaan. Hyvää huomenta. 😊☀️🍳☕❤️
   Ikävä
   149
   1510
  7. Nainen, minkä kappaleen laittaisit nyt miehelle

   kuunneltavaksi tietäen, että hän ikävöi sinua ja kipuilee päästäkseen yhteyteen kanssasi. Jotain, joka kertoo...
   Ikävä
   133
   1508
  8. Tästä tiedämme että raamattu ON muutettu

   https://rivalnations.org/censored-bible/ Raamattusi on sensuroitu Raamattu, joka sinulla on kotonasi tai taskussasi, on
   Hindulaisuus
   550
   1465
  9. Aitolais-kirkkoherran rippileirille tyly loppu

   Merikarvian rippileiriä vetänyt kirkkoherra Tom Broberg ajautui törmäyskurssille rippileiriläisten kanssa ja ylempi taho
   Luterilaisuus
   60
   1373
  10. Jos et kaipaakaan minua täällä

   Niin miksi sinua ehkä häiritsee se, että minä kaipaan sinua? Miehelle.
   Ikävä
   18
   1254
  Aihe