Adsl modeemin valot

Anonyymi

Mistähän moinen ongelma johtuu kun modeemista sammuu hetkeksi kaikki valot ja netti katkeaa? Onkohan syy operaattorissa vai jossain muualla?

9

329

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jos modeemista sammuilee muutkin valot kuin vain Adsl valo niin silloin joko modeemi on viallinen tai sitten sähköissä on vikaa. Jos vain Adsl valo sammuilisi niin sitten operaattorin puolella olisi vika.

  • Anonyymi

   Modeemi ensiksi vaihtoon ja jos uuden modeemin kanssa sama jatkuu niin sitten sähkäriä paikalle selvittämään asia.

   • Kyseessä voi myös olla hyvin lyhyt sähkökatkos jolloin sähkäristä ei ole apua. Jos tuo on ongelma niin varavirtalähteen (UPS) hankkiminen modeemille auttaa.


  • Anonyymi

   Syy voi olla myös puhelinjohdoissa, kannattaa ensin tsekata että ne on kunnossa ja tarvittaessa vaihtaa. Jos se ei auta niin modeemi vaihtoon.

   • Vika puhelinjohdoissa ei voi sammuttaa kaikkia modeemin valoja.


  • Anonyymi

   Miten usein valot sammuilevat? Silloin kun valot sammuu niin katkeeko sähköt yleisesti vai vain modeemista?

  • Anonyymi

   Normaaleissa olosuhteissa hyvin lyhyitä sähkökatkoksia ( valtakunnanverkossa) voi esiintyä kuukaudessa muutama, mutta jos katkoja tulee useita kertoja viikossa tai jopa päivässä niin silloin ehdottomasti on kyseessä sähköpuolen vika joka on hyvä selvittää.

  • Anonyymi

   Modeemin toimivuuden voi testata pingaamalla ja katsoa että vastaako isäntä neljä kertaa. Jos ei vastaa niin silloin modeemissa vikaa. Jos vastaa niin sitten vika löytyy sähköpuolelta.

  • Anonyymi

   Mulla oli toissa vuonna samanlainen ongelma kuin aloittajalla laajakaistan kanssa eli yhteys katkeili ja valot vilkkuivat. Neljää eri modeemia kokeiltiin ja kaikissa sama juttu. Lopulta vika sitten selvisi kokeneen sähkömiehen toimesta eli asuntooni tulevan sähkön tulokaapelissa oli hyvin pieni halkeama joka antoi pieniä sähkökatkoja. Sähköjohto uusittiin ja ongelma poistui. Aloittajalla voi olla sama vika kyseessä mahdollisesti.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sille jollekin, tunnistat kyllä

   Etkö kuitenkin huomannut, kuinka välitän ja olen hyvä sinua kohtaan? Se, että olet itse kuin mikäkin omahyväinen, ainakin tässä leikissämme, miten sin
   Ikävä
   313
   2460
  2. Tupoksen koulun oppilaan putoaminen - onnettomuus?

   Kalevassa aamulla uutinen yläkoululaisen putoamisesta koulutiloissa Tupoksella. Rehtori ei avaa asian taustoja - miten tämä on voinut olla mahdollista
   Oulu
   30
   2097
  3. Asbergerihmiset

   Tuossa ehkä olen törmännyt livenä Asberger-ihmiseen ja kuullut nyt parilta naiselta, että millainen on mahdollinen asberger-oireyhtymää kärsivän ihmis
   Sinkut
   214
   811
  4. Kerrotaanko maailmalle oikeasti Venäjän ja Ukrainan sodan syistä

   Vaikka kuinka yritän olla kartalla edes vähän niin silti on koko ajan pimenossa se syy, miksi Venäjä hyökkää Ukrainaan.. Ei tätä kerrota uutisissa. K
   Maailman menoa
   311
   737
  5. Eräälle joka varmasti tietää keneltä.

   Kaipaan sinua. Tiedät kuka.
   Ikävä
   40
   714
  6. Jasminilla uuis kulta

   personal trainer ja elämä hymyilee. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Jasmin-Mantyla-ero-ja-uusi-rakas/1182613?undefined
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   682
  7. Mitä eläintä kaivattusi

   muistuttaa? 💬
   Ikävä
   44
   652
  Aihe