Striitfaitterit terrorisoivat Hämeessä

Anonyymi

https://poliisi.fi/-/pari-moottoripyorailijaa-ajoi-karkuun-poliisipartioita-hameessa

"Poliisipartio päätti pysäyttää moottoripyörän liikennetarkastusta varten lauantaina iltapäivällä Lahden Kivimaalla. Partio näytti moottoripyörän kuljettajan pysäytysmerkin ja kehotti kuljettajaa ajamaan läheiselle linja-autopysäkille. Poliisiauton pysähtyessä pysäkille oli moottoripyörän kuljettajan ohittanut poliisiauton oikealta ja se lähti pakenemaan poliisipartiota kevyenliikenteenväylää Kytölän suuntaan.

Partio mittasi pakenevan moottoripyörän nopeudeksi 100 km/h, nopeusrajoituksen ollessa 50 km/h. Pakeneva moottoripyörä ajoi takaa-ajon aikana kevyenliikenteenväyliä ajautuen välillä vastaantulevien ajokaistalle. Partio menetti hetkeksi näköyhteyden pakenevaan moottoripyörään, mutta löysi sen ja sitä kuljettaneen nelikymppisen miehen koulutuskeskuksen pihalta."

-----

"Kahden nuoren miehen epäillään syyllistyneen törkeisiin liikenneturvallisuuden vaarantamisiin lauantai-iltana Lahden keskustassa. Kaksikko oli kiihdyttänyt nopeuttaan liikennevaloista lähdettyään Lahdenkadulta Vesijärven sataman suuntaan. Poliisipartio mittasi moottoripyörien nopeudeksi 87 km/h, nopeusrajoituksen ollessa 40 km/h. Molemmat kuljettajat määrättiin väliaikaisiin ajokieltoihin."

-----

"Hätäkeskukseen tuli puolenyön jälkeen ilmoitus, että moottoripyörä on törmännyt polkupyöräilijään rautatieaseman lähellä. Poliisipartio sai tapahtumapaikalle selville, että moottoripyöräilijä oli ajanut Uudenmaankatua keskustan suunnasta, kun hän oli osunut suojatiellä polkupyöräilijään. Polkupyöräilijä oli ajanut Moisionkadun suunnasta suojatielle tarkoituksenaan ylittää Uudenmaankatu."

-----

"Poliisipartio valvoi liikennettä lauantai-iltana Lahdentiellä, kun partion ohitti valoton moottoripyörä. Partio lähti moottoripyörän perään ja kytki pysäytysvalon tarkoituksenaan pysäyttää moottoripyörä. Sen kuljettaja ei kuitenkaan noudattanut pysäytysmerkkiä vaan lähti pakenemaan poliisipartiota kovalla vauhdilla kohti Pennalaa. Pakeneva moottoripyörä ohitti muita ajoneuvoja käyttäen risteyksessä keskellä ollutta sulkualuetta.

Moottoripyörä kääntyi Lahdentieltä pienemmälle tieosuudelle, missä sen nopeudeksi mitattiin 90 km/h, nopeusrajoituksen ollessa 50 km/h. Takaa-ajoon liittynyt toinen poliisipartio sai kavennettua moottoripyörän käyttämää tietä, jolloin pakeneva moottoripyörä oli ajautunut pientareelle. Perässä ajanut partio pisti tässä vaiheessa juoksuksi ja se sai juostua moottoripyörän kiinni ja sai sen kuljettajan hallintaan.

Kuljettajana toiminutta nuorta miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon."

-----

"Parikymppisen miehen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen lauantai-iltana valtatielle 10 Vanajan kohdilla. Partio mittasi tutkalla parikymppisen miehen kuljettaman moottoripyörän nopeudeksi 120 km/h, nopeusrajoituksen ollessa 70 km/h. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon."

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kuinkahan suuri osa ajo-oikeudettomista motoristeista on niitä joilta kortti on jo aikaisemmin otettu pois? Kaikki?

    • Anonyymi

      Ai kamala!

    • Anonyymi

      Voi hyvänen aika.

    • Anonyymi

      Voi jukranpujut mitä menoa.

    • Anonyymi

      Hitsi kun on hurjaa.

    • Anonyymi

      Siis kerrassaan uskomatonta. Miten voi olla...

    • Anonyymi

      Hurjaa on meno.

    • Anonyymi

      Herttinen sentään mitä mellakointia.

    • Anonyymi

      Hyytävän järisyttävää terrorisointia. Miksi YK ei puutu tilanteeseen, tai vaikka pelastusarmeija 🥺

      • Anonyymi

        Valtakunnansyyttäjä?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe