Dosentti Rautiaisen lausunto ihmetyttää

Anonyymi

Rautiainen ilmaisee poliisin toimillaan liikkuneen mielenosoituksen estämisen harmaalla alueella. Samalla hän ilmaisee mielenosoituksella olevan oikeus vaikuttaa valtiolliseen päätöksentekoon.
Olisi kohtuullista, että hän kertoisi näkemyksensä siitä, missä on raja ulkoparlamentaarisen johdetun ja järjestäytyneen rekisteröitymättömän ryhmän vaikuttamiselle ja vaikuttamistavoille. Samoin kohtuus on, että hän kertoo kuinka pitkälle maan laillista hallitusta vastaan kapinan nostanut ryhmä saa mennä vaikuttamisyrityksissään ja - tavoissaan. Tämä ryhmä kun on kovaäänisesti ilmaissut olevansa kapinassa hallitusta vastaan.
Onko Rautiainen sitä mieltä, että tarkoitus pyhittää rikollisetkin keinot.
Koko tämä kapina kertoo kummallista kieltä. Vapaan kulun estäminen. Milloin se on väkivaltaa. Olet palaamassa työstäsi kotiin. Ennen kotiporttiasi eteesi astuu henkilöitä, jotka estävät kulkusi. Joudut palaamaan pois paikalta ja selvittämään onko jotain muuta reittiä kotiin. Juuri kaiken tietävä ja selittävää Rautiainen vastatkoon onko kyseessä rikos, onko siinä koettu väkivallan uhka väkivaltaa ja kuinka pitkälle suomalainen yhteiskunta voi sietää tätä, jos nyt annettu hyväksyntä johtaa tilanteitten toistumiseen.
Mielestäni poliisi on toiminut esimerkillisen hyvin.
Toisin on Elokapinan ja sille tukensa tarjonneen ministerin laita. Maamme historian vaaran vuosiin liittyy tilanne, jossa kapina ja sisäministeri olivat samassa revohkassa mukana. Uskon, että kukaan kansalaisistamme ei halua nähdä sen toistuvan.

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tällaiset tahot alkavat nostaa päätään kun sisäministerinä on henkilö joka ensinnäkin julkisesti kannattaa huumeiden laillistamista (rikollisuuteen yllyttämistä) ja muutenkin kyseenalaistaa poliisin toimintaa näissä mielenosoituksissa!

      • Anonyymi

        Höpö, höpö.


    • Kokoontumislaki asettaa poliisille selkeät toimintavaltuudet pitää huolta siitä, ettei mikään mielenosoitus kohtuuttomasti haittaa esimerkiksi liikennettä.

      Kaiken maailman mellakkadosentit voivat vapaasti olla asioista mitä mieltä haluavat, mutta Suomessa ollaan perinteisesti paheksuttu meuhkaamista julkisella paikalla, varsinkin jos sillä meuhkaamisella vaikeutetaan ihmisten arkea, eikä meuhkaamisen tarkoituksena ole tuoda ihmisille jotain vielä saavuttamatonta etua.

    • Anonyymi

      Siinäpä persu ihmettelee! Kun ei mitään ymmärrä. Rautiainen täysin oikeassa.

      • Anonyymi

        Päinvastoin. Tuo persu näyttää ymmärtävän todella sen oleellisen, minkä Rautiaisen pitäisi lausuntonsa jatkeeksi selventää.
        Ulkoparlamentaarinen painostava tai kiristävä vaikuttaminen ei kuulu parlamentaariseen demokratiaan. Julkinen mielipidekeskustelu on ok.


    • Anonyymi

      Dosenteja riittää.
      Kyselläänhän poptähdiltäkin politikkaan tai luontoon liittyviä asioita, vaikka heillä ei ole kumpaankaan mitään koulutusta.

      Vastuu on kuulijalla.

      • Anonyymi

        Rautiainen vahvistaa asemaansa kaiken maailman dosenttien joukossa. Nuo vasemmalle viiraavat ovat vaarallisia muillekin kuin liikenteessä vastaan ajaville.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      136
      1593
    2. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      169
      1182
    3. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      101
      1180
    4. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      80
      1064
    5. Minä vaan masennun yksinäni

      Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
      Ikävä
      188
      882
    6. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

      ulkonäöllisesti?
      Ikävä
      39
      799
    7. Hyvää yötä naiselle.

      Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
      Ikävä
      90
      774
    8. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      78
      772
    9. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      73
      704
    10. Naantalissa kohahtaa

      Yli 4 vuotta puhelimeen, tietokoneelle murtautumista sekä Whatsapp urkintaa Naantalissa hakkeritiimin jäseniä
      Naantali
      136
      665
    Aihe