Espoolaisten nuorten rokotus-yli puolet luokasta sairaana

Anonyymi

Kerron rehellisesti havainnon Espoon Kauklahden yläasteelta: 2 päivää sitten siellä oli rokotusten toinen kierros. Oppilaita luokassa 24. Päivä rokotusten jälkeen nuori tuli kotiin ja kertoi koulussa olleen vain 10 oppilasta. Oletettavaa että siis sairastuivat tehoste rokotteesta. Ajattelen kyllä itse että 14-vuotiaan nuoren elimistöön eivät alkuunkaan kuulu tuollaiset injektiot. Hanna Nohynekin mukaan tälläiset ovat varmasti hyvä idea. Alan oikeasti epäillä yhä enemmän koko touhun järkevyyttä. Onhan koko epidemian ajan ollut tiedossa ettei nuorilla, saati lapsilla ole koronasta seurannut vakavia taudin muotoja. Muun muassa yhtään alle 20-vuotiasta ei ole kuollut tautiin. Kyse lasten rokotuksissa on näin muusta kuin aidosta huolesta heidän terveydestään.

Rokote passi on suuri aihe joka ansaitsisi kokonaan eri otsikon ja toki siitä onkin jo kirjoiteltu paljon. Kirjoitan aiheesta yhden näkökulman: tuo on paluu tuonne 30-luvun Saksaan. Ei tule aiheuttamaan kuin suurta murhetta pienessä piskuisessa maassamme. Tuollaisilla passilla-edes passi hankkeilla ei luottamusta saavuteta vaan hanke tulisi Ruotsin mallin mukaisesti haudata kaikessa hiljaisuudessa.

174

2293

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tuosta voidaan vielä laskea seuraavaa:

      Todennäköisesti rokotettuja oli maksimissaan noin 2/3 osaa, jolloin havaitaan, että lähes kaikki rokotetut olivat sairaana tehosterokotuksen jälkeisenä päivänä sairaana.

      En ota kantaa, oliko tuo hyvä vai huono asia. Laskin vain mielenkiinnosta.

      • Anonyymi

        järjetöntä touhua tuo pakkorokotus.


      • Anonyymi

        Kun vielä suurin osa vaan lintsaa kun käsi tuli pikkuisen kipeäksi. Kannattaisi kysyä vanhemmilta onko "sairas" kotona vai väittikö menneensä kouluun.

        Yleisestikin koronarokotuksen seurauksia liiotellaan. Eihän kukaan väitä influenssarokotusta vaaralliseksi, jos rokotuskohta on vähän arka seuraavana päivänä. Mutta koronarokotteestma tehdään haittailmoitus Fimealle - hölmöjä ihmisiä.


      • Anonyymi

        Voi pyhä yksinkertaisuus. Eikö Luoja ole jakanut sinulle järkeä?


      • Anonyymi

        Missä olit kun Luoja jakoi järkeä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        järjetöntä touhua tuo pakkorokotus.

        Äly hoi! Missä sinä kadotit järkesi? Kannattaisiko muuttaa Venäjälle?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun vielä suurin osa vaan lintsaa kun käsi tuli pikkuisen kipeäksi. Kannattaisi kysyä vanhemmilta onko "sairas" kotona vai väittikö menneensä kouluun.

        Yleisestikin koronarokotuksen seurauksia liiotellaan. Eihän kukaan väitä influenssarokotusta vaaralliseksi, jos rokotuskohta on vähän arka seuraavana päivänä. Mutta koronarokotteestma tehdään haittailmoitus Fimealle - hölmöjä ihmisiä.

        Valitettavasti suomalaiset ovat tyhmentyneet. Ei tälläistä rokotuskeskustelua oltaisi käyty vielä parivuosikymmentä sitten. Ennen ymmärrettiin mikä on virus ja kuinka se leviää.
        Ja ymmärrettiin myös että rokotukset suojelevat vakavilta taudeilta.
        Tämä nykyinen rokotevastaisten vinkuna on aivan absurdia.


    • Anonyymi

      Otteita Pelastetaan Suomen Lapset -lääkäriryhmän tietopaketista:

      https://pelastetaansuomenlapset.fi/tietopaketti-koronarokotusten-vaaroista-yms-jonka-helsingin-uutiset-sensuroi-haastattelusta/

      mRNA- ”rokote” on aiheuttanut tuhansia kuolemia viisi kuukautta käyttöönottonsa jälkeen; Vain viidessä kuukaudessa rokotusten alkamisen jälkeen on EudraVigilance (Euroopan haittavaikutusrekisteri) kerännyt 12886 ilmoitusta kuolemista liittyen COVID-19-rokotteisiin, joista Pfizerin rokote aiheutti melkein puolet (6306). Samassa aikajaksossa on VAERS:iin (USA:n haittavaikutusrekisteri) tullut kaiken kaikkiaan 4406 ilmoitusta kuolemista; joista 91 % liittyi mRNA-rokotteisiin, joista Pfizerin osuus oli 44 % ja Modernan 47 %.

      On mahdotonta tietää kuinka suuri osuus kaikista rokotuksen jälkeisistä kuolemista tulee itse asiassa ilmoitetuksi kumpaankaan virastoon. Huomattavaa on kuitenkin se, että ne 4406 COVID-rokotteeseen liittyvää kuolemaa, jotka ovat kertyneet VAERS:n rekisteriin viimeisten viiden kuukauden aikana, ylittävät kaikkien muiden rokotteiden aiheuttamien kuolemien totaalisen kumulatiivisen määrän koko edeltävän 20 vuoden ajalta.

      Täten on selvää, että nämä rokotteet ovat ehdottomasti historian kaikkein tappavimpia – mikä oli ennustettavissa, ja kaikki sellaisen taudin vuoksi, jonka kuolleisuusluvut eivät ylitä influenssan kuolleisuuslukuja |1, 38|.

      Ne virastot, jotka myönsivät tälle rokotteelle auktorisoinnin käytöstä hätätilanteissa, syyllistyivät vakaviin virheisiin ja laiminlyönteihin tiedettyjen ja mahdollisten terveysriskien arvioinnissa.
      Ainoa mahdollinen johtopäätös tästä analyysistä on, että tämän rokotteen käyttöä ei voida sallia nuorilla, ja että sen meneillään oleva käyttö kaikissa ikäryhmässä tulisi lopettaa välittömästi.

      B. TARPEELLISUUS:
      Nuorten rokottaminen COVID-19:ää vastaan on tarpeetonta, koska  tässä ikäryhmässä tauti on melkein aina lievä ja hyvälaatuinen; Suurin osa kaikista ihmisistä, jotka ovat saaneet COVID-19-infektion, toipuvat vähäpätöisen, usein ei tunnusomaisen taudin jälkeen. Maailman johtaviin epidemiologeihin kuuluvan John Ionnidiksen mukaan |1, 2| COVID-19-infektion kuolleisuusaste on 0.15 – 0.2 %:n luokkaa kaikissa ikäryhmissä, hyvin suurella vääristymällä kohti vanhuksia, erityisesti heitä, joilla on oheissairastavuutta. Tämä kuolleisuusaste ei ylitä sitä, mitä tavallisesti havaitaan influenssaan liittyen, jota vastaan nuorten rokottamista ei ole katsottu kiireelliseksi tai tarpeelliseksi.

      HUOM! Kukaan alle 30-vuotias ei ole kuollut COVID-19:ään Suomessa, eikä kokonaiskuolleisuus
      ole kasvanut Suomessa Korona-aikana.

       niille harvoille kliinisille tapauksille, jotka vaativat hoitoa, hoito olisi helposti saatavilla;
      Lukuisat kokeneet lääkärit ovat yhteistyössä laatineet tehokkaita hoitosuosituksia kliinisesti osoitetun COVID-19:n hoitoon |6|. Hoitovaihtoehtoja on saatavilla niin taudin aikaisen vaiheen hoitoon, jolloin painopiste on viruksen kahdentumisen (replikaation) estämisessä, ja myöhemmän vaiheen hoitoon, jolloin tulehduksen hoito on tärkeintä. Kaksi lääkettä, joita on menestyksellisesti käytetty aikaisessa vaiheessa, ovat hydroksiklorokiini ja ivermektiini. Näitä lääkehoitoja, joilla on tutkitusti hyvä teho ja jotka ovat hyvin tunnettuja ja jo kauan käytettyjä, ei kuitenkaan jostain syystä suositella COVID-19:n hoitoon!

    • Anonyymi

      Kannattaa katsoa tämä Rapsodian suomentama video. Siinä näytetään mikroskooppikuvaa, missä näkyy mitä koronarokotteista on löytynyt: metallisiruja ja oudosti liikkuvia metallisia hiukkasia. - Jotta ei hermostuisi, pitää muistaa että löytö koskee vain osaa rokotteista.

      https://rapsodia.fi/rokotukset-on-keskeytettava-valittomasti-2/

      Elokuussa uutisoitiin, että Japanin terveysviranomaiset ovat keskeyttäneet Modernan rokotteiden jakelun, koska joistakin eristä on löytynyt "tunnistamatonta magnetisoivaa metallia." Aiemmin Espanjassa oli tehty vastaavankaltainen löytö.

      https://mvlehti.net/2021/08/27/modernan-mrna-rokotteita-kayttokieltoon-japanissa-syyksi-epailtavissa-myrkyllinen-grafeenioksidi/

      "Nikkei Asia uutisoi lisätietoa Japanin viranomaisten määräyksestä, jonka seurauksena yli 1,6 miljoonaa Modernan mRNA-rokotetta asetettiin käyttökieltoon "ylimääräisen ainesosan" löytymisen takia torstaina. Japanin viranomaisten kertomat lisätiedot viittaa myrkyllisen grafeenioksidin löytymiseen."

      Onko kyse vahingosta, kuten rokotevalmistajat ovat jo selittäneet: että valmistusprosessissa olisi päässyt jotain saastetta rokotteisiin. Tällöin ei tarvitsisi olla niin huolissaan - tosin Japanissa on tuntematonta metallia sisältäneistä eristä jo kuollut ihmisiä, ja tri Jane Ruby kertoo videolla joidenkin yhdysvaltalaisten rokotettujen kuolemista jotka viittaavat siihen että he olisivat saaneet myrkyllisiä aineita sisältäviä eriä.

      Koronarokotteethan ovat virallisestikin kokeellisia, ja kaikki rokotteen ottajat osallistuvat aineen pitkäaikaisvaikutusten tutkimuksiin. Sitä ei kuitenkaan viranomaiset kerro, että saavatko he kaikki samaa ainetta edes - ja onko koronarokotteissa, joita nyt siis jaetaan koko maailman väestölle, myös kontrolliryhmä eli placeboryhmä. (Osa saisi siis vain suolavettä, ja olisi turvassa...miltä kaikelta...?!)

      • Anonyymi

        Uskotteko te ihan mitä tahansa kuraa? :D

        Rokotteissa ei ole mitään ihmeellistä. Toki rokotevastaiset automekaanikko-"tiedemiehet" ovat mielikuvituksessaan löytäneet niistä ties mitä, mutta kukaan täysipäinen ei heidän puheita ja kirjoituksia nähtyään usko pätkääkään, koska kaikesta paistaa läpi täydellinen ymmärtämättömyys siitä, mitä tekevät ja mistä puhuvat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uskotteko te ihan mitä tahansa kuraa? :D

        Rokotteissa ei ole mitään ihmeellistä. Toki rokotevastaiset automekaanikko-"tiedemiehet" ovat mielikuvituksessaan löytäneet niistä ties mitä, mutta kukaan täysipäinen ei heidän puheita ja kirjoituksia nähtyään usko pätkääkään, koska kaikesta paistaa läpi täydellinen ymmärtämättömyys siitä, mitä tekevät ja mistä puhuvat.

        Tuo halveeraaminen ei nyt auta, jos kaikki on kunnossa miksei pyydetä Ylen suoraan lähetykseen asiantuntijoita molemmilta puolin? Miksei oteta testitikkuja ja maskeja pistokokein( niin ettei hijaamisen mahdollisuutta ole)ja tutkita suorassa lähetyksessä mikroskoopilla niitä kuituja? Morgellon kuituja on tutkittukin ja todettu että ne ovat ihan olemassaoleva asia.
        Miksei asioista debatoida avoimesti jos ei ole mitään hämärää?
        Tässä on kuitenkin valtavasti ihmisiä kuollut piikkiin ja koko kansanterveys koetuksella, ihmiset ansaitsevat puolueetonta ei-politisoitunutta tietoa, miksi suuri joukko lääkäreitä yritetään hiljentää jos kaikki on tehty oikein?
        Jos kaikki on oikein miksi sensuroida ketään?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo halveeraaminen ei nyt auta, jos kaikki on kunnossa miksei pyydetä Ylen suoraan lähetykseen asiantuntijoita molemmilta puolin? Miksei oteta testitikkuja ja maskeja pistokokein( niin ettei hijaamisen mahdollisuutta ole)ja tutkita suorassa lähetyksessä mikroskoopilla niitä kuituja? Morgellon kuituja on tutkittukin ja todettu että ne ovat ihan olemassaoleva asia.
        Miksei asioista debatoida avoimesti jos ei ole mitään hämärää?
        Tässä on kuitenkin valtavasti ihmisiä kuollut piikkiin ja koko kansanterveys koetuksella, ihmiset ansaitsevat puolueetonta ei-politisoitunutta tietoa, miksi suuri joukko lääkäreitä yritetään hiljentää jos kaikki on tehty oikein?
        Jos kaikki on oikein miksi sensuroida ketään?

        "jos kaikki on kunnossa miksei pyydetä Ylen suoraan lähetykseen asiantuntijoita molemmilta puolin?"

        Koska oikeat tutkijat ovat varovaisia sanomiensa suhteen, kun taas hörhöt puhuvat Dunning-Krugerin tuomalla itsevarmuudella täyttä roskaa, mutta joskus hyvinkin sujuvasti. Moni pitää itsevarmaa esiintymistä merkkinä oikeassa olemisesta, mutta niin se ei todellakaan mene.

        "Miksei oteta testitikkuja ja maskeja pistokokein( niin ettei hijaamisen mahdollisuutta ole)ja tutkita suorassa lähetyksessä mikroskoopilla niitä kuituja?"

        Mitä tutkimista kuiduissa mielestäsi on? Tutkitko mikroskoopilla myös topseja, että uskallat työntää niitä korvaan?

        "Morgellon kuituja on tutkittukin ja todettu että ne ovat ihan olemassaoleva asia."

        Ehkä sinun kannattaisi lukea mitä ne ovat, enkä tarkoitat että luet jostain hörhösivulta.

        "Miksei asioista debatoida avoimesti jos ei ole mitään hämärää?"

        Koska te levitätte samaa paskaa päivästä toiseen, eikä oikeilla ammattilaisilla ole aikaa tuhlata aikaansa moiseen. Tätä debatointia ammattilaisten ja sekopäiden välillä yritettiin joskus -70-80-luvuilla, mutta tutkijat huomasivat pian, että sekopäät eivät vastaanota mitään informaatiota ja jatkavat saman harhaisen roskan levittämistä, vaikka heille olisi kuinka yksiselitteisesti tahansa selitetty asia. Sen jälkeen erilaiset tieteen vastustajat ovat saaneet pitää yllä myrskyä vesilasissa ja ammattilaiset ovat keskittyneet järkevämpään touhuun.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Tällaiset venäläismielisten ajamat roska-addressit vievät kaiken uskottavuuden kansalaisvaikuttamiselta. Miten kukaan ottaa enää kansalaisten mielipidettä vakavasti jos tällainen kuona-aines yritetään saada eteenpäin.


      • Anonyymi

        Voi tätä pöhelikköjen touhua. Allekirjoitettu adressi. Voi hellanlettas.

        Jaa allekirjoutinhan tosin minäkin adressin.
        Kyseessä oli surunvalitteluadressi tätini perheelle. Mies kuoli coronaan 51 vuotiaana viime keväänä ennen rokotuksia.


    • Anonyymi

      Käskikö Putin kirjoittaa?

      • Anonyymi

        Lääkeyhtiön somevaikuttaja hikeentyi :D


      • Anonyymi

        Vähän säälittävää.... Käskikö Putin kirjoittaa.. Yritä edes parempaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vähän säälittävää.... Käskikö Putin kirjoittaa.. Yritä edes parempaa

        Siis kommentti oli heitto tuohon jatkuvaan vihjailuun "käskikö Putin kirjoittaa". Kun oikeat argumentit loppuu lääketrolleilta alkaa vihjailu joka on täysin päätöntä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siis kommentti oli heitto tuohon jatkuvaan vihjailuun "käskikö Putin kirjoittaa". Kun oikeat argumentit loppuu lääketrolleilta alkaa vihjailu joka on täysin päätöntä

        tämä on niin nähtyä touhua. Kun ei enää osaa vastata, tuo on helppo kortti.


    • Anonyymi

      Opettele edes kirjoittamaan. Mm. yhdyssanavirheet paljastavat moukkamaisuutesi ja sivistyksesi puutteen.
      Turha esitellä lääketiedettä ja rokotusasioita, kun apukoulukin jäänyt käymättä. Näkemiin!

    • Anonyymi

      Minä menen myös 3- piikille. En meinaa mennä ruumiskonttiin vaan luotan ja tiedän rokotteen function. Hyvä näin.
      Rokottamattomat saavat korona-deltan varmasti ja ovat saaneet, koska pääosin näitä rokotuskielteisiä, joita raahattu sairaaloihin.

      • Anonyymi

        Ei rokottamaton voi saada deltaa, se kun tulee piikistä. Myöskään rokottamaton ei komeile tilastoissa, kun ei testiinkään mene. Sinut on onnistuneesti aivopesty.


      • Anonyymi

        Siitä vaan rokotukseen jos olet ihan varma sitä että :

        -media kertoo tasapuolisesti tarinaa (kerrotaan vain tietyt asiat ja toiset jätetään kertomatta)
        -olet sitä mieltä että rokote on riittävästi tutkittu (muutamassa kuukaudessa kasaan räkästy)

        Kaikkea kannattaa epäillä nykyisin, ja tuosta rokotteen pakkoajamisesta tullaan vielä vetämään päitä vadille. Se voi tapahtua vasta 20 vuoden päästä, mutta sen aikainen MOT tulee riemastumaan siitä mitä tulee löytämään.

        Minulta kuoli työkaveri, rokotuksen jälkeen. Kuinka ollakaan verisuonitukos aivoissa ja henki pois, ikää alle 50 vee.

        Ja kun nyt sanotte ettei sitä voi mitenkään todistaa että se johtui rokotteesta niin tuo kommenttihan pätee aina. Ei voi todistaa mitään, että mikää johtuu rokotteesta.

        Jostakin syystä selvittämättömiä rokotteen haittoja on noin 11.000 kpl selvittämättä Suomessa. Ja nuo ovat siis vakavia haittoja, ei mitään lämmönnousuja.

        Jostakin syystä noista ei juurikaan uutisoida.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siitä vaan rokotukseen jos olet ihan varma sitä että :

        -media kertoo tasapuolisesti tarinaa (kerrotaan vain tietyt asiat ja toiset jätetään kertomatta)
        -olet sitä mieltä että rokote on riittävästi tutkittu (muutamassa kuukaudessa kasaan räkästy)

        Kaikkea kannattaa epäillä nykyisin, ja tuosta rokotteen pakkoajamisesta tullaan vielä vetämään päitä vadille. Se voi tapahtua vasta 20 vuoden päästä, mutta sen aikainen MOT tulee riemastumaan siitä mitä tulee löytämään.

        Minulta kuoli työkaveri, rokotuksen jälkeen. Kuinka ollakaan verisuonitukos aivoissa ja henki pois, ikää alle 50 vee.

        Ja kun nyt sanotte ettei sitä voi mitenkään todistaa että se johtui rokotteesta niin tuo kommenttihan pätee aina. Ei voi todistaa mitään, että mikää johtuu rokotteesta.

        Jostakin syystä selvittämättömiä rokotteen haittoja on noin 11.000 kpl selvittämättä Suomessa. Ja nuo ovat siis vakavia haittoja, ei mitään lämmönnousuja.

        Jostakin syystä noista ei juurikaan uutisoida.

        Suomessa on tähän mennessä 121 koronarokotekuolemaa.

        Vertailun vuoksi, kaikista rokotteista mitä Suomessa vuosittain annetaan (tuhkarokko-, isorokko-, polio-, jne) tulee tavallisesti yhteensä noin kuusisataa haittavaikutusilmoitusta FIMEAan. Kuolemantapaukset rokotteista ovat äärimmäisen harvinaisia. Koronarokotteesta on tähän mennessä kuollut 121 ihmistä, haittavaikutusilmoituksia on tehty kohta 20 000 joista käsittelyä odottaa lähes 13 000. Käsittely on hidasta koska FIMEA tarkistaa kaikki ilmoitukset.

