Nyt testataan rokotteita miljoonilla äideillä, tulokset saamme jouluksi.

Anonyymi

Jos hedelmällisessä iässä olevia naisia alettiin rokottaa joskus huhtikuussa, voimme odottaa näkevämme joulun tienoilla ja sen jälkeen, onko rokotteilla vaikutusta syntyviin lapsiin. Sitähän ei ole vielä edes tutkittu, eikä siitä edes varoiteta.

Kuulemma 80 prosenttia raskauksista on päättynyt keskenmenoon ensimmäisen kolmen kuukauden aikana. Kenties se on ollut jopa onnen potku, saattaahan käydä ilmi, että lukuisat lapset syntyvät sivuvaikutuksien kanssa.

Rokotuksen tekijöitä ei voi syyttää, vaikka tulisi miljoona viallista lasta rokotuksen tähden. Heidät on vapautettu kaikesta vastuusta sopimuksen mukaan.

Tiedättehän, ettei tätä ole testattu etukäteen! Oli muka liian kiire!

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tuloksiin voi mennä paljon kauemmin, vuosia. Piikin vaikutukset ovat hitaasti ilmeneviä, kun piikkiproteiini menee dna:han ja toimii siellä vaikuttaen lapsen kehitykseen.

      • Anonyymi

        "kun piikkiproteiini menee dna:han"
        Miksi valehtelet?


    • Anonyymi

      "Kuulemma"
      Päivän paras :D

    • Anonyymi

      "Rokotuksen tekijöitä ei voi syyttää, vaikka tulisi miljoona viallista lasta rokotuksen tähden. Heidät on vapautettu kaikesta vastuusta sopimuksen mukaan."

      Ei muuten ole. Kannattaisi tietää enemmän ja luulla vähemmän...

      • Anonyymi

        Rokotevalmistajat on todellakin vapautettu kaikista vastuista pitkäaikaishaittojen suhteen, se oli sopimusten ehto. Kuka maksaa jos vahinkoja tulee, olisi kiinnostavaa tietää. Nohynek on puhunut jotain epämääräistä korvauksista, mutta eikö sikainfluenssapiikkien uhrit jääneet melko lailla vaille korvauksia...?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rokotevalmistajat on todellakin vapautettu kaikista vastuista pitkäaikaishaittojen suhteen, se oli sopimusten ehto. Kuka maksaa jos vahinkoja tulee, olisi kiinnostavaa tietää. Nohynek on puhunut jotain epämääräistä korvauksista, mutta eikö sikainfluenssapiikkien uhrit jääneet melko lailla vaille korvauksia...?

        "Rokotevalmistajat on todellakin vapautettu kaikista vastuista "

        Ei edelleenkään ole. Lue enemmän, tiedä enemmän ja luule vähemmän.


    • Anonyymi

      Vaxzefria tuoteseloste:
      "Raskaus ja imetys
      Jos olet raskaana tai imetät, epäilet olevasi raskaana tai jos suunnittelet lapsen hankkimista, kysy
      lääkäriltä, apteekista tai sairaanhoitajalta neuvoa ennen kuin sinulle annetaan tätä rokotetta."

      Ketään ei edes varoiteta, eikä lääkäri voi tietää mitään lapselle aiheutuvista ongelmista, ennenkuin on kulunut edes 9 kuukautta rokotusten alkamisesta. Joten kysy vaan, et saa vastausta.

      Sama tuoteseloste antaa ymmärtää, että rokotteessa on eläviä viruksia:

      "Hävittäminen
      Käyttämätön rokote tai jätemateriaali on hävitettävä lääkejätteitä koskevien paikallisten ohjeiden
      mukaisesti. Jos valmistetta läikkyy, kohta on desinfioitava aineella, joka tuhoaa adenoviruksia."

      https://www.azcovid-19.com/content/dam/azcovid/pdf/finland/fi-epil-AZD1222.pdf

      Joten siitä vaan ruiskuttamaan itseensä simpanssin viruksia ja ihmisalkioiden jätteitä:

      Mitä Vaxzevria sisältää
      Yksi annos (0,5 ml) sisältää:
      SIMPANSSIN ADENOVIRUSTA , joka koodaa SARS-CoV-2-viruksen piikkiglykoproteiinia (ChAdOx1-S),
      vähintään 2,5 × 108
      infektoivaa yksikköä
      *Tuotettu muuntogeenisissä IHMISALKION munuaisten 293-soluissa (HEK293) yhdistelmä-DNAtekniikalla.

