VKK ottaa vain äänioikeudettomia kannattajajäseniä!

Anonyymi

Ano Turtiaisen puolue VKK ottaa vain kannattajajäseniä. Nämä maksavat jäsenmaksun, mutta eivät saa puolueessa äänioikeutta.

"Valta kuuluu kansalle - Avoin vai suljettu puolue?
Ratsastavat kansanvallalla ja ottavat vain äänioikeudettomia jäseniä. Tuoksahtaa joltain."

Katso oheinen alle 3 minuutin pituinen video ja ihmettele.
https://youtu.be/bAYVfyGOGlw

VKK = Valta kaapataan kansalta

20

3660

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Myös samoja ihmisiä edustava Aito avioliitto lähti liikenteeseen keräämällä kannatusjäseniä. Syy oli silloinkin se, että muuten järjestö olisi ollut kovin helppo kaapata perustajaisiensä käsistä ja vaikka lakkauttaa.

    • Anonyymi

      Yleensä puolueen hallitus selvittää etukäteen jäseneksi pyrkivän taustat ja usein vielä haastatteleekin tätä, jotta vaikuttimet tulisivat esille. Kyllä tämän pitäisi riittää. Helposti tulee VKK:n tapauksessa vain pelkkä rahankeruu jäsenmaksuilla. Nämä rahat sitten tuo yhden käden sormilla laskettavissa oleva perustajajäsenistö voi vaikka ryypätä. 😁 Demokratian irvikuva tulee helposti mieleen.

      • Anonyymi

        Se jäsenmaksu on niin pieni ettei sillä kukaan montaa kertaa ryyppää😆


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se jäsenmaksu on niin pieni ettei sillä kukaan montaa kertaa ryyppää😆

        Ei oikein muita keinoja taida olla, joilla voisi estää soluttautujat.


    • Anonyymi

      en tiedä , mutta ei ainakaan kaapata .

    • Anonyymi

      Ihan fiksua ihan jo sen takia että ko. puolue koostuu ns. pihalle potkituista pätemisentarpeesta kärsivistä jotka pyrkii valtaan keinona puolueen sekä sen johdon mustamaalaus. Eipähän ole videolla vilahtanut sekopää vuorostaan Anoa haastamassa ensitöinään??

      • Anonyymi

        perinteisin keino päästä kalifiksi kalifin palkalle on puoluejohdon pitkäaikainen perseen nuoleminen ja juoksupoikana toimiminen ja sitten on nämä sankarit jotka heittää polttopullon oman puolueen kerhotalon ikkunasta sisään jonka seinään ennen sitä ovat piirtäneet pilakuvia puolueen johtajista. Sitten ihmettelevät kun tulevat potkituiksi pois puolueesta jota vastaan sotivat?


    • Anonyymi

      Tuli jostakin syystä mieleen Marco de Wit. Hän olisi todellinen voimavara VKK:lle. Saisi touhuun kierroksia aivan eri lailla kuin nykyinen johto. Marco ei kyllä suostuisi pelkäksi kannattajajäseneksi, vaan ainoastaan varsinaiseksi jäseneksi. Hän tietysti haluaisi pomoksi koko touhuun ja valtaisi puolueen. Hänestä olisikin sitten todella vaikea päästä eroon. Se prosessi johtaisi vuosien mittaisiin oikeudenkäynteihin.

    • Anonyymi

      Siinä on Turtiainen tehnyt sen, avoimesti, minkä muut puolueet tekevät salaa. Vitut jäsenistöstä, vitut äänestäjistä, me teemme mitä haluamme.

    • Anonyymi

      Onko yksikään persuista eronnut tai erotettu kansanedustaja pystynyt uusimaan muussa puolueessa tai omalla listallaan kansanedustajapaikkaansa? Minulle ei ainakaan tule yhtäkään mieleen. Sinisessä tulevaisuudessa oli sentään Anoon verrattuna fiksuja tyyppejä. Kukaan ei päässyt enää eduskuntaan uudestaan. Miksi Ano pääsisi? Anon puhumisen lahjatkin ovat myötähäpeää aiheuttavia. On siis täysi änkyrä tässäkin mielessä. Ano pääsi eduskuntaankin muiden valittujen siivellä ja pienimmällä äänimäärällä ainakin persuista. Tällaista vetoapua ei jatkossa ole.

