Suora vetoomus/käsky/pyyntö sinulle mies lammas-komppaneineen: Lopeta minun seuranta, tarkkailu ja

Anonyymi

stalkkaaminen! Toisen tietotekniikan seuranta, salakuuntelu omassa kodissa, ja kaiken maailman oman mielikuvituksen avulla keksittyjen juttujen ja valheiden kertominen "totuutena", jossa ei ole totuuden häivääkään.

Perustelet/kauppaat itsellesi sinun apulaisille/lampaille: "haluan suojella" "Haluan hänelle parasta" antamalla mukamas jotakin "suojelua", jotta ihmiset/lampaat uskoo, ja monihan uskoo (tämä on tämän hetkinen tilanne minun kohdalla, mutta joskus aiemmin yritit tuhota minua, saada hulluksi - ei se onnistu minun kohdallani eikä tule koskaan onnistumaan). Ja tätä stalkkausta on kestänyt jo kauan 7 - 8 vuotta. Meni vuosia ennen kuin havahduin. Nyt tiedän, mutta ongelmana on, miten sen todistan, vaikka tiedän asian olevan juuri niin kuin sanoin, ja vielä pahempaakin, mutta minulta puuttuvat todisteet mustaa valkoisella, ja se on ongelma. Tiedän, että kohteita on muitakin, tarkoitusperät suhteessa kohteeseen ovat vain erilaiset.

Ja pyydänkin kaikkia niitä (teitä on useipia), jotka tietävät tästä, ja heillä on enemmän mustaa valkoisella kuin mulla, niin puuttukaa asiaan. Tiedän myös, että olet menettänyt monia entisiä "liittolaisia", koska heille on avautunut se oikea ymmärrys, mistä tästä on kysymys, ja se on väärin. Ja heitä nyt pyydänkin tekemään asialle stoppi, koska teillä on sitä "mustaa valkoisella". Minulta puuttuu se todistusaineisto vaikka tiedänkin hyvin pitkälle (en kaikkea), mitä olet tehnyt, ja sen on loputtava.

Toisen tietokoneelle tehty murtautumminen on rikos. Toisen asunnossa käyminen, kun asunto on tyhjä on rikos. Millä sinä sen teet? Saanut teetettyä avaimet? Taloyhtiön/huoltomiehen kautta? Joku muu taho?
Puhelimeen murtautuminen, kaikki nämä ovat todella törkeitä rikoksia. Puhumattakaan toisen pankki/terveystietojen roistoaminen.

Teet tämän kaiken sinun "vallan", joka suvun ja nimen kautta ovat tulleet, vaikka teot ovat täysin sairaita ja laittomia. Toteutat kaikki toimet suhdeverkoston ansiosta, koska moni ei sano osaa/uskolla kieltäytyä. Tiedän myös, että tässä sinun lammasjoukossa on paljon media-alan ihmisiä, ja teillä kaikilla on resurssit jo valmiiksi totetuttaa kaikki nämä urkkimiset, koska teillä on pelit ja vehkeet totetuttaa niitä.

Ja niille, jotka alkavat lyömään hokemalla :"hae hoitoon", niin totean, ei ole tarvetta. Tämä on todellisuutta, ja itseasiassa tänä päivänä ei kovin monimutkaista toteuttaa, kun resurssit, laitteet ja osaamista riittää. Jokainen, joka on yhtään kartalla tekniikasta tietää tämän, ja sitä valitettavasti käytetään väärin. Ymmärrän myös, jos "hae hoitoon" tulee ensimmäisenä mieleen, mutta on myös ymmärrettävä, että se on aika pieni prosentti, jotka sairastavat skitsofreniaa, jossa he näkevät ja kuulevat ääniä, ja epäilevät, että heitä seurataan yms. yms. mutta onneeksi heitä on kuitenkin loppujen lopuksi vähän, ja tätä telelaitteisiin tunkeutumista pitää ymmärtää, että se on tänä päivänä itseasiassa yleisempää kuin edes tavalliset ihmiset ymmärtävät. Ja sitä narsku/psykopaatit käyttävät, jotka/joilla on pelit ja vehkeet ja resurssit ja mielenkiintoa tällaiseen terroritekoon. Ja heillä ei omatunto soimaa.

Tämä oli kehoitus, ei keskustelujen avaus, toki saatte keskustellakin aiheesta, mutta itse en tule kommentoimaan tai vastaamaan tähän enempää.

3

119

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Niinpä, et tietenkään tule sillä vedätät tätä tarinaa pähisemällä suurella miehisellä vaikutusvallallasi, mitä ei ole olemassakaan ja ilman vipuapuja et kykene edes stalkkaamiseen. Niin turhake olet.

  • Anonyymi

   Olet täysin oikeassa tässä asiassa. Minä olen loppu tähän vuosikausia jatkuneeseen kiusaamiseen ja stalkkaamiseen, tietokoneelleni ja puhelimelleni murtautumisen, henkilökohtaisten kuvieni ja viestieni levittämiseen, uhkailuun ja kiristykseen jne. Mikäli kuvittelit että voit jatkaa touhua loputtomiin se kuvittelu loppui nyt. Poliisille on jo tehty ilmoitus ja mikäli kodistani löytyy yksikin seurantalaite olet isossa kusessa. Hanki itsellesi elämä ja lopeta minun elämäni kautta eläminen. En halua enää ikinä kuulla sinusta sanaakaan ja olen kertonut kaikille perheenjäsenilleni mitä aiot joten uhkailu ei toimi siinäkään suhteessa. Et pysty enää satuttamaan minua. Haluan sanoa teille kaikille ketkä olette vuosien varrella osallistuneet ilkkumiseen ja kiusaamiseen joka kohdistunut minuun kun olin heikossa kunnossa henkisesti, olette kaikki silmissäni nollia, täysiä kusipäisiä lampaita ja karma tulee vielä korjaamaan teidätkin viimeistään tuomiopäivänä. Itse elän jatkossa vapaana, muutan pois nykyisestä asunnostani jotta ette kiusaa tulevaa asukasta tämä tiedoksi. Jospa oppisitte sen että tämä ei ole leikkiä kiusaamisen uhreille. Teitä voi kovasti naurattaa kun näette että joku harrastaa seksiä kotonaan kameroiden surratessa tietämättömänä koko asiasta. Tämä kertookin vain teistä, olette 2 vuotiaan tasolla mentaalisesti. Piste. Hyvästi.

  • Anonyymi

   Olet sama joka väitti tuolla naisia miehiksi? Sanon vaan pitkään aloitukseesi, että olen oikeasti nainen, en tiedä kuka sinä olet enkä ole millään tavalla kiinnostunut sinusta.

   Palstalle kirjoittamisellani ei ole mitään tekemistä sinun kanssasi. Joskus ärsyynnyn kun olet niin kiivas inttäjä, mutta se ei tarkoita että olisin mies tai sanani olisi sinulle tarkoitettu. Sinä itse vänkäät väkisin joka ketjuun. En edes halua jutella kanssasi.

   Sivusta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Wow! Dannyyn, 79, liitetty Helmi Loukasmäki, 20, aistikkaana punaisissa kynsissään: "Kuuma kaunotar"

   Helmi, 20, on lähtenyt ulkokuvauksiin syksyn ihmeitä kummastelemaan. Danny, 79, puolestaan lähtee keikkarundille vanhojen kavereidensa kanssa: Kai Lin
   Kotimaiset julkkisjuorut
   65
   8002
  2. Sensuuri kaatoi Tokentuben.

   Ja mikä ajoitus, tänään äänestetään rokotepassista ja on mielenosoitus siitä eduskuntatalon edessä.
   Maailman menoa
   315
   1218
  3. Joukkoliikenteessä suuri päästöjen vähennyspotentiaali

   Esimerkkinä HSL:n täyttöasteet vuonna 2020. 90% matkustajapaikoista on ollut tyhjinä. Vuoroja ja reittejä voisi todella reilusti karsia. Täyttöaste
   Maailman menoa
   16
   1086
  4. Tänää hetken mietin

   Mikä on tehnyt susta niin epävarman ihmisen, toki ikäkin siihen jo vaikuttaa, mutta toivon, että joskus pääset siitä yli. Löydät kyllä joskus hyvän
   Ikävä
   102
   1009
  5. Yli 40 rokotettua teholla

   Rokotettuja on yli 40 kappaletta joutunut Suomessa tehohoitoon! Meidän on pitänyt maksaa niille ilmaiset rokotteet ja silti ovat sairastuneet vakavast
   Iisalmi
   124
   860
  6. Vie minulta järjen tämä yhteys sinuun

   Ei ole normaalia tuntea voimakasta yhteyttä, kun ei olla lähekkäin edes. Varattukin vielä. Joskus kun olen yksin se iskee, sanaton tunne, että tunnen
   Tunteet
   58
   761
  7. Mikä mättää teknisellä?

   Puolet työntekijöistä sairauslomalla? Onko työilmapiirissä ongelmia? Tekninen johtajakin hakee muita töitä? Kunnossapitomestari lähti, samoin ympärist
   Kauhava
   38
   739
  8. Ranskaa puhuvalle huippuälykkäälle naiselle

   Olet ihaninta ja kauneinta maailmassa. Rakastan Sua kultainen. 😚🥰
   Ikävä
   88
   698
  9. Upeaa koronapassi on totta!

   Yle: Koronapassittomat asiakkaat komennetaan ulos jo ensi yönä – uusi laki saamassa lopullisen sinetin tänään
   Maailman menoa
   359
   687
  10. Saatoin satuttaa sua

   Aika paljon. Ei sitä kukaan tahallaan ja tarkotuksellaan tee. Tiiän miltä tuntuu kun toinen ei vastaa tunteisiin ja ehkä se olisi voinut olla myös mei
   Ikävä
   38
   670
  Aihe