TTK:sta tippunut Kristo Salminen yllättää Jorma Uotinen -kommentilla: "En tiedä, pitäisikö sanoa..."

27

2430

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Sympaattinen kaveri.
   Nöyrä ja realistinen suhtautuminen omaan osaamiseen.
   Olisi saanut tanssit jatkua, kehitystä tapahtui eikä tarvinnut yleisöä kosiskelevia temppuja niinkuin Riihilahti, jonka olisi tällä kertaa toivonut putoavan Kriston sijaan, mutta kansa ratkaisi tälläkin kertaa—harmi.

  • Anonyymi

   Tosi harmi että Kristo putosi.Aki olisi saanut pudota.Aki ei edes ottanut montaakaan tanssiaskelta koko aikana.
   Mukavaa syksyä Toivon Kristolle kuitenkin jatkoon.

   • Anonyymi

    Yäk. Tylsä
    Ylimielisen oloinen ei huumoria
    Karseeta oli katsella


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Yäk. Tylsä
    Ylimielisen oloinen ei huumoria
    Karseeta oli katsella

    soot kyllä tosi ruma


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    soot kyllä tosi ruma

    häpeäisit


  • Anonyymi

   Onpa se lihonnut sitten nuoruusvuosiensa, nooh olihan Taunokin läski loppuvaiheessa Eskon tapaan.

   • Anonyymi

    Tauno oli mies ! Komeaei näistä ole samaan
    Eskossa oli sitä jotain nuorempana
    Täs tyypis ei oo yhtään mittään


  • Anonyymi

   Riihilahti naurettava futis-huuhkaja-asussa. Mennä tömistelee, kuin kanki-kaikkonen aikoinaan. Vaikuttaa muutenkin olevan aika itseään täynnä.
   Ihan sama vaikka onkin, mutta ei osa tanssia ja olisi joutanut pois sirkustempuistaan huolimatta.

  • Anonyymi

   Karismaattinen mies kerta kaikkiaan. Olisin todellakin halunnut seurata vielä Kriston tansseja. Upea, rohkea heittäytyjä! Yhtä paljon charmia kuin isässään Esko Salmisessa.

  • Anonyymi

   Olisin kyl uskonu Akin pudotukseen! Koska mitä oli nyt sitä jalkapallo juttua tuoda siihen. Olisi nyt voinu löytyä muun lainen tyyli!!!.

  • Anonyymi

   Kristo olisi kyllä saanut jäädä. Eihän tuossa enää järkeä ole ettei osata tanssia ja nyt piti esitykseen ottaa jalkapallo. Suomen kansa oli nyt umpi typerää. Kristo on sairastanut joten turha on mahasta sanoa, hän on jo ennen tuota pienentynyt. Jalkapallo kotiin seuraavaksi.

  • Anonyymi

   Näissä äänestyksissä käy aina näin. Tarkoituksena on äänestää suosikkiaan, ei putoajaa. Ennen näytettiin pisteiden laskutapa eli tuomareiden parhaista pisteistä sai 10, seuraavalle annettiin 9 jne. Sitten laskettiin yleisöäänet eli eniten ääniä saaneelle 10, seuraavalle 9 jne. ja sitten laskettiin yhteen. Siksi tuomarit voivat kyllä vaikuttaa myös äänestystulokseen tässä vaiheessa. Siinä voi yksikin ääni ratkaista, jos ei tuotannolla ole näppejä pelissä. Katsokaa ketkä kisailee Voice All Starsissa? Kuka nuo esiintyjät on valinnut? Ihme, ettei Saara Aalto ole mukana? Olen katsonut jenkkien versiota Voicesta ja siitäkin sai käsityksen, että on osin käsikirjoitettu. No osallistujat ovat kyllä eri tasolla kuin Suomi-versiossa. Ja jos palataan vielä TTK-kisaan, niin eiköhän ne 5 viimeistä paria erotu jo nyt joukosta, vaikka taso on tänä vuonna tosi kova.

   • Anonyymi

    Ainakin sunnuntain lähetyksessä näkyi useamman kerran kun Helena ja Jukka neuvottelivat keskenään antamistaan pisteistä etukäteen.

    Kun keskikastissa on ruuhkaa, niin tuomarit pelaa jonkun parin toisen edelle yhdellä pisteellä! Näin kävi nyt ainakin kahdesti. Kamerat osuivat kiusallisesti näyttämään nämä neuvottelut!

    Tuomareilla on omat suosikit ja se näkyy!


  • Anonyymi

   Kristo ❤️

  • Anonyymi

   Eikös se luovuttanut jo heti kätyelyssä. Puheet olivat aika pessimistisiä. Toisaalta ohjelman voisi ajaa jo telakalle ja keksiä jotain uutta ja virkistävää eikä hikistä heikkotasoista ihmisten vääntelehtimistä...

  • Anonyymi

   Samat aina putoamisuhan alla. Tällä kertaa ei mennyt taitojen mukaan pudotus, mutta minkäs teet, viihdeohjelma.
   Viime vuoden farssin jälkeen ei nyt enää ota tätä kisaa vakavasti.
   Kitiä hehkutetaan aika paljon, mutta yhtä hyvä tai jopa parempi oli Viivi sirosääri, Cristal Snown sisko.
   Jos Aki ei tuosta paranna ja turvautuu taas asustepelleilyyn, saisi pudota.

   • Anonyymi

    Kitillä on ihan pistämätön rytmitaju ja liike on pehmeää! Ihan huipputekemistä!


   • Anonyymi

    Viivi tanssii kulmikkaasti ja hakee erikoisuutta meikeillä ja kampauksilla. Ei taida olla suuren yleisön suosikki, liian erikoinen.


