Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Elämä junnaa paikallaan

Anonyymi

Terveyteni on alentunut huomattavasti. En pysty tekemään työtä. Olen erakoitunut. Syön mielialalääkettä. Mitä ihmettä teen että pääsen tästä helvetistä?

5

847

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Psykiatrit ovat leimanneet saadakseen syyn syöttåä myrkky lääkkeitä,
      Sen tajuaa jokainen että psykiatttrian teoria ja leimat on suulla tehtyja, eli hatusta tehtyä tiedettå jolla leimataan ihmisia eristykseen kuin pitaali tautinen.
      Eristäjä on psykiatria, koska he uskovat itse itsensä tekemiin stikmoihin niin vahvasti ettå vangisevat kuin palottelu murhaajan vankiloihinsa (joita kutsutaan sairaaloiksi) sen jonka he itse leimaa vaikka tutkimattoman aivokalvon tulehdus kivusta mielisairaaksi.

      Psykiatrit ovat piruja, he itse ovat viimeiset henkiot puhumaan stikmojen vahentamisesta, koska itse ovat niin raakoja brutalisteja niitä kohtaan, joita he itse leimaa, että oikein niin perusteellisesti ajavat leimattujen yhteiskunnasta erottamista, ja nayttääkseen mallia kuinka eristää, brutalismiin ja barbarismiin perustuva psykiatria vangitsee ihmisen (vain omiin leimohinsa nojaten) joka ei ole rikosta tehnyt.

      Jos psykiatreilla olisi edes alkeellsita ihmistuntemusta, he näkisvåt ensin oman alastomuutensa, barbaarit tekonsa,
      Nimenomaan leimat tehdaan eristämistå varten,
      Leimasi kiiltää kuin daavidin tähti yståvillesi, jonka kanssa he eivät halua olla tekemisissä.

      Leima tekee sinusta roskan ja tämä kaiken maailman roska teotioita värkkäävå maailma on tasan yhtä barbaari kuin natsi saksa, vaikka sekin kehui olevansa sivistyksen kehto kuten suomi nyt.

      Kiitä luojaa leimastasi.
      Se nayttää sinulle kuinka vainoharhaisessa noita vaino yhteiskunnassa elåmme.
      Koululääketiede on tää barbaari joka tekee stalinin kovia teotioita ihmisen näkymöttömöstä sisimmöstä.
      On ainoa oikea kunkin yksilön näkymöttömän sisimmän nakijå, että se ei koskaan voi olla väärässä,
      Se on julma, häikäilemötön, röyhkeä puoskari näkymättömän sisimmän näkemisessåän, että se häiriköi sairaita jo odotus huoneessa teorioillaan, väittää mielisairaaksi monianaisia kehon kipujakin, jotka kuuluu joka ikiseen tautiin, eli pelkkaa noita- vainoa ja sadismia koululääketieteen teoriat ihmisen näkymättömästä sisimmstä on.
      He näkee näkymättömän sisimmän tauteja kaikkialla kuin stalin agentteja.

      Joten riisu yltäsi tämä sairas yhteiskunta ja sen laimat.

      Ymmärrä, leimaava yhteiskunta on sairas.
      Ainut joka tekee ihmisen mielisairaan näköiseksi on psyykkepillerit ja niiden sivuvaikutukset kyllä tekee ihmisistä oikeasti omituisen näköisiä, koska neuroleptit, (dobamiini sulkijat) estää somatomediinien toiminnan, eli muuttavat kiinteän lihasmassan rasvamassaksi (myös sydän)
      Ja kilometrin päähän näkee ulkonäöstä, että tuossa on leimattu ja
      Yksilön eriståmiseksi pois yhteiskunnasta valtiomme maksaa pillerit, jotka tekee sinut hullun näköiseksi, eli pillereillään psykiatrit takaa, ettå sinut eristetään ja siksi he valitsee sellaiset mieltä tuhoavat pillerit, että kejokin muuttuu rasvapallo muumioksi, mieti vaan mita haittaa ne tekee henkiselle hyvin voinnille.

      Elämme barbaari maailmassa, joka perustuu noita vaino teorioihin, joita professorit suullaan tekee tippaakaan välittåmättä sinun hyvin voinnista.

      Psykiatria on opioideja, insuliinia, akkujen ongelmajätettä litiumia, ja kaikkea jonka he tietävät olevan erikoisen myrkyllistä niin henkiselle kuin fyysiselle hyvin voinnille on aina valittu psyykkelääkkeeksi, vahingossako?
      Ei todellakaan, vaan tarkotuksella, koska psykiatria on yhä se pelättävä sosialidarvinismia eli evoluutioon perustuva, jossa evoluutiossa kehtys kelvottomat myrkytetään pois.

