Nightwish ja WOKE

Otetaas viimein käsittelyyn tämä kaksikko joka kietoutuu tiiviisti yhteen jo Tarjan ajoista lähtien. WOKE tarkoittaa löysästi ilmaistuna " tietoisuuteen rotuennakoista ja syrjinnästä. Sen jälkeen se käsitti tietoisuuden muista yhteiskunnalliseen epätasa-arvoon liittyvistä kysymyksistä,esimerkiksi sukupuoleen ja seksuaaliseen suuntautumiseen liittyvistä kysymyksistä. 2010-luvun lopusta lähtien sitä on käytetty myös yleistermina vasemmiston poliittisille liikkeille ja näkökulmista, jotka korostavat värillisten ihmisten, HLBT-ihmistenja naisten identiteettipolitiikkaa".

Minun on tunnustettava itsestäni sen verran että vielä 80-luvun lopulla olin feministi ja vihreä muutta miehenä aloin huolestua uutisista joita kantautui Ruotsissa jossa yleinen käsitys kaikista miehistä potentiaalisina raiskaajina, pedofiileina ja tappajina löi itsensä läpi. Etenkin erotilanteissa sosiaaliviranomaiset Ruotsissa manipuloivat lapsia kertomaan isiensä saatananpalvonta menoista ja lapsiuhreista. Ruotsissa oikeuslaitos lähti tähän hulluuteen mukaan ja moni eronnut isä löysi itsensä vankilasta pedofiliasta ja saatananpalvonnasta tuomittuna.

Uskokaa pois tämä kaikki on totta ja sen seurauksena vierotin itseni feminististä koska näin mihin se pahimmillaan johtaa. Vasemmistolaisuudesta (sosiaalidemokratiasta) pääsin irti työskenneltyäni muutaman vuoden Ruotsissa ja seuraamalla ja vertailemalla Suomen ja Ruotsin lehdistöä. Häpesin sitä vasemmistolaista valehtelua johon suomettunut Suomen tiedotusvälineet sortuivat. Vihreydestä pääsin eroon yksinkertaisesti seuraamalla TV:stä vihreiden poliitikkojen lapsellisia ja sinisilmäisiä kommenteja.

Vuonna 2002 aloin kuunnella Nightwishia nähtyäni Over The Hills And Far Away videon. Jo alussa panin merkille kuinka bändin keulakuvaksi nousi Tarja mutta tavallaan se oli luonnollista koska hänen tosin vielä hiomaton mezzosopraanonsa oli ainutlaatuinen metallimusiikissa. Sitäpaitsi hän oli erittäin kaunis joten ei ihme että kansikuvat täyttyivät Tarjan kuvista bändin jäädessä sivuosaan.

Sitten tuli se kuuluisa Tarjan erottaminen jonka johdosta aloin ottaa selvää bändin historiasta mitkä syyt johtivat noin tökeröön erottamiseen ja löytyihän niitä syitä. No ne syyt on tuhanteen kertaan tälläkin foorumilla käyty läpi joten ei siitä sen enempää mutta huomasin ensimmäistä kertaa somen vaikutuksen. Bändistä lähti liikkeelle mitä oudoimpia väitteitä joihin bändi ei reagoinut.

Kun Anette tuli mukaan alkoi mieletön vertailu laulusolistien välillä joka sai äärimmäisyyksiin menevät mittasuhteet. Samalla huomasin että ns. cancel-kulttuuri jolla pyrittiin mitätöimään bändin työ ja Holopainen biisinkirjoittajana ja pyrittiin iskostamaan ajatus että Nightwishin musiikki perustui pelkästään Tarjan lauluun. Tätä ajatustahan Tarja jo Nightwishissa olleessaan painotti. Ajatus siitä että Nightwishin musiikki on pelkästään naislaulusolistien vertailua kesti koko Anetten Nightwish uran ajan.

No sitten remmiin astui Floor jota suurin osa faneista kehui että nyt on laulusolisti joka sopii bändiin ja tasavertainen muun bändin kanssa mutta vähä vähältä alkoi nousta Floor-kultti joka johti samaan tilanteeseen kuin Tarjan aikana. Bändi sysättiin sivuun ja väittelyt käytiin siitä kumpi on parempi Tarja vai Floor. Kaikki biisit jaettiin siten mikä biisi oli Floorin ja mikä Tarjan. Puhuttiin että Floor varasti GLS:n Tarjalta ja teki siitä oman biisinsä. No totuushan on se että GLS on Tuomas Holopaisen biisi mutta WOKE-kulttuuri vaatii että miesten, etenkin valkoisten länsimaisten (sortaja) miesten saavutukset kiistetään ja kunnia siirretään (uhrien) eli naisten, värillisten ja vähemmistöjen tiliin.
Jatku..........

