Mika Rämet, mistä saat rahoituksen?

Anonyymi

Tampereen rokotetutkimuskeskuksen johtaja Mika Rämet. Kerroppas avoimesti mistä saat rahasi? Jotta juoruilta saamme siivet katki, pyydämme Teitä julkaisemaan rahoituslähteet joiden turvin toimitte ja annatte lausumia mediaan.
Johtavatko jäljet Yhdysvaltoihin ja Bill Gates säätiöön?
ASTU esiin ja ole avoin. Ei taida aivan kestää päivänvaloa mikäli ette avaa tietoja
kansalaisille (?) jäämme odottamaan vastaustanne.

25

2345

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Antaa Mika M. Rämetin vastata, uskon että hän rehtinä miehenä vastaa ajallaan.

      Sitä odotellessa lainaan tähän pätkän Pelastetaan Suomen Lapset -lääkäriryhmän kirjeestä THL:lle:

      "Olemme näitä rokotuksia eli kokeellisia ja keskeneräisiä geenimanipulaatiopistoksia vastaan, erityisesti lasten kohdalla, niin kauan kunnes THL ja FIMEA osoittavat tieteellisin selvityksin, että ne ovat turvallisia. Rokotteen valmistajan itsensä tekemää tutkimusta emme voi pitää tieteellisesti luotettavana. Tampereen Rokotetutkimuskeskuksen tärkein rahoittajataho on rokotevalmistajat. Täten myöskään lausunnot, joita Rokotetutkimuskeskuksen johtaja Mika Rämet on antanut julkisuuteen, eivät pohjaa luotettaviin ja objektiivisiin kansainvälisiin tutkimuksiin, joita on olemassa ja joihin kirjeessämme vetoamme. "

      https://pelastetaansuomenlapset.fi/pelastetaan-lapset-laakariryhma-vaatii-fimealta-ja-thllta-tieteellista-selvitysta-koronakorotteiden-turvallisuudesta/

      Vetoomus lasten ja nuorten koronarokotusten estämiseksi - kansalaisadressi
      https://www.adressit.com/vetoomus_lasten_ja_nuorten_koronarokotusten_estamiseksi
      Suomalaisten lääkäreiden perustama Pelastetaan Suomen Lapset -kampanja tarjoaa mahdollisuuden suojella lapsia ja nuoria kokeellisilta geeniteknologisilta injektioilta.

      • Anonyymi

        Montakohan kertaa olet jo spämmännyt tämän saman huuhaan eri ketjuihin? Moderoidulta palstalta olisit saanut kenkää jo ajat sitten.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Montakohan kertaa olet jo spämmännyt tämän saman huuhaan eri ketjuihin? Moderoidulta palstalta olisit saanut kenkää jo ajat sitten.

        Tottakai, koska kaikki mikä on vastaan tätä päätettyä narratiivia, on poistettu. Niitä kuitenkin löytää sen jälkeen muualtakin joten sanoisin että tällaisen sensuroinnin jälkeen olisi syytä olla sinunkin huolissaan. Olet kuitenkin ilmeisesti sen verran tietämätön että tulit tätä selittämään. Vielä sinäkin opit, ole huoleti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tottakai, koska kaikki mikä on vastaan tätä päätettyä narratiivia, on poistettu. Niitä kuitenkin löytää sen jälkeen muualtakin joten sanoisin että tällaisen sensuroinnin jälkeen olisi syytä olla sinunkin huolissaan. Olet kuitenkin ilmeisesti sen verran tietämätön että tulit tätä selittämään. Vielä sinäkin opit, ole huoleti.

        Pitäisikö valheiden sensuroinnista olla huolissaan? Ei minusta, päinvastoin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Montakohan kertaa olet jo spämmännyt tämän saman huuhaan eri ketjuihin? Moderoidulta palstalta olisit saanut kenkää jo ajat sitten.

        Lakiesityksen mukaan rokotevalmistajien kanssa yhteistyössä toteutettavien THL:n rokotetutkimusten rahoitus, toiminnot ja henkilöstö siirrettäisiin erilliseen osakeyhtiöön vanhoina työntekijöinä. Järjestely vahvistaa THL:n riippumattomuutta rokotehankintoja koskevissa päätöksissä.

        THL:n rokotetutkimuspalvelut kuuluvat tällä hetkellä kansanterveysratkaisut-osastoon. Siirrettävät palvelut eivät sisältäisi THL:n lakisääteisiä tehtäviä. Kansallista rokotusohjelmaa, rokotehankintoja ja rokotuksin ehkäistävien tautien seurantaa koskevat toiminnot jatkuvat THL:n terveysturvallisuusosastolla


    • Anonyymi

      Oikeastiko luulet, että hän vastaisi jollekin Suomi24:n rokotedenulle??
      Ketä ihmettä voivat jotkin juorut kiinnostaa? Kuinka pihalla ihminen voi olla?

    • Anonyymi

      Koetahan nyt lääketrolli pysyä asiallisena. Se olisi toimeksiantajasikin etu.

    • Anonyymi

      Painakaa nimi muistiin mika rämet . Valtakunnan oikeus odottaa . Miksi patistit kansalaisia kuoleman rokotteelle vaikka tiesit että se aiheuttaa erittäin vakavat jälkiseuraukset

      • Anonyymi

        Ei tarvitse painaa mieleen kun aihe on mielenkiintoinen. Mika änkytti ja oli hyvinkin hätääntynyt kun joutui Tuumisen kanssa aiheesta keskustelemaan. Rämet myös mainitsi PEGin, vahingissako? Onhan hän myös ollut tutkimassa että koronapiikit ovat turvallisia +6kk ikäisille. Tampereen yliopistossa tekivät suurta työtä.......


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Onneksi ei ainakaan Venäjältä, kuten rokotevastaisista älykkäämmät trollit

      Rokotevastaisista tyhmemmät trollit eivät saa mitään, vaan levittävät punapropagandaa ilmaiseksi.

      • Anonyymi

        olet putkiaivo =)


    • Anonyymi

      Vaikka oletan että Mika Rämet kuuluu erilaisiin "suojaaviin" ryhmiin, olen valmis nostamaan mahdollisen joukkokanteen häntä ja toimeksiantajaansa vastaan. Tämä ei ole enää mitään lasten leikkiä , kun puhutaan jo alle 12-vuotiaiden rokottamisesta. Tuossa eilen joku kirjoittikin hyvin että alamme seuraamaan tarkemmin mitä kouluissamme tulee tapahtumaan.

      Sinulle joka jaat lappusia , kiitos todella paljon. Työtäsi koitetaan sabotoida valtion taholta ja poliisi ystävämme ovat kimpussa kun "häiritset" lapsia. Ne todelliset häiriköt kyllä ovat lääkefirmat . Ja niiden vastuuseen saattaminen voikin olla todella vaikeaa näet heillä on vastuuvapauslaki takanaan. Mutta syytteeseen nostetaan tarvittaessa opettajat . Nyt on laitettava kova kovaa vastaan.

    • Anonyymi

      Rämet tulee Tampereelta, rahoitus toiselta mantereelta

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://pelastetaansuomenlapset.fi/kirje-kansanedustajille-14-10-2021/

      Arvoisa kansanedustaja,

      Olemme seuranneet pitkään hämmentyneenä Suomessa toteutettuja koronatoimia, viimeisimpänä lasten rokottamista ja koronapassin valmistelua. Vastustamme koronarokotuksia ja koronapassia, mutta emme siksi että olisimme rokotevastaisia tai salaliittoteoreetikkoja, vaan siksi, että Suomessa (sen paremmin kuin missään muuallakaan) ei ole, eikä ole koskaan ollut mitään yleisvaarallista koronapandemiaa, joten minkäänlaisiin erityistoimiin kuten maskisuosituksiin, yhteiskunnan rajoitustoimiin, massarokotuksiin tai koronapasseihin ei ole koskaan ollut mitään lääketieteellisiä perusteita.

      Vastustamme niitä myös siksi, että koronarokotteet ovat osoittautuneet tehottomiksi, niiden pitkäaikaishaittoja ei ole ollut äärimmäisen nopean käyttöönottoaikataulun takia mahdollista tutkia, ja niistä on jo nyt raportoitu rokotehaittarekistereihin erittäin suuri määrä vakavia haittoja ja kuolemia (ks. liite). Korostamme että rokotteet eivät ole valmiita tuotteita vaan ne ovat keskeneräisiä, eikä niillä siksi ole lopullista täydellistä hyväksyntää, jonka niiden valmistajat arvioivat saavansa aikaisintaan vuonna 2023.

      Rokotteiden tiedetään jo nyt tuhoavan luontaisen immuniteetin, minkä seurauksena rokotetut sairastuvat todennäköisemmin koronaan sekä muihin hengitystieinfektioihin kuten influenssaan, ja myös sairastuvat niihin todennäköisemmin vakavasti. Koska rokotteet eivät estä rokotettua saamasta koronatartuntaa tai levittämästä virusta, heistä kehittyy vaarallisten virusmuunnosten tehtaita sekä koronan ns. supertartuttajia. Tästä on jo vahvoja viitteitä useissa korkean rokotekattavuuden maissa, joissa koronatilanne on pahempi kuin koskaan aiemmin.

