Jouduin maksamaan kuplavolkkarin laturin, teinipillullani

Anonyymi

Siitä on nyt jo 12 vuotta kun opiskelin Jyväskylässä opettajaseminaarissa ja olin juuri saanut ajokortin ja ajelin vanhalla kuplavolkkarilla 300 kilsan päähän kotiini jouluksi.
Oli hirvittävä lumipyry ja kaikenlisäksi latausvalo alkoi palamaan keskellä korpikylää, ajovalot alkoivat menettämään tehoaan koko ajan ja ohittaessani pientä maalaiskylää kysyin olisiko lähistöllä korjaamoa, yksi sitten neuvoi että kaksi iäkästä vanhaapoikaa pitää korjaamoa jonne sitten lopulta pääsin ajovalot jo himmeinä.
Ajoin vanhan omakotitalon pihaan jossa mies oli jo lopettelemassa työpäiväänsä, mutta lupasi kohteliaasti vilkaista autoani.
Mies oli jo varmaan lähellä seitsämääkymmentä ja isonokkainen rumahko iso äijä joka isoilla kourillaan avasi volkkarini moottorin konepellin ja heti sanoi laturin olleen sökö, mutta sattumalta hänellä olisi uusi hyllyssä eräälle toiselle tilattuna.
Kyssyin laturin hintaa ja kauhukseni huomasin ettei minulla ole moiseen varaa, mutta lupasi maksuaikaa ja laskuttaa myöhemmin, oli jo melko pimeää ja lumipyry senkus yltyi. Kello oli jo kymmenen illalla kun homma oli valmis js mies sanoi kaikkien teiden olevan tukossa ja vasta huomenna aamupäivällä olisi ne aurattu ja suostutteli että jäisin yöksi tuvan sohvalle lepäämään, emmin hieman , mutta ajattelin ettei noin vanhan ja kiltin oloisesta ole harmia, olihan hän jopa 10 vuotta isäänikin vanhempi.
Sammutettuaan valot korjaamopahasesta kävelimme vanhaan jo päivänsä nähneeseen taloon jossa oli iso keittiö ja vanha isopäätyinen sohva nurkassa, voit mennä lepäämään tuohon, itse menen saunomaan, onhan nyt perjantai.
Jäin tupaan yksin ja katselin ympärilleni ja menin vessaan jossa olikin kasa vanhoja Kalle lehtiä jotka olivat olleet kovassa käytössä päättelin niiden kunnosta.
Puolentunnin kuluttua mies tuli saunasta höyryävänä vain sellaiset Hyvonin pitkät kalsarit jalassa, nyt pelästyin todella, kun salaa katselin niiden etumusta joka pullotti aikamoisesti, eikä mies sitä mitenkään koittanut pyyhkelläkään peitellä.
Oli joskus kun tytöt sanoivat jos miehellä on erittäin iso nokka, on sitten vastaavasti haarojen välissäkin melkoinen vonkale, mies lähestyi minua estottomasti ja otti pienestä teinikädestäni kiinni ja vei sen väkisin kiinni pullotavaan kohtaansa, pelästyin hemmetisti ja tuntui kun olisin ottanut hk: sinisestä lenkistä kiinni ja isoimmastakin.
Mies ehdotti suoraan, että sopisiko mulle että jos maksaisinkin sen uuden laturin luonnossa, kauhistuin ja ryntäsin ulko-ovelle mutta peräännyin kun rajuilma paiskasi oven selälleen ja lunta tuiskusi sisään. Ryntäsin sisään ja kauhukseni huomasin miehen riisuneen kalsarit ja käyrä vanha kalu sojotti pystyssä suonikkaana terskan pää hehkuen sinipunaisena, ryntäsin sohvalle ja olin niin kauhuissani etten heti saanut sanakaan suustani, näin vain tuon hirviökyrvän joka lähestyi minua keikkuen.
Kalu oli tosiaan hookoon lenkkiäkin paksumpi ja erittäin käyrä, olen kuullut että vanhojen äijien kalut käyristyy vahetessaan, huusin eiiiiii, mutta kalu lähestyi suutani ja mies koitti väkisin sitä työntää suuhuni, uhkasin purra sitä, sekös tehosi.
Mutta nyt äijä käsi alkoi kopeloida tissejäni ja pilluani housujen päältä, tarjous on vielä voimassa sanoi ja ihmettelin itseänikin, että jos vain kädelläni avitan sitä ja laturi tulisi maksettua sillä. Mies suostui ja otin hirviökyrvästä molemmilla käsilläni otteen, kauhukseni huomasin kuinka tulikuumalta se tuntui ja isosta tatisata alkoi valua kirkasta nestettä valtoimenaan, ota n se suuhun, kinusi mies vielä.
Nuolaisin varovasti sen tulikuumaa päätä ja huomasinkin samassa kuinka pikku pimppiäni alkoi kihelmöimään ja selvästi olin alkanut kiihoittumaan moisestä jortikasta, äijän käsi hankasi pimppiäni juuri oikeasta kohdasta farkkujen päältä.
Mietin, miltä moinen mahtaisi tuntua sisälläni ja jos se edes mahtii nuoreen teinipilluuni, aloin olla selvästi kiimassa ja riisuin farkkuni ja samassa mies heittti mut selälleen sänkyyn ja alkoi kiimaisena nuolemaan pimppiäni, tämähän on aivan märkänä, huomautti, alkoi tekemään tosi gutaa, kun klittaani imettiin ja kielellä pyöritettiin, vanha äijä osasi homman. Rajusti mies veti mut asentoon jossa jalat olivat melkein niskani takana ja huomasin kuinka käyrä kalu alkoi lähestymään uhkaavasti pimppiäni, pyöritteli kiimanesteessä tattiosaa ja alkoi työntämääm hirviökyrpääänsä sisääni, ei mennyt, ei mennyt, mies kirosi ja lisäsi painetta jolloin oso tatti alkoi väkisin työntyä sisääni, ensin sattui hemmetisti, mutta vähitellen pimppini antoi periksi ja se tosiaan tuntui, kun pillu antoi vähitellen periksi kalun alkaessa työntymään sisääni.
Huomasin kuinka jalkani tärisivät jännityksestä, mutta alkoihan se tekemään hyvääkin, olin tosiaan täynnä miehen mahtikalua, kalun jatkaessa matkaa pimpin pohjukkaan katsoin kuinka isot pussitkin olivat, kuin ison sonnin.
Mies puhisi ja ähisi kiimassa kullin alkaessa tekemään hitaasti eestakaista liikettä sisälläni, huomasin kuinka alavatsaanikin nousi aina kohouma kun kalu oli pohjassa.
Jatk..

