Volkkari mukaan formuloihin

Anonyymi

2026 tulee volkkari mukaan kun luopuvat energian talteenotosta ja ehkä sähkömoottoreista kokonaan. Turha ollakaan hybrideja kun on sähköformulat, taitaa tosin sekin loppua kun ei ketään kiinnosta.
https://www.iltalehti.fi/formulat/a/07a4f58a-00d9-4d87-9ee7-2fdd0b906ae2

Ralliautoihin tulossa hybridit vasta nyt, onko siinäkään mitään järkeä. Paremmalta sähköautotkin tosin ralleissa varmaan näyttää kuin rataa kiertämässä, kunhan vaan kulkevat.

9

56

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Toyotalla oli paskat kuskit, jotka eivät olisi pärjänneet voittajatallissakaan. Salo, McNish, Panisin kaltaiset urvelot olivat puikoissa joten no hope.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toyotalla oli paskat kuskit, jotka eivät olisi pärjänneet voittajatallissakaan. Salo, McNish, Panisin kaltaiset urvelot olivat puikoissa joten no hope.

        Paitsi että Salo oli 6. heti ensimmäisessä kisassa ensimmäisellä ja huonoimmalla versiolla, olisi voinut voittaa vaikka mestaruuden, mutta vaihtoivat henkilökuntaa jatkuvasti ja lopettivat juuri kun alkoi menestyä. Asioista päättämässä henkilöt jotka ei tiedä mitään eikä välttämättä kinnostanutkaan, rallissa menestyvät kun päätökset saa tehdä Suomessa suomalainen tallipäällikkö ja suomalainen kuskikin paras.


    • Anonyymi

      Luulisi Volkkarin ja muiden automerkkien osallistuvan ennemin ralliin, paljon halvempaa ja voi vaikuttaa tavallisten auton ostajien päätökseen enemmän kuin formulat. Nissan saisi GT-R:stä ylivoimaisen ralliauton, mutta meneehän ne kaupaksi ilman mainostamistakin.

      • Anonyymi

        VW tuli uutena tallina ralliin; voitti mestaruuden samantein kolme vai neljä kertaa peräkkäin ja vetäytyi voittamattomana rallista. Se on helppoa kun sen osaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        VW tuli uutena tallina ralliin; voitti mestaruuden samantein kolme vai neljä kertaa peräkkäin ja vetäytyi voittamattomana rallista. Se on helppoa kun sen osaa.

        Nyt sitten päättivät nolata itsensä formuloissa vai ostavatko vaan valmista tekniikkaa muita. En pitkään aikaan edes seurannut rallia kun aina Loeb voitti ja sitten näköjään Ogier volkkarilla. Nykyään näytetäänkin enemmän TV:ssä, pääsee jännittämään suorana. Hyvä vaan jos tulee uusia talleja molemoin sarjoihin omilla autolaan ja moottoreillaan.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Hyvä kuitenkin että rimaa lasketaan, että VWkin pääsee mukaan. Onhan ne aika monimutkaisia koneita tällä hetkellä.

      • Anonyymi

        Eniten taitaa rahaa mennä palkkoihin, Hamiltonillekin kymmeniä miljoonia kaudessa, samoin Ferrari maksoi Alonsolle ja Vettelille vaikka eivät saaneet mitään tulosta aikaiseksi. Hiilikuitukori ja kaikki muukin tekniikka tietysti kallista, varsinkin kun hajoaa kolareissa.

        Outoa että aikovat säästää energian talteenotossa ja hybriditekniikassa, vaikka sitä pitäisi kehittää maantieliikenteessäkin, ralliin taas päinvastoin tulee hybridit.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      445
      4778
    2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      15
      1702
    3. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      93
      1438
    4. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      53
      1339
    5. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      22
      1296
    6. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      50
      1171
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1065
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      54
      980
    9. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      57
      865
    10. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      60
      839
    Aihe