      Lisäksi useat lääketieteen johtavat asiantuntijat pelkäävät, että rokotteet tulevat aiheuttamaan valtavan määrän kuolemia ja vakavia haittoja lisäämällä mm. veren hyytymishäiriöitä ja sydänlihastulehduksia, hedelmättömyyttä, syöpää ja dementiaa. Pelko on vähintäänkin aiheellinen, perustuen vahvaan tutkittuun tietoon rokotteiden vaikutusmekanismista. Näin ollen, päinvastoin kuin julkisuudessa esitetään, korkea rokotuskattavuus vaarantaa kansakunnan terveyden.

      Sinun tulisi nyt ymmärtää, että näyttö kaikesta edellämainitusta on niin täydellisen kiistaton, että kukaan oikea rehellinen asiantuntija ei voi olla sitä ymmärtämättä.

      Kehotammekin nyt Sinua pohtimaan sitä, miksi sadattuhannet lääketieteen asiantuntijat, lääkärit ja tutkijat, mukaan lukien useat nobelistit, ottavat valtavan henkilökohtaisen riskin ja vaarantavat maineensa ja uransa nousemalla maailmanlaajuisesti rokoteteollisuutta vastaan kyseenalaistamalla koronapandemian olemassaolon ja vastustamalla rokotuksia ja koronapassia.

      Muistutamme Sinua vielä myös siitä, että tähtitieteellisiä voittoja koronarokotteilla tekevä rokoteteollisuus on aiemmin tuomittu toistuvasti miljardiluokan rangaistuksiin järjestäytyneestä rikollisuudesta, kuten lääkkeiden tehon liioittelusta, lääkehaittojen salaamisesta, sekä johtavien terveydenalan päättäjien ja asiantuntijoiden lahjonnasta. Tässä globaalissa liiketoiminnassa esiintyy siis todistettavasti valtavasti epäeettisyyttä ja laittomuuksia, joita ruokkii se, että se tekee omat voittonsa hyödyntämällä eri maiden terveydenhuoltojärjestelmiä.

      On päivänselvää, että ainoa syy maskisuosituksiin, yhteiskunnan rajoitustoimiin, massarokotuksiin ja koronapasseihin on rokoteteollisuuden myynninedistäminen ja voitontavoittelu. Tarkempaa tietoa asiasta löytyy seuraavassa linkissä olevasta kirjoituksesta Korruptiopandemia, johon toivomme Sinun perehtyvän huolella.

      Kehotamme nyt Sinua, muun muassa oman poliittisen urasi kannalta, perehtymään huolella myös oheisessa linkissä Letter-and-Notice-of-Liability olevaan asiantuntijalääkäreiden kirjeeseen EMA:lle ja Euroopan parlamentin jäsenille, sekä kuuntelemaan ajatuksella ja sisäistämään huolella mm. Volkswagenin päästöskandaalin paljastaneen saksalaisen lakimiehen Reiner Fuellmichin tuore haastattelu: Reiner Fuellmich interview. Haastateltuaan reilun vuoden aikana toistasataa maailman johtavaa lääketieteen ja muiden tieteenalojen asiantuntijaa Fuellmich on koonnut maailmanlaajuisen useista sadoista lakimiehistä koostuvan armeijan, joka on ilmoittanut koronahuijauksen olevan historian törkein ja vakavin rikos ihmisyyttä vastaan. Heillä on tästä kiistattomat todisteet.

      Rokotehaittoihin liittyen toivomme Sinun vielä tutustuvan liitteenä olevaan tuoreeseen raporttiin, jonka alkusanat kuuluvat: “The purpose of this report is to document how all over the world millions of people have died, and hundreds of millions of serious adverse events have occurred, after injections with the experimental mRNA gene therapy. We also reveal the real risk of an unprecedented genocide.”

      • Anonyymi

        jatkuu
        Muistutamme Sinua vielä, että olet Suomen kansanedustaja. Sinä vastaat toiminnallasi – ja toimimattomuudellasi – Suomen kansalle.Tämä tarkoittaa sitä, että vaikka olemme EU:n jäsenmaa ja siinä asemassa pyrimme toimimaan EU:n ohjeistusten mukaan, Sinun tehtäväsi on puolustaa Suomen kansalaisten terveyttä ja hyvinvointia kaikin mahdollisin keinoin, silläkin uhalla että se tarkoittaisi EU:n antamien ohjeistusten noudattamatta jättämistä.Kansalaisten painostaminen rokotettavaksi tarpeettomalla, tehottomalla ja terveyden vaarantavalla rokotteella on törkeä rikos ihmisyyttä vastaan.