23

14905

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Menikö sitten jakopääkin remonttiin?

    • Anonyymi

      Painoin vatsaani ja tosiaan tunsin kuinka käyrä mahtikalu pyrki ylöspäin pimpissäni, mutta unohdin moisen nopeasti, kun alkoi tekemään niin gutaa ja väkisinkin aloin antamaan vastatyöntöjä pepullani, miehen kiihdyttäessä vauhtiaan pienet tissini alkoivat tekemään pyörivää liikettä.
      Vanha äijä puhisi ja ähisi korvaani, pelkäsin sen saavan sydärin, tahdin alkaessa kiihtymään kuului vain kuin hevonen olisi laukannut kivetyksellä isojen pussien hakatessa märkää peppuvakoani, aloin kyllä saamaan parasta orkkuani ja annoin parastani tuolle hevosekkullille.
      Huusin orkun tullessa, saatanan sonni, saatanan sonnimulkku, anna lisää, anna lisää ja tulihan sitä varmaan vartti vielä, ei vanhan äijän kalu helposti antanut siementänsä sisääni, liekö ollut iästä kiinni, vai olikohan äijä runkannut justiins isoimmat satsit veskissä Kalle lehden avustamana, mutta olin väärässä.
      Olimme hikisinä molemmat ja tahdin ollessa kiivaimmillaan kalu pysähtyi pimppini pohjukkaani ja alkoi laskemaan lastiansa sisääni hirveän eläimellisen karjunnan säestämänä, tunsin joka ainoan laukauksen sisälläni kalun varren supistuessa ja laajentuessä joka laukauksella, eikö se lopu koskaan kun aina vain tuli sykäyksiä lisää.
      Paksua spermaahan alkoi tulla sykäyksittäin pillustani vaikkia se oli erittäin kireenä kalun varressa, eihän moisen mahtikullin lasti mitenkään mahtunut kaikki sisälleni.
      Lpulta sekin loppui ja vanha äijä lysähti voipuneena päälleni, tunsin kuinka kalu alkoi vähitellen supistumaan sisälläni, sperman tuoksun levisi koko huoneeseen ja kalun vetäytyessä sisältäni ol se herkkutatti vieläkin melkein pienen nyrkkini kokoinen, kauhean imuäänen säestyksellä tatin luovuttaessa pilluni tunsin kuinka se kouristeli vieläkin mahtavan orekun jälkeen ja alkoi työntämään paksua spermaa sykäyksittäin ulos. Pieni teinipilluni jäi tietysti appoisen auki vähäksi aikaa tuollaisen mahtikalun jäljeltä. pelkäsin sen jo venahtaneen.
      Menin vessaan ja oikein lorahti pönttö kun kauhea lasti valui ulos pillustani, siinä istuessani mieskin tuli ja alkoi taas kulliansa suuhuni työntämään, otin sen mielelläni, olihan se palkintonsa ansainnut, mutta sitten se alkoikin suussani kasvamaan melkoista vauhtia ja eihän se kohta edes mahtunut suuhuni, mutta koitin imeä terskaa joka sykki suussani kovana jo, no mies jännittyi huomattavasti.
      Samassa tunsin kuinka uutta lastia alkoi tulla suuhuni vauhdilla, nielin minkä ehdin, melkein tukehduin ja aloin yskimään.
      Olin niin uupunut moisesta panosta, että sain melkein heti unta kun kuuntelin tuulen ulvontaa ulkona, aamulla mies heitti kuin vitsinä, mutta pitäähän se uusi laturin hihnakin maksaa, heh.
      Ei siinä auttanut muu, kun alkaa maksamaan sitä, nyt äijä käski mut menemään kontalleen ja alkoi painamaan takaapäin mahtikulliansa sisääni, nyt se menikin sisääni paremmin, taisi vielä vanhat mahlat avittaa.
      Kylläpä tekikin melkoisen hyvää taas, isojen pussien alkaessa hakkaamaan turvonnutta klittaani, mäiskis, mäiskis kuului.
      En ehtinyt aivan huipulle, kun äijä alkoi laskemaan uutta lastia sisääni, ihmettelin kuinka sitä taas voikin tulla ainakin pienen kahvikupillisen verran ja nyt aloinkin tosissaan ihmettelemään kun huomasinkin tämän kalun olevan täysin suora ja hieman ohkaisempikin.
      "Reino, jokos sinä tulit yläkerrasta alas kahville", toinen kysyi ja samassa tajusin etttä tämä olikin kaksoisveli, oli aivan saman näköinen ja , huh, huh, tajusin antaneeni molemmille pimppiäni, no loksi menin.
      Valutin taas isoimmat lastit pönttöön ja sieltä tullessani toinen äijä kertoi tankanneensa autoni tankin täyteen ja sekin piti sitten "maksaa".
      Pakkohan se oli, menin taas kontalleni ja hetihän oli eilinen mahtikalu työntymässä sisääni takaapäin, mutta nyt alkoikin vuorottelu, paukuttivat takaapäin vuorotellen oikein kunnolla vaihtaen lennossa.
      Kyllähän siinä pilluni oli kovilla, kun kovalla lykittiin ainakin tunnin ja äijät eivät malttaneet laskea satsejansa sisääni tuntui kun toiselta oli juuri tulemassa , hän vetäytyi väliytömästi sisältäni ja näin nainti jatkui ja jatkui.
      En ole koskaan jälkeenpäin saanut niin hyvää ja pitkää orkkua, teki niin gutaa taas, ajattelinkin että nyt teinipilluni saa kerranki tarpeeksi kullia.
      Lopulta äijät eivät enää pystyneet pidättelemään, vaan kuumat lastit laskettiiin sisääni perätysten, aikamoinen lammikkohan sitä valui keittiön räsymatolle.
      "Emme ole saaneet vuosikausiin noin maukasta teinipillua", toinen sanoi ja toinen myönteli ja laskeneensa eilen kuukauden lastit sisääni, usoinhan minä, oli se sellainen lasti ensin.
      Lumipyry oli lakannut ja tehdessäni lähtöä toinen kysyi joskos joskus otetaan uusinnat ja otettiinhan me kolmestaan useinkin uusinnat, olin jo pitkään ollut aviossa ja aina kun Jyväskylästä kävin yksinäni kotipitäjässäni kävin salaa mieheltäni "tankkauttamassa" pilluni mahtikullien kanssa.
      Aina sen jälkeen mieheni kalu tuntuu tosi pieneltä, liekö pilluni kuitenkin ainakin väliaikaisesti mahtikullien jälkeen venahtanut, mutta kamalan hyvää aina teki.
      Talo on autiona, huomasin.

      • Anonyymi

        Minullakin on korjaamo. Tarviiko joku nainen korjaamopalveluita😛


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minullakin on korjaamo. Tarviiko joku nainen korjaamopalveluita😛

        Sun pikku meisseli tiedetään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sun pikku meisseli tiedetään.

        Kunnon temmi löytyy


      • Maksoin kesällä kaverin kevarin korjauksen.


      • Anonyymi

        Hyvä kirjoitus kuitenkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sun pikku meisseli tiedetään.

        Nuorena kun olin ensimmäisessä työpaikassani autokorjaamolla, niin eräs nuori nainen tuli korjauttaa autoaan ja silloin sai vielä asiakkaat olla korjaamon puolella.
        Vanhempi asentaja meni hakemaan auto ulkoa laittoon niin tämä nainen oli etupenkillä selällään lyhyt hame päällä ja oli etsivinään jotain kojelaudan alta, mutta nousi sitten ylös kuitenkin ja antoi asentajan ajaa auton huoltoon sisälle.
        Sisällä nainen katseli auton huoltotoimia ja oli kyykyssä lattialla niin että haarat oli auki, joten sieltähän näkyi vaikka mitä. Muut asentajat ketkä kiireiltään ehti niin olivat kyllä toisella puolen hallia vähän väliä vilkuilemassa noita näkymiä hameen alta. itse nuorena poikana myös kävin ja olihan se siihen aikaan harvinainen ilmestys... Liekkö naisella ollut kiima päällä joten olis ollut helppo saada pimppaa...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minullakin on korjaamo. Tarviiko joku nainen korjaamopalveluita😛

        Minä tarttisin.. ois öljynvaihtoa ja jarrupaloja…


    • Anonyymi

      Hyvä kirjoitus

    • Anonyymi

      Tyttöystävän 31v kummitädillä oli aikoinaan kuplavolkkari, ja sain muutamat kerrat kyydit tyttöystävän vanhempien mökiltä rautatieasemalle. Tai eihän ne mökille jääneet tienneet, että vielä seuraavana aamunakin kummitäti sai nuorelta mieheltä kyytiä...

    • Anonyymi

      Ihan mukava tarina, mutta ei ihan uskottava tuon Kupla-Volkkarin suhteen, jos 12 vuotta sitten sellaisella ajelit. Nimittäin se laturin vaihto on kinkkisempi juttu, moottorin irroitus ym. ja siihenkään aikaan ei ollut uusia latureita enää noin vain varastoissa.
      Jos olisi sijoittanut tarinasi hieman kauemmaksi aikaa taaksepäin, niin olisi uskottavampi ja muutenkin, kun tiedän nuo opettajaopiston jutut Jyväskylästä itsekin 40 vuoden takaa, kuinka opiskelijat vanhoja autojaan korjauttivat...
      Hyvä tarina kuitenkin!

      • Anonyymi

        Parin tunnin homma amatööriltäkin laturin vaihto ja voihan se olla kunnossa oleva käytetty laturi eli ns uusi tähän autoon tai kunnostettu , sillä moni korjaamo mies on myös jokkismies!
        Jokkismiehet ajaa kuplavolkkareilla kisoja.


      • Anonyymi

        Jos kuplaan vaihtaa laturin, pitää vain irrottaa laturi, ei moottoria.
        Olen kyllä kuullut äijästä joka purki koko moottorin kun ei lähtenyt käyntiin. Olikin sitten bensa loppu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos kuplaan vaihtaa laturin, pitää vain irrottaa laturi, ei moottoria.
        Olen kyllä kuullut äijästä joka purki koko moottorin kun ei lähtenyt käyntiin. Olikin sitten bensa loppu.

        Ei lähden kuplasta laturi irti ilman moottorin irroitusta! Tai lähteehän se laturi irti, mutta ei sitä saa sieltä pois ilman moottorin irroitusta, kun pitää purkaa muutakin ja se edellyttää moottorin irroitusta. Minulla nytkin omistuksessa useampi kuplavolkkari ja on noita latureita tullut vaihdettua ja on niitä minullakin hyllyssä valmiina, mutta ei uusia.
        Kuplan moottorin irroitus ei ole nyt kummoinen juttu, mutta... Ei ole ihan läpihuutojuttu, kun pitää irroitella niitä muitakin se laturin vuoksi ja siinä helposti menee monta tuntia.
        Sen verran on tullut noita Kuplavolkkareita rassattua vuosien varrella, että ei ole sieltä helpoimmasta päästä, on meinaan niin paljon erilaisia variaatioita moottorinkin suhteen. tosin sitä erilaisuutta käytetään jokkisautoissa hyväksi, kun niitä viritellään, mutta pitää olla tietoa ja materiaalia.

        Vaan oli tuo tarina ihan mukava!


    • Anonyymi

      Tää on jonkun peräkammarin papan fantasia.

      • Anonyymi

        Aivan sama oliko vai ei, mutta hyvä kirjoitus.


    • Anonyymi

      Jaa

    • Anonyymi

      Menin taas kotikylille kolmen kuukauden päästä ja olin tilannut öljynvaihdon veljesten korjaamolta ja ollessani jo puolimatkassa alkoi nuorta pimppiäni oudosti kihelmöimään, se aavisti että kohta tulee kunnolla paksua penistä sisään.
      Perille saavuttuani autoni nostettiin heti pukille ja äijät alkoivat öljyn valuessa kinastelemaan ja aavistin mistä kinastelevat, kun näin äijien vetävän pitkäätikkua ja häviäjä jäi autoani rassaamaan, toisen kanssa kävelimme taloon sisäälle.
      Heti alkoi äijä kiimaisena mua riisumaan ja suorastaan heitti mut sänkyynsä selälleen, olin jo tässävaiheessa melkoisen kiimassa itsekin.
      Olin jättänyt pikkuhousut pois ja mulla oli vai mustat sukkikset jalassa, mieshän tästä vain yltyi kun huomasi pimppini kastelleet koko haarakiilan, alkoi hyväilemään pilluani sukkisten päältä ja nuoli kiimanestettäni.
      Koitin riisua sukkikset, mutta mies kielsi ja repäisi aukon pimppini kohdalle josta herkkuni oli hienosti esillä - nopeasti äijä riisui munasilleen ja kalu oli jo täydessä seisokissaan herkkumutteri sinipunaisena valutti ja esivoiteli siemenputkea liukkaaksi.
      Tuntui että kalu oli entistäkin kookkaamppi ja se lähestyi uhkaavasti nuorta pimppiäni, vähän taas peloitti, mutta avasin jalkani äärimmilleen vastomaisesti.
      Äijä painoi sukkiksen reijästä kullin rajusti sisääni, parahdin kun meni suoraan sisääni pillunpohjukkaan asti nyt vauhdilla, alkoi eläimellinen naiminen, äijä puhisi ja en oikein heti päässyt mukaan, kun jo tunsin kalun alkavan nytkähdellä sisälläni sperman iskiessä pilluni pohjukkaan voimalla, helvetti kun sitä tulee aina vaan sisääni, kirosin mielessäni. Lopulta se loppui ja karjaisten äijä lysähti päälleni voipuneena kalun vieläkin nykiessä sisälläni, en oikein ehtinyt mukaan, mutta asiahan korjaantui nopeasti, toisen veljen jo odottamassa vuoroaan mela pystyssä oviaukossa.
      Äijä ei ollut edes ehtinyt pesemään rasvaisia käsiään ottaessani tissini käsittelyyn jäi mustat jäljet, pimppini valuttaessa edellisen jäljiltä spermalastiaan sukkahouun aukosta.
      Sukkikset riisuttiin yhdellä vedolla lattialle lentäen ja hetihän kullia taas työnnettiin sisääni, nyt heitin jalkani äijän selkään ja upotin kynteni tiukkaan pakaraan - tunsin että nyt pääsen vauhtiin orkun alkaessa melkein heti tulemaan, kullin alkaessa vatkaamaan sisälläni. Tuli mahtava orgasmi, mutta melkein samaan aikaan äijä aloitti ruiskinnan sisääni, voi että kun teki gutaa, olen varmaan sillätavalla poikkeava, että tunnen joka ruiskauksen pillupohjukassani ja tosiaan tykkään siitä.
