MASKIT ne maskit!

Anonyymi

Ilomantsi on jo pitkään ollut vailla yhtään koronatartuntaa. Se on hienoa, mutta kuinka kauan tämä ilo voi jatkua. Kaupoissa ja muuallakin pasteeraa jatkuvasti ihmisiä ILMAN MASKEJA. Vaikka olisi kaksi rokotetta se ei silti suojaa. Maskit käyttöön ja sassiin.

25

1343

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Käsihygienia paljon tärkeämpää, jopa 90%käyttää maskia väärin!

    • Anonyymi

      Maski sopii nenän niistämiseen "uusiokäyttönä".

    • Anonyymi

      Ilomantsissa harvoin edes tapaa ihmisiä.

      • Anonyymi

        Taas joku "viisas" näytti älykkyytensä🤔


    • Anonyymi

      Eikä ne kaksi saatua rokotetta tarkoita sitä etteikö tartuntaa voi saada.
      Suosittelisin käyttämään maskia myös ulkoilma tapahtumissa, siellä paljon ihmisiä samoissa nurkissa

    • Anonyymi

      Suosittelen myös nukkuessa pitämään maskia,jotta ei vaan mitään sattuisi

    • Anonyymi

      Ja sehän on ihan jokaisen oma asia käyttääkö maskia vai ei. Ihan turha jauhaa mitään.

    • Anonyymi

      Maski pakkoa kun ei ole ja sillä sipuli

      • Anonyymi

        Olen käyttänyt jääkiekkomaalivahdin maskia.


    • Anonyymi

      Käytän naisten kuukautissuojaa naamassa.

    • Anonyymi

      Maskin käyttämättömyys ei ole ainut ongelma näin korona-aikaan. Myös rokotevastaisuus on todella käsittämätöntä ja uskotaan kaikki potaska mitä googlen ihmeellisessä maailmassa kirjoitetaan. Myös yrittäjiä on mukana tässä hölynpöly-propagandassa. Riski on rokotuksessa mutta paljon suurempi riski on olla ottamatta sitä rokotetta. Suomi halutaan avata, mutta kieltäytymällä rokotuksesta mm. ravintolat eivät tule toipumaan, koska iso osa ihmisistä ei käy ravintoloissa, koska sinne pääsevät myös rokottamattomat. Yrittäjä joka kieltäytyy rokotteesta ilman terveydellistä syytä näyttää käytännössä keskisormea ravintola- ja tapahtumayrittäjälle. Sama koskee tietysti myös kaikkia kansalaisia. Tosiasia on että ei halutakaan paluuta normaaliin.

      • Anonyymi

        Maski ei estä aerosoli tartuntoja kuten lörönä, joten vetäkää vaikka vittu päähän jos se pientä mieltä helpottaa mutta ei siitä mitään hyötyy ole.


    • Anonyymi

      maskin kanssa paska haisee paljon lievemmin, suosittelen lämpimästi.

    • Anonyymi

      Maskit on stalinistien salajuoni!!

    • Anonyymi

      Oikeesti tänään selvisi että esim. kaupan työntekijät ei ole saaneet kahta rokotetta. Jotkut idarit palloilee kaupoissa ilman maskia ja käsidesiä. Järkeä voi käyttää jos sitä on mutta tyhjäpäät ei olleet jaossa mukana.

      • Anonyymi

        Pitäsköhän keksiä nyt muuta ajateltavaa.. Kun et sinä voi määrätä tätä maskiasiaa. Jos jokainen pitäisi huolta aivan itsestään. Pie huoli että sulla on se maski ja pese ja puunaa kätesi hyvin.. Rajoita turhaa liikkumistasi. Pysy kotonasi. Olet turvassa. Älä ota vieraita vastaan. Tilaa ruokasi oven taakse. Pyyhi ne kassit desiaineella. Jokainen pitää huolen itestään.. Ja jos joku ei pie.. On se hänen probleema.. Tuskin sen suurempi synti. Nyt ajatukset Karhufestareille.. Ja niitäkin voi seurata netin välityksellä.


    • Anonyymi

      Näiden löysäpäiden takia tapahtumia on seurattavakin vain netin kautta.
      Siitä ei kyllä elinkeinoelämä paljonkaan kostu. Mutta so what, oma napahan se on tärkein ja eihän se haittaa vaikka yrittäjät jotka työllistävät jo moni elantonsa saa
      jos nyt saa töitä tehdä. Enemmistä ihmisistä kuitenkin haluaisi jo normaalin elämän pariin, mutta ei todellakaan näytä mahdolliselta. Jos täällä kehotetaan olemaan kotona ja pysyttelemään poissa julkisista paikoista niin samoin voisi näille vastarannan kiiskeille antaa ohjeeksi pysytellä nurkassaan ja jättää kiusaamasta vanhoja vanhempiaan tai muita ihmisiä. Mielellään ei omille kakaroilleen porttikieltoja jakele, mutta voihan niinkin tehdä . Tosiasia on että niitä tapahtumia ei kohta ole lainkaan kun turha järjestää kun ihmiset eivät uskalla tulla.