  • Anonyymi

   Kiti on tuomarien suosikki, mutta heiluttelee vaan käsiään, ja tepastelee , kun Marko sätkyttelee vierellä, ja antaa sellaisen tunteen , että Kiti on taitava. Jalkapalloilija on nolo, ja nythän on kyse tanssikilpailusta, eikä jalkapallo treeneistä, tai ainakin pitäisi olla. Kympin pisteissä pitää olla hyvä, eikä , se riitä, että kuka hän on.

   • Anonyymi

    Hyvin tanssii Kiti, Kristo ois saanu jatkaa sen yhden pelle ois voinu tiputtaa. Kia on Helenan paras kaveri joten tietäähän sen kuinka kisassa käy. ja Vappu vois lopettaa sen hetkumisen ja hirnumisen.Mikko vois juontaa yksin.


   • Anonyymi

    Jopas oli värikkäästi kuvattu suosikkiparin tanssitapa viestisi alussa, päivän ekat naurut :))))
    Jokainen tulkitsee tavallaan, jonkun tanssi on yhdelle aistikas ja virheetön, toiselle tallustelua.
    Mukavaa että muitakin hyviä, uusia nousee kärkeen.


  • Anonyymi

   Salmisen tanssimisesta tuli mieleen ns. äijäjumppa. Hänellä kyllä jalat pelaavat nopeasti mutta jaloista ylöspäin ei. Katsojathan hänet pudottivat, joten pulinat pois.

  • Anonyymi

   Huh Kristo Salminen sai kyllä tämän mamman pimpukan sykkimään ja valumaan. Ihana mies. Jos Kristo kysyis, ett lähtisinkö niin sanoisin heti "joooo" tietämättä edes minne. Tuskin mua vajukkien jeesushömppäkokoukseenkaan veis. Harmi, että tippui nyt jo. #painaminen

  • Anonyymi

   Upeaa kuinka jotkut uskaltaa pistää itsensä likoon eivätkä välitä kaiken maailman arvostelijoista.
   Jo se on voitto jos saa kiinni narun päästä ja huomaa että tanssi kuuluu kaikille ei vain notkeille. Kiitos Kristo kun saimme seurata matkaasi. Toivottavasti jatkat joraamista jossain muodossa.
   Joku muu olisi nyt voinut tippua mutta useathan tulevat tippumaan. Ei kannata vaivata päätä fundeeraamisella mikä ratkaisi tällä kertaa.

  • Anonyymi

   Miksei läski-Kirsti uskalla kirjoittaa noita juttujaan omalla nimellään? Kiva kun kaikki bloggarit ja toimittajakaverit vastailee, syntyy ns keskustelua, jonka tasosta huomaa, kuinka vajaapäiset sen ovat saaneet aikaan.

  • Anonyymi

   Kylllä tätä charmikasta ja ah niin karismaattista miestä olisi katsonut vielä enemmänkin. Toivottavasti nähdään taas tv:ssä. Tykkäsin hänestä kovasti viimeitteiseksi Ex-Onnellisissa.

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Bile-Sanna vai pääministeri-Marin? Lue Ukkolan kolumni

   Bile Dani on saanut haastajan Bile Sanna. Seiska ja Iltalehti uutisoivat alkoholin huuruisista julkkisjuhlista, jollaisia pääministerimme Sanna Marin
   Maailman menoa
   492
   7856
  2. Mikko Kuustonen paljastaa Hanna-rakkaan yllättävän teon kriisin keskellä: "Ne on rankkoja..."

   Mikko Kuustonen ja Hanna Brotherus on kyllä mielenkiintoinen pari. Rakastuneet kypsissä kymmenissä ja uusioperhettä pukkaa: https://www.suomi24.fi/vii
   Kotimaiset julkkisjuorut
   16
   2561
  3. Kepulaiset arvioivat Marinin ruumiinrakennetta

   Keskustan pää-äänenkannattajalehti Suomenmaa teki arvioita Marinin terveydentilasta muun muassa hänen siivousintonsa, ruumiinrakenteen ja juoksuharras
   Maailman menoa
   160
   2526
  4. Uuh! Mediapersoona Janni Hussi yllättää kuumana narubikineissä ilkamoiden: "Yritin sihdata tota..."

   Janni Hussi viettää Kreetalla kuumaa lomaa kihlattunsa Joel Harkimon kanssa. Tämä kuva on saanut eniten tykkäyksiä Instassa, eikä ihme! https://www.su
   Kotimaiset julkkisjuorut
   12
   1648
  5. Et halua mitään väärinkäsityksiä

   ja että siksi käännät selkäsi mulle. Älä tee omia johtopäätöksiä. Joohan ihana?
   Ikävä
   83
   725
  6. Nyt tiedän, meidän pitäisi nainen

   harrastaa seksiä niin ei kumpaakaan ujostuttaisi.
   Ikävä
   41
   672
  7. Rokottamattomat ovat tehneet itse itsestään panttivankeja

   Olisiko nyt pikkuhiljaa aika luopua rokotevastaisuudesta ja hakea se rokote? "Presidentti ei esimerkiksi puhu siitä, että koronarokotetut olisivat ro
   Kokkola
   83
   652
  8. Matematiikkaa

   Mitä tiukemmat vaatimukset puolison tai seksikumppanin suhteen, sitä pienempi valinnanvara. Pätee molempiin sukupuoliin. Monilla on niin suuret vaatim
   Sinkut
   151
   622
  9. Miettinyt tässä sun älynlahjojasi

   Kun on tässä tullut seurattua sun tekemisiäsi jonkin aikaa, niin kiinnittänyt huomiota pään käyttöön yleisemmin. Naisesta kyse. Yksinkertaisuus ei ole
   Tunteet
   125
   590
  Aihe