      Miehen taas lysähtäessä raukeana päälleni, harmitteli kun oli tullut niin nopeasti ja sanoi olleensa selipaatissa siitä asti kun olin tilannut öljynvaihdon vikko sitten, sanoi että oli kaikki säästänyt mulle ja ei edes ollut runkannut viikkoon.
      Uskoinhan minä, kun pillusta purkautui melkoinen lasti sänkyyn päiväpeitolle ja vessakin sitä vielä valui melkoisesti pyttyyn, olin varannut apteekista jälkiehkäisy tabletin ja tulihan se tarpeeseen, tuollaisella spermamäärällä olisi siittänyt pienen kaupungin. Kävelin horjuvin askelin vessasta, olihan nuori pimppini saanut vähän liiankin isoa sonninmunaa sisään ja se tosiaan tuntui ja lisäähän kohta taas tuli.
      Tiesin ettei yksi pano noille sonneille riitä ja toisen mentyä hoitamaan kuplani rasvauksen loppuun menin sängyn päätyyn kontalleni alkoi ensimmäinen äijä uudelleen "rasvaamaan"alapäätäni, kulli meni takaapäin vauhdilla sisääni taas ja kylläpäs se taas alkoi tekemään erittäin gutaa miehen kiihdyttäessä vauhtiaan ja isot kassit paukuttivat pikkusormen pään kokoiseksi paisunutta glittaani.
      Nythän paukutuskestikin melkoisen kauan ja ehdin itse ja mukaan pitkähän orkku siitä tuli ja taas tuo eläimellinen karjaisu josta tiesin että kohta tulee taas kuumia ruiskauksia sisääni, nautin todella niistä, pillu maiskahti äänekkäästi ison herkkutatin luovuttaessa pilluni.
      Toinen veli oli hoitanut autoni kuntoon ja oli tullut sisälle ja kalu taas voimallisen näköisenä nojasi ovenpielustaan ja en edes ehtinyt asentoani muuttaa kun jo kullia sisääni työnnettiin ja takaapäin paukutus jatkui toisella melalla.
      Olin jo saanut monta orkkua ja nyt vain annoin vastapotkuja kullin pussien mäiskiessä tosi märkään pilluani vasten ja lisää kuumaa spermaa taas tuli sisääni.
      Olin jo melkoisen uupunut kun varmaan 2 tuntia oli pilluni saanut sonninmulkkua, valutin isoimmat taas vessan pönttöön, toinen oli alkanut kahvinkeiton ja pullaakin oli pöydässä ja sanoin että jatkan matkaani kahvin jälkeen, mutta se toinen tahtoi vielä kerran vetäistä pikaiset ja annoinhan minä taas kun mankusi sitä.
      Lähdin ajelemaan kotipuoleen ja kirosin kun sukkiksetkin oli jäänyt pois ja ei ollut pikkareitakaan matkassa ja tunsin kuinka penkki alkoi kastua sperman yhä valuessa ulos pillustani. Kun 2 kuukauden päästä menin uudelleen "rasvattavaksi" huomasin kuinka ne mustat sukkikset roikkuivat vesan seinällä, eikä niitä oltu edes pesty - pilluni kohdalla revitty aukko oli vieläkin tahmainen ja ne roikkuivat Ratto lehtien päällä, miksiköhän?

