Poliisi tappoi jälleen miehen putkaan

Anonyymi

Poliisin liiallinen väkivalta on nykyään Suomessa täysin sairasta, mutta eipä yllätä kun seuraa jatkuvaa muuta rikollisuutta.

Lauantaina tapettiin taas yksi putkaan liiallisen voimankäytön seurauksena. Kuinka kauan tämän rikollisjengin annetaan touhuta?

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008258454.html

18

1477

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hirveä asia. Jää sanattomaksi. Otan osaa.

    • Anonyymi

      Ei poliisia eroteta, ellei sillä todistetustiole yhteyksiä äärioikeistoon eli senhän täytyy itsekin olla äärioikeistolainen.
      Normaalijärjellä varustettu ihminen ei ole "yhteyksissä äärioikeistoon"
      https://yle.fi/uutiset/3-12026184

    • Anonyymi

      On ne poliisit hurjia. Toinen ihan rauhassa ryyppää itsensä tainnuksiin, niin poliisit vievät putkaa ja vielä tappavat. Kaikki poliisin vihaajat, tässä teille pieni neuvo.
      Jos ja kun sinulta varastetaan, sinua pahoipidellään, sinua uhataan, niin muistakaa. Ensimmäisenä juuri te soitatte poliisin paikalle. kaikki soittaa. Ihan sama, kun jääkiekossa haukutaan tuomareita. Kuinka moni pelaaja suostuisi pelamaan pelin Ilman tuomareita. Puhallettaisiin vain paitsiot, aloitukset, muuhun ei tuomarit puuttuisi. Yksikään pelaaja ei suostuisi. Joten höpö höpö juttuja, kun haukutaan auktoriteetteja.

      • Anonyymi

        En soittaisi sillä ei ne poliisit mitään tee ja ovat itse suurimpia rosvoja.


    • Anonyymi

      Poliisiin ei voi enää luottaa missään asiassa.

    • Anonyymi

      Kuinka moni haluaisi asua suomessa, jossa ei olisi yhtään poliisia. Eli ns. Afganistanin malli. Eri ryhmittymät kertoisi mitä kansalaiset saa ja mitä ei saa tehdä. Rangaistuksista päättäisivät vallassa olevat ilman mitään johdonmukaisuutta, eli mielivaltaisesti. Oikeutta jaettaisiin heti paikan päällä, välittömästi rikoksen tapahduttua, ilman tutkintaa. Oisko tämä sitten hyvä?

    • Anonyymi

      Jos joutuu putkaan niin sitä ei siellä vahdita vaan se jätetään sinne vaikka yön yli ja aamulla katsovat onko hengissä. Jos on sairaus jossa tarvii lääkkeitä säännöllisesti niin ei poliisi auta vaan ne ottaa lääkkeet pois. Kaverini kuoli putkaan 15 v sitten koska poliis ei uskonut että se tarvii lääkkeitä säännöllisesti. Sinne se oli jätetty 12 tunniksi yksin kuolemaan.

    • Anonyymi

      Jos ja kun Joutuu putkaan, niin henkilö on lähtökohtaisesti luuseri, rikollinen, alkoholisti, tyhmä. Ihan noin kärjistettyynä, on siellä muutama talousrikollinen, mutta niitä ei lasketa, muuta kuin vapaalle. Kun ihminen elää täysin normaalisti, häiriötä aiheuttamatta, änkyröimättä kännissä, niin ketään ei viedä putkaan. Turha haukkua poliiseja, jos omalla häiriö käyttäytymisellä aiheuttaa putkaan joutumisen.

      • Anonyymi

        Tämähän on valetta. Syytön ihminen voidaan viedä putkaan, täysin tietämättä miksi, ja niin ettei hänelle suostuta edes kertomaan miksi. Näin on käynyt.


      • Anonyymi

        Toi ei pidä paikkaansa. Porissa joutuu putkaan, jos poliisit haluaa. Täällä korruptio kukoistaa. Ja Pori johtaa putkakuolemia.


