Rokotepassin valmistelu keskeytettävä-politikot nauttivat kyykyttämisestä

Anonyymi

On selvää ettei rajoituksista olla luopumassa vaan mm Krista Kiuru on innokas kun on päässyt valtansa huipulle kyykyttämään kansaa. Nyt osa politikoista puhuu jo varovaisesti säädösten löysäämisestä ja yhteiskunnan avaamisesta. Nyt on kuitenkin annettu ehto - rokotuskattavuuden on oltava suurempi. Todellisuudessa tuota maalia jälleen siirretään kerta toisensa jälkeen. Syntynyt on vaikutelma että valtaapitävät oikein nauttivat kun saavat ihmiset kyykytettyä ja peloteltua erilaisin rajoituksin. Oma perusluottamus päätöksentekijöihin on valitettavasti kärsinyt inflaation. Myös tutkijan suusta tulleet epäilyt että rokotekriittiset ovat Venäjältä ohjailtuja tuntuivat erityisen loukkaavilta. En voi unohtaa tuollaisia syytöksiä.

Lisäksi suurta huomiota on herättänyt se että rokotepassia ollaan vimmatusti kehittämässä. Tuo rokotepassi on tosiasiassa kuin paluu 1930-luvun saksaan. Moni kuuliainen kansalainen ei näytä ymmärtävän mihin tälläisillä hankkeilla kansaa ollan sitomassa. On typerää naiiviutta kuvitella että passi haudataan kun pandemia on ohi. Tuonkaltaisille passeille kyllä löytyy käyttöä myöhemminkin kun tälle tielle on lähdetty. Tuo tie on äärimmäisen vaarallinen tie kaikinpuolin. Pian on myöhäistä palata takaisin.

Kansalaisena en tule tuota hanketta koskaan hyväksymään, riippumatta siitä mikä on rokotus statukseni. Tuollaiseen kyttäys yhteiskuntaan ei ole minkäänlaista mandaattia- eikä tule. Hanke tuo jälleen yhden naulan arkkuun kansalaisten vapauksista luopumiseen. Eipä näytä hyvältä normaali vapaa tulevaisuus yhä enemmän rajoitteita olevassa kotimaassa. Olen osaltani aloittamassa suunitelmia kuinka luovia eteenpäin tässä kiristyvässä ilmapiirissä, jossa kansalaisoikeuksia rajoitetaan asteittain. Ääritapauksessa odottaa elämä täydellisesti yhteiskunnan ulkopuolella. Jos siihen kykenee suurkaupungeissa kymmenet tuhannet ihmiset ("laittomat" leirit , kykenen minäkin ja mahdollisesti sinä joka et lähde tähän kujanjuoksuun) Ennemmin elän vapaata elämää köyhänä yhteiskunnasta irrallaan kuin "rikasta" tai työntäyteistä elämää yhteiskunnan yhä enemmän kiristyvässä sääntö/pykälä ja kyttäys viidakossa.

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      On ollut suuri pettymys ainakin minulle, miten poliitikkomme kiristävät meitä. Itse valitsemamme, kansaa edustavat poliitikot.

      Otettava kehoonsa vaarallinen kokeellinen aine, jonka pitkäaikaisvaikutuksia ei ole tutkittu, saadakseen pitää perustuslailliset oikeutensa ja kansalaisvapautensa.

      En voi uskoa että elän Suomessa, länsimaisessa demokratiassa, pohjoismaisessa hyvinvointivaltiossa. Joka päivä hieraisen silmiäni, että onko tämä totta.

      • Anonyymi

        "tietysti tämä dosentti Tamara Tuumisen haastattelu, joka sensuroitiin Youtubesta."
        En ole Tubefani mutta nyt pisteet sinne jos näin kävi. Tämä maailma ei pyöri tamaratuumisten varassa vaan kylmän tutkimusnäytön. Miksei Tamaraa oteta vakavasti?


    • Anonyymi

      Hyvin sanottu...huomattava osa kansasta uskoo täysin mitä asiantuntijat kertovat. Mainitsematta jää usein se että hekin voivat erehtyä. Olisi avoimuuden nimissä hyvä tietää mitä erilaisia kytköksiä löytyy lääke-yhtiöihin

    • Anonyymi

      Aloittaja osui naulan kantaan: Juuri näin otsikko tasolla Helsingin Sanomista kuinka terveysviranomaisten tilannekatsauksessa rokote kattavuus tulisikin olla 90%ennenkuin yhteiskuntaa avataan. Hyvä, hyvä.... Näin se Maali siirtyy ja päättäjät kyykyttää kansaa. "jaksakaa vielä pari viikkoa" 🤩. Ei v...... U mitä touhua.

    • Anonyymi

      "Oma perusluottamus päätöksentekijöihin on valitettavasti kärsinyt inflaation."
      "Kansalaisena en tule tuota hanketta koskaan hyväksymään, "
      "En voi unohtaa tuollaisia syytöksiä."

      Ketä luulet tuonkin kiinnostavan? :D

      • Anonyymi

        No minä tuskin olen ainoa. Painu v*****n täältä kun ei näytä kiinnostavan ihmisten hyvinvointi. Mene vaikka piikille!


    • Anonyymi

      Sensuuri ei auta yhtään. Eikä Joe papan uhittelut että liittovaltio työntekijöiden tulee ottaa piikki. Sahaa omaa oksaa. Itse saattaisin ottaa jopa rokotteen. Kaksi ehtoa":ei pelottelua, /painostamista ja sumutteena🤩 odotan innolla suomalaista innovaatiota.

    • Anonyymi

      Rokote passi on pahin valtiovallan/politikkojen tekemä virhe sitten kuolemanrangaistusgen. Hankkeelle on tehväkuten Britanniassa: se lopetettiin ja todettiin kansaa halventavaksi. Tuollaisia kotimaa passeja ei tule hyväksyä vapaaehtoisesti eikä pakollisesti missään tilaisuuksissa. Täysin sairasta. Tuo jos mikä rapauttaa suomalaisten luottamus yhteiskunnan tilan. Ei kaikki sentään noin lampaita ole.

      • Anonyymi

        Lennolle lähtiessäsi matkatavarasi tarkastetaan ja kävelet metallinilmaisimen läpi. Onko tämä sinusta ok?


    • Anonyymi

      Minä odotan influenssan alkua ja muidenkin syysflunssien. Saas nähdä kuinka käy. On rokotettuja ja on rokottamattomia, Kummassa porukassa tauti viihtyy, sen varmaan saamme nähdä. Tosin ei takaa että media siitä tosiasioita kertoo.

      • Anonyymi

        Yhtä monta influenssaan sairastunutta ja kuollutta tulee olemaan kuten aina ennenkin. Vanhukset ja monisairaat influenssa vie, olivatpa he sitten rokotettuja tai ei. Syyllinen voi olla korona tai mikä muu virus tahansa.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      No luulitko että otan rokotteen vain siksi että valtio kaavailee jotain kotimaan passeja ja kyttää minun rokotuksia I? Tunkekaa se passinne anuriin...

    • Anonyymi

      Onkohan kukaan tutkinut kyseisen, suunnitellun "koronapassin" perustuslain mukaisuutta? Minua kiinnostaa nimenomaan ihmisten perusoikeudet ja tasa-arvo, siksi tämä kysymys.

      Jotenkin vain tuntuu, että nykyinen hallitus suoltaa päätöksiään ilman sen enempää ihmettelemättä päätöstensä perustus-lainmukaisuutta. Onkohan näin?

      • Anonyymi

        Euroopan neuvosto on nimenomaisesti kieltänyt diskriminoimasta ja syrjimästä ihmisiä koronarokotteen ottamisen tai ottamatta jättämisen perusteella. Silti monissa maissa valmistellaan juuri tämänkaltaista erottelua ja syrjintää .


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1867
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1564
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1266
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1224
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1212
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1176
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1160
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1151
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1140
    Aihe