        Lopuksi toivomme että Sinä ymmärrät, että mikäli hyväksyt koronapassin, vaarannat koko Suomen Kansan terveyden ja kansakuntamme tulevaisuuden. Mikäli maailman johtavien lääketieteen asiantuntijoiden tieteellisiin faktoihin perustuvat pelot rokotteiden haitallisuudesta osoittautuvat todeksi, kuten nyt jo tähän mennessä rokotehaittarekistereihin ilmoitettujen alati kasvavien haittailmoitusmäärien sekä liitteenä olevan raportin perusteella näyttää, saatat ymmärtämättömyyttäsi osallistua kansanmurhaan.

        Jos koskaan niin nyt kannat suurinta mahdollista omantunnon vastuuta päätökselläsi!

        Suomen Kansan suojelemisen puolesta

        Pelastetaan Suomen Lapset -lääkäriryhmä
        – Riippumattoman Tieteen Puolestapuhuja
        www.pelastetaansuomenlapset.fi


    • Anonyymi

      Koronapassiäänestyksestä oli poissa lähes puolet kansanedustajista. Se voi kertoa että heillä on ... omatunto? Mutta mikä on sellainen omatunto, joka pakottaa karkaamaan teloitusrivistä ase kourassa piileskelemään nurkan taakse, katsomaan sieltä kun viattomia teloitetaan? Tulla sitten takaisin muina miehinä ja naisina. "Mä oon vaan töissä täällä ja silloin kun tästä äänestettiin mulla oli muita velvoitteita."

      Antti Kurvinenkin oli poissa. Ilmeisesti ei siksi että teloittaminen olisi häntä häirinnyt, vaan koska tiesi passin menevän läpi muutenkin. Ei edes vaivautunut paikalle tekemään historiallista napinpainallusta.

      https://stopkoronapassi.fi/

      • Anonyymi

        Koronspassi Oli huijaus. Thl tiesi, piikit ei estä koronaa, ei sen tartuttamista. Silti Passit. Passeilla Kiristettiin kansaa piikeille. Piikeille jotka EI estäneet koronaa, ei sen tartuttamista.

        Miksi, mahdollisimman monelle piikit haluttiin antaa?
        Koronaan sairastumisen esto ei voi olla syy, sitä ne ei estä. Ei edes 5 piikki.

        Mikä oli piikitysten oikea syy?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Koronspassi Oli huijaus. Thl tiesi, piikit ei estä koronaa, ei sen tartuttamista. Silti Passit. Passeilla Kiristettiin kansaa piikeille. Piikeille jotka EI estäneet koronaa, ei sen tartuttamista.

        Miksi, mahdollisimman monelle piikit haluttiin antaa?
        Koronaan sairastumisen esto ei voi olla syy, sitä ne ei estä. Ei edes 5 piikki.

        Mikä oli piikitysten oikea syy?

        Jos sulla on kellari täynnä perunoita, niin tottakai syöt niitä tai joudut keväällä kärräämään itäneet potut kompostiin tai kaatopaikalle.
        Suomeen tulvi piikkejä miljoonan annoksen kuukausivauhtia, niin kyllä niitä haluttiin piikittää pois oli hyötyä tai ei.
        Nyt on viimeinkin herätty (Thl) horroksesta, eikä piikkejä enää suositella.


    • Anonyymi

      Ja horina rokotuksista jatkukoon.

      • Anonyymi

        Eivät ne ole rokotuksia.


    • Anonyymi

      Hän on ehkokkaana. Jos jalkautuu äänienkeruulle, voit Kysyä😁

      • Anonyymi

        Rämet ei ollut kovin uskottava pandemian aikana ja nyt kun selvisi, että on vihreän puolueen edustaja, meni loppukin uskottavuus.


    • Anonyymi

      Katoin videon jossa selitteli viruksen aiheuttamia vaurioita sikiölle. Ja modernan suunnittelemaa rokotetta sille... Olipa siinä piiiitkää selittelyä. En äänestäis. Tollasen asian kanssa tulee julkisuuteen, ja ulosanti noin epäselvää mutuilua😆

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1916
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1858
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1640
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe