Kunnan päättäjät hakoteillä

Anonyymi

Oikeasti maksetaan siun sotelle palveluista jota kuntalaiset ei saa.. Lääkärille pääsy naurettavaa pelleilyä. Vanhusten hoito lapsen kengissä.

Kyllä veroeurot kelpaa mutta vastinetta niille ei kuntalaiset saa!

21

1125

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hammaslääkärin pääsy 4- 5 kuukautta. Yksityiselle muutamassa päivässä, hinta tietysti aivan toista ja kaikilla ei ole siihen varaa.
      Taas näemmä hulautetaan valtuutelulle kymmppitonni käytettäväksi. Avustushan se on. Tosin investoinnista puhutaan, mutta mikä lie aiempien kymppitonnien myyntiarvo juuri nyt?
      Valtuutetun kymppitonnin käyttö ei kuntalaiselle avaudu. Paikkojakaan ei hevin löydy, puhumattakaan siitä, ketkä hyödyn korjasivat.
      Mitä tehnee tarkastuslautakunta? Eikai mitään, kun osallisia ovat. Arvioikohan edes, oliko kyse ”investoinnista” vai avustuksesta?

    • Anonyymi

      Näemmä vuoden sisällä kunnasta lähteneet kunnanjohtaja, hallintojohtaja, sivistysjohtaja.
      Uusin tilasto tänä vuonna syntyneistä löytyy maakuntaliiton sivuilta (12 sysskuun loppuun mennessä).
      Ja näemmä tarkoituksena on kylvää ”taivaan tuuliin” 270000 euroa uudemman kerran.
      Tällaisen ”valtuutetunkymppitonnin” käyttö olisi avattava kuntalaisille jokaista senttiä myöten, ja ottaa myöskin kommentteja oravilta, joille polkuja raivattiin. Muita käyttäjiähän ei autioituvilta kyliltä löydy.
      Valtuutetun kymppitonni kaipaa kunnon selvityksen. Kysehän on avustuksesta, ei tuo investoinnin tuntomerkkejä täytä alkuunkaan.
      Riittää teiden liukastuminen. ja sään harmaantuminen.

    • Anonyymi

      Mikähän on valtuutettujen kymppitonneillaan tekemien ”investointie” tämän hetkinen arvo? Löytyisikö realisoitavaa markkinahintaan?
      Keillehän rahat päätyivät? Tuliko hommat kilpailutettua? Kuka teki päätökset?

    • Anonyymi

      Valtuutettujen kymppitonni. Näin kirjoitetaan. Nin, valtuutettujen. 270000 on rapiat puolen kuntaveroprosentin verrran. Sen verran on löysää rahaa ja mahdollisuus alentaa veroprosettiq. Tuo kymppitonnihan on todellisuudessa käyttötalousmeno. Kunnan palvelujen vai valtuutettujen harrastuksien rahoittaminen? Kas siinä pulma.

      • Anonyymi

        Näemmä reitit pusikoituneet. Kadonneet vuoden parin päästä kokonaan. Kammottavaa kunnan rahojen tuhlausta.
        Sam homma toistuu järvien ennallistamisesta. Järvet tuhottiin maanviljelijöiden lisämaakai yhteiskunnan maksamana. Nyt maanviljelys on loppunut, ja järvet pitäisi kuulemma kunnostaa. Tietysti veronmaksajien rahoilla Kymmeniä vuosia myrkytetyt alueet.
        Kunnan keskustan läheltä on tuhottu kaikki uimakelpoiset vedet maanviljelyksen takia.
        Ruokaviraston sivuilta voi tarkistaa tämän harrastuksen hinnan.Kunnan touhujen on oltava läpinäkyvää. Siksi pitäisi julkistaa jokaisen valtuutetun kymppitonnin käyttö. Mihin ja kenelle rahat ovat menneet.
        Ylen Maot kertoi isännöitsijöistä harmaalla alueella.


      • Anonyymi

        Kuntaveron korottaminen puolella prosenttiyksiköllä aiheuttaisi melkoisen keskustelun.
        -valtuustossakin. Saman summan heittäminen omituisiin polku-, puska, rantaprojekteihin kuitataan yksimielisyydellä. Kassasta maksetuilla summilla tehdyistä touhuista osa on jo tuhoutunut, osan hoitaa talvi, ja loput hoitamattomuus. Mutta saatiinpa edistettyä kunnan kurjaa taloutta.


    • Anonyymi

      Tuliko se onkamon kankaslammen grilli kota valmiiksi

      • Anonyymi

        Kenelle siitä maksettiin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kenelle siitä maksettiin?

        Kuka on onkamon suunnalta valtuustossa


    • Anonyymi

      Hieno juttu nämä "kymppitonni" hankkeet.
      Jokainen kuntalainen voi toiveensa valtuutetuille esittää.
      Jotenkin tunne, että nillittäjä on se ylipainoinen, harrastamaton, epäsosiaalinen läppäri koneensa tuijottaja jolla ei ole elämää.

      • Anonyymi

        Lie sitten kuntalain mukaista antaa avustus valtuutetulle, korjailla sillä jonkin yhteisön aitan pieltä, raivata pusikkoa poluksi ja ties mihin. 270000 euron avustuksien antaminen yhteisöille ei onnistu.
        Harvat veronmaksajat maksavat satasia näistä hupuloinneista. Ei todellakaan näytä hyvälle, että, valtuutettu ”kuntalaisen” toiveisiin pistää rahaa ”investointina”. Investoinnin tulkinta tuntuu olevan kovin, kovin venyvä. joo, todellisuudessa kunnan kassasta menevänä se on käytömeno.
        Tuo kuntaveron alentaminen olisi ihan mahdollinen juttu. Tai terveystoimen menoihin satsaaminen. Uuden koulun ilkivallan jälkien korjaaminenkin lie sitten investointi?
        Joo, pistäkääpä se veronalennus,


    • Anonyymi

      Millä teillä lienevät. Herrojen johdolla, ja oliko nuorisotoimikin mukana, päristeltiin mopoilla ympäri kuvaa. Sitten poltettiin kumia vanhan koulukeskuksen pihalla.
      Nyt ilkivaltaa uudessa koulukeskuksessa ja syrjäkylällä spreijattu entisen koulun seinät.
      So what?

      • Anonyymi

        Ihan hirveää. Kuoliko kukaan?


    • Anonyymi

      Jos nuo valtuutetut älyäisivät panna kymppitonninsa yhteen niin saisivat ostettua terveyskeskukseen pari hoitajaa muutamaksi vuodeksi. VArmaan kuntalaiset hyötyisivät enemmän kuin sen yksittäisen kympin ripotteluista sinne tänne.
      Antavathan firmatkin " ostoprofessoreja" yliopistoille.

      • Anonyymi

        Tuskinpa älyävät.


    • Anonyymi

      Heh tohmiksen urpot äänestää et kaikki palvelut karkaa.

    • Anonyymi

      Valtuusto päätti yksimielisesti korottaa veden ja jäteveden hintaa 5 prosenttia. Melkoinen automaatti. Keskikulutuksella reilu 40 euroa lisää yhtä henkilöä kohti.

    • Anonyymi

      Kuntapomot näemmä päättivät leikata terveys- ja sosiaalipalveluista reilut 11 miljoonaa. Tohmajärvellä valtuutetut kylvävät kymmpitonneja pusikkoon. Eräässä lehtiartikkelissa kerrottiin vaktuutetun kymppitonnilla tehtävän lenkkipolkua, jossa hyödynnetään metsässä oleva tie. Joopa, traktorilla kulkeminenkin helpottui, kaiketi.

      • Anonyymi

        Oisko ollu valtuutetun omatie?


    • Anonyymi

      Kysehän on tietoisesta kustannusten alasajosta. Sotepalvelujen rahoitusta vastaava osio siirtyy kunnilta hyvinvointialueile, ja kunna koettavat rahastaa itselleen mahdollisimman suuren osuuden. Kuntalaisten hyvinvointi siinä ei paina, konsulentteja palkataan kehityshankkeisiin ja luodaan ”mahtavia matkailukeskittymiä”. Tai liikekeskittymiä korpeen.
      Ainoa positiivinen asia on tuo sotepalvelujen siittyminen hyvinvointalueille. Kunnathan osoittivat täydellisen osaamattomuutensa Keski=Karjalassa. Poliitikot sen homman sössivät. Sikäli hyvä, että tuleviin hyvinvointialueen päättäviin elimiin ei Joensuun ulkopuolelta juuri pääse.

    • Anonyymi

      Pikkuhiljaa kannattaisi ruveta miettimään kuntaliitosta Kiteen kanssa.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 107
      1992
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      54
      1897
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1875
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1667
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      19
      1587
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      10
      1380
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1320
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1316
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      14
      1301
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1252
    Aihe