Lähes miljoona teki ETÄtöitä koronavuonna 2020

Anonyymi

Eli lähinnä jotain jonninjoutavaa läppärin ja puhelimen ääressä istumista päivästä toiseen. Ja tuoko on muka "työtä" Ja Hah! He ei ole oikeata työtä nähneetkään. Mut koronan varjolla tuon sakin hurja määrä tuli ilmi. Niistähän ennenvanhaan puhuttiin hyväveliverkoston kyhääminä paperinpyörittäjinä. Noista on nykyään vaan digitalisaation ansiosta tullutkin läppärinpyörittelijöitä :-) T. nimim. etätyötön

24

556

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Entäs sitten. Mitähän kuvittelet sille mahtavasi.
      Jokaisella on oikeus mielipiteeseensä oli se sitten miten tyhmä ja typerä tahansa.

    • Anonyymi

      Eikös hyväveli turhat paperin toimittelijat istu siellä hallinnon toimistoissa ja eduskuntasaleissa ja oikeaa työtä tekevät istuu kotona…

    • Anonyymi

      Koronan varjolla ”hyvä”veli r:n delegaatti yrittää työllistää johonkin ”hyvä” veli paperin toimittelijaksi johonkin konkreettiseen toimistoon.

      Eipä vaan onnistu, koska paha veljeltä unohtuu joka kerta sellainen asia, että ketään ei voi palkata mihinkään virkaan jos henkilö ei sinne itse hae eikä suostu itse allekirjoittamaan työsopimusta.

    • Anonyymi

      Kuulostat siltä, että mielestäsi vain fyysinen työ on ns. oikeaa työtä, mutta mikä estää sinua työskentelemässä vaikkapa koodarina?

    • Anonyymi

      Mikä on oikea työ? Anna yksi esimerkki.

      • Anonyymi

        Lähihoitaja, rekkamies, bussi kuski, taxi yrittäjä /kuski, grillikioski yrittäjä /myyjä, ruokakaupan henkilöstö, maanviljelijä tms., onhan niitä. Aikalailla semmoset duunit jotka ei rajoitu ns.virka-aikaan /tai on vuorotöitä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lähihoitaja, rekkamies, bussi kuski, taxi yrittäjä /kuski, grillikioski yrittäjä /myyjä, ruokakaupan henkilöstö, maanviljelijä tms., onhan niitä. Aikalailla semmoset duunit jotka ei rajoitu ns.virka-aikaan /tai on vuorotöitä.

        Mutta nuohan ovat juuri sellaisia töitä, joita matalasti koulutetut matut tekevät.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta nuohan ovat juuri sellaisia töitä, joita matalasti koulutetut matut tekevät.

        Eitee, tuo yleinen harhaluulo johtuu siitä että valtamedian uutisiin hakemalla hakevat näitä yksittäistapauksia tummia jotka pätkätöiss


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eitee, tuo yleinen harhaluulo johtuu siitä että valtamedian uutisiin hakemalla hakevat näitä yksittäistapauksia tummia jotka pätkätöiss

        Mikä ihmeen valtamedia?

        Ihan iltapäivälehdistä saa lukea, että esim. pääkaupunkiseudun bussikuskeista iso osa on Virosta, Ukrainasta tulee työntekijöitä maatiloille ja taksikuskeissa on paljon matuja. Lähihoitajia on tullut Filippiineiltä ja Espanjasta.

        Kyseessä siis työt, jotka eivät vaadi sen kummempaa koulutusta, joten sopivat matuille.


    • Anonyymi

      Banaanilaatikkojen viivakoodaaja. Pesukoneen asentajan toinen varamies.

      • Anonyymi

        vai niin, kas kun ei KOODARI koodaamaan niit'


    • Anonyymi

      Jos nimimerkki on etätyötön, niin pää kiinni..... Korona vuoden aikana tehdyt etätyöni oli täyttä duunia, enpä usko että" etätyötön" edes pystyisi samaan, ruumiillinen työ on myös erittäin tuttua, raskasta fyysisesti. Nyt taas raskasta henkisesti, että työ kuin työ, pääasia että yrittää, niin kauan kun terveenä pysyy. .

      • Anonyymi

        Ei työttömyyskään kaikilta onnistu, mutta sen vuoksi voi yrittää hakeutua sosiaalihuollon asiakkaaksi.


      • Anonyymi

        Kärjisti liikaa asian. Aloittaja tarkoittanee viestillään sanoa jotta vieläkin Suomen valtion palkkalistoilta löytyy PALJON "niitä jonninjoutavia" tekemässä muka työtä.


      • Anonyymi

        pää kii sossuämmä... kuulikko?..PÄÄ KII!


      • Anonyymi

        Jaa että tinnerit, että semmosia juttelet. Saatatkin olla itse noita tikkurilan poikia... Heh.. Ja eikös tuo se parjaamasi Uuno oo ollut jo eläkkehellä 70-luvulta lähtien :-)


      • Anonyymi

        pyydä lähihoitajaltasi ja mee vaikka nukkuun, voit nukkua myös pois :)


    • Anonyymi

      Kyllä esim opetustyö on työtä ja etänä on sitä tehty

      • Anonyymi

        Joo, ja tärkeää onkin. Aloitus oli hieman YLIkärjekäs.. jonkinverran herätti mietteitä, ja sai vastauksia työpaikkojen tilasta, tässä, nykyisessä suomess :-)


    • Anonyymi

      Olipas taasen ketju. Hirveää vastakkainasettelua nykyaikana. Kyllä näin etä-eläkeläisenä täytyy todeta, että kaikki työt ovat arvokasta, eikä käytännössä ole yhtään "turhaa" työtä.

      Rehellisyyden myörä on kuitenkin todettava, että joissain erikoistapauksissa on liian suuri hallinto, verrattuna suorittavaan portaaseen. Hyvänä puolena todettakoon, että korona aika on opettanut, että "paperinpyörittäjät" sihteeristä arkkitehtiin, kykenevät tekemään töitä myös kotonansa.

      Tämä säästää luontoa ja vähentää liikenneruuhkia sekä ihmispolon stressiä. Miksikäs siis ei tehtäisi etätyötä, mikäli mahdollista? Itse olin aikoinaan tehdasduunari (kemian prosessinhoitaja), mutta vaikka "paperinpyörittäjät" toisin luulevat, niin yhtä koulutusta sekin on nykyään.

      Lisäksi vaaditaan niin paljon erilaisia kortteja, että "paperinpyörittäjä" olisi ihmeissään, mikäli joutuisi suorittamaan edes: Trukki- nosturi- turvallisuus- tulityö- ensiapu- ja jätekorttikoulutukset. Nämähän ovat siis perusvaatimukset normaali prosessikoulutuksen lisäksi.

      • Anonyymi

        Joo, sepäs onkin kuin ns."manulle illallinen" se eläket, jota joudut nauttimaan joka kuukausi. Ja jos ei muuten niin ainakin pankkitilissäsi se näkyy. Jos olit tarpeeksi iäkäs ennen eläkeuudistusta niin sait hulppean eläkekertymän 2,5 pros. (nykyään 1,5%) Toi eläkejuttuhan on aika lailla omansa aihe sinänsä mutta kun otit sen puheeksi tuossa viestissäsi ja kerroit olevasi eläkeläinen niin siks sanoin :-)


    • Anonyymi

      MINÄ en ole tehnyt etätöitä. Enkä myöskään lähitöitä KOSKAAN. Vai lasketaanko kotiviinin valmistus työksi?

      T:Lakijaherrankuri

    • Anonyymi

      Etä-eläkeläisenä voi todeta, että korona ei ole haitannut elämään oikeastaan millään lailla jos ei nyt pidä maskin käyttöä pahana. Kun on harrastanut jo vuosikymmeniä kotimaan matkailua, niin pandemia ei haittaa sitä harrastusta laisinkaan.
      Sesongin ulkopuolella on lomakylissä ja leirintäalueilla ihan riittäviä turvavälejä.

    • Anonyymi

      Sairasta takapajuista meininkiä kun nykyään vielä pitää raahata oma keho töihin, eikä voi vaan tehdä sitä etänä, vaikka meillä on teknologia joka mahdollistaa etätyön.

    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      134
      5385
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3337
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1867
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1840
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1685
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      72
      1542
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      12
      1443
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1326
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1317
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      20
      1288
    Aihe