        Kansainvälisten tutkimusten mukaan vain 1-10 prosenttia rokotehaitoista ilmoitetaan viranomaisille. Koronarokote on testausvaiheessa, joten olisi erityisen tärkeää, että siitä ilmenneistä haitoista tehtäisiin ilmoitus FIMEAan. Haittavaikutustilasto on yksi osa lääketutkimuksen dataa - samoin kuin koronapiikin ottaneet ovat tutkimuksen koehenkilöitä.

        Ennennäkemätön tilanne.

        https://www.fimea.fi/tietoa_fimeasta/koronavirus-covid-19-/koronarokotteiden-haittavaikutusilmoitukset/kooste-koronarokotteiden-haittavaikutusilmoituksista


      • Anonyymi

        En ole koskaan ollut sairaalassa flunssan takia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siitä vaan rokotukseen jos olet ihan varma sitä että :

        -media kertoo tasapuolisesti tarinaa (kerrotaan vain tietyt asiat ja toiset jätetään kertomatta)
        -olet sitä mieltä että rokote on riittävästi tutkittu (muutamassa kuukaudessa kasaan räkästy)

        Kaikkea kannattaa epäillä nykyisin, ja tuosta rokotteen pakkoajamisesta tullaan vielä vetämään päitä vadille. Se voi tapahtua vasta 20 vuoden päästä, mutta sen aikainen MOT tulee riemastumaan siitä mitä tulee löytämään.

        Minulta kuoli työkaveri, rokotuksen jälkeen. Kuinka ollakaan verisuonitukos aivoissa ja henki pois, ikää alle 50 vee.

        Ja kun nyt sanotte ettei sitä voi mitenkään todistaa että se johtui rokotteesta niin tuo kommenttihan pätee aina. Ei voi todistaa mitään, että mikää johtuu rokotteesta.

        Jostakin syystä selvittämättömiä rokotteen haittoja on noin 11.000 kpl selvittämättä Suomessa. Ja nuo ovat siis vakavia haittoja, ei mitään lämmönnousuja.

        Jostakin syystä noista ei juurikaan uutisoida.

        Minulla on perhettä ja olen 49-vuotias. En ota rokotetta koska saattaa jäädä muuten leski.


      • Anonyymi

        Et sitten selvittänyt ovatko nämä rokottamattomat sairaalassa koronan vuoksi vai jonkun oman perussairauden vuoksi tms. ja sattui tuo toimimaton PCR-testi ilmoittamaan positiivisen tuloksen. Tajuatko miten paljon Suomi on menettänyt näissä testeissä jotka eivät toimi kuten pitäisi?
        Et näemmä myöskään oikein ymmärrä miten media toimii. Juuri teikäläisten vuoksi me KAIKKI menetämme vapautemme. Joten älä tule sössöttämään tänne kun et selvästikään mitään tiedä!!!!!
        Ja kaikin mokomin ota vaikka 8 piikkiä, ei ole minulta pois muuten kuin että osallistun sinun hoitoosi. Sanoisin että on jonkinlaisia psykiatrisia ongelmia jos himoaa median vuoksi rokotteita eikä ole viitsinyt kuin odottaa tietoa itse sitä etsimättä ja kyseenalaistamatta.


      • Anonyymi

        Mene hyvä ihminen vaikka kuinka monelle piikille, se on ihan oma asiasi. Älä kuitenkaan pakota tai painosta muita, varsinkaan lapsia, joilla pitäisi olla elämä edessään ja joiden kohdalla pitäisi noudattaa mitä suurinta varovaisuutta varsinkin kun kyseessä ovat kokeelliset lääkeaineet.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomessa on tähän mennessä 121 koronarokotekuolemaa.

        Vertailun vuoksi, kaikista rokotteista mitä Suomessa vuosittain annetaan (tuhkarokko-, isorokko-, polio-, jne) tulee tavallisesti yhteensä noin kuusisataa haittavaikutusilmoitusta FIMEAan. Kuolemantapaukset rokotteista ovat äärimmäisen harvinaisia. Koronarokotteesta on tähän mennessä kuollut 121 ihmistä, haittavaikutusilmoituksia on tehty kohta 20 000 joista käsittelyä odottaa lähes 13 000. Käsittely on hidasta koska FIMEA tarkistaa kaikki ilmoitukset.

        Kansainvälisten tutkimusten mukaan vain 1-10 prosenttia rokotehaitoista ilmoitetaan viranomaisille. Koronarokote on testausvaiheessa, joten olisi erityisen tärkeää, että siitä ilmenneistä haitoista tehtäisiin ilmoitus FIMEAan. Haittavaikutustilasto on yksi osa lääketutkimuksen dataa - samoin kuin koronapiikin ottaneet ovat tutkimuksen koehenkilöitä.

        Ennennäkemätön tilanne.

        https://www.fimea.fi/tietoa_fimeasta/koronavirus-covid-19-/koronarokotteiden-haittavaikutusilmoitukset/kooste-koronarokotteiden-haittavaikutusilmoituksista

        "Kansainvälisten tutkimusten mukaan vain 1-10 prosentti"
        keskimäärin 1% ilmoitetaan


      • Anonyymi

        no ne kontit oli aiemminkin tyhjinä, odottamassa. Roudattiin pois kuten kenttäsairaalatkin, esim. Knightinbrige, jossa ei ollut ketään vaikka järkyttävä uutisointi oli. Paljonkos ne CPR:n kierrokset on nyt kun Suomi koki "vapaydenpäivän"? ;)


      • Anonyymi

        siinä taas yksi vastaus? johonkin eikä mitään polkkua saa mitä yrittää sanoa. Haluaa mitä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomessa on tähän mennessä 121 koronarokotekuolemaa.

        Vertailun vuoksi, kaikista rokotteista mitä Suomessa vuosittain annetaan (tuhkarokko-, isorokko-, polio-, jne) tulee tavallisesti yhteensä noin kuusisataa haittavaikutusilmoitusta FIMEAan. Kuolemantapaukset rokotteista ovat äärimmäisen harvinaisia. Koronarokotteesta on tähän mennessä kuollut 121 ihmistä, haittavaikutusilmoituksia on tehty kohta 20 000 joista käsittelyä odottaa lähes 13 000. Käsittely on hidasta koska FIMEA tarkistaa kaikki ilmoitukset.

        Kansainvälisten tutkimusten mukaan vain 1-10 prosenttia rokotehaitoista ilmoitetaan viranomaisille. Koronarokote on testausvaiheessa, joten olisi erityisen tärkeää, että siitä ilmenneistä haitoista tehtäisiin ilmoitus FIMEAan. Haittavaikutustilasto on yksi osa lääketutkimuksen dataa - samoin kuin koronapiikin ottaneet ovat tutkimuksen koehenkilöitä.

        Ennennäkemätön tilanne.

        https://www.fimea.fi/tietoa_fimeasta/koronavirus-covid-19-/koronarokotteiden-haittavaikutusilmoitukset/kooste-koronarokotteiden-haittavaikutusilmoituksista

        ROKOTEVASTAISTEN HOKEMA VÄITE:
        "FIMEAN listalla on ainakin sata rokotteisiin kuollutta suomalaista ja tuhansia rokotteista vakavia haittoja saaneita"

        TODELLISUUS:
        FIMEAn haastateltu edustaja kertoo, että heillä on tiedossa 1 kpl henkilö, jonka katsotaan oikeasti kuolleen yhden rokotteen (AstraZeneca) aiheuttamaan veritulppaan.

        Vakavaksi luokitelluista haitoista tämä kertoi haastattelussa, että ilmoittajat, määrittelevät vakavuusluokan itse, eikä FIMEA saa muuttaa vakavuusluokitusta, vaikka olisi eri mieltä. Yleisimpiä vakaviksi raportoituja haittavaikutuksia olivat: kipu pistoskohdassa, päänsärky, kuume, väsymys. FIMEAN mukaan todellisia vakavia haittavaikutusia on haastatellun mukaan ollut erittäin vähän

        YHTEENVETO:
        Kuolleita sadasosa väitetystä. Vakavat haittavaikutukset lähes aina vähäpätöisiä juttuja, joita tulee vastaan joka influenssarokotuksessakin.


      • Anonyymi

        Kunnhan suomessa saiai kolmannen rokotuksen hyvä kun sai 2


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei rokottamaton voi saada deltaa, se kun tulee piikistä. Myöskään rokottamaton ei komeile tilastoissa, kun ei testiinkään mene. Sinut on onnistuneesti aivopesty.

        Miten siellä seinäjoellakin on sitten7 vuotias coronapotillas sairaalassa. Siis rokottamaton ja onhan niitä muuallakin.


    • Anonyymi

      Ensinnäkin; rokotusta annettaessa jaetaan kirjallinen tiedote mahdollisista jälkivaikutuksista. Ne ilmenevät yleensä seuraavana päivänä ja niitä ovat tyypillimmillään; "Yleisoireet: päänsärky, nivel- ja lihaskipu, kuume, vilunväristykset, väsymys, huonovointisuus, ripuli
      Pistosalueen paikallisoireet: kuumotus, punoitus, turvotus, kipu, kutina, ihottuma
      Imusolmukkeet voivat turvota paikallisesti.
      Muut haittavaikutukset ovat harvinaisia. Jos saat muita oireita, soita koronavirusneuvontaan p. 09 310 10024 (päivittäin klo 8–18).

      Yleis- ja paikallisoireet eivät ole vaarallisia, ja ne häviävät yleensä muutamissa päivissä. Laaja paikallisreaktio voi kestää kauemmin. Sekään ei kuitenkaan yleensä viittaa allergiaan.

      Yleis- ja paikallisoireet eivät estä jatkorokotusta."

      Jokainen jolla on tai on ollut pieniä lapsia muistaa varmasti että aina rokotuksen jälkeen kehotetaan jäämään neuvolan odotushuoneeseen vartiksi mahdollisten jälkioireitten varalta. Ei ole harvinaista että lapsi saa kuumeen rokotuksen jälkeen, ja tämä koskee kaikkia rokotuksia.
      Se on merkki siitä, että immuunipuolustus reagoi, ei sairastumisen merkki.
      Itse en saanut ensimmäisestä piikistä kuin lihaskivun käsivarteen, toisesta nousi parin päivän kuume joka ei noussut korkeaksi. Kolmannen otan heti kun niitä aletaan antamaan.

      Korona on aiheuttanut jonkinlaisen joukkopsykoosin ihmisissä, ja se saattaa olla paljonkin vaarallisempi kuin rokotus tai sen jälkioireet.
      Rynnätään silmät päässä pystyssä paniikissa milloin minkäkin tuomiopäivän profeetan totuuksien perässä joita kaivetaan netistä ja luetaan facebookista.
      Miksi ihmiset tovat niin äärettömän typeriä?
      Jo se vessapaperihysteriakin, ei sekään ihan selkeää ja loogista ajattelua todista! :D :D

      Montakos rullaa muuten hamstrasit?

      • Anonyymi

        Koronarokote ei ole tavanomainen rokote. Se ei sisällä heikennettyä virusta kuten esim. isorokko- tai tuhkarokkorokotteet. Koronarokote on geeniterapiainjektio, eikä sen pitkäaikaisvaikutuksia ole tutkittu.

        Kaikki koronarokotteen ottavat ovat koehenkilöinä lääketurvallisuuskokeessa, useimmat tietämättään.

        Haittavaikutuksia on tähän mennessä ilmennyt enemmän kuin mistään aikaisemmasta rokotteesta. Sikainfluenssapiikkiin verrattuna haittavaikutukset ovat jo yli kymmenkertaiset. Sikainfluenssarokotteen jako lopetettiin "liian vaarallisena," mutta kokeellista koronarokotetta jaetaan ja painostetaan yhä kaikille, jopa lapsille. Suomi on sairas. Päättäjät ovat joukkopsykoosissa, tai korruptoituneita, tai kumpaakin.

        Tilanne on sanomattoman huolestuttava.


      • Anonyymi

        Siis onko tämä se mitä 12-vuotiaillekin annetaan luettavaksi? Ei kerrota sen enempää mitä harvinaisia haittavaikutuksia voi tulla?!!!! "Muut haittavaikutukset ovat harvinaisia. Jos saat muita oireita, soita koronavirusneuvontaan p. 09 310 10024 (päivittäin klo 8–18)."

        Tämäkö on ok?

        Nohynek kommentoi aikanaan YLEn uutisissa kuinka 12-vuotias ei ole valmis itse päättämään HPV-rokotteen ottamisesta. Siitä tuli paljon haittavaikutuksia ja koko rokotteen anto keskeytettiin. Koronarokotteesta on tullut tuhansia haittailmoituksia ja Nohynek on sitä mieltä että 12-vuotias voi päättää itse ottaako vai ei. Mikä tämä hemmetin noita-akka oikein on? Ihmiset ovat täysin seonneet eivätkä pätkän vertaa välitä OMISTA LAPSISTAAN! Ihan puistattaa millaisten ihmisten joukossa sitä joutuu olemaan tekemisissä. YÖK! Ja kuinkahan moni lopulta sai HPV-rokotteesta korvauksia? Varmasti niitä on enemmän kuin tämän uuden vapauden antavan rokotteen kanssa tulee tapahtumaan. Olisi varmaan aika ottaa ne typerän pinkit lasit silmiltä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siis onko tämä se mitä 12-vuotiaillekin annetaan luettavaksi? Ei kerrota sen enempää mitä harvinaisia haittavaikutuksia voi tulla?!!!! "Muut haittavaikutukset ovat harvinaisia. Jos saat muita oireita, soita koronavirusneuvontaan p. 09 310 10024 (päivittäin klo 8–18)."

        Tämäkö on ok?

        Nohynek kommentoi aikanaan YLEn uutisissa kuinka 12-vuotias ei ole valmis itse päättämään HPV-rokotteen ottamisesta. Siitä tuli paljon haittavaikutuksia ja koko rokotteen anto keskeytettiin. Koronarokotteesta on tullut tuhansia haittailmoituksia ja Nohynek on sitä mieltä että 12-vuotias voi päättää itse ottaako vai ei. Mikä tämä hemmetin noita-akka oikein on? Ihmiset ovat täysin seonneet eivätkä pätkän vertaa välitä OMISTA LAPSISTAAN! Ihan puistattaa millaisten ihmisten joukossa sitä joutuu olemaan tekemisissä. YÖK! Ja kuinkahan moni lopulta sai HPV-rokotteesta korvauksia? Varmasti niitä on enemmän kuin tämän uuden vapauden antavan rokotteen kanssa tulee tapahtumaan. Olisi varmaan aika ottaa ne typerän pinkit lasit silmiltä!

        THL on sidoksissa WHO:n määräyksiin kriisitilanteissa.
        WHO:n rahoituksesta valtaosa tulee Bill Gatesin säätiöltä ja rokotteita valmistavilta yhtiöiltä. Gates rahoittaa myös rokoteyhtiöitä. WHO ei siis ole riippumaton järjestö, eivätkä sen tekemät tutkimukset ole puolueetonta tietoa. WHO:n ohjeistukset eivät myöskään aina perustu ensisijaisesti kansalaisten etuun.

        Sen takia THL:n linja on niin holtiton tässä korona-asiassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        THL on sidoksissa WHO:n määräyksiin kriisitilanteissa.
        WHO:n rahoituksesta valtaosa tulee Bill Gatesin säätiöltä ja rokotteita valmistavilta yhtiöiltä. Gates rahoittaa myös rokoteyhtiöitä. WHO ei siis ole riippumaton järjestö, eivätkä sen tekemät tutkimukset ole puolueetonta tietoa. WHO:n ohjeistukset eivät myöskään aina perustu ensisijaisesti kansalaisten etuun.

        Sen takia THL:n linja on niin holtiton tässä korona-asiassa.

        WHO on taho johon kaikkein vähiten tulee luottaa. Globaali mafia. Rahoittajat kertovat lahkosta kaiken. Jäljet pelottavat. Mutta joka luottaa se luottaa.


      • Anonyymi

        "Harvinaisia " 😄🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Koronarokote ei ole tavanomainen rokote. Se ei sisällä heikennettyä virusta kuten esim. isorokko- tai tuhkarokkorokotteet. Koronarokote on geeniterapiainjektio, eikä sen pitkäaikaisvaikutuksia ole tutkittu.

        Kaikki koronarokotteen ottavat ovat koehenkilöinä lääketurvallisuuskokeessa, useimmat tietämättään.

        Haittavaikutuksia on tähän mennessä ilmennyt enemmän kuin mistään aikaisemmasta rokotteesta. Sikainfluenssapiikkiin verrattuna haittavaikutukset ovat jo yli kymmenkertaiset. Sikainfluenssarokotteen jako lopetettiin "liian vaarallisena," mutta kokeellista koronarokotetta jaetaan ja painostetaan yhä kaikille, jopa lapsille. Suomi on sairas. Päättäjät ovat joukkopsykoosissa, tai korruptoituneita, tai kumpaakin.

        Tilanne on sanomattoman huolestuttava.

        Voit toistaa tuota roskaa ad infinitum, mutta ei se todeksi muutu. Koronarokotteita on jaettu maailmalla yli 6000 miljoonaa annosta ongelmitta. Mitään geeniterapiaa se ei sisällä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voit toistaa tuota roskaa ad infinitum, mutta ei se todeksi muutu. Koronarokotteita on jaettu maailmalla yli 6000 miljoonaa annosta ongelmitta. Mitään geeniterapiaa se ei sisällä.

        "Mitään geeniterapiaa se ei sisällä."

        mRNA-injektio on geeniterapiaa, voi sanoa myös hienosti ja yhtä todenmukaisesti geenimanipulaatioksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        WHO on taho johon kaikkein vähiten tulee luottaa. Globaali mafia. Rahoittajat kertovat lahkosta kaiken. Jäljet pelottavat. Mutta joka luottaa se luottaa.

        "THL on sidoksissa WHO:n määräyksiin kriisitilanteissa. "

        Ei ole. Täyttä valhetta.

        "WHO:n rahoituksesta valtaosa tulee Bill Gatesin säätiöltä ja rokotteita valmistavilta yhtiöiltä."

        Annahan lähde väitteellesi. Ei taida onnistua :D Sitä paitsi missään maassa WHO ei tee päätöksiä, jolloin kysymys on täysin merkityksetön, mutta ettehän te idiootit sitä tienneet :D


    • Anonyymi

      "2 päivää sitten siellä oli rokotusten toinen kierros. Oppilaita luokassa 24. Päivä rokotusten jälkeen nuori tuli kotiin ja kertoi koulussa olleen vain 10 oppilasta. Oletettavaa että siis sairastuivat tehoste rokotteesta."

      Ihan mahdollista. Nuorilla on vahva vastustuskyky ja he reagoivat rokotteen virusta matkivaan toimintaan voimakkaasti luoden vahvan puolustuskyvyn. Oireet menevät ohi päivässä-parissa ja sen jälkeen on vahva vastustuskyky.

      Aivan sama ilmiö tapahtuu monille influenssarokotteen jälkeen. Jos tulee oireita, tietää että rokote varmasti toimii.

      • Anonyymi

        " Jos tulee oireita, tietää että rokote varmasti toimii."

        Niin se oli elohopeankin kanssa:

        Elohopealla hoidettiin vuosisatojen ajan monenlaisia sairauksia, mm. ihottumia, syyhyä ja kuppaa:
        "Injektioruiskujen ja -neulojen kehityttyä annettiin elohopeavalmisteita 1850-luvulta alkaen myös ruiskeina, yleensä pakaralihakseen kerran viikossa. Lääkkeenä oli hienojakoista metallista elohopeaa tai kalomelia sisältävä öljy. Injektiopaikan tulehduksen vaara oli huomattava ja injektiot aiheuttivat paikallista kipua ja arkuutta.

        Elohopeavalmisteiden annostelu oli vaikeaa ja hoidosta aiheutuneet myrkytysoireet (lat. mercurialismus) olivat yleisiä. Toisaalta myrkytysoireiden ilmaantumista pidettiin toivottuna osoituksena lääkkeen tehosta ja lääkkeen annostusta säädeltiinkin niiden avulla. Tavallisin sivuoire oli lisääntynyt syljen eritys, jota pidettiin hyödyllisenä elimistöä puhdistavan vaikutuksensa vuoksi. Sen johdosta elohopeakuuria (lat. mercurialisatio) kutsuttiin yleisesti salivaatiohoidoksi (saliva, sylki, suom. syljetyshoito, ruots. dregelkur)."
        http://www.saunalahti.fi/arnoldus/mercuriu.html

        Hanna Nohynekkin on jossain sanonut, että sivuoireet kertovat, että rokote toimii! :D Hehheh.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        " Jos tulee oireita, tietää että rokote varmasti toimii."

        Niin se oli elohopeankin kanssa:

        Elohopealla hoidettiin vuosisatojen ajan monenlaisia sairauksia, mm. ihottumia, syyhyä ja kuppaa:
        "Injektioruiskujen ja -neulojen kehityttyä annettiin elohopeavalmisteita 1850-luvulta alkaen myös ruiskeina, yleensä pakaralihakseen kerran viikossa. Lääkkeenä oli hienojakoista metallista elohopeaa tai kalomelia sisältävä öljy. Injektiopaikan tulehduksen vaara oli huomattava ja injektiot aiheuttivat paikallista kipua ja arkuutta.

        Elohopeavalmisteiden annostelu oli vaikeaa ja hoidosta aiheutuneet myrkytysoireet (lat. mercurialismus) olivat yleisiä. Toisaalta myrkytysoireiden ilmaantumista pidettiin toivottuna osoituksena lääkkeen tehosta ja lääkkeen annostusta säädeltiinkin niiden avulla. Tavallisin sivuoire oli lisääntynyt syljen eritys, jota pidettiin hyödyllisenä elimistöä puhdistavan vaikutuksensa vuoksi. Sen johdosta elohopeakuuria (lat. mercurialisatio) kutsuttiin yleisesti salivaatiohoidoksi (saliva, sylki, suom. syljetyshoito, ruots. dregelkur)."
        http://www.saunalahti.fi/arnoldus/mercuriu.html

        Hanna Nohynekkin on jossain sanonut, että sivuoireet kertovat, että rokote toimii! :D Hehheh.

        Haittavaikutukset eivät kerro toimiiko koronainjektio, vaan että on saatu koronainjektio. Se on huono uutinen, koska tässä maailmanlaajuisessa kokeessa, jonka kaikkia yksityiskohtia ei meille kerrota, on myös kontrolliryhmä eli plaseboryhmä. He saavat vain suolaliuosta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        " Jos tulee oireita, tietää että rokote varmasti toimii."

        Niin se oli elohopeankin kanssa:

        Elohopealla hoidettiin vuosisatojen ajan monenlaisia sairauksia, mm. ihottumia, syyhyä ja kuppaa:
        "Injektioruiskujen ja -neulojen kehityttyä annettiin elohopeavalmisteita 1850-luvulta alkaen myös ruiskeina, yleensä pakaralihakseen kerran viikossa. Lääkkeenä oli hienojakoista metallista elohopeaa tai kalomelia sisältävä öljy. Injektiopaikan tulehduksen vaara oli huomattava ja injektiot aiheuttivat paikallista kipua ja arkuutta.

        Elohopeavalmisteiden annostelu oli vaikeaa ja hoidosta aiheutuneet myrkytysoireet (lat. mercurialismus) olivat yleisiä. Toisaalta myrkytysoireiden ilmaantumista pidettiin toivottuna osoituksena lääkkeen tehosta ja lääkkeen annostusta säädeltiinkin niiden avulla. Tavallisin sivuoire oli lisääntynyt syljen eritys, jota pidettiin hyödyllisenä elimistöä puhdistavan vaikutuksensa vuoksi. Sen johdosta elohopeakuuria (lat. mercurialisatio) kutsuttiin yleisesti salivaatiohoidoksi (saliva, sylki, suom. syljetyshoito, ruots. dregelkur)."
        http://www.saunalahti.fi/arnoldus/mercuriu.html

        Hanna Nohynekkin on jossain sanonut, että sivuoireet kertovat, että rokote toimii! :D Hehheh.

        jepjep, analyfaktinen shokki, no ei mitään, tietääpähän että toimii! Naaman toinen puoli putosi 5 cm alemmas, ei mitään toimii! Käsiävähän vispaa eikä oikein voi puhua, mutta hei, on reaktioita, joten toimii! Hienoa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        " Jos tulee oireita, tietää että rokote varmasti toimii."

        Niin se oli elohopeankin kanssa:

        Elohopealla hoidettiin vuosisatojen ajan monenlaisia sairauksia, mm. ihottumia, syyhyä ja kuppaa:
        "Injektioruiskujen ja -neulojen kehityttyä annettiin elohopeavalmisteita 1850-luvulta alkaen myös ruiskeina, yleensä pakaralihakseen kerran viikossa. Lääkkeenä oli hienojakoista metallista elohopeaa tai kalomelia sisältävä öljy. Injektiopaikan tulehduksen vaara oli huomattava ja injektiot aiheuttivat paikallista kipua ja arkuutta.

        Elohopeavalmisteiden annostelu oli vaikeaa ja hoidosta aiheutuneet myrkytysoireet (lat. mercurialismus) olivat yleisiä. Toisaalta myrkytysoireiden ilmaantumista pidettiin toivottuna osoituksena lääkkeen tehosta ja lääkkeen annostusta säädeltiinkin niiden avulla. Tavallisin sivuoire oli lisääntynyt syljen eritys, jota pidettiin hyödyllisenä elimistöä puhdistavan vaikutuksensa vuoksi. Sen johdosta elohopeakuuria (lat. mercurialisatio) kutsuttiin yleisesti salivaatiohoidoksi (saliva, sylki, suom. syljetyshoito, ruots. dregelkur)."
        http://www.saunalahti.fi/arnoldus/mercuriu.html

        Hanna Nohynekkin on jossain sanonut, että sivuoireet kertovat, että rokote toimii! :D Hehheh.

        "Niin se oli elohopeankin kanssa:"

        Vuosisatojen takaiset uskomushoidot eivät ole missään tekemisissä lääketieteen kanssa. Jos elohopeaa haluat johonkin verrata tai tuollaisia uskomushoitoja, niin lähinnä rokotevastaisten hopeavesi ja erilaiset hevosille tarkoitetut matolääkkeet, sekä kloorin juonti ovat niitä terveydelle haitallisia, jopa vaarallisia juttuja.

        Rokote se sijaan on tehokas ja turvallinen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Niin se oli elohopeankin kanssa:"

        Vuosisatojen takaiset uskomushoidot eivät ole missään tekemisissä lääketieteen kanssa. Jos elohopeaa haluat johonkin verrata tai tuollaisia uskomushoitoja, niin lähinnä rokotevastaisten hopeavesi ja erilaiset hevosille tarkoitetut matolääkkeet, sekä kloorin juonti ovat niitä terveydelle haitallisia, jopa vaarallisia juttuja.

        Rokote se sijaan on tehokas ja turvallinen

        Koronapiikki ei ole rokote. Eikä se ole tehokas eikä turvallinen - tämä on jo käynyt tutkimuksissa selväksi.

        Lääketrolli suoltaa hänelle opetettuja mainoslauseita, palkkansa edestä.

        Mitä tulee elohopeaan ja esimerkiksi toiseen ennen yleisesti lääkkeenä käytettyyn myrkkyyn, arsenikkiin, niin ne olivat virallisten lääkärien virallista hoitolinjaa vielä sata vuotta sitten, jonka jälkeen ne alkoivat vähitellen jäädä pois. Vastasivat nykyajan Käypä-hoito-suosituksia. Ne olivat lääkkeitä, joita määräsivät professorit ja muut sen ajan "luotettavat lääketieteen ammattilaiset." Kaikilla ei vaan ollut varaa niin hienoihin ja tehokkaisiin lääkkeisiin, kun ei ollut Kelaa korvaamassa. Ne ostivat, joilla oli.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        jepjep, analyfaktinen shokki, no ei mitään, tietääpähän että toimii! Naaman toinen puoli putosi 5 cm alemmas, ei mitään toimii! Käsiävähän vispaa eikä oikein voi puhua, mutta hei, on reaktioita, joten toimii! Hienoa!

        Et taida tietää mikä on anafylaktinen shokki (ja kyllä, se on ihan hoidettavissa). Muutenkin koko kirjoituksesi on roskaa.


    • Anonyymi

      Olen kerännyt alle pari esimerkkiä asioista, joissa olette jääneet 100% kiistattomasti kiinni valehtelusta. Selittäkää!

      - Esimerkiksi Kanadan lentäjät ei muka saa ottaa rokotetta (vale)
      - Esimerkiksi väite että rokotteiden sisältö olisi jotenkin salainen vaikka se on aina ollut julkisena netissä
      - Esimerkiksi se että se sisältäisi grafeiinia (ei sisällä)
      - Esimerkiksi se että Nohynek olisi kieltäytynyt rokotteesta (rokotepulan aikana arveli että parempi jakaa rokotteet niille, jotka eivät ole vielä saaneet tai sairastaneet)
      - Esimerkiksi se, että väittivät Pfizerin TJ:n kieltäytyneen rokotteesta, mutta kävikin ilmi että rokotevastaiset olivat kääntäneet englanninkielisen lauseen väärin :D
      - Esimerkiksi se että virusta ei olisi eristetty (koska ei sovi vaatimaanne 1800-luvun määritelmään - pellet :)
      - Esimerkiksi se ettei rokotetta olisi testattu eläimillä (toiset teistä väittää ettei ole ja toiset teistä väittää, että koe-eläimet kuoli - kumpikaan ei ole totta)
      - Esimerkiksi se ettei rokotteen tehoa voi kuulemma mitenkään mitata (aha?)
      - Esimerkiksi se että se aiheuttaisi keskenmenoja (ei ole aiheuttanut)
      - Esimerkiksi se että rokotteesta muuttuisi magneettiseksi (jeah!)
      - Esimerkiksi se että rokote sisältäisi mikrosiruja (no ihan varmaan!)
      - Esimerkiksi se että rokote heikentäisi vastustuskykyä (ei ole mitään järkeä tässä väitteessä jos ymmärtää mitään rokotteista ja immuniteetista)
      - Esimerkiksi se että ristiriitaisesti edellisen väitteenne kanssa väitätte myös, että se aiheuttaa immuniteetin ylireaktion, joka on asia joka testataan rokotekehityksen alkuvaiheessa ja säädetään kuntoon ennen ensimmäisiäkään ihmiskokeita, koska se pätee jokaiseen rokotteeseen ja on aina pätenyt, eikä ole mikään uusi asia
      - Esimerkiksi se, että rokotetuilla olisi korkeampi keskenmenoriski, vaikka kaikki tilastot osoittavat ettei näin ole ja päinvastoin rokottamattomat äidit ja sikiöt ovat vaarassa

      Rokotevastaiset, itseään totuuden airuina pitävät sankarimme voisivat kommentoida, miten noin järkyttävän moni asia meni heti täysin 100% pieleen :D

      • Anonyymi

        Sinun tulee ensiksi antaa todistusaineisto että kyseessä on valheet. Minä odottelen tässä. Go.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinun tulee ensiksi antaa todistusaineisto että kyseessä on valheet. Minä odottelen tässä. Go.

        Lääkeyhtiön maksama rokotetrolli on tuossa listassaan vääristellyt reippaasti koronainjektiosta esitettyä kritiikkiä, eli rakentanut ns. olkiukkoa. Siitä huolimatta kritiikin peruspiirteet ovat erotettavissa olkiukonkin naamalta. Suurin osa tuossa listassa olevista pitää paikkansa jos vähän täsmennetään, eli otetaan niitä olkia pois, mutta en nyt jaksa ruveta trollin kanssa viidettäkymmenettä kertaa vääntämään. Se on täällä töissä ja saa palkkaa. Minä menen kohta nukkumaan. Jatkakaa te palkkavalehtelijat yövuoroanne. (Ja muut... pitäkää huolta lapsistanne:)


      • Anonyymi

        Sen jälkeen kun omainen kuolee rokotuksen jälkeen muuttuu varmasti tuokin aivopesu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinun tulee ensiksi antaa todistusaineisto että kyseessä on valheet. Minä odottelen tässä. Go.

        Te valehtelitte noista asioista ja jäitte kiinni.

        Teidän tehtävänne on todistaa asiat, mutta ne teidän "todisteenne" olivat valhetta ja virallisilta sivustoilta ja oikeista lähteistä löytyi ja löytyy edelleen, miten asia on.

        Syttyykö teillä pollassa mikään varoitusvalo, kun nämä teidän "ainoaa oikeaa totuutta" kertovat lähteenne jäävät kerta toisensa jälkeen kiinni noloista valheista ja suoranaisesta idioottimaisuudesta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Te valehtelitte noista asioista ja jäitte kiinni.

        Teidän tehtävänne on todistaa asiat, mutta ne teidän "todisteenne" olivat valhetta ja virallisilta sivustoilta ja oikeista lähteistä löytyi ja löytyy edelleen, miten asia on.

        Syttyykö teillä pollassa mikään varoitusvalo, kun nämä teidän "ainoaa oikeaa totuutta" kertovat lähteenne jäävät kerta toisensa jälkeen kiinni noloista valheista ja suoranaisesta idioottimaisuudesta?

        Jankkaa nyt sitten. Ei se asioita miksikään muuta. Teet vain työtäsi, ja pomo, joka kattoo olan yli, on tyytyväinen.

        Säälittävää.


      • Anonyymi

        Mitä olet mieltä siitä, että rokotteita aloitataan antamaan kesken pandemian? Se on kyllä mielestäni NO NO! Ettei vaan kävisi niin että virukset intoutuvat ja mutaatiot lisääntyvät. Kerrohan nyt kun tunnut olevan joku muu kuin automekaanikko-tiedemies, tosin varmaan sama joka tämän aivopierukommentin julkaisi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lääkeyhtiön maksama rokotetrolli on tuossa listassaan vääristellyt reippaasti koronainjektiosta esitettyä kritiikkiä, eli rakentanut ns. olkiukkoa. Siitä huolimatta kritiikin peruspiirteet ovat erotettavissa olkiukonkin naamalta. Suurin osa tuossa listassa olevista pitää paikkansa jos vähän täsmennetään, eli otetaan niitä olkia pois, mutta en nyt jaksa ruveta trollin kanssa viidettäkymmenettä kertaa vääntämään. Se on täällä töissä ja saa palkkaa. Minä menen kohta nukkumaan. Jatkakaa te palkkavalehtelijat yövuoroanne. (Ja muut... pitäkää huolta lapsistanne:)

        Huppista mitä potaskaa.


    • Anonyymi

      Todella hyvin sanottu. Tänään, kaksi päivää rokotteen otosta oli vielä kuulema 6 oppilasta pois. On kovat rokotteet käytössä. Varmasti Helsingin Sanomat olisi kiinnostunut kirjoittamaan tästä aiheesta :) taitaa kuitenkin olla vähän eri agenda heillä. Rokote kriittiset on suljettu KAIKISTA valta medioista pois. Mutta karavaani kulkee. Meitä ei voi enää vaientaa. Totuus tekee kipeää varmasti monille kun asiat valkenevat enemmän.

      Omasta puolestani kerron sen etten ole edes rokote vastainen. Olen kriittinen tätä rokote hulluutta kohtaan. Kun huomasin miten mediat välttelevät oikeaa keskustelua rokotteista ja a talkit /a studiot keskustelevat kaikesta muusta muttei näistä, tulin entistä kriittisemmäksi. Huomasin /oivalsin että jotain salattavaa löytyy koska kaikki kriittinen keskustelu vaiennetaan. Luottamus meni näin viimeinenkin mm THL:än. Olen aidon huolissani maamme lapsista ja nuorista.

      • Anonyymi

        Miksi olet huolissasi tästä yhdestä rokoteesta, kun lapset saavat paljon rokotuksia jo syntymästään saakka ja niillä on torjuttu useita vaarallisisia sairauksia, aivan kuten koronakin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi olet huolissasi tästä yhdestä rokoteesta, kun lapset saavat paljon rokotuksia jo syntymästään saakka ja niillä on torjuttu useita vaarallisisia sairauksia, aivan kuten koronakin.

        Koronainjektio ei ole tavallinen rokote. Se on geeniteknologiaa, uusi menetelmä jota ei ole aiemmin käytetty ihmisillä ja jonka pitkäaikaisvaikutuksia ei tunneta. Tuhkarokko- isorokko ja muista pitkään käytössä olleista ja hyvin tutkituista rokotteista ei voi puhua samana päivänäkään tämän piikin kanssa mitä nyt annetaan.

        Monet koronapiikin saavat luulevat saavansa rokotteen, joka sisältää heikennettyä virusta. Tällaisen harhaluulon synnyttää sana "rokote."


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Koronainjektio ei ole tavallinen rokote. Se on geeniteknologiaa, uusi menetelmä jota ei ole aiemmin käytetty ihmisillä ja jonka pitkäaikaisvaikutuksia ei tunneta. Tuhkarokko- isorokko ja muista pitkään käytössä olleista ja hyvin tutkituista rokotteista ei voi puhua samana päivänäkään tämän piikin kanssa mitä nyt annetaan.

        Monet koronapiikin saavat luulevat saavansa rokotteen, joka sisältää heikennettyä virusta. Tällaisen harhaluulon synnyttää sana "rokote."

        plus että ennen ihmisen terveys ja hyvinvointi oli tärkeää, enää ei ole. Nyt se on raha mikä ratkaisee ja valitettavasti maailman valtioista suurin osa on mukana tässä kehityksessä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Koronainjektio ei ole tavallinen rokote. Se on geeniteknologiaa, uusi menetelmä jota ei ole aiemmin käytetty ihmisillä ja jonka pitkäaikaisvaikutuksia ei tunneta. Tuhkarokko- isorokko ja muista pitkään käytössä olleista ja hyvin tutkituista rokotteista ei voi puhua samana päivänäkään tämän piikin kanssa mitä nyt annetaan.

        Monet koronapiikin saavat luulevat saavansa rokotteen, joka sisältää heikennettyä virusta. Tällaisen harhaluulon synnyttää sana "rokote."

        Koronarokote on yhtä perusteellisesti tutkittu ja testattu kuin nuo muutkin rokotteet.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Koronarokote on yhtä perusteellisesti tutkittu ja testattu kuin nuo muutkin rokotteet.

        mistäs tämän luit?


    • Anonyymi

      Voi tätä hölynpölyä. Lukekaa nyt hyvät ihmiset että sairaalassa makaa rokottamattomia ihmisiä!

      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Nyt massapsykoosi ei reagoi enää järkipuheeseen.
        Taitaa rokottamattomat ihan vaan olla että lääkkeetön elämä kiitos.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja sairaalassa kuolee jo kolmesti rokotettujakin:
        https://www.is.fi/tampereen-seutu/art-2000008298054.html
        Siellä on rokottamattomia ja täysin rokotettuja. Ei taida tuo
        kokeellinen piikki auttaa mitään?

        MIKÄÄN rokote ei ole teholtaa 100 %, joten muutama voi sairastua koronaan. Sairaalaan voi joutua jos on jotain kroonisia sairauksia jonka vuoksi vastutustuskyky on heikentynyt.

        Koronarokotteet eivät ole kokeellisia, ne ovat testattu samoin kuin muutkin ja EU:ssa niille on annettu rajoitettu käyttölupa. Mm. Pfizerin rokotteelle on myönnetty USA:ssa täysin rajoittamaton, normaali käyttölupa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        MIKÄÄN rokote ei ole teholtaa 100 %, joten muutama voi sairastua koronaan. Sairaalaan voi joutua jos on jotain kroonisia sairauksia jonka vuoksi vastutustuskyky on heikentynyt.

        Koronarokotteet eivät ole kokeellisia, ne ovat testattu samoin kuin muutkin ja EU:ssa niille on annettu rajoitettu käyttölupa. Mm. Pfizerin rokotteelle on myönnetty USA:ssa täysin rajoittamaton, normaali käyttölupa.

        Koronarokotteita ei ole testattu "samoin kuin muitakin". Eläinkoevaihe esimerkiksi jäi pois. Aiemmille koronaviruksille SARS:lle ja MERS:lle koetettiin vuosien ajan kehittää rokotteita, onnistumatta, ja näissä kokeissa käytettiin eläimiä joista valtavat määrät kuoli aineen haittavaikutuksiin (mm. veren hyytymishäiriöt ja liian korkea immuunivaste uusille viruksille). Rokotekehittelyt lopetettiinkin vähin äänin. Sitten ilmaantui nykyinen koronavirus, ja keskeytyneet tutkimussuunnitelmat kaivettiin naftaliinista. Oli niin kova hätätila (muka), että paniikki oikeutti ottamaan käyttöön "paremman puutteessa" keskeneräisiä ja turvallisuudeltaan kyseenalaisia rokotevalmisteita. Niille tehtiin pikaisia parannuksia - alle vuodessa - ja simsalabim: ne olivatkin nyt valmiita! Ja ah niin turvallisia!
        Koska luotettiin siihen, että kukaan, ei poliitikot, media eivätkä kansalaiset ymmärrä mistään mitään, ei varsinkaan lääketieteen termeistä, selitettiin helppoheikkilääketieteellä kuinka nämä eläinkokeissa katastrofaalisesti epäonnistuneet lääkekoktailit edustivat muka niin edistyksellistä ja hienoa tiedettä, että niille ei yksinkertaisesti vaan tarvinnut tehdä enempää tutkimuksia, vaan ne olivat "poikkeuksellisen lyhyessä ajassa" valmiita jaettavaksi kaikille. Niin hienoa se nykyajan lääketiede on!

        Jos ei olisi ollut vallalla niin suurta keinotekoista paniikkia, joka oli syntynyt yli vuoden pelottelusta, suluista, taloudellisesta epävakaudesta ja näiden myötä kasvaneista mielenterveysongelmista, tämänkaltainen epätieteellinen soopa ja markkinamiesten sössötys ei olisi mennyt kenellekään perille. Ei edes THL:lle. Siellä sentään on töissä oikeita tutkijoitakin.

        Mutta THL on todellakin valtiollisin sopimuksin sidottu WHO:hon. WHO ei ole demokraattinen elin, vaan järjestö jonka rahoitus tulee pääosin yksityisiltä tahoilta. Myös monet THL:n tutkijat ovat taloudellisesti kytköksissä rokoteyhtiöihin tutkimusprojektiensa kautta.

        Bill Gates, joka suoraan ja lääkeyhtiöiden kautta rahoittaa mm. WHO:ta, kehittää digitaalista rokotepassia ja muunlaisia digitaalisia, ihmisen sisään laitettavia tunnisteita, joilla voidaan valvoa mm. rokottautumista. Näitä testataan, kuinkas muuten, kehitysmaiden lapsilla.


    • Anonyymi

      No sehän ei ole muutenkaan pakollinen. Massahysteria. Syökää d-vitamiinia.

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      On sairaalassa kieltämättä valtaosa rokottamattomia. Itse en tuota faktaa epäile sinänsä. Varsinkaan sen jälkeen kun yli 60v, ylipainoinen rokottamaton makasi siellä 10 vrk.
      Hänen tilassaan päätyisin varmastikin ottamaan rokotteen.
      Mutta miksi rokotetaan lapset ja nuoret? Miksi??? Kukaan alle 20 v ei ole kuollut Suomessa koronaan. Joku vimma on päällä. Ja 20-40 vuotiaalla normaalipainoisella ja ku toisella ei nyt vain ole järkisyitä ottaa rokotetta. Sikälikin että on järjetön määrä niitä nuoria joilla vakavia haittoja rokotteesta. Jopa kuolemia. Ja näistä emme lue riviäkään valtamedian sivuilta. Espoossa kuoli kesällä 32 vuotias tuntemani lidlin kassa. Kuoli rokotteesta kuukauden jälkeen - yllätys yllätys, keuhkoveritulppiin sekä sydämen laajenemaan. Ei riviäkään Helsingin Sanomissa, Ylessä jne. Vain Länsiväylä uskalsi kirjoittaa aiheesta. Ja ei ole muuten yksittäistapaus. Meillä on siis media joka tarkoin valikoi mistä kirjoittavat. Pelottelua, kauhutarinoita, ota rokote. Jne... Media on soaistunut. Kenen lauluja siellä ajetaankaan?

      • Anonyymi

        Valtavirtamedia on vain lääketehtailijoiden sätkynukke.


    • Anonyymi

      Korona ei ole yleisvaarallinen tartuntatauti. Se on vaarallinen vain tiettyihin riskiryhmiin kuuluville, ja nuoret eivät kuulu näihin. Koronatautiin olisi sitäpaitsi saatavilla tehokkaita ja turvallisia lääkehoitoja, joita ei kuitenkaan käytetä, koska niiden patentit ovat menneet umpeen eivätkä ne sen vuoksi tuo lääketehtaille merkittäviä voittoja.
      Lääkeyhtiöt ovat myöskin neuvotelleet (kiristäneet) rokotesopimuksiinsa ehdon, jonka mukaan sopimuksia ei voi purkaa vaikka löytyisi vaihtoehtoinen hoito.

      Yhdysvalloissa on kehitetty koronaan varhaisvaiheen monilääkehoito, jossa käytetään mm. ivermektiiniä, hydroksiklorokiinia, sinkkiä, c- ja d-vitamiinia (kaikkiaan 46 soveltuvaa lääkettä). Hoitomuodolla saadaan sairaus pysähtymään usein jo alkuvaiheissa. Teksasissa, missä menetelmä on ollut pisimpään käytössä, koronakuolemat laskivat jo ennen rokotteen tuloa eikä terveydenhuollon kantokyky ole missään vaiheessa ylittynyt.

      Korona on poliittinen pandemia. Erityisen häpeällistä on nuorten kiristäminen rajoituksilla ottamaan piikki.

      https://www.clovercarecentre.com/tucker-carlson-interviews-dr-peter-mccullough-on-covid/

    • Anonyymi

      En haluaisi ottaa tähän varsinaisesti uskontoa mukaan, mutta on todettava että WHO:ssa kyllä asustaa antikristuksen henki. Mutta se aihe on jonkin toisen palstan aihe.

      • Anonyymi

        Ja vastustajien joukossa syvä uskonnollisuus.


      • Anonyymi

        Minäkään en katso näitä asioita uskonnon kannalta, enkä ole edes uskonnollinen henkilö ainakaan sanan tavanomaisessa merkityksessä. Mutta kyllähän se täytyy sanoa, että olen monesti miettinyt, miten hyvin Ilmestyskirjan tietyt kohdat sopivat nykyiseen maailmantilanteeseen. - Toivoa sopii, että asia kuittaantuu aikanaan sillä, että pedonmerkkiä ym. on voitu nähdä monissa muissakin laajamittaisissa mullistuksissa aiemminkin. Etenkin silloin kun niiden yhteydessä on tapahtunut vallankäyttöä, jossa on voitu nähdä olevan kyseenalaisia tai pahoja motiiveja taustalla. - Löytyyhän sitä siis historiasta, ja toivon mukaan tämäkin supistuu jossain vaiheessa yhdeksi epämiellyttäväksi historiankirjan luvuksi, jota lapsenlapsemme voivat sitten myöhemmin opiskella ja selailla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minäkään en katso näitä asioita uskonnon kannalta, enkä ole edes uskonnollinen henkilö ainakaan sanan tavanomaisessa merkityksessä. Mutta kyllähän se täytyy sanoa, että olen monesti miettinyt, miten hyvin Ilmestyskirjan tietyt kohdat sopivat nykyiseen maailmantilanteeseen. - Toivoa sopii, että asia kuittaantuu aikanaan sillä, että pedonmerkkiä ym. on voitu nähdä monissa muissakin laajamittaisissa mullistuksissa aiemminkin. Etenkin silloin kun niiden yhteydessä on tapahtunut vallankäyttöä, jossa on voitu nähdä olevan kyseenalaisia tai pahoja motiiveja taustalla. - Löytyyhän sitä siis historiasta, ja toivon mukaan tämäkin supistuu jossain vaiheessa yhdeksi epämiellyttäväksi historiankirjan luvuksi, jota lapsenlapsemme voivat sitten myöhemmin opiskella ja selailla.

        Asianajaja Reiner Fuellmilchin puhe Lontoossa 24.7. (suomennettu):

        https://rapsodia.fi/reiner-fuellmichin-puhe-lontoossa-24-7-2021/


    • Anonyymi

      * Ensin koronan piti olla vain pelkkä flunssa, kunnes kävi ilmi että se on noin 20x tappavampi ja tämä oli ennen deltavarianttia.

      * Sitten maskien piti vaarantaa "luojan luoma hengityselimistö", tehdä tyhmemmäksi tai levittää tauteja, mutta rokotevastaiset unohtivat terveydenhoitoalan ja myöhemmin monen muunkin alan käyttäneen hengityssuojaimia vuosikymmeniä, ellei vuosisadan ilman ongelmia.

      * Sitten "räkäriepujen" piti olla täysin tehottomia koronaa vastaan, kunnes tutkimukset toistivat sen mitä terveydenhoidossa oltiin tiedetty vuosikymmeniä - maskit toimivat

      * Sitten ties minkä valkaisuaineiden, hevosten matolääkkeiden ja muiden ihmelitkujen piti parantaa korona, mutta ihmiset päätyivät soittelemaan myrkytyskeskuksiin ja joutuivat silti teholle koronan takia. Tutkimustulokset osoittivat melko pian alun jälkeen, että lupaavana pidetty hydroklorikiniini ei tehoakaan koronaan

      * Uutislähetykset ja videot maailman sairaaloista täynnä korona-potilaita ovat kuulemma vain näyteltyjä. Hoitajat, lääkärit ja potilaat ovat kuulemma näyttelijöitä.

      * Kokonaiskuolleisuus ei ole kuulemman noussut... Paitsi että kokonaiskuolleisuus on noussut useissa maissa ja esimerkiksi koko EU:n kuukausittaisen vaihtelun näyttävä kuvaaja osoittaa selvästi kuolleisuuden olleen korkeampaa 2020 ja 2021 kuin aiempina vuosina. Onneksi ei kuitenkaan massiivisesti.

      * Sitten rokotteiden piti:
      - muuttaa rokotettu magneettiseksi (kaatuu naurettavuuteensa)
      - sisältää mielenhallintasiruja (niinhän hullut aina luulee)
      - muuttaa rokotettu krokotiiliksi (tämäkin väite eli internetissä)
      - muuttaa rokotetun perimää (väite perustui vääristelyyn tutkimuksesta, jonka mukaan itse koronavirus (ei rokote) voisi vaikuttaa perimään)
      - tehdä rokotettu hedelmättömäksi (piti tuhota istukka, näin ei kuitenkaan ole käynyt kenellekään)
      - aiheuttaa keskenmenoja (tilastojen mukaan keskenmenoja tapahtuu yhtä paljon rokotetuilla ja rokottamattomilla)
      - tappaa rokotetut 42-365 päivää rokotuksesta (testipotilaiden rokotuksista on jo enemmän aikaa)
      - heikentää vastustuskykyä (väite perustui tarkoituksella väärin ymmärrettyyn haastatteluun)
      - rikastuttaa bill gatesia (joka ei omista yhtään lisenssiä tai patenttia)
      - pfizerin toimitusjohtaja kuulemma kieltäytyi rokotteesta (kävi ilmi että rokotevastaiset olivat suomentaneet haastattelun väärin ja hän sanoi vain, ettei halua ohittaa jonossa asemansa turvin ja ottaa rokotteen vasta kun hänen vuoronsa tulee)
      - sisältää "tappavia myrkkyjä", kuten grafeeni (=vaaraton ihmisille), kaliumkloridi (=käytetään lääkkeenä kaliumvajeisilla) ja mitä muita näitä oli :D

      Entäpä sitten "asiantuntijat" rokotevastustajien taustalla?
      - Venäjä jäi kiinni yritettyään lahjoa somevaikuttajia levittämään valheita länsirokotteista, erityisesti pfizerista
      - S24:ssä venäläinen trolli jäi kiinni käytettyään suomennettua ilmaisua, joka ei suomeksi tarkoita mitään järkevää, mutta toimii ilmeisesti venäjän kielellä
      - amerikkalainen pastori-lääkäri, joka väittää lääketehtaiden käyttävän avaruusolioiden DNA:ta ja että gynekologiset ongelmat voivat johtua unissa harrastetusta seksistä demonien ja noitien kanssa
      - amerikkalainen osteopaattilääkäri, jonka aiempi vaihtoehtolääke tappoi syöpäsairaan tuhoamalla tämän maksan "parannuskoktailillaan"
      - Suden-Pärentö joka pitää itseään analyytikkona, tutkijana ja tiedemiehenä, mutta ei tunnista edes DNA:n emäspareja, eikä selvästi tiedä mistä puhuu
      - Lauma eri alojen tyyppejä, jotka myyvät kirjoja, pillereitä, hoitoja, vastustavat 5G-torneja, väittävät lentokoneiden kemikaalivanojen levittävän koronaa

      • Anonyymi

        no mites kävi Nipponissa? Oliko rokotteet puhtaita? Taisi olla jossain muuallakin sama homma. Syy magneettisuuteen selvisi. Sinä tosin et jaksa edes tutkia yhtään mitään, joten et edes raukka tiedä! Nyt olis syytä lopettaa tuo tyhmä päteminen mikä ei perustu edes mihinkään muuhun kuin Suomen päämediaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        no mites kävi Nipponissa? Oliko rokotteet puhtaita? Taisi olla jossain muuallakin sama homma. Syy magneettisuuteen selvisi. Sinä tosin et jaksa edes tutkia yhtään mitään, joten et edes raukka tiedä! Nyt olis syytä lopettaa tuo tyhmä päteminen mikä ei perustu edes mihinkään muuhun kuin Suomen päämediaan.

        "Oliko rokotteet puhtaita?"

        Kyllä. Taisi niissä metallisaetta olla jostain tuotantolaitteesta. Eipä tuo vaarallista yleensä ole ja satojen miljoonien valmistettujen annosten seassa sakkaa oli muistaakseni 16 ampullissa.

        "Syy magneettisuuteen selvisi. "

        En tiedä oletko tosissasi, mutta jos olet niin sekaisin että uskot siihen magneettisuusjuttuun, niin voi pojat! Oletko muuten kuullut yksisarvisista ja menninkäisistä? :D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Oliko rokotteet puhtaita?"

        Kyllä. Taisi niissä metallisaetta olla jostain tuotantolaitteesta. Eipä tuo vaarallista yleensä ole ja satojen miljoonien valmistettujen annosten seassa sakkaa oli muistaakseni 16 ampullissa.

        "Syy magneettisuuteen selvisi. "

        En tiedä oletko tosissasi, mutta jos olet niin sekaisin että uskot siihen magneettisuusjuttuun, niin voi pojat! Oletko muuten kuullut yksisarvisista ja menninkäisistä? :D

        En tiedä mitä tarkoitat tuolla magneettisuusjutullasi mutta sen tiedän kommenttisi jälkeen ettet ole perillä kovinkaan hyvin mitä kaikkea tähän liittyy. Enkä luet Iltiksiä ja Hesaria jne... men ja tiedä mutta tuskinpa sinulle selviää ennenkuin IL tai IS laittaa oman totuutensa luettavaksi.

        Mistähän muuten johtuu ettei Suomessa yksikään laboratoria halua testata meillä Suomessa annettavaa koronarokotetta???


    • Anonyymi

      Rokotevastainen materiaali tulee idästä ja lännestä

      Venäjä lisää tulta liekkeihin poliittisista syistä. Jos länsimailla menee huonosti, Venäjän oma tilanne ei ehkä näytä aivan niin huonolta kuin on. Valitettavasti Venäläiset ovat onnistuneet tässä vain kerran Neuvostoliiton aikana, mutta sen vaikutukset näkyvät yhä tänä päivänä erityisesti USA:n sisäisenä hajanaisuutena ja polarisoitumisena.

      USA:ssa taas on henkilöitä, jotka saavat elantonsa tietynlaisista kirjoista, pillereistä, nettisivuista, rahankeräyksistä ja haastatteluista. Näiden pitää pitää "vastarinta" aktiivisena ja yrittää haalia mahdollisimman paljon uhreja tai asiakkaita, miten sen nyt näkee. Samaa ilmiötä on toki Euroopassakin, mutta pienemmässä mittakaavassa.

      Sitten on näitä yksittäisiä tyyppejä, jotka janoavat kenties huomiota tai kunnioitusta, kenties vain jotain tekemistä. Heillä ei välttämättä ole taloudellista lehmää ojassa, mutta eipä ole myöskään soveltuvaa koulutusta, osaamista tai muuta ottaa mihinkään kantaa, mutta ovat silti valmiita Dunning-Kruger-ilmiön tuomalla itsevarmuudella oikaisemaan oikeita ammattilaisia ja julistamaan, miten asiat "oikeasti ovat".

      Sitten on tietysti erinäisten poliittisten toimijoiden palkkaamat tai maksavat äänitorvet. Näistä sormi osoittaa taas itään, mutta voisi ajatella, että Venäjä ei ole ainoa taho idässä, jolla on tällaisia pyrkimyksiä.

      • Anonyymi

        No niin, nyt tiedetään, kun lääkeyhtiön sometyöntekijä meille kertoi, mitä me kokeellisten mRNA-injektioiden turvallisuudesta kyselevät ja omasta ja lastemme terveydestä huolta kantavat olemme! Että ihan noin monta kohtaa! On siellä päässä oikein mietitty.
        - Otan nyt kynän ja katson, voisinko laittaa omalta kohdaltani rastin johonkin noista "ruuduista"...! :d


    • Anonyymi

      Hei aloittaja. Pitää olla faktatietoa eikä oletuksia tai arvailuja.

      • Anonyymi

        Ainoa asia jonka joudun korjaamaan nyt ja tässä on että luokassa on 20 oppilasta(yhdistetty tunti) siitä 10 oppilasta oli pois seuraavana päivänä. Opettaja oli itse havainnon tehnyt. Eli sikäli oli virheellistä tietoa että luokassa olisi ollut 24 oppilasta. Puolet oli siis pois. Kaikki oli heitä jotka oli rokotettu. Miksi valehtelisin.? En ole varsinaisesti rokote vastustaja. En vain ymmärrä miksi asioista ei kirjoiteta niiden oikeilla nimillä. Rokote haittoja ja mikä pahinta, kuolemia piilotellaan median taholta. Kysynkin miksi? Tuollainen toiminta ei ole kyllä herättämässä luottamusta. Mielestäni tuo em rokote ei missään tapauksessa kuulu lapsille eikä nuorille. Jostain muusta on kyse kuin pyyteettömästä auttamisesta.


    • Anonyymi

      Viime kuun THL:n tietojen mukaan kukaan kaksi rokotetta saanut ei ole Suomessa sairastunut koronaviruksesta vakavasti. Se on ollut jo jonkin aikaa tiedossa, ettei rokote estä tartuntaa kokonaan, vaan vähentää vakavan tautimuodon mahdollisuutta.

    • Anonyymi

      On selvitetty sellainen, että aktiivisimmat rokotevastustajat voivat hyötyä itse taloudellisesti salaliittojen levittämisestä. Valheita ja dis-informaatiota levitettään takuulla ihan mielellään, jos se on taloudellisesti kannattavaa.

      • Anonyymi

        Ylen uutinen:

        HUS, pääkaupunkiseudun kaupungit ja somevaikuttajat lyövät hynttyyt yhteen: tavoitteena kannustaa nuoria koronarokotuksiin

        Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri sekä Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupungit ryhtyvät kampanjoimaan sosiaalisessa mediassa koronarokotusten puolesta.

        https://yle.fi/uutiset/3-12013322


      • Anonyymi

        Erikoinen näkökulma. Menee monilla vain omaa aikaa hukkaan. Itse huoli lapsista ja nuorista. Se on motiivi. Taitaa lääketeollisuudella olla salattavaa - ja paljon.? Jokin erikoinen massa psykoosi tässä on meneillään. Tulee ehkä ontuva vertaus, mutta lestadiolaisuudessa oli 70 luvulla hoitokokouksien mieletön aalto joka "kylvi " tuhoa tuossa kristillisyydessä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Erikoinen näkökulma. Menee monilla vain omaa aikaa hukkaan. Itse huoli lapsista ja nuorista. Se on motiivi. Taitaa lääketeollisuudella olla salattavaa - ja paljon.? Jokin erikoinen massa psykoosi tässä on meneillään. Tulee ehkä ontuva vertaus, mutta lestadiolaisuudessa oli 70 luvulla hoitokokouksien mieletön aalto joka "kylvi " tuhoa tuossa kristillisyydessä.

        ... Eli siis rokotuksissa kyse samanlaisesta joukkopsykoosista. Kaikki jotka vähänkään kyseenalaistavat oppia rokotuksista "erotetaan" tai muutoin sivuutetaan ja vaiennetaan. Lestadiolaisuudessa tuo 70 luvun ilmiö on myöhemmin myönnetty. Myöntääkö THL ja heidän kumppaninsa koskaan kuinka hullua koko myllytys ja massa psykoosi olikaan. Tässä olisi historian tutkioilla aikanaan paljon perattavaa


      • Anonyymi

        "Rokotepassia/terveyspassia/kansalaisten laajamittaisen valvonnan mahdollistavaa digitaalista tunnistetta suunniteltiin jo ennen koronapländemiaa. "

        Voisitko kertoa, miten tämä käytännön tasolla mahdollistaa "laajamittaisen valvonnan" tai muuttaa yhtään mitään. Selitä se meille tyhmille lampaille oikein juurta jaksain.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Rokotepassia/terveyspassia/kansalaisten laajamittaisen valvonnan mahdollistavaa digitaalista tunnistetta suunniteltiin jo ennen koronapländemiaa. "

        Voisitko kertoa, miten tämä käytännön tasolla mahdollistaa "laajamittaisen valvonnan" tai muuttaa yhtään mitään. Selitä se meille tyhmille lampaille oikein juurta jaksain.

        "Selitä se meille tyhmille lampaille oikein juurta jaksain."
        En pidä tarpeellisena selittää lääkeyhtiön maksetulle anonyymille sometrollille yhtään mitään. Ihmiset osaavat lukea ja myös ajatella lukemaansa.

        Kiinnitän kuitenkin huomion vastauksessasi pländemiankehittelijöiden yhteen keskeiseen strategiaan: vastakkainasetteluun. Sinä (ja/tai kollegasi) olet tässä ketjussa käyttänyt sitä tähän mennessä yksisuuntaisesti. Olet vähätellyt, nimitellyt ja solvannut vastapuolta (Kassi-almaksi ym.) ja nyt kuvittelet tai toivot, että jatkaisin samalla linjalla ja nimittelisin puolestani sinua. Mutta kun minä en ole sillä tuulella. Jäät lehdelle soittelemaan.

        Ihmisten saaminen toisiaan vastaan koronaan liittyvissä kysymyksissä on hajota-ja-hallitse -strategia. Piikkien ohella esimerkiksi maskit ovat hyvä taisteluareena, jolla on suorastaan vaikea pitää provosoituja ja taudinpelolla paniikkiin ajettuja massoja irti toisistaan.

        Minulla on hyvin harvoin tapana nimitellä ketään varsinkaan keskustelupalstoilla, ja ne kerrat kun olen ylipäänsä missään koronan nimissä solvannut ketään voi laskea yhden käden sormilla.

        Englanninkielisissä maissa on sananlasku: Don´ t wrestle with pigs.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Rokotepassia/terveyspassia/kansalaisten laajamittaisen valvonnan mahdollistavaa digitaalista tunnistetta suunniteltiin jo ennen koronapländemiaa. "

        Voisitko kertoa, miten tämä käytännön tasolla mahdollistaa "laajamittaisen valvonnan" tai muuttaa yhtään mitään. Selitä se meille tyhmille lampaille oikein juurta jaksain.

        Sitrahan jostain kumman syystä teki selvityksen pankkikortin yhdistämisestä passiin. Mitä se sinulle kertoo? Latvian yliopistossa ei voi opiskella ETÄNÄ ilman koronapassia. Mitä se sinulle kertoo? Luuletko että kun meidät "tautiset oireettomat terveet" saadaan pois kuvioista, niin sinun elämäsi vapautuu? Kuinka oikeasti sokeita ihmisiä voi olla!!! Pääset sinäkin sitten samalle arviointialustalle missä kiinalaiset ovat. Mihin luokkaan arvelet kuuluvasi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Selitä se meille tyhmille lampaille oikein juurta jaksain."
        En pidä tarpeellisena selittää lääkeyhtiön maksetulle anonyymille sometrollille yhtään mitään. Ihmiset osaavat lukea ja myös ajatella lukemaansa.

        Kiinnitän kuitenkin huomion vastauksessasi pländemiankehittelijöiden yhteen keskeiseen strategiaan: vastakkainasetteluun. Sinä (ja/tai kollegasi) olet tässä ketjussa käyttänyt sitä tähän mennessä yksisuuntaisesti. Olet vähätellyt, nimitellyt ja solvannut vastapuolta (Kassi-almaksi ym.) ja nyt kuvittelet tai toivot, että jatkaisin samalla linjalla ja nimittelisin puolestani sinua. Mutta kun minä en ole sillä tuulella. Jäät lehdelle soittelemaan.

        Ihmisten saaminen toisiaan vastaan koronaan liittyvissä kysymyksissä on hajota-ja-hallitse -strategia. Piikkien ohella esimerkiksi maskit ovat hyvä taisteluareena, jolla on suorastaan vaikea pitää provosoituja ja taudinpelolla paniikkiin ajettuja massoja irti toisistaan.

        Minulla on hyvin harvoin tapana nimitellä ketään varsinkaan keskustelupalstoilla, ja ne kerrat kun olen ylipäänsä missään koronan nimissä solvannut ketään voi laskea yhden käden sormilla.

        Englanninkielisissä maissa on sananlasku: Don´ t wrestle with pigs.

        "En pidä tarpeellisena selittää..."

        Äijä on niin nolo. Elvistelet täällä ja esiinnyt jonain suurena messiaana, joka pelastaa ihmisiä rokotteilta, mutta heti kun kysytään lähteitä tai kertomaan miten joku täysin idioottimainen asia voisi edes teoriassa toimia, menet täysin lukkoon kun tajuat, ettei siinä todellakaan ole mitään järkeä.

        ROTFLOL :D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sitrahan jostain kumman syystä teki selvityksen pankkikortin yhdistämisestä passiin. Mitä se sinulle kertoo? Latvian yliopistossa ei voi opiskella ETÄNÄ ilman koronapassia. Mitä se sinulle kertoo? Luuletko että kun meidät "tautiset oireettomat terveet" saadaan pois kuvioista, niin sinun elämäsi vapautuu? Kuinka oikeasti sokeita ihmisiä voi olla!!! Pääset sinäkin sitten samalle arviointialustalle missä kiinalaiset ovat. Mihin luokkaan arvelet kuuluvasi?

        KYSYMYS:

        "Rokotepassia/terveyspassia/kansalaisten laajamittaisen valvonnan mahdollistavaa digitaalista tunnistetta suunniteltiin jo ennen koronapländemiaa. "

        > Voisitko kertoa, miten tämä käytännön tasolla mahdollistaa "laajamittaisen valvonnan" tai muuttaa yhtään mitään. Selitä se meille tyhmille lampaille oikein juurta jaksain."

        "Sitrahan jostain kumman syystä teki selvityksen pankkikortin yhdistämisestä passiin. Mitä se sinulle kertoo?"

        1- Valehtelet: Sitra halusi selvittää koronapassin yhdistämistä maksukortteihin, jolloin olemassaolevia kortteja ja maksupäätteitä voitaisiin käyttää ja säästää rahaa.
        2- Miksi yrität vaihtaa aihetta, vastaa kysymykseen

        "Latvian yliopistossa ei voi opiskella ETÄNÄ ilman koronapassia. Mitä se sinulle kertoo? "

        Että Latvian yliopisto haluaa opiskelijoiden ottavan rokotteen. Voi heillä olla muitakin motiiveita, kuten vaikka tentit voidaan järjestää paikan päällä,eikä kukaan haluaa rokottamatonta idioottia sairastuttamaan kaikkia.

        Miksi yrität vaihtaa aihetta, vastaa kysymykseen

        "Luuletko että kun meidät "tautiset oireettomat terveet" saadaan pois kuvioista, niin sinun elämäsi vapautuu? "

        Vapautuu? Olen vapaa kulkemaan miten haluan. Elämäni ei poikkea tavallisesta juuri millään tavoin.

        Miksi yrität vaihtaa aihetta, vastaa kysymykseen

        "Pääset sinäkin sitten samalle arviointialustalle missä kiinalaiset ovat. Mihin luokkaan arvelet kuuluvasi?"

        Miksi yrität vaihtaa aihetta, vastaa kysymykseen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "En pidä tarpeellisena selittää..."

        Äijä on niin nolo. Elvistelet täällä ja esiinnyt jonain suurena messiaana, joka pelastaa ihmisiä rokotteilta, mutta heti kun kysytään lähteitä tai kertomaan miten joku täysin idioottimainen asia voisi edes teoriassa toimia, menet täysin lukkoon kun tajuat, ettei siinä todellakaan ole mitään järkeä.

        ROTFLOL :D

        Siinä oli lähde. Sinä et vain osaa lukea, tai et ymmärrä lukemaasi. Trolli töihin, kerrankin, sen sijaan että vain roikut täällä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Erikoinen näkökulma. Menee monilla vain omaa aikaa hukkaan. Itse huoli lapsista ja nuorista. Se on motiivi. Taitaa lääketeollisuudella olla salattavaa - ja paljon.? Jokin erikoinen massa psykoosi tässä on meneillään. Tulee ehkä ontuva vertaus, mutta lestadiolaisuudessa oli 70 luvulla hoitokokouksien mieletön aalto joka "kylvi " tuhoa tuossa kristillisyydessä.

        "estadiolaisuudessa oli 70 luvulla hoitokokouksien mieletön aalto joka "kylvi " tuhoa tuossa kristillisyydessä."

        Varsin osuva vertaus oikeastaan. Lääketiedettä ja lääkäreiden ammattikuntaa on verrattu kulttiin, jossa on kova sisäinen kontrolli eikä poikkeamia ruodusta sallita, ts. eriäviä tieteellisiä mielipiteitä. Myös voimakas sisäinen hierarkia.

        Sellaisissa systeemeissä syntyy usein ns. keisarin uudet vaatteet -ilmiö, jossa joku esittää totena asian johon itse uskoo, mutta jonka muut näkevät valheeksi, eivätkä silti uskalla kyseenalaistaa koska pelkäävät seurauksia. Silloin kun vielä oli kuninkaita ja keisareita sanan varsinaisessa merkityksessä, totuus kuultiinkin usein vain narrin suusta. Hovinarreilla oli lupa laukoa mitä tahansa, jopa totuuksia, koska kukaan ei ottanut heitä vakavasti. Heidän kauttaan pääsi ilmoille se mitä moni ajatteli, mutta vallitseva järjestys ei kuitenkaan järkkynyt.

        Monet yhteiskuntatieteilijät ja historioitsijat ovat verranneet modernia lääketiedettä uskontoon. Lääketiede toimittaa nyky-yhteiskunnassa tavallaan uskonnon virkaa, kun kirkko ja sen opit ovat menettäneet merkitystään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        KYSYMYS:

        "Rokotepassia/terveyspassia/kansalaisten laajamittaisen valvonnan mahdollistavaa digitaalista tunnistetta suunniteltiin jo ennen koronapländemiaa. "

        > Voisitko kertoa, miten tämä käytännön tasolla mahdollistaa "laajamittaisen valvonnan" tai muuttaa yhtään mitään. Selitä se meille tyhmille lampaille oikein juurta jaksain."

        "Sitrahan jostain kumman syystä teki selvityksen pankkikortin yhdistämisestä passiin. Mitä se sinulle kertoo?"

        1- Valehtelet: Sitra halusi selvittää koronapassin yhdistämistä maksukortteihin, jolloin olemassaolevia kortteja ja maksupäätteitä voitaisiin käyttää ja säästää rahaa.
        2- Miksi yrität vaihtaa aihetta, vastaa kysymykseen

        "Latvian yliopistossa ei voi opiskella ETÄNÄ ilman koronapassia. Mitä se sinulle kertoo? "

        Että Latvian yliopisto haluaa opiskelijoiden ottavan rokotteen. Voi heillä olla muitakin motiiveita, kuten vaikka tentit voidaan järjestää paikan päällä,eikä kukaan haluaa rokottamatonta idioottia sairastuttamaan kaikkia.

        Miksi yrität vaihtaa aihetta, vastaa kysymykseen

        "Luuletko että kun meidät "tautiset oireettomat terveet" saadaan pois kuvioista, niin sinun elämäsi vapautuu? "

        Vapautuu? Olen vapaa kulkemaan miten haluan. Elämäni ei poikkea tavallisesta juuri millään tavoin.

        Miksi yrität vaihtaa aihetta, vastaa kysymykseen

        "Pääset sinäkin sitten samalle arviointialustalle missä kiinalaiset ovat. Mihin luokkaan arvelet kuuluvasi?"

        Miksi yrität vaihtaa aihetta, vastaa kysymykseen

        no huhhuh! Tässä on oikeasti oikein kunnon psykoosi nyt tällä herralla!


    • Anonyymi

      Miten on Hanna Nohynekin oma rokotuspiikitys?

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hanna "Hihamerkki" Nohynek on sanonut jossain haastattelussa, ettei itse ota piikkiä, koska on jo sairastanut koronan. Hän on myös ehdottanut, että koronan sairastaneille annettaisiin hihamerkki pidettäväksi takissa sen merkiksi, etteivät he ole enää "uhka" muille.
        - Sairas nainen.

        https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/thl-n-ylilaakarilta-villi-ehdotus-hihamerkki-koronan-sairastaneille-talla-hetkella-jokainen-meista-on-toiselle-uhka/7788350

        "Nohynek on sanonut jossain haastattelussa, ettei itse ota piikkiä, koska on jo sairastanut koronan. "

        Eikä ole. Miksi te aina levitätte noita moneen kertaan kumottuja väitteitä.

        Häneltä kysyttiin rokotusten alkuvaiheessa, kun rokotteita oli saatavissa todella vähän, että ottaako hän rokotteen ja vastaus oli:

        mtvuutiset.fi
        "–Vasta-aineeni ovat suojaavalla tasolla, eli ne neutraloivat viruksen. Minunkaltaisteni ihmisten kohdalla pitää miettiä, onko järkeä antaa meille rokotetta, jos sitä on kovin vähän. Mieluummin annettaisiin rokote ihmiselle, joka ei ole sairastanut tautia ja todella tarvitsee sen, Nohynek sanoi."

        Samoinhan te väititte Pfizerin pomon kieltäytyneen rokotteesta, vaikka hän kyseisellä videolla sanoin englanniksi aivan suoraan ottavansa sen, kun saa kutsun, mutta ei aio käyttää asemaansa ohittaakseen muita jonossa., koska haluaa toimia esimerkkinä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Nohynek on sanonut jossain haastattelussa, ettei itse ota piikkiä, koska on jo sairastanut koronan. "

        Eikä ole. Miksi te aina levitätte noita moneen kertaan kumottuja väitteitä.

        Häneltä kysyttiin rokotusten alkuvaiheessa, kun rokotteita oli saatavissa todella vähän, että ottaako hän rokotteen ja vastaus oli:

        mtvuutiset.fi
        "–Vasta-aineeni ovat suojaavalla tasolla, eli ne neutraloivat viruksen. Minunkaltaisteni ihmisten kohdalla pitää miettiä, onko järkeä antaa meille rokotetta, jos sitä on kovin vähän. Mieluummin annettaisiin rokote ihmiselle, joka ei ole sairastanut tautia ja todella tarvitsee sen, Nohynek sanoi."

        Samoinhan te väititte Pfizerin pomon kieltäytyneen rokotteesta, vaikka hän kyseisellä videolla sanoin englanniksi aivan suoraan ottavansa sen, kun saa kutsun, mutta ei aio käyttää asemaansa ohittaakseen muita jonossa., koska haluaa toimia esimerkkinä.

        Joo, seli seli!:D

        THL:n rokotejohtaja Hanna Nohynek ei ota pikkiä, ja Pfizerin toimitusjohtaja ei ota piikkiä! Hyvät "syyt" kummallakin.
        Jokohan saatavuus on parantunut niin paljon että heillekin vihdoin riittäisi? Ettei tarvitse jatkuvasti uhrautua "rokotetta kiireellisemmin tarvitsevien" puolesta...

        Nämä Johnson & Johnsonin työntekijätkään eivät ota piikkiä, eivätkä aio antaa lastensa ottaa. Suomennettu haastattelu:

        https://rapsodia.fi/project-veritas-osa-3-koronarokote-paljastukset-2/

        Tässä 28.9.2021 julkaistussa ohjelmasarjan 3. osassa Project Veritaksen undercover-toimittaja tapaa ravintolassa Johnson & Johnson rokotevalmistajan tieteellisellä puolella työskentelevän Justin Durrantin sekä paikallisjohtaja Brandon Schadtin. Kumpikaan heistä ei suostu ottamaan oman työnantajansa valmistamaa rokotetta eivätkä he myöskään suosittele muita ottamaan sitä. He kertovat myös, että mediaan ei ole mitään luottamista ja paljon muutakin varsin mielenkiintoista.

        Tässä on suoria lainauksia videolta heidän haastatteluista:

        Project Veritasin toimittaja: ”Ottaisitko omille lapsillesi tämän rokotteen?”

        -En usko heidän tarvitsevan sitä.

        Project Veritasin toimittaja: ”Mitä sanot? Kotikoulu vai rokote?”

        -Rehellisesti sanottuna, lapset eivät tarvitse sitä. He ovat lapsia. Lasten ei pitäisi ottaa rokotetta. He ovat lapsia. Kyse on lapsista, joten ei heille voi antaa jotain sellaista, minkä pitkäaikaisvaikutuksista ei ole tietoa.

        Project Veritasin toimittaja: ”Sanotko siis, että pitkäaikaisvaikutuksia ei tunneta?”

        -Miten voisimme tietää? Ei ole ketään 30-vuotiasta, joka voisi sanoa: ”Otin sen eikä tullut kolmatta silmää.”

        Juontaja: ”Justin Durrant, Johnson &Johnsonilla työskentelevä tiedemies sanoo selvästi: älä ota tätä rokotetta. Ja hän ei tahdo sinun tietävän sitä, että hän sanoi näin. Hän jopa tekstasi toimittajalle muistutuksen asioiden salaamisesta. Koska jos tieto leviää, hän voi joutua suuriin vaikeuksiin.”

        Project Veritasin toimittaja: ”Joten kannattaako minun sanoa 12-vuotiaalle serkulleni, että älä ota Johnson & Johnson rokotetta?”

        -Kyllä, mutta minä en sitten sanonut sitä (silmänisku).

        Juontaja: ”Epäilyksistään huolimatta Durrant näyttää omaksuneen työnantajansa roolin sellaisten käytäntöjen ajamisessa, jotka ”vaikeuttavat rokottamattomien elämää” – tehden heistä 2. luokan kansalaisia.”

        – Ihmiset toimivat vain, jos se vaikuttaa heidän talouteensa. Jos työskentelet isossa firmassa ja meinaat menettää työsi, olet heti ekana ottamassa sen. Jos menetät työsi, se toimii pelotteena. 2. luokan kansalaisena et voi enää toimia normaalisti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo, seli seli!:D

        THL:n rokotejohtaja Hanna Nohynek ei ota pikkiä, ja Pfizerin toimitusjohtaja ei ota piikkiä! Hyvät "syyt" kummallakin.
        Jokohan saatavuus on parantunut niin paljon että heillekin vihdoin riittäisi? Ettei tarvitse jatkuvasti uhrautua "rokotetta kiireellisemmin tarvitsevien" puolesta...

        Nämä Johnson & Johnsonin työntekijätkään eivät ota piikkiä, eivätkä aio antaa lastensa ottaa. Suomennettu haastattelu:

        https://rapsodia.fi/project-veritas-osa-3-koronarokote-paljastukset-2/

        Tässä 28.9.2021 julkaistussa ohjelmasarjan 3. osassa Project Veritaksen undercover-toimittaja tapaa ravintolassa Johnson & Johnson rokotevalmistajan tieteellisellä puolella työskentelevän Justin Durrantin sekä paikallisjohtaja Brandon Schadtin. Kumpikaan heistä ei suostu ottamaan oman työnantajansa valmistamaa rokotetta eivätkä he myöskään suosittele muita ottamaan sitä. He kertovat myös, että mediaan ei ole mitään luottamista ja paljon muutakin varsin mielenkiintoista.

        Tässä on suoria lainauksia videolta heidän haastatteluista:

        Project Veritasin toimittaja: ”Ottaisitko omille lapsillesi tämän rokotteen?”

        -En usko heidän tarvitsevan sitä.

        Project Veritasin toimittaja: ”Mitä sanot? Kotikoulu vai rokote?”

        -Rehellisesti sanottuna, lapset eivät tarvitse sitä. He ovat lapsia. Lasten ei pitäisi ottaa rokotetta. He ovat lapsia. Kyse on lapsista, joten ei heille voi antaa jotain sellaista, minkä pitkäaikaisvaikutuksista ei ole tietoa.

        Project Veritasin toimittaja: ”Sanotko siis, että pitkäaikaisvaikutuksia ei tunneta?”

        -Miten voisimme tietää? Ei ole ketään 30-vuotiasta, joka voisi sanoa: ”Otin sen eikä tullut kolmatta silmää.”

        Juontaja: ”Justin Durrant, Johnson &Johnsonilla työskentelevä tiedemies sanoo selvästi: älä ota tätä rokotetta. Ja hän ei tahdo sinun tietävän sitä, että hän sanoi näin. Hän jopa tekstasi toimittajalle muistutuksen asioiden salaamisesta. Koska jos tieto leviää, hän voi joutua suuriin vaikeuksiin.”

        Project Veritasin toimittaja: ”Joten kannattaako minun sanoa 12-vuotiaalle serkulleni, että älä ota Johnson & Johnson rokotetta?”

        -Kyllä, mutta minä en sitten sanonut sitä (silmänisku).

        Juontaja: ”Epäilyksistään huolimatta Durrant näyttää omaksuneen työnantajansa roolin sellaisten käytäntöjen ajamisessa, jotka ”vaikeuttavat rokottamattomien elämää” – tehden heistä 2. luokan kansalaisia.”

        – Ihmiset toimivat vain, jos se vaikuttaa heidän talouteensa. Jos työskentelet isossa firmassa ja meinaat menettää työsi, olet heti ekana ottamassa sen. Jos menetät työsi, se toimii pelotteena. 2. luokan kansalaisena et voi enää toimia normaalisti.

        Pfizerin pomo sai toisen rokotteensa 10.3.2021

        Nohynekistä en tiedä, mutta pidän melko varmana, että hän on ottanut rokotteen.

        Tiedättekö kuinka monta kertaa olette levittäneet aivan samanlaisia juttuja ja ne ovat sitten osoittautunet täydeksi kuraksi, kun vähän kaivelee?

        "3. osassa Project Veritaksen undercover-toimittaja tapaa ravintolassa Johnson & Johnson rokotevalmistajan"

        J&J:n rokotetta ei ollut tuolloin (jos vieläkään) testattu lapsilla, joten sitä ei edes käytetä lapsilla USA:ssa... Käytännössä koko sepustuksesi perustuu vääriin lähtökohtiin.

        - - -

        "Mika Rämet havainnollistaa asiaa vertaamalla koronarokotteita ja tulehduskipulääkkeitä. Tilastollisesti jälkimmäiset ovat vaarallisempia."


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo, seli seli!:D

        THL:n rokotejohtaja Hanna Nohynek ei ota pikkiä, ja Pfizerin toimitusjohtaja ei ota piikkiä! Hyvät "syyt" kummallakin.
        Jokohan saatavuus on parantunut niin paljon että heillekin vihdoin riittäisi? Ettei tarvitse jatkuvasti uhrautua "rokotetta kiireellisemmin tarvitsevien" puolesta...

        Nämä Johnson & Johnsonin työntekijätkään eivät ota piikkiä, eivätkä aio antaa lastensa ottaa. Suomennettu haastattelu:

        https://rapsodia.fi/project-veritas-osa-3-koronarokote-paljastukset-2/

        Tässä 28.9.2021 julkaistussa ohjelmasarjan 3. osassa Project Veritaksen undercover-toimittaja tapaa ravintolassa Johnson & Johnson rokotevalmistajan tieteellisellä puolella työskentelevän Justin Durrantin sekä paikallisjohtaja Brandon Schadtin. Kumpikaan heistä ei suostu ottamaan oman työnantajansa valmistamaa rokotetta eivätkä he myöskään suosittele muita ottamaan sitä. He kertovat myös, että mediaan ei ole mitään luottamista ja paljon muutakin varsin mielenkiintoista.

        Tässä on suoria lainauksia videolta heidän haastatteluista:

        Project Veritasin toimittaja: ”Ottaisitko omille lapsillesi tämän rokotteen?”

        -En usko heidän tarvitsevan sitä.

        Project Veritasin toimittaja: ”Mitä sanot? Kotikoulu vai rokote?”

        -Rehellisesti sanottuna, lapset eivät tarvitse sitä. He ovat lapsia. Lasten ei pitäisi ottaa rokotetta. He ovat lapsia. Kyse on lapsista, joten ei heille voi antaa jotain sellaista, minkä pitkäaikaisvaikutuksista ei ole tietoa.

        Project Veritasin toimittaja: ”Sanotko siis, että pitkäaikaisvaikutuksia ei tunneta?”

        -Miten voisimme tietää? Ei ole ketään 30-vuotiasta, joka voisi sanoa: ”Otin sen eikä tullut kolmatta silmää.”

        Juontaja: ”Justin Durrant, Johnson &Johnsonilla työskentelevä tiedemies sanoo selvästi: älä ota tätä rokotetta. Ja hän ei tahdo sinun tietävän sitä, että hän sanoi näin. Hän jopa tekstasi toimittajalle muistutuksen asioiden salaamisesta. Koska jos tieto leviää, hän voi joutua suuriin vaikeuksiin.”

        Project Veritasin toimittaja: ”Joten kannattaako minun sanoa 12-vuotiaalle serkulleni, että älä ota Johnson & Johnson rokotetta?”

        -Kyllä, mutta minä en sitten sanonut sitä (silmänisku).

        Juontaja: ”Epäilyksistään huolimatta Durrant näyttää omaksuneen työnantajansa roolin sellaisten käytäntöjen ajamisessa, jotka ”vaikeuttavat rokottamattomien elämää” – tehden heistä 2. luokan kansalaisia.”

        – Ihmiset toimivat vain, jos se vaikuttaa heidän talouteensa. Jos työskentelet isossa firmassa ja meinaat menettää työsi, olet heti ekana ottamassa sen. Jos menetät työsi, se toimii pelotteena. 2. luokan kansalaisena et voi enää toimia normaalisti.

        "Justin Durrant, Johnson &Johnsonilla työskentelevä tiedemies sanoo selvästi: älä ota tätä rokotetta."

        Minä en kyllä nähnyt sellaista. Äänitys on ala-arvoinen, teikäläisten "tekstitykset" ovat aiemminkin osoittautuneet kusetuksiksi ja "kertojaääni" peittää haastatellun äänen useimmiten niin, että hänestä kuuluu vain osittaisia lauseita. Samoin video on leikattu niin, ettei mitään kokonaisuuksia muodostu, jolloin pienistä pätkistä on mahdollista kasata mikä tahansa tarina riippumatta siitä, mitä joku sanoo.

        Vaikuttaa siltä, että nyt on tarkoituksella haluttu muuttaa haastattelun sisältöä.

        Taustatietoina:

        Brandon Schadt on vasta koulusta valmistunut tyyppi, joka työskentelee yrityksen logistiikan parissa, eikä tiedä lääkkeistä tai rokotteista sen enempää kuin automekaanikko aivokirurgiasta.

        Durrantista ei juuri tietoja löydy, mutta toki jos häneltä kysytään J&J:n rokotteen käytöstä vauvoilla tai lapsilla, niin varmastikaan ei suosittele, koska niiden käyttö on rajattu USA:ssa >18 vuotiaille. Lisäksi J&J:n rokotteella on AstraZenecan tavoin taipumus aiheuttaa erittäin harvinaisissa tapauksissa nuorille naispuoleisille henkilöille veritulppa.

        Suomessa J&J:tä ei käytetä, joten pelkästään se että suomalaiset propellipäät pelottelee Suomessa, suomenkielellä ihmisiä sellaisen rokotteen (väitetystä) vaarasta, jota ei ole edes saatavissa, kertoo kuinka epätoivoisia te olette.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Nohynek on sanonut jossain haastattelussa, ettei itse ota piikkiä, koska on jo sairastanut koronan. "

        Eikä ole. Miksi te aina levitätte noita moneen kertaan kumottuja väitteitä.

        Häneltä kysyttiin rokotusten alkuvaiheessa, kun rokotteita oli saatavissa todella vähän, että ottaako hän rokotteen ja vastaus oli:

        mtvuutiset.fi
        "–Vasta-aineeni ovat suojaavalla tasolla, eli ne neutraloivat viruksen. Minunkaltaisteni ihmisten kohdalla pitää miettiä, onko järkeä antaa meille rokotetta, jos sitä on kovin vähän. Mieluummin annettaisiin rokote ihmiselle, joka ei ole sairastanut tautia ja todella tarvitsee sen, Nohynek sanoi."

        Samoinhan te väititte Pfizerin pomon kieltäytyneen rokotteesta, vaikka hän kyseisellä videolla sanoin englanniksi aivan suoraan ottavansa sen, kun saa kutsun, mutta ei aio käyttää asemaansa ohittaakseen muita jonossa., koska haluaa toimia esimerkkinä.

        kyllä muuten on sanonut sairastaneensa se. Hyvin taas huomaa miten tullaan selittämään asioita hataran tiedon perässä. Oletko lääkeyhtiön trolli vai vaan muuten yksinkertainen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Nohynek on sanonut jossain haastattelussa, ettei itse ota piikkiä, koska on jo sairastanut koronan. "

        Eikä ole. Miksi te aina levitätte noita moneen kertaan kumottuja väitteitä.

        Häneltä kysyttiin rokotusten alkuvaiheessa, kun rokotteita oli saatavissa todella vähän, että ottaako hän rokotteen ja vastaus oli:

        mtvuutiset.fi
        "–Vasta-aineeni ovat suojaavalla tasolla, eli ne neutraloivat viruksen. Minunkaltaisteni ihmisten kohdalla pitää miettiä, onko järkeä antaa meille rokotetta, jos sitä on kovin vähän. Mieluummin annettaisiin rokote ihmiselle, joka ei ole sairastanut tautia ja todella tarvitsee sen, Nohynek sanoi."

        Samoinhan te väititte Pfizerin pomon kieltäytyneen rokotteesta, vaikka hän kyseisellä videolla sanoin englanniksi aivan suoraan ottavansa sen, kun saa kutsun, mutta ei aio käyttää asemaansa ohittaakseen muita jonossa., koska haluaa toimia esimerkkinä.

        "Eikä ole. Miksi te aina levitätte noita moneen kertaan kumottuja väitteitä."

        Lääketrolli on huolimaton. Siinä työssä, näköjään, ei ole väliä muulla kuin toistolla. Vaikka toistaisi kuinka selvää valetta tai kuinka läpinäkyvää disinformaatiota tahansa, niin kun vain tarpeeksi hokee mantraa niin kuulijat uupuvat ja lopulta uskovat. Se on yksi propagandan lainalaisuuksista.

        Myös muoto "väite on jo kumottu" vaikka ei tosiasiassa olisi, on tehokas, koska on aina niitäkin lukijoita, jotka eivät lue koko ketjua, artikkelia tms. vaan silmäilevät vain pääkohdat ja silloin toistolla ja selvästi erottuvilla painotuksilla - olkoonkin vaikka valetta - on riittävä teho.

        Nohynek on sairastanut koronan:

        "Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ylilääkäri Hanna Nohynek sairastui koronavirukseen kuukausi sitten"
        https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/thl-n-ylilaakari-sairasti-koronan-kuukausi-sitten-keuhkot-toipuvat-edelleen-vaikka-oireiden-kanssa-parjasi-kotona-se-oli-kamala-tauti/7788322#gs.cqlsts

        Onko Nohynek tätä nykyä jo ottanut piikin, vai elääkö vielä unelmissaan "hihamerkki-yhteiskunnassa" jossa sosiaalisesti kelvollisen ja "ei-uhkaavan" ihmisen tunnukseksi riittää entiseen natsi-Saksaan verrattava ulkoinen merkki, sitä ei taida kukaan tietää. - Toisaalta, eiköhän täti ole jo suostunut piikille, kun tekee THL:ssä koronapassipropagandaakin. Passiin ei nimittäin sisälly poikkeusta koronan jo sairastaneille. Hihamerkkikään ei auta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        kyllä muuten on sanonut sairastaneensa se. Hyvin taas huomaa miten tullaan selittämään asioita hataran tiedon perässä. Oletko lääkeyhtiön trolli vai vaan muuten yksinkertainen?

        Minä menen myös 3- piikille. En meinaa mennä ruumiskonttiin vaan luotan ja tiedän rokotteen function. Hyvä näin.
        Rokottamattomat saavat korona-deltan varmasti ja ovat saaneet, koska pääosin näitä rokotuskielteisiä, joita raahattu sairaaloihin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pfizerin pomo sai toisen rokotteensa 10.3.2021

        Nohynekistä en tiedä, mutta pidän melko varmana, että hän on ottanut rokotteen.

        Tiedättekö kuinka monta kertaa olette levittäneet aivan samanlaisia juttuja ja ne ovat sitten osoittautunet täydeksi kuraksi, kun vähän kaivelee?

        "3. osassa Project Veritaksen undercover-toimittaja tapaa ravintolassa Johnson & Johnson rokotevalmistajan"

        J&J:n rokotetta ei ollut tuolloin (jos vieläkään) testattu lapsilla, joten sitä ei edes käytetä lapsilla USA:ssa... Käytännössä koko sepustuksesi perustuu vääriin lähtökohtiin.

        - - -

        "Mika Rämet havainnollistaa asiaa vertaamalla koronarokotteita ja tulehduskipulääkkeitä. Tilastollisesti jälkimmäiset ovat vaarallisempia."

        Kuten rokotetrolli hyvin tietää, kyse ei ollut siitä, onko Pfizerin johtaja nykyisin jo piikitetty, vaan siitä, että haastattelussa paljastui että hän selvästi ei halunnut ottaa kehoonsa yhtiönsä tuotetta, vältteli sitä viimeiseen saakka ja esitti naurettavia verukkeita haastattelijalle. (Ei muuten ole mitään tosiasiallista varmuutta siitä, onko Albert Bourla saanut mRNA-injektiota siinä ruiskussa mitä häneen pistettiin. Hänen asemassaan olevalla henkilöllä on mahdollisuus varmistaa henkilökohtainen koskemattomuutensa jos haluaa.)

        Rapsodian suomentama video siitä kuinka Pfizerin johtaja venkoilee, kun haastattelu etenee kohtaan jossa häneltä kysytään onko hän itse jo ottanut piikin, on huvittavaa katseltavaa. Sosiaalipsykologit, jotka ovat tutkineet miten valehtelu näkyy ihmisen ilmeistä ja eleistä, tunnistaisivat ilmiön varmasti.

        Pfizerin toimitusjohtaja ei usko itsekään rokotteeseen
        https://rapsodia.fi/pfizerin-toimitusjohtaja-ei-usko-itsekaan-rokotteeseen/


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Eikä ole. Miksi te aina levitätte noita moneen kertaan kumottuja väitteitä."

        Lääketrolli on huolimaton. Siinä työssä, näköjään, ei ole väliä muulla kuin toistolla. Vaikka toistaisi kuinka selvää valetta tai kuinka läpinäkyvää disinformaatiota tahansa, niin kun vain tarpeeksi hokee mantraa niin kuulijat uupuvat ja lopulta uskovat. Se on yksi propagandan lainalaisuuksista.

        Myös muoto "väite on jo kumottu" vaikka ei tosiasiassa olisi, on tehokas, koska on aina niitäkin lukijoita, jotka eivät lue koko ketjua, artikkelia tms. vaan silmäilevät vain pääkohdat ja silloin toistolla ja selvästi erottuvilla painotuksilla - olkoonkin vaikka valetta - on riittävä teho.

        Nohynek on sairastanut koronan:

        "Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ylilääkäri Hanna Nohynek sairastui koronavirukseen kuukausi sitten"
        https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/thl-n-ylilaakari-sairasti-koronan-kuukausi-sitten-keuhkot-toipuvat-edelleen-vaikka-oireiden-kanssa-parjasi-kotona-se-oli-kamala-tauti/7788322#gs.cqlsts

        Onko Nohynek tätä nykyä jo ottanut piikin, vai elääkö vielä unelmissaan "hihamerkki-yhteiskunnassa" jossa sosiaalisesti kelvollisen ja "ei-uhkaavan" ihmisen tunnukseksi riittää entiseen natsi-Saksaan verrattava ulkoinen merkki, sitä ei taida kukaan tietää. - Toisaalta, eiköhän täti ole jo suostunut piikille, kun tekee THL:ssä koronapassipropagandaakin. Passiin ei nimittäin sisälly poikkeusta koronan jo sairastaneille. Hihamerkkikään ei auta.

        Koronapassissa on sekin hullu säännös (mikä pakottaa myös Nohynekin piikille, hihamerkkeineen) että koronatauti pitää olla sairastettu puolen vuoden sisällä, jotta ei tarvitse passia. Tosiasiassa tutkimukset osoittavat, että (lievänä tai oireettomanakin) sairastettu koronavirustauti antaa pitkäaikaisen ja laaja-alaisen immuniteetin koronaa vastaan. Toisin kuin mRNA-rokote, jonka antama suoja on lyhytaikainen ja koskee vain yhtä varianttia.

        https://pelastetaansuomenlapset.fi/fimea-thl-kirje/

        Sairastetun SARS-CoV-2-virusinfektion antama luontainen immuniteetti:

        Kirjallisuuden mukaan taudin sairastaminen (myös lieväoireisena) voi antaa pitkäaikaisen suojan SARS-CoV-2-virusta vastaan (https://immunology.sciencemag.org/content/5/54/eabf3698, https://www.nature.com/articles/s41586-021-03647-4).

        Geeniteknologiaan perustuvien injektioiden antama suoja variantteja vastaan on rajallinen, sillä piikkiproteiinin tuotannon solussa käynnistävät mRNA- ja adenovirusvektori-injektiot johtavat vasta-aineiden syntymiseen vain yhtä viruksen piikkiproteiinia vastaan. Viruksen pyrkiessä luontaisesti varmistamaan lisääntymiskykynsä kehittyy variantteja, joissa nimenomaan piikkiproteiinit ovat muuttuneet niin, etteivät injektoiden synnyttämät vasta-aineet tunnista niitä ja virus pääsee vapaasti lisääntymään infektoimansa henkilön soluissa. Sen sijaan sairastettu virusinfektio tai heikennettyä taudinaiheuttajaa sisältävä klassinen rokote käynnistää kehossa laaja-alaisen immuunivasteen eli monien erilaisten vasta-aineiden syntymisen viruksen kymmeniä eri antigeenejä vastaan ja antaa täten laaja-alaisen suojan myös tulevia variantteja vastaan. Eli mahdollisista yksittäisistä viruksen antigeeneissä/proteiineissa tapahtuvista muutoksista huolimatta vastustuskyky uusille varianteille säilyy hyvänä.

        Geeniteknologiaan perustuvat, vain kapeakirjoisen suojan SARS-CoV-2-virusta vastaan antavat injektiot eivät aiheuta myöskään yhtä hyvää steriloivaa immuniteettia (eli ne eivät estä infektion etenemistä eivätkä lisätartuntoja yhtä hyvin) kuin taudin sairastaminen tai heikennettyä taudin aiheuttajaa sisältävä rokote. Siis ”koronarokotetut” voivat täydestä rokotussuojasta huolimatta tartuttaa muita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        kyllä muuten on sanonut sairastaneensa se. Hyvin taas huomaa miten tullaan selittämään asioita hataran tiedon perässä. Oletko lääkeyhtiön trolli vai vaan muuten yksinkertainen?

        Sinulla lienee lukihäiriö. Lue uudelleen hitaammin. Pyydä vaikka naapurista joku alakoululainen selittämään tekstin sisältö.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Eikä ole. Miksi te aina levitätte noita moneen kertaan kumottuja väitteitä."

        Lääketrolli on huolimaton. Siinä työssä, näköjään, ei ole väliä muulla kuin toistolla. Vaikka toistaisi kuinka selvää valetta tai kuinka läpinäkyvää disinformaatiota tahansa, niin kun vain tarpeeksi hokee mantraa niin kuulijat uupuvat ja lopulta uskovat. Se on yksi propagandan lainalaisuuksista.

        Myös muoto "väite on jo kumottu" vaikka ei tosiasiassa olisi, on tehokas, koska on aina niitäkin lukijoita, jotka eivät lue koko ketjua, artikkelia tms. vaan silmäilevät vain pääkohdat ja silloin toistolla ja selvästi erottuvilla painotuksilla - olkoonkin vaikka valetta - on riittävä teho.

        Nohynek on sairastanut koronan:

        "Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ylilääkäri Hanna Nohynek sairastui koronavirukseen kuukausi sitten"
        https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/thl-n-ylilaakari-sairasti-koronan-kuukausi-sitten-keuhkot-toipuvat-edelleen-vaikka-oireiden-kanssa-parjasi-kotona-se-oli-kamala-tauti/7788322#gs.cqlsts

        Onko Nohynek tätä nykyä jo ottanut piikin, vai elääkö vielä unelmissaan "hihamerkki-yhteiskunnassa" jossa sosiaalisesti kelvollisen ja "ei-uhkaavan" ihmisen tunnukseksi riittää entiseen natsi-Saksaan verrattava ulkoinen merkki, sitä ei taida kukaan tietää. - Toisaalta, eiköhän täti ole jo suostunut piikille, kun tekee THL:ssä koronapassipropagandaakin. Passiin ei nimittäin sisälly poikkeusta koronan jo sairastaneille. Hihamerkkikään ei auta.

        Sinä tässä kyllä mokasit (mikä ei yllätä...)

        Pitääkö tämä oikeasti vääntää rautalangasta...

        Rokotevastainen väitteesi: "Nohynek on sanonut jossain haastattelussa, ettei itse ota piikkiä, koska on jo sairastanut koronan. "

        Vastaukseni: "Eikä ole. Miksi te aina levitätte noita moneen kertaan kumottuja väitteitä."
        (siis ei ole sanonut, ettei ota rokotetta, koska on sairastanut koronan)

        Vastaukseni: "Häneltä kysyttiin rokotusten alkuvaiheessa, kun rokotteita oli saatavissa todella vähän, että ottaako hän rokotteen ja vastaus oli:

        mtvuutiset.fi
        "–Vasta-aineeni ovat suojaavalla tasolla, eli ne neutraloivat viruksen. Minunkaltaisteni ihmisten kohdalla pitää miettiä, onko järkeä antaa meille rokotetta, JOS SITÄ ON KOVIN VÄHÄN. Mieluummin annettaisiin rokote ihmiselle, joka ei ole sairastanut tautia ja todella tarvitsee sen, Nohynek sanoi."

        Eli hän ei sanonut, ettei ota rokotetta, vaan että koska hän on sairastanut taudin, "pitää miettiä, onko järkeä antaa meille rokotetta, jos sitä on kovin vähän".

        Siis kerrataan:
        1) Kyllä, hänellä on ollut korona, enkä ole muuta väittänytkään
        2) Ei, hän ei sanonut, ettei ota rokotetta, vaan että haastattelun ajankohtana aikoinaan, kun rokotteista oli pulaa, pitää miettiä kenelle ne ensin annetaan ja siinä tilanteessa taudin jo sairastanut ei ole samalla tavalla riskissä kuin rokottamaton.

        "Passiin ei nimittäin sisälly poikkeusta koronan jo sairastaneille. "

        Jos on sairastanut koronaan, pitäisi ottaa yksi rokotus. Tämä johtuu siitä että jos on alentunut vastustuskyky tai on iäkäs, taudin sairastaminen ei välttämättä aiheuta riittävää immuniteettiä. Sen sijaan tauti ja yksi rokotus tuottaa todella vahvan immuniteetin. Tässä pitää huomioida myös muiden maiden vaatimukset, jotta passilla pääsee ulkomaille. Nohynek on puhunut siitä, että pitäisi saada tauti ja yksi rokote riittämään, mutta ehkä tuo sitten vaatii neuvotteluita EU-tasolla ja kenties laajemminkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Koronapassissa on sekin hullu säännös (mikä pakottaa myös Nohynekin piikille, hihamerkkeineen) että koronatauti pitää olla sairastettu puolen vuoden sisällä, jotta ei tarvitse passia. Tosiasiassa tutkimukset osoittavat, että (lievänä tai oireettomanakin) sairastettu koronavirustauti antaa pitkäaikaisen ja laaja-alaisen immuniteetin koronaa vastaan. Toisin kuin mRNA-rokote, jonka antama suoja on lyhytaikainen ja koskee vain yhtä varianttia.

        https://pelastetaansuomenlapset.fi/fimea-thl-kirje/

        Sairastetun SARS-CoV-2-virusinfektion antama luontainen immuniteetti:

        Kirjallisuuden mukaan taudin sairastaminen (myös lieväoireisena) voi antaa pitkäaikaisen suojan SARS-CoV-2-virusta vastaan (https://immunology.sciencemag.org/content/5/54/eabf3698, https://www.nature.com/articles/s41586-021-03647-4).

        Geeniteknologiaan perustuvien injektioiden antama suoja variantteja vastaan on rajallinen, sillä piikkiproteiinin tuotannon solussa käynnistävät mRNA- ja adenovirusvektori-injektiot johtavat vasta-aineiden syntymiseen vain yhtä viruksen piikkiproteiinia vastaan. Viruksen pyrkiessä luontaisesti varmistamaan lisääntymiskykynsä kehittyy variantteja, joissa nimenomaan piikkiproteiinit ovat muuttuneet niin, etteivät injektoiden synnyttämät vasta-aineet tunnista niitä ja virus pääsee vapaasti lisääntymään infektoimansa henkilön soluissa. Sen sijaan sairastettu virusinfektio tai heikennettyä taudinaiheuttajaa sisältävä klassinen rokote käynnistää kehossa laaja-alaisen immuunivasteen eli monien erilaisten vasta-aineiden syntymisen viruksen kymmeniä eri antigeenejä vastaan ja antaa täten laaja-alaisen suojan myös tulevia variantteja vastaan. Eli mahdollisista yksittäisistä viruksen antigeeneissä/proteiineissa tapahtuvista muutoksista huolimatta vastustuskyky uusille varianteille säilyy hyvänä.

        Geeniteknologiaan perustuvat, vain kapeakirjoisen suojan SARS-CoV-2-virusta vastaan antavat injektiot eivät aiheuta myöskään yhtä hyvää steriloivaa immuniteettia (eli ne eivät estä infektion etenemistä eivätkä lisätartuntoja yhtä hyvin) kuin taudin sairastaminen tai heikennettyä taudin aiheuttajaa sisältävä rokote. Siis ”koronarokotetut” voivat täydestä rokotussuojasta huolimatta tartuttaa muita.

        "klassinen rokote käynnistää kehossa laaja-alaisen immuunivasteen eli monien erilaisten vasta-aineiden syntymisen viruksen kymmeniä eri antigeenejä vastaan ja antaa täten laaja-alaisen suojan myös tulevia variantteja vastaan."

        Etkö ymmärrä jo pelkän influenssarokotteen perusteella, että väitteesi on täyttä puppua? Ne ovat kaipaamiasi "perinteisiä" rokotteita ja silti teho selvästi alhaisempi kuin koronarokotteella. Sitten on tietysti maailmalla käytössä olevat tuon tyyppiset rokotteet, mutta niidenhän ei pitäisi olla mahdollisia, koska rokotevastaisten mukaan virusta ei ole koskaan eristetty ja jos ei ole, niin eihän niitä ei löydettyjä viruksia ole voitu myöskään monistaa ja heikentää :D

        Kiinalla on CoronaVac ja Intialla Covaxin. Intian rokotteesta ei äkkiseltään tietoa löytynyt kovin paljon, mutta CoronaVac ei ilmeisesti ole kovinkaan tehokas deltaa vastaan ja jos luet uutisia maailmalta, ainakin osassa maita joissa on käytetty näitä rokotteita, pohtivat nyt boosteriksi esimerkiksi AstraZenecaa, Modernaa tai vastaavia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pfizerin pomo sai toisen rokotteensa 10.3.2021

        Nohynekistä en tiedä, mutta pidän melko varmana, että hän on ottanut rokotteen.

        Tiedättekö kuinka monta kertaa olette levittäneet aivan samanlaisia juttuja ja ne ovat sitten osoittautunet täydeksi kuraksi, kun vähän kaivelee?

        "3. osassa Project Veritaksen undercover-toimittaja tapaa ravintolassa Johnson & Johnson rokotevalmistajan"

        J&J:n rokotetta ei ollut tuolloin (jos vieläkään) testattu lapsilla, joten sitä ei edes käytetä lapsilla USA:ssa... Käytännössä koko sepustuksesi perustuu vääriin lähtökohtiin.

        - - -

        "Mika Rämet havainnollistaa asiaa vertaamalla koronarokotteita ja tulehduskipulääkkeitä. Tilastollisesti jälkimmäiset ovat vaarallisempia."

        Koronan sairastaneille (kuten Nohynek) ei anneta rokotuksia puoleen vuoteen sairauden jälkeen. Kun sairastaneille aletaan antaa rokotteita, se tulkitaan kolmanneksi rokotukseksi ja silloin astuu voimaan kyseistä rokotuksen kriteerit. Tällä hetkellä kolmatta rokotetta annetaan vain hyvin tiukoilla ehdoilla, jotkut Nohynekin tapaiset perusterveet saa odottaa vielä kauan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Nohynek on sanonut jossain haastattelussa, ettei itse ota piikkiä, koska on jo sairastanut koronan. "

        Eikä ole. Miksi te aina levitätte noita moneen kertaan kumottuja väitteitä.

        Häneltä kysyttiin rokotusten alkuvaiheessa, kun rokotteita oli saatavissa todella vähän, että ottaako hän rokotteen ja vastaus oli:

        mtvuutiset.fi
        "–Vasta-aineeni ovat suojaavalla tasolla, eli ne neutraloivat viruksen. Minunkaltaisteni ihmisten kohdalla pitää miettiä, onko järkeä antaa meille rokotetta, jos sitä on kovin vähän. Mieluummin annettaisiin rokote ihmiselle, joka ei ole sairastanut tautia ja todella tarvitsee sen, Nohynek sanoi."

        Samoinhan te väititte Pfizerin pomon kieltäytyneen rokotteesta, vaikka hän kyseisellä videolla sanoin englanniksi aivan suoraan ottavansa sen, kun saa kutsun, mutta ei aio käyttää asemaansa ohittaakseen muita jonossa., koska haluaa toimia esimerkkinä.

        toivon että haet itsellesi apua. Hanna sairasti koronan 3/2020 joten olisi kyllä jo syytä ottaa rokote.


    • Anonyymi

      Sehän on ihan vain fakta, että joillekin voi rokotteesta tulla oireita ja silloin on paras jäädä kotiin. Oireet menevät kyllä ohi.
      Rokotepassi on käytössä monessa maassa, ei siitä sen kummempaa numeroa kannata tehdä. Oma mielikuvitus lähtee helposti laukalle, kun on tuntematon asia. Ei ole asiallista verrata mihinkään historialliseen tapahtumaan. Mitä pikemmin virus saadaan taltutettua, sitä pikemmin päästään eroon näistä hämmentävistä asioista.

      • Anonyymi

        "Sehän on ihan vain fakta, että joillekin voi rokotteesta tulla oireita ja silloin on paras jäädä kotiin. Oireet menevät kyllä ohi."

        Sano tuo niille 121 koronapiikistä menehtyneelle suomalaiselle, ja tuhansille muualla maailmassa. Ja veritulppia saaneille, halvaantuneille, sydänkohtauksista ja aivoinfarkteista kärsineille.

        Sydänlihastulehdus on yksi vakava koronapiikin haittavaikutus etenkin nuorilla. THL vähättelee asiaa ja sanoo nuorten koronarokotteesta saamien sydänlihastulehdusten olleen tähän mennessä "lieviä". Sydänlihassolu ei kuitenkaan uusiudu, mikä tarkoittaa että kun se kerran vaurioituu, seuraukset voivat näkyä vuosia tai vuosikymmeniä myöhemmin. Nuorilla on pitkä elinajanodote, joten tällä ja muilla koronapiikin haittavaikutuksilla on kertaantuva vaikutus ja asiaa pitäisi tarkastella toisin kuin iäkkäämpien kohdalla.

        Sydänlihastulehdus voi olla myös oireeton. Tila on tällöin hengenvaarallinen ja voi johtaa kuolemaan mikäli henkilö lähtee injektion saatuaan esim. urheilemaan. Eräs italialainen nuori tennistähti kuoli todennäköisesti juuri näin. THL antoi hiljattain armeijalle yllättäen ohjeen ettei vastikään koronarokotteen ottaneita pitäisi muutamaan päivään laittaa raskaisiin harjoituksiin. Syytä ei selitetty.
        Sydänlihastulehdusta koronarokotteen haittavaikutuksena esiintyy eniten nuorilla miehillä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Sehän on ihan vain fakta, että joillekin voi rokotteesta tulla oireita ja silloin on paras jäädä kotiin. Oireet menevät kyllä ohi."

        Sano tuo niille 121 koronapiikistä menehtyneelle suomalaiselle, ja tuhansille muualla maailmassa. Ja veritulppia saaneille, halvaantuneille, sydänkohtauksista ja aivoinfarkteista kärsineille.

        Sydänlihastulehdus on yksi vakava koronapiikin haittavaikutus etenkin nuorilla. THL vähättelee asiaa ja sanoo nuorten koronarokotteesta saamien sydänlihastulehdusten olleen tähän mennessä "lieviä". Sydänlihassolu ei kuitenkaan uusiudu, mikä tarkoittaa että kun se kerran vaurioituu, seuraukset voivat näkyä vuosia tai vuosikymmeniä myöhemmin. Nuorilla on pitkä elinajanodote, joten tällä ja muilla koronapiikin haittavaikutuksilla on kertaantuva vaikutus ja asiaa pitäisi tarkastella toisin kuin iäkkäämpien kohdalla.

        Sydänlihastulehdus voi olla myös oireeton. Tila on tällöin hengenvaarallinen ja voi johtaa kuolemaan mikäli henkilö lähtee injektion saatuaan esim. urheilemaan. Eräs italialainen nuori tennistähti kuoli todennäköisesti juuri näin. THL antoi hiljattain armeijalle yllättäen ohjeen ettei vastikään koronarokotteen ottaneita pitäisi muutamaan päivään laittaa raskaisiin harjoituksiin. Syytä ei selitetty.
        Sydänlihastulehdusta koronarokotteen haittavaikutuksena esiintyy eniten nuorilla miehillä.

        Länsi-Uusimaa 30.7.2021 haastattelee FIMEA:n edustajaa:

        AVAINKOHDAT:
        - "– Tällä hetkellä meillä on kaiken kaikkiaan vain yksi ainoa tapaus, jossa katsotaan, että kuolema on johtunut rokotteen aiheuttamasta haitasta."

        - "Valtaosa ilmoituksista tulee tavallisilta kansalaisilta ... Ihminen voi ajatella, että käsi on todella kipeä, se on todella vakava haitta. Silloin se listautuu vakaviin ... Fimea ei voi muuttaa vakavuusastetta, vaikka luokitus olisi sen mielestä väärä ... Oikeasti vakavia on todella pieni osa"

        LÄHDE: https://www.lansi-uusimaa.fi/paikalliset/4241499


        "Sydänlihastulehdus on yksi vakava koronapiikin haittavaikutus etenkin nuorilla. THL vähättelee asiaa ja sanoo nuorten koronarokotteesta saamien sydänlihastulehdusten olleen tähän mennessä "lieviä". Sydänlihassolu ei kuitenkaan uusiudu"

        Rokotteen riski aiheuttaa sydänlihastulehdus on erittäin pieni ja tapaukset ympäri maailmaa ovat olleet hyvin lieviä ja helposti hoidettavia. Lisäksi väitteesi ettei sydänlihassolut uusiudu ei ole lainkaan niin yksiselitteinen.

        Sydänlihastulehduksia ilmenee myös virusinfektioiden takia ja erityisesti jos harrastaa liikuntaa sairaana. Ottamalla rokote suojaa itseään koronan aiheuttamalta sydänlihastulehdukselta. Tapanne suurennella jokaista rokotteen aiheuttamaa oiretta samalla kun vähättelette maailmalla 2-4% tappavaa koronaa, josta noin joka kymmenes sairaalaan päätynyt saa long-covidin ja lievänkin taudin sairastaneilla nähdään aivoissa muutoksia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Sehän on ihan vain fakta, että joillekin voi rokotteesta tulla oireita ja silloin on paras jäädä kotiin. Oireet menevät kyllä ohi."

        Sano tuo niille 121 koronapiikistä menehtyneelle suomalaiselle, ja tuhansille muualla maailmassa. Ja veritulppia saaneille, halvaantuneille, sydänkohtauksista ja aivoinfarkteista kärsineille.

        Sydänlihastulehdus on yksi vakava koronapiikin haittavaikutus etenkin nuorilla. THL vähättelee asiaa ja sanoo nuorten koronarokotteesta saamien sydänlihastulehdusten olleen tähän mennessä "lieviä". Sydänlihassolu ei kuitenkaan uusiudu, mikä tarkoittaa että kun se kerran vaurioituu, seuraukset voivat näkyä vuosia tai vuosikymmeniä myöhemmin. Nuorilla on pitkä elinajanodote, joten tällä ja muilla koronapiikin haittavaikutuksilla on kertaantuva vaikutus ja asiaa pitäisi tarkastella toisin kuin iäkkäämpien kohdalla.

        Sydänlihastulehdus voi olla myös oireeton. Tila on tällöin hengenvaarallinen ja voi johtaa kuolemaan mikäli henkilö lähtee injektion saatuaan esim. urheilemaan. Eräs italialainen nuori tennistähti kuoli todennäköisesti juuri näin. THL antoi hiljattain armeijalle yllättäen ohjeen ettei vastikään koronarokotteen ottaneita pitäisi muutamaan päivään laittaa raskaisiin harjoituksiin. Syytä ei selitetty.
        Sydänlihastulehdusta koronarokotteen haittavaikutuksena esiintyy eniten nuorilla miehillä.

        Rokotevastaisen väite "Eräs italialainen nuori tennistähti kuoli todennäköisesti juuri näin. "

        TODELLISUUS:
        "Posts on social media sharing information that a 12-year-old Italian tennis player died after receiving the COVID-19 vaccine are unsubstantiated. The tennis academy where she played told Reuters the claims were false. Italian media reports on her passing do not mention her being vaccinated against COVID-19. Very few children her age had received the vaccine in Italy as of this article’s publication."

        Tennisseura jossa tämä 12 vuotias pelasi, kertoi Reutersille, että väite ei ole totta. Mikään media ei ole maininnut, että tämä olisi ottanut/saanut rokotteen. Erittäin harvat tämän ikäiset ovat saaneet Italiassa rokotteen artikkelin kirjoittamisen aikaan.

        - Eli seura sanoi ettei väite ole totta
        - Italian mediat eivät ole maininneet että tämä olisi saanut rokotetta
        - Noin nuorille ei Italiassa tuohon aikaan jaettu rokotteita kuin erittäin harvinaisiss poikkeustapauksissa, joten se on lähtökohtaisesti hyvin epätodennäköistä, että hän olisi rokotteen saanut

        Teiltä rokotevastaisilta tuppaa aina nämä asioiden varmistamiset unohtumaan.... Olisikohan tämä sadas kerta kun mainitsen tämän tässä 1,5 vuoden aikana....


    • Anonyymi

      Nämä "myrkkyinjektio-koronarokotehörhöt" näkevät jo piruja, kun delta-viruksen kontaminaatio lähestyy. Kauhean kauheaa! Mutta olkaa huoleti viehättäviä ruumiskontteja on varattu isompaankin hässäkkää varten.

      Eli sijoituspaikka löytyy! Levitätte koronaa tyhmyyttänne jatkuvasti. Valtio kiristää otteitaan pakosti, uskokaa pois. Älkää olko tyhmiä! Rokotus auttaa elämään!

      • Anonyymi

        Lakkaa jo trolli se puurtaminen. Ei skulaa.


    • Anonyymi

      Ja mitä tulee natsi passiin niin totean että minua ei tuollaisilla kotimaan passilla kiristetä. Jään tietenkin pois tilaisuuksista jos maassamme esitä jossain vaaditaan.ja säästän rahani muihin tarkoituksiin. Kovalta näyttää peli rokote mafian ympärillä. Sensuuria, pelottelua, propagandaa, liioittelua ja syyttelyä. Mitä vielä?

      • Anonyymi

        "Jään tietenkin pois tilaisuuksista jos maassamme esitä jossain vaaditaan"

        Juuri tätä varten se rokotepassi on, että teikäläiset ei tule kokoontumisiin sairastuttamaan ja sairastumaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Jään tietenkin pois tilaisuuksista jos maassamme esitä jossain vaaditaan"

        Juuri tätä varten se rokotepassi on, että teikäläiset ei tule kokoontumisiin sairastuttamaan ja sairastumaan.

        Koronainjektion saaneet voivat sekä sairastua koronaan että tartuttaa muita. Heillä on piikin seurauksena myös heikentynyt vastustuskyky, joten he saavat virustauteja helpommin kuin muut ja ovat myös tehokkaampia levittäjiä.