    • Anonyymi

      Eikös täällä pitänyt olla tositarinoita? Vuonna 2009 vanhat kuplat oli niin harvinaisia, että takuulla ei ollut korjaamolla laturia hyllyssä.
      Kirjoita novellipuolelle. Tänne siis vain tosijuttuja.

      Tositarina ysäriltä:
      Oltiin laivalla opiskeluporukalla. Yhden sähäkän mimmin kanssa oli jonkinlaista peliä. Myöhemmin yöllä peli muuttui jo kähminnäksi ja panopaikan etsimiseksi. Hyttiin ei voinut mennä, koska siellä oli muita meidän porukkaan kuuluvia. Mentiin sitten naisten vessan koppiin hoitamaan hommat. Pienikokoisena hän asettui wc-pöntön kannen päälle ja jalat minun olkapäilleni. Siinä sitten jyystettiin, kun naapurikoppiin tuli joku tarpeilleen. Siellä naapurissa oleva huusi kaverilleen, että "herran jumala, täällähän naidaan".
      Aamulla tyttö valitteli, että niska oli tullut kipeäksi hankalan asennon vuoksi. Sen erikoisempaa paikkaa en ole kokeillut.

    • Anonyymi

      Pakko oli alkaa pimppii runkkaamaan jo puolivälissä, oli sitten juttu totta vai tarua, mää ja olen aina halunnut antautua vanhoille isokullisille äijille jotka tosiaan panee rajusti ja minä siinä avuttomana otan kaiken vastaan.

      • Anonyymi

        Täällä olis isokullinen Vanha korjaamo yrittäjä
        Pitääkö sun autoasi huoltaa tai vaihtaa renkaita ym😉


    • Anonyymi

      Vieläkö on volkkarisi liikennekelpoinen, ostaisin sen ja antaisin luovatin jälkeen paksua kullia sisälsi.

    Ketjusta on poistettu 22 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      174
      3154
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2121
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1895
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1241
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe