Vartija ja siivooja

Juulia76

Oli lauantaipäivä ja työvuoro jälleen. Saavuin työpaikan pihalle ja kasvoilleni levisi hymy nähdessäni tutun vartijan olevan jälleen työvuorossa myös. Vartija käveli luokseni ja poltimme tupakat samalla, kun manailimme jälleen tylsää päivää, joka menisi töiden merkeissä. Vartija jatkoi kierrostaan ja minä menin vaihtamaan työvaatteet päälle. Olen siivooja ja kastelin rätit pussiin valmiiksi ja lähden tuotantoalueelle siivoamaan. Puolentoista tunnin kuluttua sain hommat tehtyä ja ajattelin vielä käydä kuntosalilla, kun en ollut viikolla ehtinyt sitä siivoamaan. Laitoin stereot melkein täysille ja aloin pyyhkimään laitteita.

Jossain vaiheessa minulle tuli tunne, että joku katsoo minua. Sydän hakaten vilkaisin oven suuntaan, jossa vartija nojaili minua katsellen. Hiljensin stereot ja mutisin pelästyneenä, että kylläpäs onnistuit säikäyttämään. Vartija naureskeli ja sanoi, ettei häntä tarvitse pelätä, kyllä mun se pitäisi tietää. Pyyhin hikeä otsaltani ja vartija lähestyi minua. Juttelimme aluksi niitä näitä ja tunsin itseni ihan hikiseksi, kun olin painanut hommia kauhealla kiireellä. Heiluttelin paitani helmaa, että ilma kiertäisi sinne väliin. Vartija tuijotti rintojani ja painoin ujona katseeni maahan. Hän tuli ihan lähelle ja nosti kätensä poskelleni hipaisten sitä hellästi. Vartija suukotteli kaulaani ja huokaisin kiimaisena hänen hyväilystään. Hän nosti paitani pois päältä ja alta paljastuivat isot rintani, jotka pursuilivat liian pienien rintsikoiden yli. Avasin itse rintsikkani ja vartija hyväili käsillään ja suullaan rintojani, nännejäni ja imi niitä.

Vartija riisui itseltään yläosan paljaaksi ja aukaisi housunsa, josta kalu ponnahti pystyyn. Aloin hyväilemään sitä ja nuolin kiusoittelevasti ensin, kunnes otin sen kunnolla suihini. Tunsin melkein tukehtuvani kaluun, mutta jatkoin silti. Vartija piti päästäni tiukasti kiinni ja kiskoi hiuksistani kutsuen minua samalla hänen nartukseen. Vartija kysyi, onko pikkarini edes yhtään märät. Nyökytin päätäni ja vartija kumartui jalkoväliini ja työnsi kätensä pikkareihin. Tunnusteltuaan hetken, hänen kasvoilleen levisi hymy ja sanoi, että olen kunnon narttu. Hän repi housut pois jalastani, levitti niitä ja alkoi nuolemaan. Vartija kysyi, koska olin viimeksi saanut miestä. Sanoin, etten edes muista, siitä on kuukausia aikaa. Vartija ihmetteli ja sanoi, että kyllä hän ainakin nussisi tuollaista pillua vähintään kerran päivässä. Hän siirtyi nuolemaan peppuani, josta kiihotuin valtavasti. Ynisin kiimaisena, kun hän työnteli samalla sormiaan sisääni litinän tahdissa.

Yhtäkkiä vartija lopettaa ja jää katselemaan minua. Hän pyytää minua anelemaan, jos haluan hänen kalun sisääni. Tottakai minä anelen. Vartija työntyy hitaasti sisääni, johon kalu uppoaa helposti, koska pilluni on äärimmäisen märkä ja kiihoittunut. Rakastelemme kiihkeästi eri asennoista, kunnes vartija laukeaa sisääni valtavalla voimalla. Jäämme makoilemaan patjan päälle ja jatkan hyväillen pilluani, josta sperma hiljalleen valuu pois. Saan orgasmin vartijan katsoessa vierestä. Hän levittää jalkani ja nuolee ylimääräiset spermat pois. Aikamme maattua ja toistemme kainalossa ollessamme puemme päälle, jätän siivouksen kesken ja lähden hymyssä suin kotiin. Tämän tapauksen jälkeen tapailemme vartijan kanssa aina milloin missäkin salaa.

7

13183

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • -JX-

      mutta siihen lopahti.

      • Juulia76

        Otan mielelläni vastaan vinkkejä, ym. Olen vasta ensimmäistä kertaa kirjoittelemassa tällaisia juttuja.


      • Lakritsapallo
        Juulia76 kirjoitti:

        Otan mielelläni vastaan vinkkejä, ym. Olen vasta ensimmäistä kertaa kirjoittelemassa tällaisia juttuja.

        Todella hyvä tarina, mutta se jäi.. Lyhyeksi? Ei voi sanoa että loppui lyhyeen, mutta se oli lyhyt. Idea oli hieno, mutta kirjoita tarkemmin ja pidemmin.


    • Nainen22

      Vaikka loppuikin lyhyeen, pidin tarinasta. Olen itsekin aikonut kirjoittaa samasta aiheesta, sillä olen työskennellyt samoissa "olosuhteissa" siivoojana vartijoiden pyöriessä ympärillä.. Tosin minun fantasiani on jo toteutunut, tosin ei työpaikalla, mutta sen ulkopuolella..

    • jarno.hki

      olen itsekkin vartija ja olen nähnyt ja yllättänyt pariskuntia naiskentelemasta,mut itse en ole harmi päässyt osalliseksi, harmi. hyvä juttu

      • viimeksi

        yllätin pariskunnan naimasta kun vartija olen


    • pohdiskelija

      ei paha, ei paha. toden tuntuista kerrontaa. ainakin siinä mielessä että vartijat ovat samanlaisia putkiaivoja kuin muutkin miehet. ne ei pysty ajattelemaan kuin yhtä asiaa kerrallaan, joten tässäkin tapauksessa kyseinen vartija (varmaan niitä jotka eivät ole päässeet yk-joukkoihin, puolustusvoimien palvelukseen, rajalle tai poliisikouluun ja ruvenneet sen vuoksi vartijoiksi) pystyi ajattelemaan vain omaa orgasmiaan ja sinusta viis, senhän tekstikin antaa ymmärtää. mutta niin kuin sanoin, ei paha, ei paha.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5580
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3557
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1672
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      206
      1656
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      78
      1102
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1088
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      819
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      818
    Aihe