Lapsella oikeus syntyä toivottuna

Anonyymi

Kellään ei ole oikeutta synnyttää lasta sosiaalisesti turvattomiin oloihin kurjuuteen ja kaltoinkohteluun vain omaa itsekkyyttään. Lapsella on oikeus syntyä molempien vanhempien toivomana, eikä vahinkona yksinäiselle äidille tai pelkkää välinpitämättömyyttä kun ei viitsi ehkäistä tai laskuutta kun ei tehdä aborttia ajoissa. Miehellä on oikeus vaatia aborttia tai vapautua elatus vastuusta mikäli nainen ei aborttiin suostu. Naisilla ei ole mitään oikeutta synnyttää lasta ja pakottaa miestä isyyteen vain siksi että on harrastettu seksiä. Seksi ei ole lupaus tai sitoumus vanhemmuuteen. Se on hauskanpitoa ja viihdetarkoituksessa.

Olen jopa lukenut että jotkut tehtailee lapsia taloudellisten etujen tähden ja itselleen vanhuuden elättäjäksi. Voiko tämän kammottavampaa itsekkyyttä olla olemassa?

16

92

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Taas on suosijatrolli äänessä. Älä sure. Ihan pian on Texasin malli meillä ja vielä vähän kovemmaksi korjattuna kun oikeat tyypit pääsee valtaan.

   • Anonyymi

    "Ihan pian on Texasin malli meillä ja vielä vähän kovemmaksi korjattuna kun oikeat tyypit pääsee valtaan."

    Ai vuonna 2021....? Oikeat tyypit juu, äänestettiin.


   • Anonyymi

    "Ihan pian on Texasin malli meillä"

    Millä tavoin Texas ja sen malli liittyy Suomeen? Tästä kommentista on yli 2 v aikaa. Ketä ovat "oikeat tyypit". Täällä pääsee valtaan aina ne joita ihmiset äänestää.


  • Anonyymi

   Kristillisten eduskuntaryhmäkin ja KD vaatii, samoin Aito Avioliitto ry että lapsella on oikeus molempia sukupuolia oleviin vanhempiin.

   Siksi isättömyyteen tuomitut ja vain äidin kasvatettavaksi jäävät sikiöt on velvollisuus abortoida pois. Jos äiti tästä ei tottele, lapsi on otettava pakolla huostaan. Yksinhuoltajuus on kriminalisoitava ja naimattomat ja seksuaalisesti liika aktiiviset naiset asetettavaksi holhouksen alle kuten vanhoina hyvinä aikoina tapahtui.

   • Anonyymi

    Otetaan oppia vuoden 1769 Amerikan yhdysvalloista joka oli vuosi jolloin ihmisoikeudet oli parhaimmat mitä ikinä. Silloin sentään valkoinen mies päätti ketä ihmiset on ja ketä ei.


  • Anonyymi

   Nyt kipin kapin tuon tiedon kanssa kehitysmaita kohti! Tiedä miten lainkaan tolalleen tuollaisen tiedon avulla syntyvyys ym asiat saadaankaan.

  • Anonyymi

   Troooolllliiiiiiii!
   Esittämäsi oikeuksia ei ole missään määritelty, vaan ovat itse keksittyjä trolli juttujasi.

  • Anonyymi

   Abortit ovat kuuma keskusteluaihe ja sille löytyy sekä puolesta että vastaan puhujia.
   Näin kristillisestä näkökulmasta katsottuna kiinnostaisi tietää millä voisit perustella abortteja raamatun sanalla vai voitko ollenkaan?

   • Abortteja omasta puolestani perustelen sillä että kaikki naiset eivät halua olla äitejä, joku muu asia on tärkeämpi. Ei jokaisen ole velvollisuus lisääntyä ja täyttää maata. Tehkööt ne jotka aidosti välittävät lapsista.


   • Anonyymi
    koivupuu55 kirjoitti:

    Abortteja omasta puolestani perustelen sillä että kaikki naiset eivät halua olla äitejä, joku muu asia on tärkeämpi. Ei jokaisen ole velvollisuus lisääntyä ja täyttää maata. Tehkööt ne jotka aidosti välittävät lapsista.

    Eläkööt ja saakoon pitää elämänsä ja ihmisoikeutensa ne kenellä se on alkanutkin, eikä pakoteta kuolemaan jonkun äitiyskammoisen omanavan itsekkäiden mukavuudenhalujen takia.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eläkööt ja saakoon pitää elämänsä ja ihmisoikeutensa ne kenellä se on alkanutkin, eikä pakoteta kuolemaan jonkun äitiyskammoisen omanavan itsekkäiden mukavuudenhalujen takia.