    • Anonyymi

      Aika mielenkiintoinen avaus🤔. Ilmeisesti jotain sisäpiirin tietoa? Oma veikkaukseni on että uhri oli normi sekakäyttäjä jolla vaan tuli tunnit täyteen.

    • Anonyymi

      Sinne putkaan ei ole menemistä kun käyttäytyy...
      Vapaaehtoista.
      Itsestäsi kiinni.
      Oma toiminta.

    • Anonyymi

      Poliisin prioriteetti muualla Vaparien Suojelu. Poliisi pidätti suomen MP kerhot ja ovat saaneet nyt uuden jengin toimintaan.. (edellinen tiesi liikaa kuvioista)
      TYTTÖ Hallitus tekee kaiken poliisi vapaamuurareiden ohjeistuksen mukaan Pekkaa unohtamatta.

      Julkaistu 16.09.2021 10:01, 394 lukukertaa
      Suositun Leveli-podcastin juontaja Nico "Junnu" Giansanti kertoi torstaina aamulla synkät kuulumiset. Junnu ja Levelin toimitus on joutunut vakavan fyysisen uhan kohteeksi, jonka hän kertoo olevan "poliittista vainoa". Mukana kuviossa on "monikulttuurinen" Mantaqa-jengi.
      ”Ystäväni oli kanssani ja meni alas katsomaan, että mikä epäilyttävä auto seisoo studiomme edessä. Auto kuului vanhalle naiselle ja oli katsastamaton (katsoin kilvistä). Auto ajoi ystävääni vastaan, sieltä tulee erittäin naamatatuoitu herra ulos, ja hän oli juuri mies joka soitti.

      Hän sanoi olevansa tyttöystävän kanssa, mutta ikkunasta olin kuitenkin nähnyt, että autossa istuu kolme miestä. Vähän ajan päästä miehet poistuivat. Hätäkeskuksessa asiaa vähäteltiin, sain kuitenkin kontaktieni kautta tiedon, että tämä kaveri on tämän jengin (Mantaga) jäsen, ja että hänet on lähettänyt perääni poliittinen vaikuttaja.

      • Anonyymi

        Helppo uskoa Giansantin tarina. Persuillahan tunnetusti on yhteyksiä näihin jengeihin. Kysykää vaikka Hakkaraiselta😁


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Helppo uskoa Giansantin tarina. Persuillahan tunnetusti on yhteyksiä näihin jengeihin. Kysykää vaikka Hakkaraiselta😁

        Ohuesti kiinnostaa että onko tämä Giansanti niitä Sisilian Giansanteja?


    • Anonyymi

      Olisiko paha, jos tämä Giansanti, vai mikä lie, lähetettäisiin sinne, mistä on suku tullutkin. Ja poliisien muka pitäisi tälläista kaveria jotenkin suojella, ei kai sentään. Persut nyt on persuja, ei kai kukaan niitäkään vakavasti ota, siis täysjärkiset. Ehdottomasti pysyttävä kuitenkin politiikassa, olen saanut makeat naurut. Kunhan nyt eivät pääsisi hallitukseen, silloin loppuu ilo, kun porukka taas hajoaa. Onpas muuten menty pitkälle, aloitus oli putkakuolema, nyt jo ollaan persuissa. No toisaalta, en tiedä, mutta oisko menehtynyt kunnon koukkutakki persu. Ottavat tuota häppää kiitettävästi, jä käytös on mitä on.

      • Anonyymi

        On oikeastaan vaihtelua lukea ettei satakunnan Sairaanhoitopiiri olekaan ainoa virkakoneisto ,joka lähettää murhaajan asiakkaan kotiin.
        Toki poliisilla on oikeus tappaa myös. Niille kun ei ole luvassa määrärahakorotuksia budjetissa.


    • Anonyymi

      Aiheesta on tehty tutkimuksiakin.

      Vankilan selli tai putka altistaa sairauskohtauksille. Luonnolliset syyt taustalla.

      Suljetun tilan aiheuttama ylimääräinen stressi voi joillakuilla laukaista sen finaalin rytmihäiriön.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 127
      3467
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      94
      3189
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2378
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1831
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1688
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1559
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1534
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1476
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1441
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      84
      1390
    Aihe