        Koronapiikki aiheuttaa ns. shedding-vaikutuksen, jossa rokotettu erittää muutaman viikon ajan ympäristöönsä koronaviruksen piikkiproteiineja. Tästä tiedetään joidenkin sairastuneen lievään koronaan. Itsekin sain mahdollisesti 2. käden koronan oleskeltuani rokotetun ystäväni seurassa (joka muuten oli lisäksi hyvin kipeä rokotteesta, hänellä oli kuumetta ja päänsärkyä). Sairastin flunssan jonka oireet sopivat koronaan. Onneksi meni tavanomaiseen tapaan valkosipulilla ohi. Olisi pitänyt käydä testauttamassa vasta-aineet.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Jään tietenkin pois tilaisuuksista jos maassamme esitä jossain vaaditaan"

        Juuri tätä varten se rokotepassi on, että teikäläiset ei tule kokoontumisiin sairastuttamaan ja sairastumaan.

        Koronapassi, kuten koronan hoitokaan, ei perustu lääketieteelliseen tietoon vaan on pelkkää politiikkaa. Maailmanpolitiikkaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Koronainjektion saaneet voivat sekä sairastua koronaan että tartuttaa muita. Heillä on piikin seurauksena myös heikentynyt vastustuskyky, joten he saavat virustauteja helpommin kuin muut ja ovat myös tehokkaampia levittäjiä.

        Koronapiikki aiheuttaa ns. shedding-vaikutuksen, jossa rokotettu erittää muutaman viikon ajan ympäristöönsä koronaviruksen piikkiproteiineja. Tästä tiedetään joidenkin sairastuneen lievään koronaan. Itsekin sain mahdollisesti 2. käden koronan oleskeltuani rokotetun ystäväni seurassa (joka muuten oli lisäksi hyvin kipeä rokotteesta, hänellä oli kuumetta ja päänsärkyä). Sairastin flunssan jonka oireet sopivat koronaan. Onneksi meni tavanomaiseen tapaan valkosipulilla ohi. Olisi pitänyt käydä testauttamassa vasta-aineet.

        Täysin fakrikoitua roskaa koko viestisi. Mitään piikkiproteiinia ei leviä, eikä se edes teoriassa voisi sairastuttaa ketään "lievään koronaan" sen enempää kuin auton renkaasta voisi itsestään kasvaa pieni auto. Rokotteet eivät myöskään vaikuta alentavasti vastustuskykyyn. Tähän roskaan te ette kykene osoittamaan edes teoreettista mekanismia, jolla rokote voisi alentaa vastustuskykyä :D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Koronapassi, kuten koronan hoitokaan, ei perustu lääketieteelliseen tietoon vaan on pelkkää politiikkaa. Maailmanpolitiikkaa.

        Jenkeissä apinat ovat "kaapanneet" ystäviään ja sukulaisiaan sairaaloista saamaan "oikeaa hoitoa" rokotevastaisten gurujen klinikoille ja pian nämä potilasparat on palautettu sairaalaan entistä huonommassa kunnossa.


    • Anonyymi

      Oletteko huomanneet, että rokotetut pelkäävät koronaa paljon enemmän kuin rokottamattomat. He toitottavat kaikkialla, että he sairastuvat, elleivät terveet rokottamattomat ota rokotteita.

      Miksi siis rokotetaan, eihän rokotteeseen usko edes rokotetut!

      • Anonyymi

        Rokotevastaiset elävät niin vahvassa denialismissa, että näkevät ja kuulevat harhoja :D

        He and his staff are tired. For more than a year, COVID-19 has pushed them to the limits of their endurance. To their frustration, patients like the 48-year-old — COVID-19 skeptics who end up with severe symptoms — arrive at the hospital more often than they would like.

        “We’ve certainly had people who admitted to us that they didn’t believe in this and they didn’t think that the precautions were merited,” Warshawksy said.

        To the staff in Montreal’s intensive care units, the virus is only too real, and when thousands march in the streets claiming that the pandemic is an elaborate hoax and that vaccinations are more dangerous than COVID-19, the sight fills them with dread.

        “How can you call tens of thousands of deaths in Quebec a conspiracy?” Warshawsky asked. “These people are really dead. I’m sure. I’ve seen them. They are absolutely and truly and incontrovertibly dead. We didn’t make them up. We’re not lying about the numbers. They all really died.”

        The patients are often victims of a crisis of disinformation. They believed conspiracy theories that say the virus is less deadly than the flu, or that it doesn’t exist at all.


    • Anonyymi

      Otteita Pelastetaan Suomen Lapset -lääkäriryhmän tietopaketista koronarokotteen vaaroista:

      https://pelastetaansuomenlapset.fi/tietopaketti-koronarokotusten-vaaroista-yms-jonka-helsingin-uutiset-sensuroi-haastattelusta/

      Näiden kokeellisten injektioiden pitkäaikaisvaikutuksia ei ole tutkittu, kukaan ei tiedä näiden injektioiden pitkäaikaisista riskeistä. Tällöin tulisi noudattaa suurinta mahdollista varovaisuutta varsinkin lapsilla ja nuorilla, koska heidän eliniänodotteensa on niin pitkä.
      Vaikuttaisi siltä, että Suomessa (ensimmäisenä!) jo aloitetut rokotekokeet pienillä lapsilla korvaavat puuttuvia/puutteellisia eläinkokeita! Haluaisitko sinä, että sinun pientä lastasi käytettäisiin ”koe-eläimenä”?

      3) mRNA-”rokotteen” (lue geeniteknologinen injektion) turvallisuusprofiili on katastrofaalisen huono:
      - Pfizer, EMA ja FDA ovat systemaattisesti olleet välinpitämättömiä prekliinisistä (ennen laajempia ihmiskokeita tehdyistä) eläinkokeista saatua todistusaineistoa kohtaan, joka selkeästi osoittaa kohti haittatapahtumien vakavia vaaroja;
      Geenipohjaiset rokotteet saavat aikaan aktiivisen ja siten potentiaalisesti toksisen piikkiproteiinisynteesin: päästyään verenkiertoon (ja sinne ne pääsevät) piikkiproteiinit vaikuttavat verisuonen seinämiin ja voivat myös kulkeutua eri elimiin, kuten esim. maksaan, pernaan, munasarjoihin, istukkaan, rintarauhasiin… tästä voi seurata vakavia haittavaikutuksia; kuten verenhyytymishäiriöitä (niin kuin on jo nähty), jotka voivat johtaa sydänkohtauksiin, aivohalvauksiin, veritulppiin
      aivoissa ja muissa elimissä ja keuhkoemboliaan; epilepsiaa, neurologisia oireita, systeemisen tulehdustilan, joka vaurioittaa useita elimiä; keskenmenoja, rintaruokittujen vauvojen kuolemia, jne.

      - Pfizerin mRNA-injektiot sisältävät lipidinanopartikkeleita, jotka voivat päästä kaikenlaisiin soluihin – tämähän on loppujen lopuksi syy, miksi ne on lisätty tähän rokotevalmisteeseen. Tiedetään myös, että kerran päästyään sisälle soluun, kationiset (positiivisesti varautuneet) lipidit häiritsevät
      mitokondrioiden toimintaa (soluhengitystä) ja aiheuttavat oksidatiivista stressiä, mikä puolestaan johtaa DNA:n vaurioitumiseen. Pfizerin käyttämistä lipideistä – nimittäin kationinen lipidi ALC-0315 ja PEGyloitu lipidi ALC-0159, jotka käsittävät 30 – 50 % ja 2 – 6 % lipidien kokonaismäärästä – ei aikaisemmin ole hyväksytty käytettäväksi ihmisillä.

      - Vasta-aineriippuvainen taudin vaikeutuminen (antibody-dependent enhancement, ADE) voi aiheuttaa hyperinflammatorisen vasteen (”sytokiinimyrskyn”), joka voimistaa vaurioita keuhkoissa, maksassa ja muissa elimissä. ADE:n riski on tiedossa kokeellisilla SARS-rokotteilla, mutta sitä ei silti ole tutkittu SARS-CoV-2-rokotteilla (SARS-CoV-2-virus siis aiheuttaa COVID-19-taudin).

    • Anonyymi

      Koronarokotteiden pitkäaikaisvaikutusten tutkimukset ovat paraikaa käynnissä ja koehenkilöinä ovat kaikki rokotteen ottajat. Tämä on virallista tietoa, jota saa kysymällä THL:stä, STM:stä, WHO:sta tai rokoteyhtiöiltä, mutta jota ei jostain kumman syystä kerrota rokotteen ottajille.
      Saati että kysyttäisiin heiltä suostumusta tutkimukseen osallistumisesta, kuten edellyttävät perustuslaki ja moni muu laki, kansainväliset ihmisoikeussopimukset ja Nürnbergin säännöstö.
      https://www.laakariliitto.fi/laakariliitto/etiikka/nurnbergin-saannosto/

    • Anonyymi

      Rokottamattomat ovat suorastaan mätämunia. Vai mitä sanotte UUtissuomalaisen jutusta 3.10., jossa harmitellaan tartuntoja, joita rokotekielteiset ehdoin tahdoin aiheuttavat:
      "– Nyt rokottamattomien viiden kolonna kuluttaa Suomessa terveydenhuollon resursseja ja pahimmillaan levittää yleisvaarallista tartuntatautia riskiryhmiin, joiden rokotussuoja ilman kolmatta rokotusta alkaa kohta hiipua."
      Näin HUS.-asiantuntija.

    • Anonyymi

      Ei taida HUS:issa olla ainutta asiantuntijaa, ainoastaan juoksupoikia.

    • Anonyymi

      Kannattaa tutustua linkin viedeoon. Saattaa viedä 20-30 min aikaa että saat sen alkamaan, mutta on todellakin sen väärti. Juristi, joka pisti Volkswagenin polvilleen on ottanut hoitaakseen myös tämän plandemian aiheuttamat rokotevauriot, talouden alasajon, ihmisten kahtiajaon ja itseasiassa kaiken mitä tämä paska on maailmalle aiheuttanut. Ja se paska ei ole tartunnat. Kaiken keskellä on PCR-testi jotaon käytetty kaikenaikaa tartuntojen havaitsemiseen vaikka henkilöillä ei ole tartuntaa. Sopii myös muistaa kuka henkilö vaahtosi takavuosina tautien diagnosoinnin suhteen testin tärkeydestä. Jos kiinnostaa niin katso. Ei jää paljoa arvailujen varaan. Tässä on sen verran kunnioitettava juristi hoitamassa asiaa että hattua pitää nostaa ja mieli on todella korkealla! Ei olekaan lahjottavissa oleva tyyppi tämä Fuellmich!
      https://www.bitchute.com/video/zwWgmJKq9UIl/

      • Anonyymi

        Kyllä se minulla aukesi heti. Kiitos.


    • Anonyymi

      Kirja ilmestynyt!
      https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/4312833

      "Pelon ilmapiirin luomista pidettiin tärkeänä, jotta kansa hyväksyy rajoitustoimet" –
      Koronan kääntöpuoli -kirjan tekijöiden mukaan koronakeskustelua on pyritty Suomessakin rajoittamaan

      Yhteiskunnallinen keskustelu koronaviruspandemiasta ja etenkin siitä johtuneista rajoitustoimista on ollut länsimaisissa demokratioissakin vähäistä. Valtamedioissa on kaikunut järkevä suojelevan hallinnon ääni ja someen on pakotettu rajoituksia arvostelleiden ”kulkutautimyönteisten” äänet.
      – Keskustelun rajoittaminen on lisännyt yhteiskunnan kahtiajakautumista. Saksassa tämä näkyy selvästi, Suomessa ei onneksi vielä samalla tavalla, kustantajat Mark Mallon ja Venla Saalo arvioivat.
      Mallon ja Saalo tuntevat Saksan tilanteen hyvin, sillä he ovat asuneet siellä noin puolet koronapandemian ajasta.
      – Saksa ei ole enää sama maa kuin ennen koronaa. Viranomaisvalta on kasvanut, poliisiväkivalta lisääntynyt ja mielenosoittajat leimataan äärioikeistolaisiksi koronankieltäjiksi, Mallon arvioi.
      KIRJAN ARTIKKELI Kriittinen journalismi ja poliittinen pelko arvostelee muun muassa median otetta koronakriisin käsittelyssä. Kun yleensä vallalla ovat moniarvoisen ja faktoja tarkistavan tiedonvälityksen kriteerit, ryhdyttiin koronakriisissä miltei yhteistyöhön valtion kanssa ja pelottelemaan kansalaisia kuin sotatilaan.
      – Kuulin keväällä 2020 radio-ohjelman, jossa käsiteltiin koronan tartuntakuolleisuutta ja todettiin sen olevan pieni, odotin tämän vaikuttavan uutisointiin ja koronarajoituksiin. Sillä ei ollut mitään vaikutusta, esimerkiksi Saksassa on vuotanut julki sisäministeriön papereita, joissa pidettiin tärkeänä pelon ilmapiirin luomista, jotta tiukat rajoitustoimet saisivat kansan hyväksynnän, Mallon kertoo.
      Pelkoa on Suomessakin pidetty yllä tähän syksyyn asti, vasta noin kaksi viikkoa sitten Suomen hallitus ja suurimmat mediat arvioivat koronakriisin olevan kohta ohi. Nyt luulisi keskustelulle ja menneen arvioinnille olevan enemmän tilaa.
      – Kirjamme ilmestyi noin kaksi kuukautta sitten. Sitä ei ole vielä juurikaan huomioitu medioissa, mutta olemme saaneet yksittäisiltä lukijoilta mukavasti palautetta, enimmäkseen positiivista.
      Mallonin ja Saalon mielestä taudin uhrit ja rajoitustoimenpiteiden uhrit olisi pidettävä koronakeskustelussa erillään.
      – Rajoitustoimia perusteltiin sairaaloiden ylikuormituksella, mutta tällaista tilannetta ei tullut. Sen sijaan rajoitusten aiheuttamat vahingot ihmisten toimeentulolle ja vapaudelle ovat olleet kiistattomia.

    • Anonyymi

      Valetta!

    • Anonyymi

      Minä menen myös 3- piikille. En meinaa mennä ruumiskonttiin vaan luotan ja tiedän rokotteen function. Hyvä näin.
      Rokottamattomat saavat korona-deltan varmasti ja ovat saaneet, koska pääosin näitä rokotuskielteisiä, joita raahattu sairaaloihin.
      Rokotevastaiset vievät nyt hoitopaikat kaikilta muilta! Vastuutonta.

      • Anonyymi

        Trol-lol-loo. Onko iltapiikki otettu?


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Menkää vain ottamaan piikki ne ja mahdolliset hihamerkkine sinne rokotus korttiin. Muistakaa kantaa ja näyttää passi messukeskuksen portilla kiltille sedälle. Jookos.? Ja ottakaa kiltisti se kolmas... Eiku viides piikki, muuten ei ole asiaa hotelliin, lentokoneeseen jne... Siitä vaan. Mutta tuosta junasta hyppään oitis pois. Uskokaa jo, tuo on todella vaarallinen totalitarismin tie. Herätkää!

    • Anonyymi

      Sanna Marin johtanut tähän tilanteeseen missä ollaan. Ja tottakai, ellei Marinilla ole kristallimaljaa pirtua täynnä niin, että näkisi tulevaisuuteen, tulevaisuus siis pirun käsissä, piru on nyt ja vie.

    • Anonyymi

      Hitlerin Saksassa natsipuolueeseen liittyi enemmän lääkäreitä kuin muiden ammattiryhmien edustajia keskimäärin. Mistähän syystä...?

    • Anonyymi

      Piikki tautia tujumpi .

      • Anonyymi

        samaa öyhötystä kuinka rokottamattomat KAIKKI tulevat saamaan taudin. Jos influenssa ei tule joka vuosi, ei tule koronakaan. Samaa settiä koronan kanssa.


    • Anonyymi

      "Rokottamaton" on sellainen, jonka toisesta mRNA-injektiosta on kulunut vähemmän kuin viikko. Ulkomailla "rokottamattomiksi" sanotaan niitä, joiden toisesta injektiosta kulunut kaksi viikkoa. Laaja määritelmä. Kattaa myös piikkihaitat.

      Hoitohenkilökunta puhukaa!
      https://rapsodia.fi/hoitohenkilokunta-puhukaa-2/

      • Anonyymi

        "Koronapotilaista" ei voi valtamedian uutisten perusteella tietää, miksi he itse asiassa ovat sairaalassa ja mitä he sairastavat. Heillä on positiivinen PCR-tulos, mutta sehän ei vielä kerro mitään heidän terveydentilastaan, koska PCR ei erottele eri viruksia toisistaan eikä myöskään tunnista tartuttamiskykyistä virusta vuosi sitten sairastetun flunssan jäänteestä. PCR-testin keksijä, Nobel-palkinnonkin saanut Kary Mullis on todennut, että testiä ei pitäisi käyttää virustautien diagnosoimiseen.

        Monet positiivisen PCR-tuloksen saaneet ihmiset ovat täysin terveitä (tultuaan testiin esim. jäljityssovelluksen kutsusta) mutta lääkärit haluavat silti nimittää heitä "oireettomiksi koronaviruksen kantajiksi" - jotka muka olisivat vaarallisia muille.

        PCR- testit antavat positiivisia tuloksia monenlaisista viruksista, mm. rhinoviruksista. Koronasta diagnosoidut sairaalahoidossa olevat ihmiset saattavat siis tosiasiassa olla hoidettavina minkä tahansa hengitystiesairauden vuoksi, esim. A- tai B-influenssan. Tehohoitoon joutuneilla koronapotilailla on tilastojen mukaan yleensä yksi tai useampi pitkäaikainen perussairaus. 87 prosenttia teholle koronan vuoksi joutuneista on ylipainoisia.

        Jos ihmisellä on flunssa, se varmasti hankaloittaa oloa perussairauden kanssa. - Mutta mitäs näitä tarkemmin pohtimaan, "lääketiedettähän" se vain on, eikä se ole mitään oikeaa tiedettä enää nykyään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Koronapotilaista" ei voi valtamedian uutisten perusteella tietää, miksi he itse asiassa ovat sairaalassa ja mitä he sairastavat. Heillä on positiivinen PCR-tulos, mutta sehän ei vielä kerro mitään heidän terveydentilastaan, koska PCR ei erottele eri viruksia toisistaan eikä myöskään tunnista tartuttamiskykyistä virusta vuosi sitten sairastetun flunssan jäänteestä. PCR-testin keksijä, Nobel-palkinnonkin saanut Kary Mullis on todennut, että testiä ei pitäisi käyttää virustautien diagnosoimiseen.

        Monet positiivisen PCR-tuloksen saaneet ihmiset ovat täysin terveitä (tultuaan testiin esim. jäljityssovelluksen kutsusta) mutta lääkärit haluavat silti nimittää heitä "oireettomiksi koronaviruksen kantajiksi" - jotka muka olisivat vaarallisia muille.

        PCR- testit antavat positiivisia tuloksia monenlaisista viruksista, mm. rhinoviruksista. Koronasta diagnosoidut sairaalahoidossa olevat ihmiset saattavat siis tosiasiassa olla hoidettavina minkä tahansa hengitystiesairauden vuoksi, esim. A- tai B-influenssan. Tehohoitoon joutuneilla koronapotilailla on tilastojen mukaan yleensä yksi tai useampi pitkäaikainen perussairaus. 87 prosenttia teholle koronan vuoksi joutuneista on ylipainoisia.

        Jos ihmisellä on flunssa, se varmasti hankaloittaa oloa perussairauden kanssa. - Mutta mitäs näitä tarkemmin pohtimaan, "lääketiedettähän" se vain on, eikä se ole mitään oikeaa tiedettä enää nykyään.

        ct-luku on se, mikä on ratkaiseva tekijä. Suomessa liian suuri, joillain testipaikoilla.


    • Anonyymi

      En tule lastani noille pyöveleille antamaan

    • Anonyymi

      Oletettavaa ettet kirjoittelisi totuutena omia kuvitelmasi.
      Seinäjoella on kyllä 7 vuotias rokottamaton joutunut coronaviruksen vuoksi sairaalaan.

      • Anonyymi

        niin ja hänhän on ihan perusterve lapsi, eikö vaan?


    • Anonyymi

      Kansalaiset!

      Muistakaa kuitenkin, mikä on tärkeintä.

      Tärkeintä on varmistaa, että saksalaisyritys Biontech saa mahdollisimman paljon koronarokotteita myytyä.

    • Anonyymi

      Rajua liikuntaa tulee välttää voi tulla sydänlihas tulehdus. Tarkkailkaa pulssia.

    • Anonyymi

      Edelleenkin opettajat tenttaavat Espoossa oppilailta "kuka teistä on ottanut rokotteet". Eikö nämä voi pitää turpaansa kiinni? Onko tuo hyvän tavan mukaista kysellä moisia asioita ja vieläpä koko luokan läsnäollessa?

    Ketjusta on poistettu 33 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      68
      4783
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2290
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1816
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1536
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1481
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1328
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1247
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. 23
      1102
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1091
    Aihe