    • Anonyymi

      Näille yrittäjille jotka kieltäytyvät rokotuksesta ilman järkeenkäypää syytä ei pitäisi myöntää minkaanlaisia yhteiskunnan tukia. Käytös osoittaa että ei ole halujakaan saada koronaa aisoihin. Nyt tämä löysäkätinen tukien jakaminen johtaa siihen että myös vuosikausia ennen koronaa kannattamattomattomasti toimineet yrittäjät saavat tukea joten joillakin tulot mieluummin kasvavat. Ei ole tervettä tukea kannattamattomia yrityksiä yhteiskunnan varoin. Jokainen joka suomessa veroja maksaa osallistuu näin ollen tähän talkoiluun. Kyllä kun yhteiskunnan rahaa on saatavilla niin ahneus iskee ja tukea haetaan myös kokeilumielessä vaikka mitään edellytyksiä tukeen ei ole.

    • Anonyymi

      Pitipä sinne Ilomantsiinkiin saada yksi turhaakin turhempi tapahtuma -> karhufestivaalit, joten eiköhän sielläkin alkane koronatartunnat lisääntyä.
      Toivottavast juurikin vain niillä jotka eivät älyä käyttää mitään suojaimia.

    • Anonyymi

      se on varma että tartunnat lisääntyy ilomantsissa, lauantaina autonäyttelyssä ainakin tuhat ihmistä,ei puolellakaan maskia voi helvetti että on typerää porukkaa.

    • Anonyymi

      Rokotevastaisuus ja maskien käyttämättömyys tuntuu olevan joillekin ihan kehuskelun paikka. Samaan aikaa vedetään häkää filtterin läpi ja vaahdotaan että ei voi rokotetta ottaa eikä maskia käyttää kun on hengitysvaikeuksia, astma yms.
      Taitaa olla tällaisella henkilöllä samanlainen astma kuin muutamilla astmalääkkeitä käyttävällä urheilijalla. Jotkut yrittäjätkin joilla käy vanhoja ihmisiä asiakkaana kieltäytyvät rokotteesta. Kannattaisi näiden ainakin jättää ottamatta ne vanhimmat asiakkaat. Olisi ainakin reilumpaa toimintaa riskiryhmäläisiä kohtaan.

    • Anonyymi

      RÄKÄRÄTIT EI SUOJAA - KTS. ELOKUU 2020 SAKSASSA TEHTY LAAJA TUTKIMUS!
      TOTEA, ETTÄ JOHAN NÄITÄ ON PARIN VIIKON SIJASTA EUROOPASSA TULLUT TAPA KÄYTTÄÄ, TUNTEVATKO KOHTA SUKULAISIAAN!
      TURHAKE - HEITÄ PESÄÄN.

    • Anonyymi

      Tutkimustulos kannattaa noteerata vain viralliselta taholta tulleena, ei valemedioista.
      Foliohatut (joihin kuuluu myös yrittäjiä ikävä kyllä) pitävät suurinta osaa kansasta pinteessä ja paluu normaaliin elämään vaan siirtyy ja siirtyy. Kärkkäisiä riittää..

    • Anonyymi

      Wilmaan ilmestyi taas pelonlietsontaa koulunjohdon taholta. Pitäisikköhän meidän vanhempien jalkautua kouluun ja tarjota oikeata tietoa tällaisten lampaiden näkemysten sijaan? Meidän lapsi ei ainakaan mitään rättiä tule naamalla pitämään ja jos joku pakottaa niin voi tulla minulle kertomaan missä kohtaa perustuslakia maskipakko mainitaan. Voin kertoa kyllä valmiiksi, että sen keskustelun tulee pakottajalammas häviämään.

      "Huomenta!

      Eilen kunnassa annettiin yhtenäiset ohjeet maskien käytöstä myös ulkotiloissa. Siun sote on ohjeistanut, että maskien käyttöä suositellaan myös ulkona, mikäli turvavälejä ei pystytä noudattamaan. Tästä päivästä lähtien kaikki yli 12- vuotiaat oppilaat ja koulun henkilökunta käyttävät maskia myös välitunneilla ja ulkona pidettävillä oppitunneilla, mikäli turvavälejä ei pystytä noudattamaan.

      Aamulla kouluun tultaessa maskit laitetaan kasvoille heti ulko-ovella. Mikäli maskia on tarvetta vaihtaa välitunnin jälkeen, alakoululaiset vaihtavat maskin luokassa ja yläkoululaiset ala-aulassa.

      Terveisin: Kaisu ja Minna"

    • Anonyymi

      Onhan se kyseenalaista vanhemman rakkautta lastaan kohtaan tämäkin tyyli.
      Osoittaa suurta välinpitämättömyyttä lastaan kohtaan tällainen pullikointi.
      Kun olisikin niin että vain tervejärkiset hankkivat lapsia. Ja mitä isot edellä niin sitä ymmärtämättömät lapset perässä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5105
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3207
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1837
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1800
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1665
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1345
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1286
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1267
    Aihe