Kultapoika ja Hannu-hanhi.

Anonyymi

Ihme mies tuo Fury, tuntuu, että onko se ihminenkään, 2 kertaa ylös kovasta töötistä.
Ja taas kongi pelasti kanveesilla käynnin jälkeen.
Iskutkaan ei näy sen naamassa ja väsymys ei näytä painavan yhtään, toisin kuin Wilderillä. Luonnolahjakkuus.
Oikein sääliksi kävi Wilderiä välillä.
Ei Furya kukaan voita tällä haavaa, ei ainakaan Joshua, jos ei Usyk sitten nakuta nopeudellaan ja iskusarjoilla Furyn naamaa muusiksi, en usko kyllä sitäkään.

5

53

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kova ottelu, paras pitkään aikaan. Tuomarille miinuksia kun antoi Tysonin maata Wilderin niskassa melkein joka erässä. Wilderin kannattais lopettaa, eläkemiljoonat on tienattu reippaasti. Varmaa iskee ankara masis päälle.

      • Anonyymi

        Fury loukkaantui kun Wilder ei tullut onnittelemaan, en nyt yhtään ihmettele, niin ala-arvoista kielenkäyttöä ja solvausta se lateli Wilderille ennen matsia, joo se kuuluu asiaan, kuuluu mutta rajansa kaikella, nyrkkeilytoimittajatkin kauhistelivat, Tysonin olisi uskovaistakin esittävänä pitänyt pyytää anteeksi kauheata kielenkäyttöään, mutta eipä tietenkään, olisi edes sen jeesuslippiksen jättänyt pois päästään. Tekopyhyyttä pahimmillaan.


      • Anonyymi

        Tyson on pakana ennen matsia ja uskovainen matsin jälkeen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Fury loukkaantui kun Wilder ei tullut onnittelemaan, en nyt yhtään ihmettele, niin ala-arvoista kielenkäyttöä ja solvausta se lateli Wilderille ennen matsia, joo se kuuluu asiaan, kuuluu mutta rajansa kaikella, nyrkkeilytoimittajatkin kauhistelivat, Tysonin olisi uskovaistakin esittävänä pitänyt pyytää anteeksi kauheata kielenkäyttöään, mutta eipä tietenkään, olisi edes sen jeesuslippiksen jättänyt pois päästään. Tekopyhyyttä pahimmillaan.

        Tyson Fury on lasileuka. Wilder on kansan mestari.


      • Anonyymi

        Ei se ole Furyn ongelma, että Wilder on huonojalkainen eikä osaa väistää alta pois kun Fury hyökkää. Kyllä usyk osasi tulla alta pois kun Joshua hyökkäsi, samoin Fury kun Wilder tulee oikeallaan enimmäkseen.

        Wilder on tosi huonojalkainen kun vertaa furyyn. Kun vastassa on ottelija joka hyökkää ja käy sitkeästi päälle niin kuin fury 2 ja 3 ottelussa teki, Wilder ei osaa väistää alta pois. Wilder on neuvoton, kun joku on vahvempi ja käy päälle pelottomasti, ja itse joutuu peruuttamaan.
        Wilderille kyllä käy kun hän itse saa määrätä ottelu tahdin ja omat hyökkäykset, mutta ei kai se ole vastustajan vika jos osaa viedä otteluita niin kuin fury wilderiä vastaan omilla vahvuuksillaaaan. Wilder sanoo, että hän on soturi joka taistelee loppuun asti, tämähän furylle sopii joka pitää Wilderiä pelkän oikean suoran varassa nyrkkeilevänä raskassarjalaisena.
        Onko joku nähnyt, että wilder ottaa nopeita taka-askeleita puolustaessaan, tai kiepsauttaa itsenänsä pois köysistä sivulle. No ei.

        Näissä Tyson matseissa wildee alkaa ennemmin tai myöhemmin väsähtään jaloistaan ja roikottmaan käsiä...sitten alkaa Tysonin vasen oikea show. Fury harrastaa myös sitä, kun näkee että Wilder lataa oikeaa suoraa niin ottakaa iskun vastaan mutta usein myös ennättää ottaa taka-askeleen jolloin isku ei osu täydellä voimalla. Wilder on tällöin epätasapainossa ja saman tien perään Fury tulee kun vieteri ja lataa Wilderiä vasen oikea sarjoilla palloon nopealla vastahyökkäyksellä. Tähän ei löytynyt wilderin valmennuksesta uutta reseptiä, vaan eka erien wilderin jabin hakkaaminen Furyn vastaan oli vain hetkellistä muutosta. Jabia olisi pitänyt hakata myös furyn päähän, ja näin sekoittaa Furyn shakkia. Wilderille on pituutta 2m ja ulottuvuutta mutta ei lähtenyt jabi naamaan saakka.

        Tuomaritkaan ei tähän furyn nojaamiseen ensi vaiheessa voi oikein puuttua, koska Fury on jaloistaan nopea ja hän on hetkessä iholla, eikä se ole nyrkkeilystä hyökkääjän vika jos puolustus ei väistää jaloilla sivuille tai osaa peruuttaa.

        Montakohan kertaa Lennox Lewis ex-mestari on tämän pari valjakon matseissa kommentoinut että deonteyn pitää nostaa kädet ylös suojaksi kun toinen hyökkää ja pitää pää ylhäällä kun Tyson vie köysiin murjottavaksi ettei saa pahoja osumia. Samoin Lewis on sanonut että pois köysistä kun Fury murjoi, mutta kun ne jalat ei toimi. Fury sai jo eka erässä wilderin kiinni ja köysiin.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5055
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3187
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1790
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1295
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1276
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    Aihe