      • Anonyymi

        Nämä Anot elää hetkessä eikä hyväksy todellisuutta sellaisena kuin se on


    • Anonyymi

      Jos on VKK:n tekemisiä seurannut, niin tietää, että ko. puolue aikoo keskittyä ottamaan tukijäseniä, joilla sääntöjen mukaan ei ole äänioikeutta. Se kerrotaan mm. puolueen etusivulla interwebissä. Puolueen sivustolle on tullut jäsenhakemuslomake, jolla voi liittyä vain tukijäseneksi. Jäsenmaksu on suoritettava samantien verkkopankkitunnuksella. Tukijäsenellä on mahdollisuus päästä ehdokkaaksi vaaleihin ja sitä kautta päättämään kunnan, maakunnan tai valtion asioista, mutta ei puolueen asioista, joista päättää varsinaiset jäsenet (nykyinen puheenjohtajisto). Teoreettisesti tukijäsenet voivat päästä mm. keräämään VKK:lle puoluetuet, mutta eivät päättämään, miten ne käytetään.

      https://valtakuuluukansalle.fi/#/jäsenhakemuslomake

      "Valta kuuluu kansalle -puolueessa toimitaan ensisijaisesti tukijäseninä ja tukiyhdistysten kautta. Tukiyhdistyksissä on mahdollisuus osallistua paikallistoimintaan ja vaikuttaa siten paikalliseen ja vaalipiirikohtaiseen päätöksentekoon ja siten muun muassa vaalien ehdokasasetteluun. Sitä kautta voi avautua väylä tulla valituksi kansanedustajaksi ja päästä vaikuttamaan puolueen ja valtakunnan asioihin eduskuntaryhmässä."

      Että sellaista kansanvaltaa tiedossa Anoi Turtiaisen johdolla. Toistaiseksi tarjolla on lähinnä pateettista uhoa, voimafantasiaa ja tuomiopäivän odotusta. (Viittaus Ano Turtiaisen puheeseen, jossa hän ilmoittaa tuomiopäivän lähenevän ja hallituksen joutuvan joutuvan tuomiolle.)

    • Anonyymi

      os on VKK:n tekemisiä seurannut, niin tietää, että ko. puolue aikoo keskittyä ottamaan tukijäseniä, joilla sääntöjen mukaan ei ole äänioikeutta. Se kerrotaan mm. puolueen etusivulla interwebissä. Puolueen sivustolle on tullut jäsenhakemuslomake, jolla voi liittyä vain tukijäseneksi. Jäsenmaksu on suoritettava samantien verkkopankkitunnuksella. Tukijäsenellä on mahdollisuus päästä ehdokkaaksi vaaleihin ja sitä kautta päättämään kunnan, maakunnan tai valtion asioista, mutta ei puolueen asioista, joista päättää varsinaiset jäsenet (nykyinen puheenjohtajisto). Teoreettisesti tukijäsenet voivat päästä mm. keräämään VKK:lle puoluetuet, mutta eivät päättämään, miten ne käytetään.

      "Valta kuuluu kansalle -puolueessa toimitaan ensisijaisesti tukijäseninä ja tukiyhdistysten kautta. Tukiyhdistyksissä on mahdollisuus osallistua paikallistoimintaan ja vaikuttaa siten paikalliseen ja vaalipiirikohtaiseen päätöksentekoon ja siten muun muassa vaalien ehdokasasetteluun. Sitä kautta voi avautua väylä tulla valituksi kansanedustajaksi ja päästä vaikuttamaan puolueen ja valtakunnan asioihin eduskuntaryhmässä."

