Koulupäivä tuntuu liian pitkältä.

Anonyymi

Koulupäivä kestää kuusi tuntia, ja se tuntuu liian pitkältä. Koulupäivästä hirveämmän tekee kiusaaminen ja hankaluudet keskittyä metelissä. Olisi mukavaa, jos koulupäivä kestäisi edes tunnin vähemmän.

8

141

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vinkkejä selviämiseen:
      1. Älä koskaan ajattele kauanko on kulunut päivää tai kauanko on jäljellä
      2. Opettele lukujärjestys ulkoa (auttaa oikeasti ja tuntuu että päivät kuluvat nopeammin)
      3. KESKITY TUNNILLA! Tiedän. Mutta päivä oikeasti kuluu siten nopeammin. Ja voit ajatella että sehän vain vähentää työtäsi illalla. Ei ole oikeasti litään järkeä vain istua luokassa se hidastaa ajan kulumista pääsi sisällä
      4. Älä odota iltaa! Keksi aina jokin huono asia kotiin menemisessä esim siivous jolloin kotiin meneminen ei enää olekaan yhtä kivaa
      5. Keksi mielikuvitusleikkejä itsellesi. Tiedän miten lapselliselta kuulostaa mutta kyllä minä tätä yläasteella käytän. Esim joku että kemianluokassa rakennetaan ydinpommia ja kehität sen ympärille mukavan tarinan. Ota koululaisia ja opettajia tietysti mukaan ja pelaile roolipeliä pääsi sisällä.

      Toivottavasti on JOTAIN apua koska nämä auttavat minua

      • Anonyymi

        Kiitos!


    • Anonyymi

      Onks siel mitään pienluokka että pystyis keskittyyn paremmin opiskeluun tai erityisopen järkkäämässä paikassa.

    • Anonyymi

      Äretön meteli alkaa jo päiväkodissa ja jatkuu koko peruskoulu ajan.Ei kahvi taukoja,niin kuin työelämässä. Kiusamisesta puhu luokanvalvojalle,jos ei noteraa? Suoraan rehtorille, jos hänkään ei noteraa? Pokana ilta-Lehti soita,Johan alkaa tapahtua,kun tuot asian livenä esille. Eivät voi vedota,resussipulat,lian vähän välituntivalvojia,liikaa oppilaita.Kun ne välitunti valvojatkin joruu keskenään tai selaavat älypuhelin. Kouluvirasto on myös johonn voit otta yhteys. Jos koulu ei välitä? Osasit tälle sivulle tulla,osaat myös etsiä netti edellä mainitujen yhteystiedot.Voit myös suoraan cat sekasin. Löytyy Helsinki mission sivuilta. Kiusamisesta ovat alaikäisetkin tehneet polisilaitos ilmotus.Menet sinne kun kukaan muu ei vältä,ei koulu ei vanhemat.Johan alkaa tapahtuu!

    • Anonyymi

      Voi itku ja kyynel, 6 tunnin koulupäivä tuntuu pitkältä. Itellä on työpäivät pisimmillään 11 tuntia, ja nämä tehdään yöllä. Tuokaan aika ei tunnu "pitkältä", kun siihen asennoituu siten.

      • Anonyymi

        Entä kiusataanko sinua töissä? Aloittajaa kiusataan koulussa ja se saa ajan tuntumaan liian pitkältä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Entä kiusataanko sinua töissä? Aloittajaa kiusataan koulussa ja se saa ajan tuntumaan liian pitkältä.

        Kannattaisi varmaan tehdä asialle jotain, eikä valittaa jollain foorumilla. Siten on mahdollista saada jotain aikaiseksi, mikäli ei tee mitään, mitään ei tapahdu.


    • Hei,

      Hyvä, että kirjoitit tänne ja saitkin jo joitakin hyviä vinkkejä! Jos haluat jutella tilanteestasi jonkun turvallisen aikuisen kanssa, niin tässä tiedoksesi mahdollisia paikkoja:

      Sekasin-chat https://sekasin247.fi/

      Sekasin-chat on auki vuoden jokaisena päivänä, maanantaista perjantaihin klo 9-24 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin 15-24. Chatissa päivystävät mielenterveyden ammattilaiset sekä koulutetut vapaaehtoiset.

      Myös Tukinetissä on monenlaisia palveluita, joita voit halutessasi käyttää. Tukinet -tukipisteesi netissä, https://tukinet.net/

      Tukinetistä saa itselleen tukihenkilön, jonka kanssa voi keskustella kahden kesken mistä tahansa itseään mietityttävästä aiheesta. Tukinetissä on monia tukisuhdepalveluia, joista esim. Mieli Tukisuhde https://tukinet.net/teemat/mieli-tukisuhde/tukisuhteet/ tai Etsivan nettityön tukisuhde https://tukinet.net/teemat/etsivan-nettityon-tukisuhde/tukisuhteet/ tai Valopilkun Tukea entisille ja nykyisille koulukiusatuille -tukisuhde https://tukinet.net/teemat/tukea-entisille-ja-nykyisille-koulukiusatuille/tukisuhteet/voisivat sopia sinulle.

      Tukinetissä on myös monenlaisia keskusteluryhmiä ja ryhmächattejä, joista voi saada vertaistukea sekä ammattilaisten neuvoja. Koulukiusaaminen on aihe, jota käsitellään ryhmächateissä viikoittain.

      Tukinet on avoinna kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Tukinetin kaikki palvelut saa maksutta käyttöönsä, kun on anonyymisti rekisteröitynyt ja kirjautunut sivuille. Osaa palveluista voi käyttää ilmankin rekisteröitymistä.

      Et maininnut oletko kertonut kiusaamisesta ja keskittymisvaikueuksista vanhemmillesi. Jos et, niin kannustan kertomaan niistä myös heille.

      Ystävällisin terveisin
      SOS-kriisikeskus/Kata

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      81
      1710
    2. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      72
      1349
    3. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      106
      1278
    4. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Lieksa
      184
      1178
    5. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      64
      1053
    6. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      163
      1051
    7. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      32
      902
    8. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      62
      876
    9. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      836
    10. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      94
      794
    Aihe