Postituksen pöydällä

Anonyymi

Oli aamuinen kahvitunti Xesus yhtiön postituksessa ,Pienessä postituksessa ei ollut varsinaista kahvihuonetta, olipahan vain taaimmaisessa nurkassa sermin takana pieni pyöreä pöytä,jonka ympärille istuttiin syömään eväitä ja juomaan kahvia.
Henkilökuntaakin oli vähän, esimies Kaarlo Junttila eli Kalle , löhes kuuskymmpinen roteva mies, iästään huolimatta vielä viriili mies.Nytkin hän kahvia siemaillessaan katseli vaivihkaa molempia kolleegoitaan, Kaisaa ja Saanaa
Molemmat olivat vasta parikymppisiä nuoria naisia , kesätyöntekijöittö
Mielikseen Kalle heitä vilkuili,ihan toista kuin vakituiset ,lomalle lähteneet Mirja ja Elina, Kallen ikäiset konkarit Olivathan he mukavia työtovereita, tehokkaita ja sanavalmiita naisia, mutta mitään eroottista
tunnelmaa ei heidän kanssaan syntynyt.
Toista oli nyt, Saana ja Kaisa saivat Kallen himot hyrräämään, kuin nuorella kollilla.Salaa kotona vaimon vieressä maatessaan hän hieroi kulliaan ja irstaili mielessään estottomasti molempien nuortrn naisten kanssa,Vaimon kiorsaus peitti Kallen huohotuksen hänen taas kerran laukaistessaan lastinsa uskolliseen Nyrkki Kylkikkiin
Tänä aamuna hön tunsi olevansa tavallista jkimaisempi, Saanan jumpperi

11

4540

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tänään hän tunsi olevansa tavallistakin kiimaisempi, yöllä olivat levottomat unet saaneet hänet heräämään aamuyöllä ja pitkästä aikaa Kaarlo oli huomannut lauenneensa unissaan , pyjamahousujen etumus oli ihan tahmea ja kostea. Siitä huolimatta kalu seisoi kivikovana_-huh,hUh, Kaarlo tuumi, ihan kuin nuorena miehenä , kyllä nuo nuoret naiset saavat miehen kuumaksi.
      Mielissään hän veti housut alas , hyväili kovaa kankeaan ja mietti hetken työntäisikö sen vaimon pilluun joka oli vain puolen metrin päässä ja kuten tavallista ,vaimo nukkui ilman pikkareita...

      Siitä vaan sanoi Vatanen ja saman tien hän käännähti kyljelleen ja hetken sormella pillua vatkattuaan, työnsi kerralla kalun tuohon niin tuttuun koloon.
      Uhhh ,mitä herran jestas nyt!! Vaimo huudahti , mutta alkoi sitten tyytyväisenä työnnellä pyllyä vasten kalua, hän oli aina saanut orkut nopeasti ja nytkin vaimo jo voihki- ihana, ihana kyrpä,, nussi, nussi mua Kale l!

      Mutta Kalle oli nyt kiihoittunut kuin teinipoika ja parin minuutin päästä hän jo karjuen ja vaimon tisseistä kiinni pitäen laukesi ja päästi kalu nytkähdellen ja sykkien valtaisan lastin vaimon kuumaan pilluun. .UUHHH hän voihki ja antoi kovan kalunsa olla vielä pillussa, niin että vaimo sai oman orkkunsa kohta , puskien muodokasta persettään rajusti kalua vasten..

      -Ooohh, ahH Kalle ,kunpa sä useemmin herättäisit mut näin !
      -Ole hyvä vaan ! ,Kalle sanoi ja veti varovasti kalunsa kosteasta pillusta,, taputti vaimoa pakaroille ja kääntyi toisinpäin. Kiitos ! vaimo sanoi unisesti ja nukahti samantien.

      Mutta Kalle ei saanut heti unta,
      hän muistikin nyt unensa, ; siinä hän oli postituksen aamupalaverissa tyttöjen kanssa yhtäkkiä saanut valtaisen erektion ja noussut ylös tuolistaan kesken kahvinjuonnin .vetänyt farkkunsa ja kalsarit alas ja seisonut siinä kalu ylpeästi pystyssä sojottaen ja nähnyt kuinka tytöt katselivat häntä silmät suurina, jähmettyneinä paikoilleen.

      Kalle muisti vielä kuinka hän unessa oli häpeilemättä alkanut runkata kyrpäänsä tyttöjen silmien edessä ja laukaissut koko mällin Saanan jumpperille pöydän toiselle puolelle .Kuva valkoisesta rintojen päälle levinneestä isosta klimpistä punaisella jumpperilla.UUHH

      Ja tässä hän nyt istui ja katseli vaivihkaa vastapäätä istuvan Saanan rintoja , ne suorastaan kerjäsivät kosketusta, punainen jumpperi oli ratkeamaisillaan Saanan nojautuessa taaksepäin ja haukotellessaan makeasti kädet niskan takana.Hän oli Kaisan vastakohta, tumma ja muodokas ,kun taas Kaisa oli hoikka pieni blondi.
      Kyllä hänkin oli omalla tavallaan kiihottava ,varsinkin pyllistellessään tiukoissa legginseissa postia laatikoista nostaessaan, usein oli Kalle halunnut noita pyöreitä pakaroita kouria,..
      -Hei herää jo mies! Kalle komensi i itseään,sä voisit olla tyttöjen isoisä ! johan sitä tuli nussittua yölläkin.
      Tytöt eivät juurikaan kiinnittäneet häneen
      , he näpyttelivät kännyköitä kaikessa rauhassa ja söivät eväitään.
      Päivä kului postia jaellen ja lajitellen hiljalleen kuten aina ennenkin ja iltapäivä kahvitunnilla kaikki olivat jo väsyneitä ja odoteltiin vain että kello tulisi neljään.
      Iltapäivän viimeinen tunti oli vain odottelua ehkä joku firman henkilökunnasta tulisi tuomaan kirjeen tai paketin mutta muuten vain kulutTytöt istuivat kahvipöydän ympärillä ja selailivat joitain aikakausilehtiä.
      -Hei Kalle, mitäs sanot tästä ,? huudahti Kaisa yhtäkkiä ja näytti Kallelle kokoaukeaman kuvaa ._Tää lehtihän on sun kaima? Kalle siristeli silmiään ,mutta pöytä oli huoneen toisella puolella eikä hän nähnyt kuvaa kunnolla.
      Mutta tosiaan ,pöydän viereen seisahtuessaaan hän näki että aukeamalla oli nainen täysin alasti ,korkkarit vain jalassa ,hän pyllisti kameraan niin että kosteana kiiltävä pillukin näkyi selvästi pakaroiden välistä.
      - no mutta Kaisa ,mistä sä tuollaisen lehden oot löytäny,eihän meille noita tuu?
      Saanakin kurkisti katsomaan kuvaa..-oho ,onpa siinä pakarat kunnossa hän vain lausahti .-olispa munkin peba noin kiintee!

      Kalle oli hetken sanaton, ei hän olisi noista kilteistä tytöistä uskonut tällaista vaikka olikin heitä molempia jo mielikuvituksessaan nussinut monessakin asennossa ..
      -Tota, mä luulin ettei tota lehtee enää julkaistakaan, mä en oo ikinä sitä ostanu, vituttaa , et on saman nimine n ku ite. Kalle kähisi ja katseli molempia tyttöjä hiukan nolona.
      Kalu housuissa sen sijaan ei nolostellut, se jäykistyi kuin käskystä ,Yrittäen peitellä sitä käsillään hän taisteli itsensä kanssa -- oot jo vanha ukko ,juttele vaan tytöjen kanssa mutta ei sen enempää!
      J a hän istahti Kaisan viereen, otti lehden käteensä ja alkoi selailla.

      Kyllä siinä lehdes on rivoja kuvia, en mää vaan kehtaisi pyllistää tuolla lailla alasti ,Kaisa puuskahti ja laski kätensä kuin vahingossa Kallen reidelle.
      -Mut jos siit maksettais hyvin,kyl mää voisin tissejä näyttää vaikka tonnista ja miksei persettäkin, Saana naurahti.
      .no ehkä tonnista. Kaisakin myönsi ja iski Kallelle silmää, hieroen pienellä kädellään tämän reittä.

      • Anonyymi

        Oh, kaisa huokaisi huomatessaan Kallen farkuissa pullistelevan patukan .
        Tuntiessaan Kaisan pienen käden reidellään oli Kallen kyrpä nytkähtänyt kuin sähköiskusta ja se sojotti kivikovana ..
        Uhh , Kalle murahti , tarttui Kaisaa kädestä ja painoi sen vasten kaluaan
        - uiih Kallee! Kaisa kiljaisi , - tuhma !


    • Anonyymi

      Kallea panetti ihan sikana, Kalu sojotti kovana farkuissa.Hän laski toisen kätensä pöytälevyn alapuolelle ja alkoi hyväillä kalua housujen päältä.
      Toisella kädellä Kalle piti kahvimukia ja otti siitä aina siemauksen vilkuillen lippiksensä alta tyttöjä jotka söivät eväitään.
      Varsinkin miehen silmöt pysähtyivät usein Saanan rintoihin,nuo mehukkaat puolipallot pullistivat tytön toppia kiihottavasti Mutta myös Kaisan pienet terhakkaat tisut ,joiden nännit nökyivät ohuen paidan alta, saivat Kallen rauhattomaksi.Hänen alkoi varovasti vetää auki vetskariaan,yrittäen samalla jutustella tyttöjen kanssa aamun tehtävistä..
      - Noin , nyt se on ulkona! Pervo tilanne sai miehen entistä kiimaisemmaksi varsinkin kun tytöt eivät huomanneet mitään .Hän tunsi kuuman kalun nytkähtelevän kourassaann, hiljaa hän veteli esinahkaa edestakaisin ,nautiskellen.
      Äänekäs ähkäisy sai kuitenkin Kaisan katsahtamaan häneen ,- mikä tuli? tyttö kysyi pureskellessaan banaania.
      -banaani suussa ottaisit tyttö täältä jotain lihaisempaa! Kalle mietti samalla kun ääneen vastasi - äh, meni jotain väärään kurkkuun..piru!

      • Anonyymi

        Kalle yskähti vielä pari kertaa näön vuoksi ja irroitti kätensä kullistaan Se jöi siihen sojottamaan irstaasti terskan pään hipoessa pöydän alapintaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kalle yskähti vielä pari kertaa näön vuoksi ja irroitti kätensä kullistaan Se jöi siihen sojottamaan irstaasti terskan pään hipoessa pöydän alapintaa.

        Kalle suorastaan kiehui himosta katsellessaan näitä nuoria työkavereitaan; Kaisaa työntämässä banaania herkullisten pusuhuultensa väliin, Saanan


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kalle suorastaan kiehui himosta katsellessaan näitä nuoria työkavereitaan; Kaisaa työntämässä banaania herkullisten pusuhuultensa väliin, Saanan

        Mehukkaita rintoja kireän ,punaisen topin alla, ne suorastaan houkuttelivat tarttumaan ja Kallen kalu nytkähteli pöydän alla yhä kovemmin ja tiheämmin , eikä hän voinut enää estää kiihtyvää hengitystään kuulumasta .
        - Hei, oikeesti Kalle, mikä sulla on ?! Kaisa huudahti ja jatkoi,- ei kai ota rinnasta?

        Saanakin vilkaisi Kallea ja huomasi miehen lasittuneen katseen.Tyttö oli tottunut miesten katseisiin, ne oikeasti kiihottivat; usein hän mietti miltä tuntuisi yhtäkkiä ottaakin tissit esiin ja sanoa - no ime niitä, kun mieles tekee!
        Nyt hän luki kallen silmistä tuon halun.
        - Taitaa Kallella ottaa ihan jostain muusta paikasta, hymähti hän.

        Mutta Kaisa oli jo noussut ja kiertänyt pöydän ympäri Kallen viereen.Kalle ei ehtinyt reagoida mitenkään; hän tuijotti Saanan rintoja tuntien jo kalussa tutun sykähtelyn.
        - UUHH AAAH karjaisi mies ja vieressä seisova Kaisa hätkähti ,Kallen yhtäkkiä noustessa ja ojentuessa pystyyn ,hiusut nilkoissa ja kalu sohottaen kohti kattoa , nytkähdellen ja ruiskien valkoisia spermaklimppejä pöydälle ja Saanan rinnuksille...


    • Anonyymi

      Kaisa näytti hieman järkyttyneeltä, mutta Saana katsahti Kalle ja tokaisi.
      -Taitaa Kalle tarvita nyt jotain oikeaa tekemistä kun vain kahvin ryypiskelyä.
      Kallen kalu vain sojotti entistä kovempana, kun Saana nousi ylös ja käveli Kallen luo. Kaisa katsoi kun Saana riisui jakkunsa, niin että kiinteät rinnat tulivat entistä enemmän esille. Saana käveli Kallen luo samalla vähentäen vaatetta niin että hänellä oli enää hame ja rintaliivit. Hän istui Kallen syliin ja sanoi.
      -Nyt saa meidän vanha ukko kunnolla nuorta neitoa.
      Kallella vain kuola valui, kun Saana istui syliin ja rupesi innokkaasti tyrkyttämään rintojansa Kallelle. Kalle tarrasi rintoihin ahnaasti. Saana ynähti kun Kalle kouri valtavia rintoja liivejen läpi. Piaan hän laski kätensä Saanan reidelle ja lähti hiljaa hiplaillen ja kourien kohti Saanan muhkeaa takamusta. Kalle tavoitti saanan takamuksen ja kouri tätä tovin, kunnes lähti sisäreittä pitkin tutkimaan mitä sieltä löytyisi. Kohta hän tunsi jo alushousujen läpi kuinka Saana oli aivan märkä. Kalle hieroi Saanan häpyhuulia ja klitaa, Saanan ynähdellessä ja nytkähdellessä samassa tahdissa. Kohta Kalle kyllästyikin jo ja heitti Saanan rintaliivit pois tämän päältä ja voi että mitkä valtavat lollotimet sieltä paljastuikaan. Kalle imaisi toisen rinnan suuhun samalla hyväillen Saanan klitaa. Kalle imi, puri ja nuoli rintoja. Kalle nosti Saanan ylös ja meni hänen taakse niin että hameen riisuminen oli helppoa. Saana auttoi mielissään. Kohta saana oli aivan ilkosillaan siinä pyöreän pöydän ääressä, samalla kun vanha työntekijä hyväilihäntä housut kintuissa. Kalle tarrasi Saanan rinnoista kiinni takaapäin ja alkoi venyttelemään hänen kovettuneita nännejä. Kalle kouri rintoja niin kovaa että Saana kiljaisi kivusta.....

      • Anonyymi

        Välittämättä tytön kiljaisusta Kalle venytteli nännejä paksuilla sormillaan,kyrpä nytkähteli Saanan pakaroiden völissä ja toisella kädellään mies tutki tytön pillua stringien välistä ja Saanan kiljuminen vaihtui kiivaaseen huohotukseen
        Kaisa tuijotti pervoa näkyä silmiään uskomatta
        Rietas, vanha, työkaveri seisotteli siinä häpeilemättä kieltämättä komeaa kyrpää.Kaisan poikaystävän kulli oli tuohon elimeen verrattuna ohut ja hento.
        Tyttö tunsi vastentahtoaan kiihottuvansa .Äkkiä hän halusi koittaa tuota irstasta lihanuijaa ja astahti löhemnäksi, aivan Kallen paljaan perseen taakse ja nappasi kiinni kyrvästä.
        Kiimassaankin Kalle hätkähti tuntiessaa tiukan otteen kullissaan ja käänsi päätään


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Välittämättä tytön kiljaisusta Kalle venytteli nännejä paksuilla sormillaan,kyrpä nytkähteli Saanan pakaroiden völissä ja toisella kädellään mies tutki tytön pillua stringien välistä ja Saanan kiljuminen vaihtui kiivaaseen huohotukseen
        Kaisa tuijotti pervoa näkyä silmiään uskomatta
        Rietas, vanha, työkaveri seisotteli siinä häpeilemättä kieltämättä komeaa kyrpää.Kaisan poikaystävän kulli oli tuohon elimeen verrattuna ohut ja hento.
        Tyttö tunsi vastentahtoaan kiihottuvansa .Äkkiä hän halusi koittaa tuota irstasta lihanuijaa ja astahti löhemnäksi, aivan Kallen paljaan perseen taakse ja nappasi kiinni kyrvästä.
        Kiimassaankin Kalle hätkähti tuntiessaa tiukan otteen kullissaan ja käänsi päätään

        Uhhj Kaisaah ,huohotti mies , runkkaa mub kyrpää,runkkaa sitääh. !

        Mies työnteli sormiaan Saanan litisevässä pillussa ja puristeli toisella kädellä Saanan tissiä, veti nänin sormien väliin ja venytti sitää.
        - oiihh ,eohh ei niin kovaa Saana voihki.
        Kalle otti kätensä tissiltä ja sanoi käheästi Kaisalle- no tyttä,ota se suuhun!

        Kaisan silmät laajenivat kauhistuksesta, ei hän ollut koskaan ottanut poikakaverinkaan kalua suuhunsa .ja nyt pitäisi imeä tuonvanhan ukon kullia! Tai eihän Kalle nyt ikäloppu ollut mutta kuitenkin jo kuuskymppinen!

        Kalle ei välittänyt tytön anovasta katseesta, Kaijan ujous vain lisäsi hänen kiihkoaan .Hön kääntyi kokonaan Kaijaan päin ,läimäytti Saanaa pakaroille ja sanoi, pysy siinä isotissi, saat kohta oikeaa postimiehen kyrpää!

        Saana jäi huohottaen makaamaan pöytää vasten kun Kalle määrätietoisesti nosti Kaijan pystyyn.- noin tyttö, noin runkkaa Kallen kyrpää
        ! Kaisa oli pervosta tilanteesta järkyttynyt , mutta myös oudosti kiihottunut,.Hän tunsi kuinka pillu alkoi kostua. Paksu, kuuma miehen
        elin hänen pienessä kädessään, paisui entisestään ,se sykki kuumeisesti nauttien tytön tiukasta otteesta .Tilanne tuntui epätodelliselta; tässä hän runkkasi vanhan työkaverin kalua, samalla kun toinen kollega makasi pöydällö mahallaan muhkeat pakarat paljaina.
        - No anna sitten pusu !Kalle tarttui molemnila käsillään Kaijan hoikasta vyötäröstä ja veti hänet tiukasti kiinni itseäön vasten.Kaija tunsi kuinka hänen kalua hierova kätensä puristui miehen karvaista mahaa vasten.Hän oli kuin ruuvipenkissä kun Kalle väkisin suuteli häntä suulle, työnsi kielen syvälle tytön kurkkuun, imi tytöb kiektä omallaan ,suuteli rajusti tytön punaisia huulia,..
        Kukaan ei ollut koskaan suudellut Kaijaa yhtä tulisesti ja himokkaasti ja vastahakoisesti tyttö vastasi miehen suudelmaan, otti toisella kädellä kiinni Kalken karvaisesta perseestä ja puristeli sitä tuntien pienten stringiensä kostuvan ,pienten nänniensä kovettuvan Kalleb rintaa vasten.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uhhj Kaisaah ,huohotti mies , runkkaa mub kyrpää,runkkaa sitääh. !

        Mies työnteli sormiaan Saanan litisevässä pillussa ja puristeli toisella kädellä Saanan tissiä, veti nänin sormien väliin ja venytti sitää.
        - oiihh ,eohh ei niin kovaa Saana voihki.
        Kalle otti kätensä tissiltä ja sanoi käheästi Kaisalle- no tyttä,ota se suuhun!

        Kaisan silmät laajenivat kauhistuksesta, ei hän ollut koskaan ottanut poikakaverinkaan kalua suuhunsa .ja nyt pitäisi imeä tuonvanhan ukon kullia! Tai eihän Kalle nyt ikäloppu ollut mutta kuitenkin jo kuuskymppinen!

        Kalle ei välittänyt tytön anovasta katseesta, Kaijan ujous vain lisäsi hänen kiihkoaan .Hön kääntyi kokonaan Kaijaan päin ,läimäytti Saanaa pakaroille ja sanoi, pysy siinä isotissi, saat kohta oikeaa postimiehen kyrpää!

        Saana jäi huohottaen makaamaan pöytää vasten kun Kalle määrätietoisesti nosti Kaijan pystyyn.- noin tyttö, noin runkkaa Kallen kyrpää
        ! Kaisa oli pervosta tilanteesta järkyttynyt , mutta myös oudosti kiihottunut,.Hän tunsi kuinka pillu alkoi kostua. Paksu, kuuma miehen
        elin hänen pienessä kädessään, paisui entisestään ,se sykki kuumeisesti nauttien tytön tiukasta otteesta .Tilanne tuntui epätodelliselta; tässä hän runkkasi vanhan työkaverin kalua, samalla kun toinen kollega makasi pöydällö mahallaan muhkeat pakarat paljaina.
        - No anna sitten pusu !Kalle tarttui molemnila käsillään Kaijan hoikasta vyötäröstä ja veti hänet tiukasti kiinni itseäön vasten.Kaija tunsi kuinka hänen kalua hierova kätensä puristui miehen karvaista mahaa vasten.Hän oli kuin ruuvipenkissä kun Kalle väkisin suuteli häntä suulle, työnsi kielen syvälle tytön kurkkuun, imi tytöb kiektä omallaan ,suuteli rajusti tytön punaisia huulia,..
        Kukaan ei ollut koskaan suudellut Kaijaa yhtä tulisesti ja himokkaasti ja vastahakoisesti tyttö vastasi miehen suudelmaan, otti toisella kädellä kiinni Kalken karvaisesta perseestä ja puristeli sitä tuntien pienten stringiensä kostuvan ,pienten nänniensä kovettuvan Kalleb rintaa vasten.

        Uuuuuujhh ui uiihh nuusssii mua Kalleeehh
        Pane pikku blondiijhhuiiihh, nyyttt tuu Kalleee!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uuuuuujhh ui uiihh nuusssii mua Kalleeehh
        Pane pikku blondiijhhuiiihh, nyyttt tuu Kalleee!!!

        Kalle ei vitkastellut, kiimasta hulluna hän nosti
        Kaisan ilmaan, ja lähti kyrpä pystyssä kantamaan voihkivaa tyttöä pöydän toiselle ouolen ,vastapäätä kiimassaan itseään sormettavaa Saanaa
        Kalle laski tyrön maahan , työnsi


    Ketjusta on poistettu 30 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      52
      1769
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      42
      1568
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      46
      1527
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1477
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1457
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      4
      1375
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      6
      1294
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      9
      1253
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      2
      1122
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      2
      1102
    Aihe