      Että sellaista kansanvaltaa tiedossa Anoi Turtiaisen johdolla. Toistaiseksi tarjolla on lähinnä pateettista uhoa, voimafantasiaa ja tuomiopäivän odotusta. (Viittaus Ano Turtiaisen puheeseen, jossa hän ilmoittaa tuomiopäivänä lähenevän ja hallituksen joutuvan joutuvan tuomiolle.)

    • Anonyymi

      Tässä vielä alle 2 min video, jossa on kerrottu ydinkohdat.

      VKK on suljettu puolue
      https://youtu.be/h0yzhUy704k

    • Anonyymi

      Ei liene suuren suuri yllätys, että salaliittoteorioiden varassa elävä kulttiliike ei toteuta ihan kirjaimellisesti kaikkia demokratian pelisääntöjä.

      Mutta enemmän kuin demokratiavaje, VKK:n tulevissa siirroissa kiinnostaa se, miten puolue tulee laajentamaan ajamiensa salaliittoteorioiden kirjoa. Jos ja kun tavoitteena on varmistaa vähintään Turtiaiselle jatko eduskunnassa, niin uusille Qareenoille astuminen on väistämättä edessä. Näin koska hönöjen mielenkiinto koronadenialismia kohtaan laskee kuin lehmänhäntä samalla kun rajoituksia puretaan.

      Maailma on toki täynnä erilaisia salaliittoja UFO:ista, alieneista ja luontaishoidoista lähtien, mutta politiikassa agendan laajentamisessa on aina riskinsä. Ei ole helppoa pitää saman katon alla vasemman laidan viherhiippaa ja äärioikeaa rotumiestä, vaikka molemmat uskoisinkin samaan maailmanvaltaa hamuavaan illuminaattiin. Eteen astuvat politiikan realiteetit: jopa salaliittoteoreetikoille on puhuttava kieli keskellä suuta, ettei suututa toista leiriä samalla kun yrittää miellyttää toista.

    • Anonyymi

      Jos jäsenmaksu on vaikka 20 eur, niin 100 tukijäsentä tuottaa jo 2000 euroa ja 500 tukijäsentä 10 000 euroa. Kyllä noilla rahoilla noin viiden henkilön varsinainen jäsenistö ryyppää jo pitkän tovin. Rahat pois tyhmiltä! 😁🍺

    • Anonyymi

      Ano määrää siis puolueessa. Äänioikeus on tietysti jokaisella kaikissa oikeissa vaaleissa.

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tirkistelijä T...

      Tirkistelijä T... ei ole sokeutunut, vaikka näin juorutaan. Asuu nykyään Limingassa ja jatkaa sekopää touhujaan ainakin
      Haapavesi
      3
      1884
    2. Liian kiltti.. ?

      Tässä jo jonnunaikaa olen tuumaillut tätä kiltti ja kunnollinen juttua. Siis miksi oikeasti kiltit eivät muka kelpaa?
      Sinkut
      236
      1555
    3. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      243
      1507
    4. 1982 syntynyt Mahdi Alcheikh tuomittiin törkeästä lapsenraiskauksesta

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mies-raiskasi-15-vuotiaan-uimahallissa-turussa/8964984 Yli 4 vuotta vankeutta Oike
      Oulu
      53
      1406
    5. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      105
      1338
    6. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      11
      1189
    7. Kansan vihaama elokapina aikoo pysäyttää moottoritien ruuhka-aikana

      Mielenosoitus alkaa perjantaina kello 15 Länsiväylän ja Porkkalankadun risteyksessä. On se kummallista, että tuollainen
      Maailman menoa
      282
      1142
    8. Voiko 40 tai yli

      Enää rakastua vai onko se jo game over?!
      Ikävä
      154
      1139
    9. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      66
      1133
    10. Trallalaa kesä on

      Helteinen ja kuuma. Hyvää huomenta. ☀️😊🫶🏼🍍❤️🐦‍⬛
      Ikävä
      190
      909
    Aihe