Kännykkä varastetaan, omistaja löytyy hukkuneena

Anonyymi

Kuinkahan monelta hukkuneelta puuttuu kännykkä, varmaan aika monelta. En muistanut tätäkään tapausta, ihme että edes kerrottu, nykyään varmaan lakaistaan kaikki vastaavat maton alle. Kannattaa lukea.

"Vuoden 1999 lokakuussa Turun keskustassa kadonnut 17-vuotias lukiolainen Pasi Lehtonen joutui todennäköisesti rikoksen uhriksi.

Jääkiekkoa harrastanut Lehtonen katosi 17. lokakuuta 1999. Viimeinen varma havainto Lehtosesta on puolenyön jälkeen Läntisen Rantakadun ja Kauppiaskadun kulmasta. Lehtonen löytyi Aurajoesta hukkuneena saman vuoden marraskuussa. Ruumiinavauksessa kuolinsyyksi varmistui hukkuminen.

Kaksi ulkomaalaissyntyistä, Turussa asuvaa miestä, on ollut vangittuna rikosepäilyjen vuoksi. Molemmat ovat kuitenkin tällä hetkellä vapaalla jalalla.

Poliisi pääsi miesten jäljille Lehtosen matkapuhelimen avulla. Puhelimella soitettiin useita puheluja Lehtosen katoamisyönä Algeriaan. Poliisi selvitti virka-apuna, että puhelut soitettiin pieneen algerialaiseen kylään ja puhelut otti vastaan toisen miehen isä.

Poliisi jatkoi jutun selvittelyä. Poliisi sai mm. selville, että puhelin oli lähetetty heti Lehtosen katoamisyön jälkeen postipaketissa Algeriaan. Puhelinta ei tähän päivään mennessä ole löydetty.

Miehet myönsivät esitutkinnassa varastaneensa puistonpenkillä maanneelta Lehtoselta matkapuhelimen, mutta kiistivät syyllistyneensä mihinkään muuhun.

Kihlakunnansyyttäjä Saustila pitää molempien ulkomaalaisten esitutkinnassa antamaa kertomusta tapahtumien kulusta epäluotettavana. Tätä ei Saustilan mukaan voida kuitenkaan pitää riittävänä näyttönä miesten syyllisyydestä Lehtosen kuolemaan."
https://murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?f=17&t=33094

4

135

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Espoosta kadonnut 14-vuotiöydettiin kuolleena Nurmijärven puolelta Lepsämänjoesta. Vapaaehtoisten ansiosta. Oliko pojalla puhelinta mukana vaiko ei? Siitä tässä tapauksessa ei ole kirjoitettu mitään. Mutta. Nuoria tapetaan ja raiskataan jo liikaa. Se asia, kuka teon on tehnyt,...poliisivoimia tarvitaan koko maahan lisää ainakin 3000, jotta jotain rotia tänne metsämaahan saataisiin. Nyt näyttää viidakonlakien toimilta tämä.
   Kyllä niitä tappoja on kautta aikain ollut, mutta jotain outoa on tapahtunut, kun nuoria löytyy kuolleina niin paljon.

   • Anonyymi

    Kaikillahan yleensä kännykkä on, mutta ei tainnut paikannus toimia tuossakaan 14v pojan tapauksessa.

    Kuka uskoo että Pasi Lehtonen olisi jäänyt kylmänä lokakuun yönä nukkumaan puistonpenkille, ryöstäneet nuo matut ovat ja hukuttaneet, samaa tapahtuu varmasti paljon eri kaupungeissa. Aina ei ole vesistöä lähellä, sitten puukottavat tms. Hukuttamalla saavat enemmän aikaa ja läheskään aina ei selvitetä kännykän käyttöä tai vasta pitkän ajan kuluttua.


   • Anonyymi

    Kyllä ko.14v poika lähti VANTAALTA ja kehitysvammainen oli ja siksi hortoili kalsareissaan pari kylmää vuorokautta. Ei olisi edes osannut puhelinta käyttää mutta jätetään nyt hänestä kommentoinnit nyt tähän!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä ko.14v poika lähti VANTAALTA ja kehitysvammainen oli ja siksi hortoili kalsareissaan pari kylmää vuorokautta. Ei olisi edes osannut puhelinta käyttää mutta jätetään nyt hänestä kommentoinnit nyt tähän!

    Hoitanut suurimman osan asioista itsenäisesti ja kävi ilmeisesti normaalissa koulussa. Oikeasti kehitysvammaisetkin käyttää kännykkää.


  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Hävetkää rokotetut!

   Olen tässä lueskellut näitä palstalla olleita koronakeskusteluja ja saanut hävetä silmät päästäni siksi, että suurin osa rokotettujen kirjoituksista o
   Iisalmi
   492
   7274
  2. Joku pahoitti mielensä Afrikantähti pelistä

   Rasismikohu Helsingin yliopistossa – riistoleikkejä ja Afrikan tähti -vitsailua: ”Olen sanaton” Musta vaihto-opiskelija tyrmistyi, kun opiskelijat esi
   Maailman menoa
   372
   7026
  3. Oot sä oikeasti

   rakastunu muhun nainen? Oon kyllä huomannu katseet mutta että kyse ois vakavammasta niin se on tullu yllätyksenä minulle.
   Ikävä
   89
   2142
  4. Stefu, otathan sinäkin tyttäresi lomalle mukaan?

   Sofia kertoi pääsevänsä pian reissuun ( hänhän ei pysty ilman Stefania matkustamaan), joten jään mielenkiinnolla odottamaan, ottaako isä tyttärensä mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   132
   1937
  5. Iltalehti: Päijät Hämeen teho-osastolla uuvutaan koronan takia. Totuus ketään ei teholla.

   Olen koko ajan suhtautunut näihin lehtien pelottelutarinoihin kriittisesti. Niissä ei anneta oikeasti mitään taustatietoja potilaista, määristä, iästä
   Maailman menoa
   352
   1934
  6. Seksikäs naispari! Sita Salminen innoitti Jukka Haapalaista: "Toteutui monenlaiset päivä- ja yöunet"

   Sita Salminen ja Kia Lehmuskoski vetivät naisparina hitaan, mutta sitäkin sensuellimman valssin Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa. Ja saivat sekä yle
   Kotimaiset julkkisjuorut
   24
   1893
  7. Professori tyrmää Marinin hallituksen korona toimet

   https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/6a55281c-4f12-46d6-be17-f9ee97637f12 Professori Martin Scheinin esittää rajua kritiikkiä Suomen koronapäätöksi
   Maailman menoa
   99
   1799
  8. Paikallisessa bubissa 16.10-21

   Ei uskoisi, että löytyy tämmöisiä juippeja, että lyö Marjuskassa 70- vuotiasta miestä niin, että hän loukkaa itsensä ja joutuu osastolle! Miehellä
   Haapavesi
   36
   1474
  9. Tuliko sinusta onnellinen?

   Toivon kaikkea hyvää
   Ikävä
   86
   1101
  10. Nyt on jo pummattu syysvaatteetkin ja kengät

   Huonoa mainostamista kun ei edes lenkkareiden nauhojaviitsitä solmia, melkein kengät tipati jalasta, huvittavaa viihdettä kun on niin amatöörimaista,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   56
   1037
  Aihe