      • Anonyymi

        AstraZenecaa ei ole saanut Suomesta pitkään aikaan, joten mitä mahdat möyhkiä?

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17090657/rokote-on-tarkea-raskaana-oleville

        mRNA-rokotteilla rokotettuja raskaana olevia naisia on seurattu, eikä rokotteesta ole aiheutunut mitään haittaa, siis toisin kuin rokotevastaiset propellipäät väittävät

        Sen sijaan sairaaloissa on ollut huoli rokottamattomista äideistä, koska raskaus altistaa koronalle ja pahentaa sen oireita. Raskaana olevia onkin jouduttu tyhjentämään vakavan korona-infektion takia myös Suomessa.

        Kaikki viralliset ammattitahot kehoittavat ottamaan rokotteen jos on raskaana, mutta toki sitä saa kuunnella näitä salaliittotyyppejäkin, joiden pastoritohtorit puhuvat demonispermasta, 5G mielenhallintasäteistä, lentokoneiden jättämistä kemikaalivanoista ja ties mistä.

        "– Iso-Britanniassa suositellaan vahvasti, että raskaana olevat ottaisivat koronarokotteen. Tutkimustieto puoltaa, että raskaana olevien kannattaa ottaa rokote viipymättä myös Suomessa. Deltamuunnoksen voimakas lisääntyminen Suomessa on juuri nyt ajankohtaista. Rokotteen vasta-aineita on todettu siirtyvän äidiltä sikiölle, jolloin ne voivat suojata myös vastasyntynyttä lasta, Heinonen kertoo.

        Raskaana oleva voi ottaa koronarokotteen missä tahansa raskauden vaiheessa. Ennen raskautta aloitetun koronarokotussarjan toisen annoksen voi myös ottaa raskauden aikana. Raskauden yrittämistä tai hedelmällisyyshoitoja ei myöskään tarvitse siirtää koronarokotuksen vuoksi. Myös raskaana olevan muiden perheenjäsenten kannattaa ottaa koronarokote omalla vuorollaan."
        Iltalehti 5.8.2021

        "Raskaana olevia rokottamattomia on joutunut osastohoitoon myös Taysissa – Tays suosittelee rokotetta raskaana oleville" "Sikiön kannalta äidin koronavirusinfektio tuo useita riskejä. Ennenaikaisen synnytyksen ja vastasyntyneiden teholle joutumisen riski on koholla. Äidin vaikea tautimuoto uhkaa myös sikiön hapensaantia ja terveyttä."
        Aamulehti 6.8.2021

        ”Yhdysvalloissa ja Israelissa on julkaistu tutkimuksia, joissa on käsitelty koronarokotteiden turvallisuutta raskaana olevilla. Tutkimuksissa ei ole tullut esiin odottamattomia haittoja, kun rokotteen saaneita on verrattu rokottamattomiin samanikäisiin naisiin. Myöskään keskenmenot tai ennenaikaiset synnytykset eivät siis ole lisääntyneet”, Nohynek sanoo."
        Helsinginsanomat 10.7.2021

        "Koronarokotuksen voi ottaa myös imetyksen aikana. mRNA-rokotteen sisältämä lähetti-RNA tuhoutuu ihmisen elimistössä noin vuorokauden kuluessa, ja imettävillä naisilla tehdyn tutkimuksen mukaan sitä ei kulkeudu äidinmaitoon.

        Rokotuksen seurauksena äidin elimistössä muodostuu vasta-aineita. Nämä vasta-aineet siirtyvät äidinmaitoon ja voivat suojata myös vauvaa. Rokotettu imettävä äiti ei myöskään tartuta koronavirusta vauvalleen yhtä herkästi kuin rokottamaton."
        THL 23.8.2021


    • Anonyymi

      "Odottavia äitejä sairaalassa deltavariantin takia – myös ennenaikaisia sektioita tehty

      Osastolle tai tehohoitoon joutuneet olevat odottavat äidit ovat pääosin rokottamattomia. Raskaus on riskitekijä vakavan koronataudin saamiseen samalla tavalla kuin esimerkiksi diabetes tai ylipaino."

      YLE 8.8.2021

    • Anonyymi

      Tutkija koronarokotteesta: Me teimme suuren virheen

      Kanadalainen immunologi ja rokotetutkija tri Byram Bridle sai japanilaiselta valvontavirastolta käyttöönsä Pfizerin biodistribuutiotutkimuksen. Tutkimus, jota ei ennen ole julkistettu, paljastaa että COVID-19-rokotteisiin liittyy hälyttävä ongelma.

      Rokotteiden kehittäjät ovat olettaneet, että niiden mRNA jää suurimmaksi osaksi pistoskohtaan ja sen lähiympäristöön. Pfizerin tutkimusdata kuitenkin näyttää, että rokotteen mRNA ja siihen liittyvä piikkiproteiini leviävät laajalti kehoon jo muutamassa tunnissa.

      Tämä on vakava ongelma, koska piikkiproteiini on toksiini (myrkky), jonka on osoitettu aiheuttavan sydän-ja verenkiertoelinten sekä hermoston vaurioita. Sen toksisuus ulottuu myös suvunjatkamiselimiin, ja Pfizerin biodistribuutio-data osoittaa sen kertyvän naisen munasarjoihin.

      Verenkiertoon päästyään piikkiproteiini sitoutuu verihiutaleiden reseptoreihin ja verisuonten seinämäsoluihin. Kun tämä tapahtuu, piikkiproteiini voi saada hiutaleet takertumaan toisiinsa, niin että syntyy hyytymiä tai tulppia ja/tai epänormaalia verenvuotoa.

      Euroopan Lääkevirastolle (EMA) luovutetut Pfizer-dokumentit osoittavat myös, että yritys ei noudattanut prekliinisten toksikologisten tutkimustensa aikana teollisuuden standardivaatimusten edellyttämiä laadullisia tuotantokäytäntöjä ja että avaintutkimukset eivät täytä hyvän laboratoriokäytännön standardien ehtoja.

      Tuore tutkimus kyseenalaistaa COVID-19-rokotteiden käytön pandemian hoitovälineenä. Tutkimuksen mukaan meidän on hyväksyttävä 2 rokotteista johtuvaa kuolemaa voidaksemme ehkäistä 3 COVID-kuolemaa. ”Tämä on osoitus selvän hyödyn puutteesta, jonka pitäisi saada hallitukset arvioimaan rokotepolitiikkansa uudestaan,” tutkijat sanovat.

      Mitä enemmän saamme tietoa COVID-19-rokotteista, sitä pahemmalta ne näyttävät, kirjoittaa tri Mercola artikkelissa ”Me teimme suuren virheen” (14.6.2021). Kanadalainen immunologi ja rokotetutkija tri Byram Bridle oli äskettäin Alex Piersonin haastateltavana (Newzworldtoday.com June 2, 2021) ja pudotti totuuspommin, joka heti levisi internettiin, huolimatta siitä että Google sensuroi sen.

      Se pääsi mukaan myös The Poynter Instituten Politifactin ”faktantarkistukseen” (Politifact May 31, 2021). Tämä julisti Bridlen havainnot ”vääriksi” haastateltuaan tri Drew Weissmania, joka on ollut mukana kehittämässä COVID-mRNA-rokotteiden teknologiaa. Politifact ei kuitenkaan haastatellut ketään muuta henkilöä kuin Weissmania, jolla niin sanotusti oli oma lehmä ojassa.

      Vuonna 2020 Bridle sai Kanadan hallitukselta 230.000 dollarin apurahan COVID-rokotteen kehittämiseksi. Osana tätä tutkimustyötä hän ja hänen kansainvälinen tutkijaryhmänsä anoivat Japanin hallitukselta Freedom of Information Act -lain perusteella pääsyä Pfizerin biodistribuutiotutkimuksen tietoihin japanilaisessa valvontavirastossa. Biodistribuutiotutkimuksella selvitetään, minne injektoitu aines leviää kehossa ja mihin kudoksiin tai elimiin se kertyy.

      Tämä Pfizerin tutkimus, jota ei aiemmin ole nähty, osoittaa että kaikkiin COVID-19-rokotteisiin liittyy suunnaton ongelma.

      ”Me teimme virheen,” Bridle sanoo.”Meistä piikkiproteiini oli erinomainen kohdeantigeeni (antigeeni on aine, joka aiheuttaa elimistössä vasta-aineiden muodostumisen tai soluvälitteisen immuunivasteen). Emme tienneet, että piikkiproteiini on itsessään toksiini ja patogeeninen proteiini. Joten kun rokotamme ihmisiä, me rokotamme heitä myrkyllä.”

      SARS-CoV-2-viruksella on pinnassaan piikkiproteiinia. ”Juuri piikkiproteiinin avulla virus infektoi ihmisen,” Bridle selittää. ”Siksi käytimme sitä rokotteissa. Rokotteet saavat kehon solut tuottamaan piikkiproteiinia. Jos pystymme aikaansaamaan immuunireaktion proteiinia vastaan, silloin voimme teoriassa estää virusta infektoimasta kehoa. Sen teorian pohjalta rokote on laadittu.”

      Tämä piikkiproteiini on kuitenkin myrkky, Bridle toteaa, joka voi aiheuttaa sydämen ja verisuonten vaurioita ja hedelmättömyyttä – asia, josta ovat samaa mieltä tutkijat tri Stephanie Seneff ja tri Judy Mikovits, joita Mercola on aiemmin haastatellut näistä kysymyksistä. (kts. esimerkiksi https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/06/06/stephanie-seneff-covid-vaccine-aspx?…)

      https://koronarealistit.com/tutkija-koronarokotteesta-me-teimme-suuren-virheen/

    • Anonyymi

      Katsokaahan Austraalian SKY NEWS- kanavaa. Siellä ei säästetä sanoja puhuttaessa rokotuksien aiheuttamista vahingoista ja koko rokotuskampanjan mielettömyydestä.

      • Anonyymi

        Missä lähdekritiikki? Eikö opetettu koulussa? Luotat siis tällaiseen?
        "Several failed fact checks, unproven claims, and the promotion of conspiracy theories and misinformation". Lisää listaa netissä.
        Australia kirjoitetaan kolmella a:lla.


      • Anonyymi

        "Katsokaahan Austraalian SKY NEWS- kanavaa. "

        Minä en tuollaisia populisti- ja valtamedioita katso, vaan luen vertaisarvioituja tutkimuksia ja heidän kommenttejaan.

        Jos ymmärrät, miksi on parempi antaa aivokirurgin kuin laitoshuoltajan suorittaa kirurginen operaatio, ei ole myöskään vaikea päätellä, kannattaako rokoteasioissa uskoa ennemmin tutkijoihin, ammattilaisiin ja tutkimuksiin, vai nimettömien ulkomaisten toimijoiden pyörittämiin internet-sivuihin ja niiden propagandaa papukaijan tavoin toistaviin maallikoihin, joilla ei ole koulutuksen, eikä ammatin tuomaa ymmärrystä asioista, joista he täälläkin kaikelle kansalle kovin itsevarmasti "luennoivat".

        Sananvapauteen ei kuulu vapaus valehdella. Se materiaali, mitä itseään "kriittisinä" pitävät levittävät rokotteista, on täyttä kuraa. Kyllä se on tälläkin palstalla moneen kertaan osoitettu, että he julistavat täällä itsevarmasti ja kovaan ääneen yhtä suurta totuutta jostain asiasta, mutta jos asiaa perehtyy hiemankin luotettavista lähteistä, kumoutuu väitteet täysin.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      86
      6133
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2566
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      28
      2073
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      63
      1817
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1631
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1418
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1337
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1331
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1269
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1213
    Aihe