    Sanoisin pikemminkin niin, että sinä olet harhojen vallassa. Kuvittelet megalomanian vallassa tietäväsi kaiken muiden elämästä. Siitä käsin sitten syytät ja haukut muita.

    Mr X


   • Anonyymi kirjoitti:

    Eläkööt ja saakoon pitää elämänsä ja ihmisoikeutensa ne kenellä se on alkanutkin, eikä pakoteta kuolemaan jonkun äitiyskammoisen omanavan itsekkäiden mukavuudenhalujen takia.

    Onneksi ei ole pakko sinun mielipidettäsi kuunnella vaan on mahdollisuus aborttiin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sanoisin pikemminkin niin, että sinä olet harhojen vallassa. Kuvittelet megalomanian vallassa tietäväsi kaiken muiden elämästä. Siitä käsin sitten syytät ja haukut muita.

    Mr X

    "Kuvittelet megalomanian vallassa tietäväsi kaiken muiden elämästä."

    Tämäkin todettu jo vaikka miten monesti, mutta ilmeisesti on jotakin vikaa ymmärryksessä? Ei minun tarvi mitään kuvitella kun ihan ITSE tulevat siitä tänne kertomaan. Toisin kuin erään..

    "ei ole pakko sinun mielipidettäsi kuunnella"

    Kovin pakonomaisestihan sinäkin sitä aina vain tulet tänne 'kuulemaan'.. ;)


  • Anonyymi

   Ja tännekään ei sitten saakaan kommentoida mitään epämieluisaa? :)

   Voi mussuti mussun taas tätä tekopyhyyden paatostelua.. mutta mitäpä muutakaan trolli osaisi. XD Jospa sitten annetaan niiden lasten ensinnäkin syntyä että voisi syntyä toivottuina.. ;) Vai miten se on mahdollista jos ne tapetaan ennen sitä? Tähän vaan ei koskaan tunnu tulevan vastausta..

   "Voiko tämän kammottavampaa itsekkyyttä olla olemassa?"

   Voi. Se mitä sinäkin olet mitä ilmeisimmin tehnyt kaikesta kiivaasta raivopuolustelusta päätellen, eli tappanut lapsen omanapaisten mukavuudenhalujesi tähden. Mikä voisi olla julkeampaa itsekkyyttä ja kylmäävämpää raakalaisuutta kuin hyökätä viattoman, puolustuskyvyttömän lapsensa kimppuun sairaan m.urhamielisenä s.ekopäänä?

  • Anonyymi

   Tosi hyvä aloitus. Liikaa tulee elätettäviä yhteiskunnalle. Hankkikoot lapsia ne joilla on oikeasti mahollisuus elättää ja rakastaa. Lapsen ei tule olla mikään rangaistus!

   • Anonyymi

    Ai niinkun lapsentappajia jotka tulee kalliiksi yhteiskunnalle kun pitää kustantaa niiden murhahurvitteluja?
    Miten lapsi olisi rangaistus häntä vuosikausia odottaneessa adoptioperheessä?


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mika Muranen juttu tänään

   Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
   Sananvapaus
   29
   2600
  2. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

   Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
   Tv-sarjat
   30
   2382
  3. Millaisessa tilanteessa näit hänet

   viimeksi? Saitko sanottua mitään vai jähmetyitkö ja vaan katselit?
   Ikävä
   76
   1329
  4. M miehelle

   Piristät aina päivääni. Olet niin lähellä, mutta niin kaukana. Silti aina läsnä. En tiedä mihin tämä kaikki johtaa, mutt
   Ikävä
   7
   1303
  5. Alas on vajonnut arkkipiispa Luoma!

   Tämä on nyt luterilaisuuden suunta. Arkkipiispakin valehtelee! https://www.kotimaa.fi/arkkipiispa-tapio-luoma-meita-yhd
   Luterilaisuus
   374
   1209
  6. Mitä haluaisit

   Tehdä kaivattusi kanssa tänään?
   Ikävä
   91
   1045
  7. Kukka kuoli Koivuhaassa

   Tuommonen nimi oli tuolla murhapalstalla syyllisestä pallas puro jukka antero mutta kukka oli se toinen?
   Kokkola
   11
   988
  8. Olet nainen premium

   Minuun verrattuna. Yksi päivä kävin suihkussa ja hetken sen jälkeen katsoin itseä peilistä ja tulin siihen tulokseen ett
   Ikävä
   33
   971
  9. Mitä tai ketä

   etsitte täältä?
   Ikävä
   97
   962
  10. Näin sinut tänään

   Pitkään on ollut helpompaa. Olen hyväksynyt sen, ettei meitä ikinä tule. Olet käynyt mielessäni enää harvemmin, en ajatt
   Ikävä
   34
   936
  Aihe