      Lue pakkauksesi, jos sivuvaikutuksiin kuuluu leucopenia, eli valkosolujen vähyys kuin HIV taudissa.
      Lopeta heti niiden syönti, sillä ymmärrät kai että tahallaan psykiatrit valitsee sellaisia kemikaaleja, jotka tekee kemiallisen HIV, n että heidän leimoillaan eristetty kuolee tulehduksiin kuin HIV potilas.

      Psykiatrit ovat niin barbaareita että jos ei yksilö tuota rahaa big farmalle, he pidättvät sinitakkien avulla (toimii kuin SS) ja väkivalloin injektoivat big farman raha ruiskeita nahkaasi, koska valtio maksaa ruhtinaallisesti joka ruiskeesta ja kulut pidätyksestäsi, ja rahan tulo on niin runsasta big farmalle, että barbaarit psykiatrit ei kunnioita edes kehosi koskemattomuutta, vapaudesta puhumattakaan.
      olemme kauheassa yhteiskunnallisessa sokeudessa, jossa huijarit tekee teorioita näkymöttömästä sisimmstä big farmaa varten ja sinä olet vain kuten me kaikki muut kauppatavaraa.

      Eli kiitä siitå että olet eristetty,
      Eristetystä asemasta näet, että maailma on sama barbaari nyt kuin saksa 1940
      Näet kuinka ajalleen sokeat super vastuuntunnottomat yliviisaat leimaa, tekee teorioita näkymöttömästä sisimmastä, jota itsekään eivät ole koskaan nähneet, mutta lukevat maapallon sairaimpien gurujen teorioita, ja voi pyhä yksinkertaisuus, he ei edes tajua ettå ne on vain teorioita.

      Se on äärimmäisen vaarallista jos yksilö uskoo teorioita, sillä kaikki teorait päätyvät kansan murhaan.

      Evoluutio ja psykiatria teki kansan murhaan merkkaamalla daavidin tähti ihmisiä mielisairaaksi, ja kiihottivat vihaan valheella, ne on geneettisiä, geeni testi välineenä kallon ympärys mittanauhat.

      • Anonyymi

        Miksi sinä annat ihmiselle ohjeeksi sen, mikä on saanut sinun elämän junnaamaan paikallaan? Vai onko tämä jotain käänteistä psykologiaa?


      • Anonyymi

        Aika kovia guumeita vedät kun noin sekavaa sössötystä kirjoitat.

        Koita parantua.


    • Anonyymi

      Lopeta psyykkepillerit, ne tekee masennusta, sekavuutta, aisti ja näköharjoja,
      Parkinsonin tautia, hidas älyisyyttå, oppimis kyvyttömyyttå, hitaat hokosottimet jne. Pahin on leucopenia eli valkosolujen lasku, joka tappaa monet vanhukset tulehduksiin, joita he eivät saisi, ellei psyykke pillereillä tapeta valkosoluja pois.

      Kyse on erittäin vaarallsista myrkyistä puhumattakaan siitå ettå big farma on uittanut jokaisen valekeksi muutetun tabeltin vakeassa seinämaali purkissa, eli kayttää valkeaa seinämaali ainetta titaani oksidia pillereidensä varjäämiseen, eli täys moraalitonta, koska seinämaalin on jo kauan tiedetty olevan erittäin myrkyllistå syötynä.

      Sinun velvollisuus ei ole tuottaa rahaa big farmalle pillereinå, eikä leima oikeuta pillerien pakkosyöttöön.
      Leima oikeuttaa eristämiseen, jota psykiatrit tekee kaikkein raskaimmalla tavalla, pienikin sana, joka kertoo, ettet usko heidän teoriotaan, niin löydät itsesi pahoista psykiatrien kaasuttomista kauhu kammioista.

      Leimaaja on puoskari.
      Muista myös että daavidin tähti rotu sai mielisairaan paperit kallon muodosta, joka oikeutti kaasutuksen,
      Barbaaareilla on nyt hitaammin tappavat myrkyt,
      Mutta psykiatria on samaa leimaavaa barbarismia.

      Leiman ainoa tavoite on eriståå simut yhteiskunnasta.
      Leimalla yhteiskunta saa oikeuden pidättää sinut, vaikka et ole rkosta tehnyt.

      Uskon siis ettå juuri tästä syystä yhteiskunta leimaa ihmisia, koska se haluaa leimalla varmistaa ettå sillå on laillinen oikeus pidättää kriitikot
      Εli juuri kritiikistä vangitsemista varten psykiatrit ovat listanmeet jokaisen kehon kivun päästä varpaisiin mielisairaudeksi.
      Ja yhteiskunta on hyvää pataa tallaisten leimarien kanssa
      Koska heillä on yhteistyö ja avunanto sopimus keskenään.

      Sinä ja me muut ihmiset olemme vain roska, jonka saa täysin tuntemattomat tohtorit keinotekoisesti leimata ja vangita laillisesti mistä tahansa kehon kivusta, koska niissa kaikissa on monta oiretta, jonka leimarit valehtelee olevan mielisairauden merkki .
      Kehon kivuista tehdyt psyykke diaknoosit on merkki siitä että valtio vihaa poliittisia tai muita mielipiteitäsi ja haluaa leimalla eriståä sinut yhteiskinmasta ulos ja tuottaa maximi kärsimykset.

      Eli sinusta tehdään leimalla roska, jota valtio potkii,
      Kaikkein sadistisin potkija on kuitenkin psykiatrit itse,
      Oiken sadsmi ja viha kiiluu heidän silmistå juuri niitä tuntemattomia kohtaan, jonka psykiatrien oma sadistisuus on pakottanut leimaamaan, koska leimarin ammattiin hakeutuu ainoastaan sadistit, jotka saa nautinnon esim kehon kipujen leimaamisesta, koska se eståä tutkimukset ja hoidon juuri silloin kun uksilö on sairas ja apua tarvitsisi, mutta sitå saa leimattu ainostaan omalla rahalla, ja koska psyykkepillerit tekee työkyvuttömyyden,
      Ei rahaa kerry uhrille ja he ei pysty maksamaan omaa terveyden hoitoaan, ja leimoja tuntemattomille tekevään valtion terveyteen he ei halua mennå, siellä leimattu on vain sadismin tikkataulu.

      Elämme barbaari teoroiden aikaa,
      Joiden tuottama kärsimys on mittaamaton.
      Outoa ajallemme on valtion asenne.
      Eli valtio tukee psykiatraa ja syötti se insuliinia, opipideja, litiumia,
      Psyykkelääkkeenä tai dobamiini sulkijoita, valtio on aina salannut niiden tappavan vaikutuksen kayttöaikana.

      Ja kun kansa lopulta saa tapeltua ilmiselvästi ja kauan tiedetyt tappavat myrkyt, valtio suojelee psykiatreja, eikä heitä valtio vedä koskaan oikeuteen puoskaroinnista.

      Jos yksikään kasvislääkitsijä toimisi kuten psykiatrit jotka pidättåå ja väkivalloin injektoi myrkkujään, valtio pisdättäisi kaikki kasvis lääkitsijät ja kaikki heidän omaisuus ulosmitattaisiin korvauksina.

      Psykiatreilla on aina ollut outo valtion suojelus.

      Kansaa valtion tulisi suojella psykiatrieilta
      Nyt valtio on kansaa vastaan ja suojelee kansaa myrkyttåvien psykiatrien tekemät järjettömät ihmisoikeus rikokset.

      Psykiatrian suhteen emme voi tehdä mitään, koska kansan myrkyttäjät ovat erikois suojelussa, eikå heitå koske korjaus velvollisuus, eli psykiatrit on kosekemattomia kuin kommunisti puolue marxismissa.

      Et voi mitään sille ettå juuri eriståmiseksi ulos yståvyyksistå, ulos toisten yjteudestå, ulos yhteiskunnasta, sitä varten tää maailma leimaa, koska se yhå uskoo evoluutioon, ja heti evoluution rinnalle tehtiin psykiatria leimaamaan ja tuhoamaan myrkyillään niitå jotka psykiatrit naama kertoimesta leimaa evoluutiossa kejityskelvottomaksi eli mielisairaaksi, kyse on sosiaali darvinismsta eli kielletystä teoriasta, jota psykiatria tänään on.
      Mistå he tuntee ihmiset jotka ei heille puhu.
      (ei kai kukaan niin tyhmä ole ettå barbaari kidutus tieteiljöille puhuu)

      Olen itse päätynyt tähän 28 vuoden harkinnalla,
      PSYKIATRIA ON KIELLETTYA SOSIALI DARVINISMIA

      Psykiatrit ovat erikoisen sairauden tunnottomia.
      Kaikki heidän leimansa ovat sairaita.
      Hoitomenetelmät kidutusta.
      Psykiatrit ovat niin sairrauden tunnotonta psykopaatti sakkia, ettei he edes tajua, että koko teoria on sairas

      Suulla tehtya tiedettå, kärsimyksen tuottoa, pelolla hallintaa, valehtelua jne.

    • Anonyymi

      Jonnet lopettaa nyt tuon ininän ja menevät tekemään läksyjä.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2247
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2073
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1688
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1500
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe