Jatkuvaa valitusta - Eikö tämä lopu koskaan?

Anonyymi

Isännöitsijä on sylkikuppi, jolle osakkaat ja asukkaat saavat ilman erillisveloitusta valittaa niin usein ja niin monesta asiasta kuin vain jaksavat. Vaikka viikon jokaisena päivänä. Tämä valitus on aidosti jatkuvaa ja loputonta. Aina on jokin ongelma ja kun se on korjattu, keksitään uusi ongelma. Kun se saadaan korjattua, soitellaan taas "ongelmasta".

Mitään ongelmaa ei oikeasti ole, mutta moni eläkeläinen tekee sen anteeksiantamattoman virheen, että muuttaa asumaan kerrostaloon. Sen jälkeen on liikaa aikaa keskittyä olemattomiin asioihin, kun ei ole enää ansiotyötä viemässä viikosta sitä 40-tuntista tai omakotitalon pihatöitä henkisenä ja fyysisenä virikkeenä.

On oikeastaan idioottimaisin temppu mitä voi tehdä, jos eläkkeelle jäätyään muuttaa kerrostaloon. Silloinhan sitä olisi aikaa omakotitalon hoitamiselle, kun ei tarvitse käydä töissä joka päivä! Mutta ei. Nämä raukat tekevät saman virheen yksi toisensa jälkeen, ja pahaa oloa ja toimettomuuden tunnetta puretaan isännöitsijään!

Voitaisko sopia, että kerrostaloasuminen on työelämässä oleville, joilla ei ole aikaa omakotitalon hoitamiseen ja kun jäädään eläkkeelle, muutetaan heti pois kerrostalosta omakotitaloon?

Kiinalaiset ovat sanoneet sen parhaiten: "Tärkeintä elämässä on puutarhanhoito, eikä sekään ole kovin tärkeätä."

Jos edes puutarhanhoito ei ole kovin tärkeätä, vaikka se onkin tärkeintä elämässä, niin jätetäänkö ne taloyhtiöasiat vähän vähemmälle ja annetaan isännöitsijälle työrauha, jookos? On elokuun alku, joten eiköhän tämä vuosi ala olla jo tässä. Ei yhtään puhelua tai viestiä isännöitsijälle enää loppuvuoden aikana, kiitos.

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jollei jaksa lähteä kaupanhenkilökunnalle ruikuttamaan. Miksi nykyihminen rutisee pinestäkinasiasta. Tälläiset tietäisi laitta 3 kk asiakaspalveluun.

      • Anonyymi

        Nykyihminen rutisee isännöitsijälle aivan kaikesta mahdollisesti. Jopa siitä, kun hänen naapuriasuntonsa ovi vinkuu. Ottaisi pienen öljypullon käteen ja kävisi öljyämässä naapurin oven saranat eikä isännöitsijälle soittelisi.

        Oma aktiivisuus tehdä yhtään mitään putoaa monella nollaan, kun muuttaa kerrostaloon.

        Useimmat valituksen aiheet ovat sellaisia, että ne saisi itse korjattua nopeammin kuin asian selittämiseen isännöitsijälle menee aikaa! Ei siis mitään järkeä soittaa isännöitisjälle ja valittaa! Yksi asukas soitti, että "kellarista tulee pahaa hajua. Tulisiko isännöitsijä haistamaan?" Kysyin kävikö hän katsomassa, mikä siellä haisee? Ei, hän soitti isännöitsijälle. Miksi hän olisikaan avannut kellarin oven ja käynyt katsomassa hajun lähteen, kun voi soittaa isännöitsijä katsomaan ja tutkimaan asiaa?


    • Anonyymi

      Ihmisen pahaolo näkyy valitettavasti yhtiöissä.. edes ihmisen vakava sairastuminen tai läheisen poismeno ei menoa muuta.

      • Anonyymi

        "edes ihmisen vakava sairastuminen tai läheisen poismeno ei menoa muuta."

        Se oikeastaan vain pahentaa tilannetta. Eilisen ongelma oli eräällä hallituksen puheenjohtajalla. Soitti isännöitsijälle, että "kyse naapuritaloyhtiöstä millainen vesivahinko siellä on sattunut ja miksi."

        Mietin vain, että mitä hemmettiä se kenellekään ulkopuoliselle kuuluu, jos naapuritaloyhtiössä tapahtuu vesivahinko? En ole sen taloyhtiön isännöitsijä. Pitäisikö minun soitella vieraalle isännöitsijälle, että "mummelien pihaparlamentti tietää, että teidän talossa oli eilen vesivahinko. Kerrotko lisää?"

        Kaikkea sitä kehdataan pyytää isännöitsijää tekemään. Aina on jokin ongelma. Tällä kertaa se, ettei tiedetä naapuriyhtiön asioita kyllin perusteellisesti.


    • Anonyymi

      Kolmeviikkoa kesälomaa jäljellä. Jaksakaa pojat ja tytöt painaa. Ongelmat ja valitukset ei lopu, kokoukset ei lopu. Syksyllä kun kyselet remonteista, niin ei me ensivuonna vielä tehdä. Keväällä alkaa sitten painostaminen, että sittenkin se tehdään.

    • Anonyymi

      "Hauskimmat" isännöintihommat ovat näitä: sähköt ei toimi isännöitsijä paikalle. Sitten on vaikea pitää naama peruslukemilla kun ruuvaa uutta sulaketta tauluun.

      Me tulimme siihen tulokseen, että joka talossa on talohullu. Talohullu ei ole diagnoosi vaan rooli. Talohullu tuottaa 80 % kaikista perusteettomista isännöitsijän toimeksiannoista. Jos talohullu muuttaa tai kuolee, niin joku muu ottaa talohullun roolin.

      • Anonyymi

        Tokihan tuosta voi soittaa isännöitsijällekin ja miksei isännöitsijäkin voi mennä hämmästeleen paikan päälle, mutta meillä ainakin soitetaan vikatapauksissa huoltoyhtiöön. Jos siellä on sulake palanut ja jos huoltoyhtiöltä lähtee lasku, se osoitetaan asukkaalle. Ei sulakkeiden tai lamppujen vaihdot kuulu taloyhtiölle.

        Jos taloyhtiössä ei ole sopparia huoltoyhtiön kanssa, sitten remppamies soitetaan paikalle jostain muualta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tokihan tuosta voi soittaa isännöitsijällekin ja miksei isännöitsijäkin voi mennä hämmästeleen paikan päälle, mutta meillä ainakin soitetaan vikatapauksissa huoltoyhtiöön. Jos siellä on sulake palanut ja jos huoltoyhtiöltä lähtee lasku, se osoitetaan asukkaalle. Ei sulakkeiden tai lamppujen vaihdot kuulu taloyhtiölle.

        Jos taloyhtiössä ei ole sopparia huoltoyhtiön kanssa, sitten remppamies soitetaan paikalle jostain muualta.

        Et sitten vissiin ole vielä kohdannut 'talohullua'?


    • Anonyymi

      Jos hällä on ikäänkuin muuttunut toiminta ympäristö?
      Ämpäreitä saa jonottamalla.

    • Anonyymi

      Näitä on kerros-ja rivitaloissa. Mistään todellisista ongelmista ei ole kysymys.
      Samoin näillä pommitetaan taloyhtiön hallitusta. Isännöitsijä ei hoida hommiaan kun hän ei käynyt sitä sulaketta heti vaihtamassa.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2813
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2390
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2160
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1954
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1806
    6. 157
      1795
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1767
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1716
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      132
      1513
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe