Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

RX 450 käyttöikä?

Anonyymi

Yh-iskä tässä mietiskelee josko vaihtaisi Lexuksen RX 450 hybridiin. Lapsia täytyy kuskata kouluun ja harrastuksiin joten tilaa tarvitaan. Hybrideistä ei mitään aikaisempaa kokemusta mutta pienemmät käyttökustannukset ja muita hintaverrokkeja edullisemmat huollot houkuttelevat. Vaan uskaltaako ostaa vuoden 2008-2012 mallin jolla ajettu 250k-350k km? Tuollaiseen antaisi budjetti myötä. Paljonko olisi mahdollisesti vielä käyttöikää jäljellä? Uusimpiin malleihin valmistaja lupailee käyttöikää jopa 1milj. km asti vaan kuinkas tuon ikäisissä?

18

1036

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kyllä se on noilla kilometreillä kovin ehtoopuolella ja koriltaan mätä. Toyotan autot eivät kestä kilometrejä.

      • Anonyymi

        Ei oo koriltaan mätä eikä korkeat kilometritkään ole ongelma. Kaikki autot eivät onneksi ole saksalaisia tekeleitä. Lexus on vaan luxusta ja se siitä.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kysymys on outo, mutta niin ovat kyllä vastauksetkin. Jos on hyvin pidetty auto niin helpostihan tuolla porskuttaa toiset samanmoiset kilometrit päälle, tai sitten hajoaa ensi viikolla. Teetä aina kuntotarkastus ennen ostoa…

    • Anonyymi

      Perus kuluvien osian korjausta, jotkut osat kalliita jos orginaali osia.
      Ajellaanhan mersun romuillakin satojatuhansia, niissä niitä vikoja vasta onkin.
      Itselläni on gs 450h ja ajettu tuota luokkaa kilometrejä, ärsyttävää kuluvien osian uusintaa alkaa olla, jarrut, pakoputki, xenonvalon sytytynohjainpoksi joka nyt ainoa ehkä ns vika joka on tullu, kosteus tuhosi alkuperäisen. Pyöränlaakeria pari laitettu, edellinen omistaja uusinu yhden laakerin.

      Mutta siis noin muuten, ei edes yhtä polttimoakaan ole tarvinnut vielä uusia vaikka ajanut monta vuotta. Hybriiti on pelannu moitteetta myös, oma auton akku piti myös uusia mutta kun ikää on jo 13 vuotta autolla niin näitä alkaa olla, koko ajan saa sitten uusimassa jo jotain.

      • Anonyymi

        Omalla GS:llä ikää 12 vuotta ja kilometrejä kolmattasataa tuhatta. Autoon on viimeisten 8 vuoden aikana vaihdettu takaiskunvaimentimet, xenon-polttimot, jarrupalat. Hybriditestissä akut ja koko systeemi vielä kunnossa. Huollan auton itse ja pidän sen todennäköisesti paremmin kuin keskimääräinen omistaja.


    • Anonyymi

      Ei uskalla. Köyhän ei kannata ostaa vanhaa luksusautoa koska korjaus ja huoltokulut on isoja.

      • Anonyymi

        No varmasti joissain preemijumi merkeissä on vikoja, ei kuitenkaan Lexuksessa. On monesta Lexuksesta kokemusta ja eipä vikoja ole ollut, eniten ajettu oli reilut 500 tonnia ajettu ja silti kuin uusi kunnoltaan.


      • Anonyymi

        Ostappa sitten vanha tai uudempikin saksan preemijumi, niin korjaamolla hengailu tulee sulle uudeksi harrastukseksi, niin ja kalliiksi. Eli hankippa Lexus, huomaat miten halpaa sitä on pitää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ostappa sitten vanha tai uudempikin saksan preemijumi, niin korjaamolla hengailu tulee sulle uudeksi harrastukseksi, niin ja kalliiksi. Eli hankippa Lexus, huomaat miten halpaa sitä on pitää.

        Muutenhan ainakin IS on ollut hyvinkin edullinen paitsi kaskon osalta. Kolmosella alkava täyskasko täysilläkin bonuksilla on kallis. Liikennev. 170,- ajoveuvov. 121,- ovat ihan ok, samoin kuin huollot (viim. 208,- Toyota-liikkeessä) ja mitään korjattavaa ei ole ollut ikinä. Bensaa minulla kuluu vitosella alkava lukema ympäri vuoden. Tosin hyvin lyhyessä pätkäajossa sitä kuluisi talvisin roimasti enemmän, mutta lämpeneekin auto sitten nopeasti.


    • Anonyymi

      Itekin mietin vaunun veturiksi kyseistä mallia, paljonkohan kulutus on ? 6.3 luvataan, pääseeķö oikeesti sillä?

      • Anonyymi

        No... sitähän normikulutusta ei mitata vaunun kanssa, joten et pääse 6,3 litralla sataa kilsaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No... sitähän normikulutusta ei mitata vaunun kanssa, joten et pääse 6,3 litralla sataa kilsaa.

        Entäs ilman vaunua?


    • Anonyymi

      Sama kysymys eli uskaltaako köyhä ostaa vanhan ja paljon ajetun?

      Missä vaiheessa tulee kalliita hybriditekniikkaan liittyviä huoltoja ja osien vaihtoja yms?

    • Anonyymi

      Näihin vanhempiin Lexuksiin liittyen, löytyykö Suomesta todellista osaamista niiden korjauksiin (jos niitä tulee)? Eli ei Lexus-huolto joka lähinnä hoitaa uusia autoja ja niiden huoltoja. Missä päin Suomea olisi osaajia?

    • Anonyymi

      Kierrä kaukaa sanon minä!
      Poikkeuksena se että sulla ei ole ohut lompakko eikä kyse ole siitä että lexus on ns huono vaan kaikki tuon ikäiset on riskejä isolla R:llä!

      Miksi pitäisi olla hybridi, ei ns mitään oikeasti hyötyä.
      Pelkästään lisää riski tekniikkaa mitä joutuu huoltaa, en edes jaksa alkaa pitkästi tilittää mitä se kaikki on, hybriidi tekniikka tuo ihan oman lisä kulun kaikkeen siihen muuhun normaaliin huoltoon ja kulumisen lisäksi, oletko siihin valmis. Noilla kilometreillä on aivan arpapeliä mitä pitää laittaa uusiksi autosta ja se on merkki ja malli kohtaista yksilöllistä siis että joissan menee pakoputket täysin mädäksi, koko jarru systeemi pitää uusia + muuta korroosio ongelmaa voi jo tulla.

      Mutta jos tarve ns isolle autolle on niin suosittelen oikeaati isoja autoja tiloiltaan eikä välimalleja, jos ajan paljon niin riisseli tai sitten bensa. Mitä vähemmän hybriidi paskaa ja turboja niin sitä varmempi peli aina!

      Mutta tämä vastaus on niin sitä että kellä on 2000€ iso raha nakkaa auton huoltoon pari kertaa vuodessa ja kelle ei ole. Silloin paljon käytetty auto voi olla hyvä valinta ja toisille on se iso riski.

      • Anonyymi

        Sulle polkupyöräkin on iso riski.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      2025
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1634
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1440
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      63
      1365
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      18
      1298
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      73
      1260
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1231
    Aihe