14v Noel kateissa

Anonyymi

10

2287

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Murhassa että olisi nähty pellon poikki kävelemässä kengät kädessä. Jos on läpimärkä niin hypotermia uhkaa vaikka olisi plusasteita.

   • Anonyymi

    Kylmä varmaan,sen sanon että ostin Urheiluliikkeestä ohuet jumppaverkkarit niissä on taskut ja hinta 65e. Moni luulee niitä Kalsareiksi.


  • Anonyymi

   Toivottavasti löytyy ❤

  • Anonyymi

   Se poika on lähtenyt ihan olovaatteissa ulos. Ohut pitkähihainen paita ja välikalsarit. Poliisin twitteristä löytyy bussin turvakamerakuva. Sen takia sitä etsitään niin kovalla volyymillä.

  • Anonyymi

   Löytyi ilmeisesti joesta (Lempolan tmv joki).

  • Anonyymi

   Voi Noel-parkaa, osanotto omaisille.
   Onneksi hänet löydettiin, ikävä kyllä hukkuneena.
   Miten pitkä matka katoamispaikalta on löytöpaikalle, etsintäalue lienee ollut laaja.

  • Anonyymi

   10 kilometriä katoamispaikalta, poika hypännyt jossain välissä bussiin ja ilmeisesti kävellyt peltojen poikki tuonne jokeen. Olisiko luullut että pääsee kahlaamalla yli. Kylmä vesi uuvutti.

  • Anonyymi

   "Tapauksen tutkintaa johtava rikoskomisario Tero Tyynelä kertoo tiedotteessa, että poliisi sai torstaina noin kello 11.10 aikaan hätäkeskuksen kautta tehtävän Nurmijärvelle, Lepsämänjoelle.

   – Ilmoituksen hätäkeskukseen oli tehnyt kadonneen etsintöihin osallistunut vapaaehtoinen, joka oli tehnyt havainnon kaislikossa löytyneestä mahdollisesta nuoresta vainajasta, Tyynelä kertoo.

   Tyynelän mukaan vainaja on tunnistettu kadoksissa olleeksi 14-vuotiaaksi.

   Tapauksen tutkinta jatkuu Itä-Uudenmaan poliisissa kuolemansyyn selvittämisenä. Poliisin mukaan tällä hetkellä sen ei ole mahdollista tiedottaa tapauksesta enempää vaarantamatta tutkintaa. Poliisi kertoo mahdollisesti lisätietoja tutkinnan edetessä."
   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/ec61f83e-b4f8-4f28-86d5-0365a70f7194

   Ilmeisesti pitävät rikostakin mahdollisena, mutta olisiko joku saanut houkuteltua tuonne. Vai tarkoittaako että miten päässyt lähtemään huomaamatta, olisi luullut bussikuskinkin ilmoittavan jonnekin.

   Outoa on itsemurhaksikin tai onnettomuudeksi ellei ole pahemmin vajaakykyinen. Hukuttautuuhan jotkut tarkoituksella rantaveteenkin, mutta aikamoista päättäväisyyttä vaatii, sekin vähän aikaa sitten hukkuneena löytynyt nuori nainen oli kai hypännyt sillalta. Surullisia tapauksia.

  • Anonyymi

   Hän on kuollut.

   suomeksikin hyvä kertoa.

  • Anonyymi

   R.I.P

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kertokaa yksikin hyvä syy ottaa koronarokote

   Tähän saakka on kerrottu vain uskomuksia. Koronarokote ikään kuin olisi ratkaisu ongelmaan. No miksi sitten rokotettuja on sairaalahoidossa siinä miss
   Maailman menoa
   541
   1944
  2. Hävetkää rokotetut!

   Olen tässä lueskellut näitä palstalla olleita koronakeskusteluja ja saanut hävetä silmät päästäni siksi, että suurin osa rokotettujen kirjoituksista o
   Iisalmi
   254
   1725
  3. Tänää hetken mietin

   Mikä on tehnyt susta niin epävarman ihmisen, toki ikäkin siihen jo vaikuttaa, mutta toivon, että joskus pääset siitä yli. Löydät kyllä joskus hyvän
   Ikävä
   115
   1608
  4. Oot sä oikeasti

   rakastunu muhun nainen? Oon kyllä huomannu katseet mutta että kyse ois vakavammasta niin se on tullu yllätyksenä minulle.
   Ikävä
   61
   1148
  5. Iltalehti: Päijät Hämeen teho-osastolla uuvutaan koronan takia. Totuus ketään ei teholla.

   Olen koko ajan suhtautunut näihin lehtien pelottelutarinoihin kriittisesti. Niissä ei anneta oikeasti mitään taustatietoja potilaista, määristä, iästä
   Maailman menoa
   293
   1113
  6. Ihanaa Espanjan lomaa Martina, lapset ja Hannu

   Olette loman ansainneet ❤️
   Kotimaiset julkkisjuorut
   72
   1018
  7. Stefu, otathan sinäkin tyttäresi lomalle mukaan?

   Sofia kertoi pääsevänsä pian reissuun ( hänhän ei pysty ilman Stefania matkustamaan), joten jään mielenkiinnolla odottamaan, ottaako isä tyttärensä mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   88
   989
  8. Onko pakko revittää niitä autoja ja huudattaa ämyreitä!

   Kello on yli 00:00 koko illan on revitetty autoja kiihdytetty ja huudatettu ämyreitä. Eikö ole oikeasti mitään kehitettävämpää tekemistä? Ihmiset yrit
   Hyrynsalmi
   50
   848
  Aihe