Ukkosmyrskyn iskeminen tunteitten takia

Anonyymi

Tuntuuko joskus siltä, että ukkosmyrsky iskee ihmisten negatiivisten tunteitten takia sen sijaan kuin luonnollisella tavalla?

2

290

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ukkosellahan on kuitenkin suuri puhdistava vaikutus. Monesti kyllä tuntuu, että energiat on niin täysiä ja tummuneet, että myrskyä tarvitaan joka tulee ja puhdistaa.

   Eli kun yksittäisten ihmisten kohdalla tunnemyrsky riittää, jota puhdistettaisiin. Niin kollektiivisesti puhdistamaan pitäisi olla kokonainen oikea myrsky.

   No, totta että se tunteen raskaus tulee kun myrsky vaikuttaa ilmanpaineisiin. Mutta silti sitä voi ajatella sitä kautta että luonto on kokonaisuus, ja monet on vaan niin tyhjiksi kaluttuja, että eivät tunne tällä tavoin nykyään noita suurimpiakaan luonnonmahteja, taikka siis niitten suurta vaikutusta itseensä :)

  • Anonyymi

   Muistelin tässä erästä jaksoa TV2:n Robbie Coltranen juontamasta sarjasta 'Ratkaisevat todisteet'. Siinä poliisit joutuivat kaivamaan haudasta murhaajan ruumiin. Mukana ollut poliisimies kertoi että heidän kaivaessaan mereltä nousi musta pilvi ja kohta ukkosmyrsky jyrisi kaatosateen saattelemana päällä. Poliisi kertoi että oli aivan kuin murhaaja ei olisi pitänyt siitä mitä hänelle tehtiin ...

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   142
   6673
  2. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   30
   3169
  3. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   99
   1466
  4. Maisa Torppa julkaisee kuvia lapsesta

   Onko oikein että tämä henkilö julkaisee 100000 fanillensa kuvia vieraasta lapsesta? Eikö kuvien julkaisu ole äidin ja isän tehtävä jos yleensä haluava
   Kotimaiset julkkisjuorut
   54
   1440
  5. Mikä johti siihen että

   Välinne katkesivat? Kertokaa. Se kertoo onko menneeseen enää mahdollista palata
   Ikävä
   77
   1205
  6. Ei mutta nallukkani

   Mähän rakastan sut. Älä sitä unohda :)
   Ikävä
   204
   1184
  7. En ole ottanut enkä aio ottaa koronarokotteita

   vaan koetan selvitä luontaisella immuniteetilla eteenpäinkin.
   Maailman menoa
   402
   1102
  8. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   172
   993
  9. En ole varma siitä, nainen

   Mietittyäni tarkemmin, en olekaan varma, että jaksan kantaa sinut kynnykseltä sänkyyn. Rakastan kyllä jokaista kiloasi, ei siitä ole kyse, mutta kanta
   Ikävä
   64
   902
  Aihe