Suvaitsevaisuus

Anonyymi

Otsikkona on nykyään paljon sana: Suvaitsevaisuus. Kaunis, mietteitä herättävä ja poliitikkojenkin sanasäilä. Mutta lopulta kuitenkin...petollinen.

Puhuttaessa homoudesta, lesboudesta, transsuista.... ja niiden hyväksymisestä vedotaan mm. rakkauteen, syntymisestä homoksi tmv., järjestetään Pridejä, kirkkoa tuodaan mukaan.... Listaa olisi vaikka kuinka.

Mutta muutama oleellinen asia unohdetaan, kätketään tarkoituksella, valehdellaan, puolustellaan, tyrkytetään, ahdistellaan... Muutama niistä.

1. Jumala loi naisen ja miehen. Oli käsky: "LIsääntykää ja täyttäkää maa." Jumalalla oli vain suhdemuoto: mies nainen. Sen loi Jumala. Siksi se on ainoa sopiva, luonnollinen ja terve. Jos paratiisissa ei olisi tapahtunut lankeemusta olisi ollut vain suhde: mies nainen. Mitään vääränlaista ihmissuhdemuotoa ei olisi tullut.

Mutta kun Saatana sai valheella petettyä ihmisen niin sen jälkeen tuli ihmiskuntaan kuolema, murhat, väkivalta, raiskaukset....homous, lesbous, eläimiin sekaantuminen, pedofilia...eli kaikki se mikä on täysin vastoin Jumalan tahtoa. Eli 100% syntiä eli Jumalan lain ja tahdon rikkomista.

Tässä on oleellinen osa: Jumala on kaikkea muuta erotiikaa, seksiä ja suhdetta vastaan paitsi mies nainen.

Jokainen opetus, väite, laki, säädös, tunnevetoomus mikä on Jumalan laista poikkeus on taistelua Jumalaa vastaan. Se on syntiä ja siitä seuraa tuomio. Onneksi niiden lainsäätäjien kohdalle tulee tuomio ja niiden noudattajillekin. Jumalan lain rikkomisesta tulevaa tuomiota ei pääse pakoon.

Tyypillistä väärien oppien opettajista on se, että heillä on valheen "kiiltokaapu" päällään, tyrkyttävät oppiaan kauniilla sanoilla, harhauttaen. Heillä ei ole kuitenkaa rauhaa sisällään. On hiukka sama kuin amerikkalainen superlihava ihminen kehuisi että on keksi, kerma, namupalat, herkut...tosi hyvää ja maistavaa. Nauti. Mutta kuva hänestä itsestään oisi otettu sellaisella "kavennuspeilillä".

Oleellinen osa Jumalan käskyistä jää näkemättä. Se, että Jumala ei asettanut käskyjään ihmisille kiusaksi vaan meidän kaikkien parhaaksi. Otetaan esimerkki maallisesta laista: VARO HEIKKOJA JÄITÄ. Ei tämä käskyä ole kiusaksi vaan varjelukseksi.

Jumalan käskyt on ehdottomia. Niihin lisääminen ja pois ottaminen on petos. Homolaki tekee petosta ihmiselle joka taistelee seksuaaliarvojen kanssa. Miksi taistelee ? Koska media, Seta, seksuaaliopetus kouluissa tyrkyttää luonnottomia arvoja ihmisille. Kyllä mies nainen on ainoa terve ihmisarvo.

2. Koskaan ei tuoda rehellisesti esiin sitä mitä homous, lesboilu....aiheuttaa oikeesti. Vaikka laki nykyään antaa luvan mainittuihin seksityyppeihin niin kuitenkaan niiden haitat ei ole loppuneet tai vähenneet. Päinvastoin. Sillä mm. itsemurhat homouden takia on lisääntynyt, lyhyet suhteet, pettäminen, mielenterveysongelmat lissääntyneet, huumeet, alkoholisoitumista... Sama esiintyy myös lesboriireissä ja siellä on tyypillistä mm. "tukkanuottaset". Lisäksi Saatanan palvojissa homoillaan orgioissa. Lue kirja Syvyyden Kuilussa. Tämä kertoo kuka on homouden isäntä.

Moni homouteen langennut on sanonut: Homoudesta annettiin petollinen kuva, kiiltokuva. Meitä on petetty.

On kyse aivan samasta kuin Marlboro-mainoksesta aikoinaan. Miehisyysmittarihan siitä tehtiin. Vaan kukapa tuli keuhkosyöpään kuolevaa tupakoitsijaa katsomaan. Saati sitten korvaamaan petosta ja valhetta. Ja niitä tapahtuu jatkuvasti. Tänään tupakoitu klo. 13.20 menessä tänään 8 428 486 621 savuketta ja 1 431 278 kuollut tupakoinnin aiheuttamiin kuolemiin. Homouskaan ei ole hedelmiltään eikä seurauksiltaa hyväksi kenellekään. Mainostettiinpa sitä millaisilla ruusukukkasilla ja sydänkuvilla tahansa.

"Ahdistus jokaiselle joka syntiä tekee"...sanoo Raamattu ja siksi ei synnin harjoitusta saa millään vapauttavaksi ja onnen sinetilä leimatuksi. Homous on syntiä.

Voidaan vain kysyä, että montakohan avioliittoa homous on rikkonut.

Mutta tulee muistaa, että homoudesta puhuttaessa tulee helposti sellainen kuva, että jos ihminen ei ole homo tai bii niin silloin on Taivasasiat kohdallaan. Tämähän ei ole totta. Sillä Jeesuksen ja Nikodeemuksen keskustelu tuo esiin oleellisen asian: Ihmisen täytyy syntyä uudesti ylhäältä Pyhästä Hengestä. Jumalan sanassa on voima vaikuttaa niin, että ihminen löytää Jeesuksen Vapahtajakeeen. Lue Raamattua.

3. Jeesus on maailman Vapahtaja. Olipa kyseessä siivosyntinen, rikas, köyhä, terve, sairas, hetero, lesbo, homo, bii... Jeesus otti meidän suuren syntikuormaan päälleen Golgatan ristillä. Hänestä tehtiin Pelastaja.

"Kaikille, jotka ottivat Jeesuksen vastaan Hän antoi heille voiman tulla Jumalan lapsiksi. Niille, jotka uskovat Hänen nimeensä." Näin sanoo Raamattu.

Kannusta sinua ottamaan Jeesusken Pelastajaksesi. Älä sen jälkeen katso menneeseen elämääsi. Älä lankemmuksiin, alkoholismiin, homouteen, siivosyntisyyteen.....vaan kohdista katseesi Jeesuskeen ja Taivaaseen.

Mene terveen seurakunnan kokouksiin. Ota yhteyytä uskoviin.

3

1000

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hyvä kirjoitus

    • Anonyymi

      Suoraan sanottuna naurettava kirjoitus, jossa esitetään väitteitä, joihin ei edes ole olemassa faktoihin perustuvaa pohjaa. Koko tekstin vielä kruunaa hyvin huonosti kirjoitettu suomen kieli.

    • Anonyymi

      Kuka lie kirjoittanutkaan niin asiaa on. Ja totta on jäbä puhunut siitäkin mitä tupaksata puhutaan. Seurata voi infoja maailman tilastoja
      https://www.worldometers.info/fi/

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      957
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      704
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe