Mies loi kotioloissa lääkkeen sairaalle lapselleen

Anonyymi

Kiinan kansalainen loi kotioloissa lääkkeen sairaalle lapselleen.
South China Morning Post:

Peking.
Kiinassa pienen online kaupan yrittäjä ilman korkeata koulutusta alkoi tutkia kemiaa ja geneettisia tutkimuksia omalle hengen vaarassa olevalle sairaalle lapselleen.

ria.ru


Sui Wei Kunmin kaupungista, joka sijaitsee eteläkuntalaisella Junnan alueella, kohtasi suuret tragedian. Yksivuotisella pojalla todettiin harvinainen sairaus - Menkesin sairaus, jonka aikana tapahtuu solujen välisen kuparin siirtymän estyminen. Elämän odotukseksi luvataan kolme vuotta.

Sui Wei myi sähköpistorasioita ja hänellä oli vain peruskoulu todistus, mutta hän päätti omatoimisesti luoda pojalle lääkkeen. Tämä sen jälkeen kun kokeellinen hoito lääkekeskuksessa epäonnistui.

Syi Wei ei löytänyt Kiinasta pääsyä kuparin gistidiniin ja toisesta maasta sen tilaaminen epäonnistui Govid-19 takia

"En opiskellut yliopistossa, mutta se ei tarkoita, etten voisi opiskella nyt. Poikani tarvitsee minua. Aijon opiskella ja yrittää kaikki mahdollinen pelastakseni pojan".

Ensiksi Sui Wei otti yhteyttä kemiayrityksiin, jotta he voisivat tuottaa hänelle kuparin gestidini, mutta se osoittautui liian kalliiksi ja valmistuksen prosessi veisi kolme vuotta legitimoidakseen tuoton. Silloin mies alkoi itse tutkia kemiaa. Tiedonsa hän ammensi usalaisista online tiedelehdistä.

"Käytin netin käännöksiä koska en puhu englantia. Joskus käännökset eivät olleet järkeviä ja minä tarkistin jokaisen sanan erikseen. Se oli vaikea, mutta aina olisi voinut löytää vastausia netistä".

Sui Wei kirjautui avoimille kursseille pariin yliopistoon, missä opiskeli farmakologiaa. Pian hän järjesti kotonaan pienen kemialaboratorion, joka maksoi 3100 dollaria ja alkoi lääkkeen kehittelyn. Sen jälkeen kun hän testasi saatu kuparin gestingi kaniineilla ja itsellään ja vakuuttui sen turvallisuudesta, hän antoi sen pojalleen, jonka jälkeen toi pojan terveyskeskukseen koetesteja varten ja estäkseen mahdollisia komplikaatioita.

Myöhemmin Sui Wei loi toisenkin lääkeaineen, joka auttaa Menkesin sairauteen - Elesklomol, jota hän samalla lailla testasi eläimillä ja itsellään.
"Lääkkeet eivät parantaneet poikani mutta estivät olotilan hunontumista".

Kaksivuotias ei pysty kääntyä itsenäisesti, puhua ja syö vain velliruokaa, mutta joka kertaa kun häntä nauretaan, poika hymyilee. Sui Wei toivoo, että geenitutkimukset pelastaisivat hänen lastaan. Tällä hetkellä isä preppaa yliopistoon pääsyä, missä opiskelee geneettista 'insinörismiä' (geeniteknologiaa).

"Edessäni on kysymys, että maksaako kaikki vaivaa. Mietin, että kaikki vaikeudet ovat voitettavissa ja että lapseni paranisi. Minun täytyy tehdä kaikki mitä voin"

Paikallisessa hallituksessa oltiin sitä mieltä, että kun Sui Wei tuottaa lääkkeitä yksityiseen käyttöön, niin he eivät estä häntä, mutta kun lääkkeitä tuottaisiin kolmansille osapuolille he joutuisivat reagoimaan.

0

75

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Melkein lähetin viestin.

        Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
        Ikävä
        129
        1867
      2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

        Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
        Ikävä
        78
        1757
      3. Ikävöimäsi henkilön ikä

        Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
        Ikävä
        56
        1353
      4. Liikenne onnettomuus

        Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
        Orimattila
        70
        1158
      5. Tiedätkö autereen?

        Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
        Tunteet
        8
        909
      6. Kuka jäi auton alle

        Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
        Kuortane
        2
        815
      7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

        kaivattusi kanssa?
        Ikävä
        47
        795
      8. Oli kyl kunnon reissu

        Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
        Kuhmo
        10
        769
      9. Vähän pelottaa

        Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
        Ikävä
        41
        755
      10. Mikä tekee kaivatustasi

        haluttavan?
        Ikävä
        45
        747
      Aihe