4

914

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ensimmäisen kerran törmäsin, tai huomasin ilmiön joskus vuonna 2006 kun luin sunnuntain Hesarista tohtorin väitöksen suorittaneiden aikaansaannoksia. Silmään sattui väitös jossa Jean Sibeliuksen merkitys raiskattiin täydellisesti ja jossa väitöksessä Sibelius kuvattiin huumeita käyttäväksi natsiksi joka oli kyvytön säveltämään mitään. Kaikki kunnia annettiin Sibeliuksen vaimolle Aino Sibeliukselle. Väitöskirja meni läpi niin että heilahti ja tohtorin hattu sai uuden omistajan. Mieleeni tuli 80-luvun Ruotsin tapahtumat ja ajattelin että nyt tuo sairaus on saavuttanut Suomen. Siinä vaiheessa Ruotsissa oltiin jo pääsemässä eroon jo sairaaksi muodostuneesta feminismistä mutta kuinka kauan tuo hullutus vaikuttaisi Suomessa.

      No seuraava suurmies oli Mannerheim joka sai homon leiman vaikka se todellinen näyttö puuttuikin. Mannerheimin canceloinnissa Tampereen kommarikulttuuri piirit näyttelivät pääosaa. Tämän jälkeen on muutama muukin historian henkilö saanut osansa. Viimeeksi Alvar Aalto jonka aikaansaannoksia "epäillään" hänen vaimonsa Aino-Maria Marstio Aallon suunnnittelemiseksi. Muutenkin ollaan hyökätty joidenkin alfa-uroiden kimppuun esim. seksuaalisen häirinnän vuoksi (osa varmaan tottakin) ja milloin mistäkin syystä. Nöyryyttävin hetki oli tietenkin vihreiden Pirkka-Pekka Peteliuksen (sortaja) anteeksipyyntö (uhrien) saamelaisilta saamelaivitsien takia joskus kaukaa menneisyydessä.

      Onneksi tuo vinoutunut ja sairas feminismi alkaa helpottua etenkin nuorten hyvin koulutettujen naisten takia. He eivät hyväksy uhrin asemaa ja myöskin osaavat arvostaa miestä silloin kun siihen on aihetta. Kysymys kuuluukin milloin Nightwish aletaan ottaa kokonaisuutena eikä sovelleta pop-kulttuurista tuttua tähtikulttia jota nykyään viritellään Floorin päälle? Metallimusiikissahan on totutusti kautta aikain vierastettu tähtikulttia ja ajateltu kokonaisuutta niin että siihen kuuluvat tasavertaisena niin muusikot kuin fanitkin. Ovatko Nightwish fanit ajastaan jäljessä vai johtuuko Nightwishin kohtelu medioissa että suurimmassa osaa maailmassa vallitsee edelleen macho-kulttuuri ja Nightwishin naislaulusolistit nähdään uhreina joita muu bändi on sortanut kohta kolme vuosikymmentä.

      Meksikossa elävät Tarahumara intiaanit väittävät että he ovat ainoita ihmisiä jotka ovat "hereillä" ja kaikki muut ihmiset taaplaavat elämänsä läpi unessa. On käynyt selväksi että ainakin Nightwishin faneille tuo unitila on totta ja WOKE-kulttuuri on vain unessa koettu sekava olotila josta esim. kirkkaaseen lucid dreamiin on matkaa.

      Hyvää WOKEA kaikille ja tarkoitan sitä oikeaa heräämistä eikä mitään USA:sta tullutta kulttuuri hömppää.

    • Onks se kulttuurista omimista ku Jeesus muutti veden viiniksi ja minä panin rapula-aamuna spraittiin kossua että pääsin sohvalta ylös. Odottaako kiirastuli ja ikuinen helvetti sillä kuolema on synnin palkka. Nykyäänhä kulttuurin omiminen johtaa helvettiin.

    • Anonyymi

      Maestron täytyy ruveta tekemään instrumentaaleja noustakseen unohduksen suosta ja todistaakseen, että ei ole rahan vietävissä tavallisten kuolevaisten lailla.:)

      • Anonyymi

        Maestrohan jo nosti Floorin unohduksen suosta, opetti tämän laulamaan ja on siinä sivussa tehnyt koko ajan instrumentaaleja. Jos Holopainen olisi rahan perään hän olisi muuttanut johonkin halvan verotuksen maahan ulkomaille jo 15 vuotta sitten. Maestro on tavallinen kuolevainen vaikka maailmankuva ei taatusti ole tavallisen kuolevaisen, syynä Siiralan taiteilijasukuun kuuluminen, jonka lisäksi sisko on urologi ja veli on patologi. Tuomas on sanonut että kun perhe kokoontuu kerran vuodessa joulupöytään niin siinä keskustellaan Suomen oudoimmat Joulutarinat. Taustatietojen opiskelu Nykyajan Metal-Mozartistamme avaa monia lukkoja mielemme sopukoissa eikä tarvitse vaeltaa enää mustassa tietämättömyyden kuplassa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      5749
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      495
      3636
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      169
      3453
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      172
      2674
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2459
    6. 275
      2100
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      24
      1543
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      107
      1462
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1409
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1190
    Aihe