Kaksi miestä ja vaimoni

Anonyymi

Olimme vaimoni kanssa kutsuneet lauantai-illan ratoksi kaksi miestä kylään. Toinen miehistä, Arto oli jo entuudestaan tuttu. Hän on jo pariin kertaan rakastellut vaimoni kanssa. Janne sen sijaan oli uusi tuttavuus. Arton kavereita, 32v, eronnut mies.
Kello tuöi puoli kuusi, Arton auto kaarsi pihalle ja kohta soikin ovikello. Avasin oven, pojat tulivat sisään ja vaimoni kapsahti saman tien Arton kaulaan ja moiskautti ison suukon hänen suulleen. "Ihana nähdä taas, pitkästä aikaa." vaimoni sanoi. Hän halasi myös Jannen ja siirryimme olkkariin. Hain meille lasit viiniä juttelimme niitä näitä ja aika meni mukavasti. Vaimollani oli päällään ohut kesämekko, ei liivejä, ja näin kuinka hänen nänninsä olivat jo kivasti nöpöllään. Hän istui Arton ja Jannen välissä, ja hän alkoi hiljalleen hyväillä kädellään molempien reittä. Vinkkasin Jannelle että koittaa hiukan vaimoni rintoja, vapauttaa kivasti tunnelmaa naurahdin. Janne nisti kätensä vaimoni rinnalle ja alkoi hyväillä tätä. Vaimoni painoi huulensa Jannen suulle ja antoi oikein kunnon kielarin. Hetken päästä vaimoni otti Jannea kädestä ja talutti tämän vierashuoneeseen pedatulle sängylle. "Ota vaatteet pois." vaimoni samoi Jannelle ja asettui pitkäkseen sängylle. Janne riisui paitansa ja farkut seisoi hetken kalsareissaan ja kun nyökkäsin otti hän nekin pois. Vaimoni oli jo nostanut mekon helmaa niin että kaunis, ajeltu pimppi oli nähtävillä. Hän pyysi Jannea vierelleen ja otti tämän elimen käteensä. Hän tutki Jannen penistä, se oli aika keskikokoa, paksu kyllä. Ja karvoitus siistiksi ajeltu. Vaimoni antoi hellän pusun Jannen terskalle samalla hyväillen kädellään tämän kasseja. Janne huokaili, vei kätensä varovasti vaimoni jalkoväliin ja hieroi vaimoni herkintä.
Minä ja Arto olimme myös jo alasti, istuimme olkkarissa josta oli suora näköyhteys vierashuoneeseen. Minä maistelin viiniäni ja Arto herätteli kaluaan katsellen vaimoni alastonta vartaloa. Vaimoni levitti jalkansa ja pyysi Jannea nuolemaan itseään. Janne siirtyi vaimoni jalkojen väliin, ja alkoi nuolla jo märkää pimppiä. Hän nuoli ja maisteli vaimoani ja työnsi kaksi sormea hänen sisäänsä. Hän työnteli sormiaan vaimossani, samalla nuollen klitorista. Vaimoni hieroi rintojaan , nipisteli nännejään ja tiesin kokemuksesta mitä pian tapahtuisi. Voihkina voimistui, vaimoni selkä kaartui ja hän alkoi ulista ja sai... Illan ensimmäinen oli maalissa. "Oi kun se teki hyvää." Hän sanoi ja halasi Jannea, vieläkin väristen. "Tule mun sisään" hän sanoi ja kävi Jannen eteen kontilleen. Janne asettui hänen taakseen ja työnsi kovan elimensä vaimoni sisälle. Hetken takaa naituaan hän käänsi kultani selälleen ja jatkoi panemista. Vaimoni tissit heiluivat työntöjen tahdissa ja hän nautti silmät kiinni tuosta nuoresta miehestä sisällään. Janne kiihdytti tahtia ja hetken kuluttua hän veti kovan elimensä vaimostani, kohottautui ja runkkasi pitkin ruiskauksin lastinsa vaimoni rinnoille. Spermaa tuli varmaan kuukauden lasti, sitä valui tissien välistä vatsalle ja pitkin kultani kylkiä. Janne valahti vaimoni vierelle, vaimoni kääntyi kyljelleen ja halasi häntä kiihkeästi, he suutelivat. "Haluan tätä tänään lisää." hän sanoi ja hellästi runkkasi Jannen kalua. Olin siirtynyt vaimoni jalkoväliin ja avasin sormillani tuon ihanan, mehuja valuvan pimpin. Nuolin vaimoani hetken ja sitten kysyin olisiko jo Arton vuoro...
-Pasi-

1

5040

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Arto ei kahta kehoitusta tarvinnut. Siirryin syrjään, hän tuli vaimoni luo ja työnsi seisovan elimensä kerralla pohjaan, vaimoni huulilta purkautui nautinnollinen voihkaisu kun hän tunsi tuon ison kalun taas sisällään. "Voi kulta kun sä tunnut hyvältä, pane mua pitkään" hän voihki. Arto työnteli penistään rauhallisesti vaimoni pimppiin, hieroi tämän rintoja, nuoli ja näykki nännejä. Janne tuli myös sängylle, tarjosi penistään vaimoni suuhun. Rakkaani avasi suunsa ja antoi Jannen työntää elimensä hänen suuhunsa, vaimoni huokaili kun Arto nussi häntä pitkin työnnöin. Hän imi ja nuoli Jannen penistä, pullautti sen suustaan ja jatkoi kädellä hyväillen. Arto otti vaimoni syliinsä, ja asettui itse selälleen sängylle nostaen vaimoni päälleen. Vaimoni tarttui kiinni Arton elimestä ja asetti se pään häpyhuulilleen ja painautui kerralla pohjaan. Janne siirtyi parin taakse, levitti vaimoni pepun ja nuolaisi vaimoni peppureikää runkaten samalla seisovaa kaluaan. Vaimoni ratsasti Arton kalulla, nautti silmät kiinni tuosta ihanasta elimestä syvällä sisällään ja hieroi klitoristaan. Väistämätön tapahtui, hän alkoi uikuttaa, voihke koveni ja hän sai täristävän orgasmin. Kultani rojahti Arton päälle ja suuteli tätä hellästi, "voi rakas kun se tuntui ihanalta" hän sanoi. Arto hymyili, otti rinnan suuhunsa ja jatkoi panemista. Hetken päästä hän vetäytyi vaimostani, tarjosi paikkaa Jannelle joka tulikin nuolemaan vaimoani. Rakkaani vavahteli kun innokas kieli nuoli klitorista. Arto työnsi peniksensä vaimoni suuhun ja alkoi nussia. "Anna mulle sun pippeliä" sanoi vaimoni Jannelle, joka työnsikin kovan elimensä vaimooni. Katselin lumoutuneena tuota kolmikkoa. Vaimoni imi Artoa hyväili sormillaan tämän kasseja ja peppua. Janne työnteli kaluaan vaimooni kiihtyvällä tahdilla. Arto ei kestänyt enempää, hän otti kalunsa vaimoni suusta ja rakkaani runkkasi Artolta lastin rinnoilleen. Komeat ruiskaukset levittivät siemennesteet vaimoni tisseille. Näky oli kai liikaa Jannelle, selkä köyristyen hän pumppasi lastinsa vaimoni sisään. Janne veti pehmenneen elimensä vaimostani ja kävi hänen vierelleen sängylle. Vaimoni makasi jalat levällään sängyllä, kahden miehen välissä, toisen lasti valui tisseiltä ja toisen pimpistä. En enää malttanut, menin kultani luo ja avasin valuvan pimpin nuolin pitkin vedoin tuota upeaa pimppiä, siitä siirryin nuolemaan Arton liemiä hänen rinnoiltaan. Lopuksi runkkasin omani hänen häpykumpunsa päälle.
      Arto rakasteli myöhemmin vielä kerran hänen kanssaan, vaimoni sai silloin illan kolmannensa. Janne joutui tyytymään vain poskihoitoon, vaimoni alapää oli jo aika herkkänä. Ilta oli oikein onnistunut, vaimoni hehkui onnesta, kaverit olivat saaneet nauttia koko rahan edestä ja minä olin saanut katsella kun kultani sai kunnolla.
      Otamme tämän uusiksi kun sopiva aika koittaa...
      -Pasi-

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    6. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3035
    7. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3035
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      3029
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3026
    Aihe