Törkyturpia liikkeellä

Anonyymi

Mennääs nyt kaikki viksut päijäthämäläiset tukemaan Vääksyn Ranskalaista kyläkauppaa. Sen verran törkeesti on asiakkaat käyttäytyneet että kunnon ihmisten tuki on tarpeen.

7

706

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vastaboikotti ja mielenosoitus pihalle. Varsinainen kokoomuslainen ja vapauden kannattaja, kun käy häiriköimässä liikkeenharjoittajaa, jolla on omassa kaupassaan täysi vapaus vaatia koronapassia.

      T. Huotari Oy

      Päättäjätiedot
      Vastuuhenkilöt
      Toimitusjohtaja
      Janne Lasse Piela, toimitusjohtaja (4/1999), hallituksen puheenjohtaja (12/2006)
      Hallitus
      Manja Karoliina Piela, hallituksen jäsen (12/2006), nimenkirjoitusoikeutettu (8/2001)

      • Anonyymi

        No, jos ihmisten eriarvoistaminen on ok, niin sitten. Ei se eräskään kauppias saanut lopulta valikoida asiakkaitaan, kun antoi varasteleville romaneille porttikiellon kauppaansa. Oli kuulemma syrjintää. Nyt sitten lakia rikkova syrjintäpassi on hyväksytty esivallan toimesta ja suuri osa kansastakin hyväksyy moisen.

        Passi rikkoo perustuslakia, koska sen mukaan ketään ei saa syrjiä mm. terveydentilan vuoksi. Jos jollain on terveydellinen syy olla ottamatta piikkiä ja häneltä evätään tämän vuoksi pääsy jonnekin, on se terveydentilaan kohdistuvaa syrjintää. Omat terveystiedot taasen kuuluvat yksityisyydensuojan alle, eikä kenelläkään ole velvollisuutta näyttää tällaisia tietoja kenellekään satunnaiselle hiipparille, joka päivystää tiskin takana, taikka jonkun räkälän ovella. Vain terveydenhuollon ammattilaisilla, taikka poliisilla on oikeus kysellä näitä tietoja.

        Koska nämä ns. rokotteet eivät täytä rokotteen kriteerejä, eli ne eivät anna immuniteettia tautia vastaan, eivätkä estä tautia tarttumasta eteenpäin, ei myöskään voi vedota yhteiskunnan turvallisuuteen yksityisyydensuojalaista poikkeamiseksi. Päinvastoin rokotetut ovat tehokkaampia taudin levittäjiä, koska eivät välttämättä edes tiedä saaneensa tartuntaa ns. rokotteen oireita lieventävän tehon vuoksi. Tämän on myös mRNA-rokotteen kehittäjä Robert Malone sanonut.


    • Anonyymi

      Tilaa lämpö-, ääni- ja tärinäeristeiden asennus. Saat kaupan päälle diplomin!

      Diplomista kuva IS:n jutussa
      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008341988.html
      Kalliolaispubin pitäjä hiiltyi koronapassin vastustajiin – myöntää nyt ”ansiomitalin” valittajille

    • Anonyymi

      Natsit ahdistelevat taas yrittäjiä niin kuin 1930-luvulla.

      • Anonyymi

        Et varmaankaan huomaa, että se selvin yhteys 30-luvun tapahtumiin on siinä, kuinka ympäri maailman vainotaan erästä kansanryhmää, joilta haluttaisiin kieltää terveydenhuolto ja joiden ihmisarvokin pitäisi erään ministerin mukaan poistaa. Lehtien pääkirjoituksissakin syyllistetään tätä ryhmää, ja presidenttikin on vastalauseen sanonut näitä kohtaan. Puuttuu vain Daavidin tähti hihasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et varmaankaan huomaa, että se selvin yhteys 30-luvun tapahtumiin on siinä, kuinka ympäri maailman vainotaan erästä kansanryhmää, joilta haluttaisiin kieltää terveydenhuolto ja joiden ihmisarvokin pitäisi erään ministerin mukaan poistaa. Lehtien pääkirjoituksissakin syyllistetään tätä ryhmää, ja presidenttikin on vastalauseen sanonut näitä kohtaan. Puuttuu vain Daavidin tähti hihasta.

        Kannattaisiko vain ottaa se rokote? Uusien varianttien myötä teidät ajetaan vielä ahtaammalle. Jos jotain haittaa rokotteesta tulee niin et todellakaan olisi ainoa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kannattaisiko vain ottaa se rokote? Uusien varianttien myötä teidät ajetaan vielä ahtaammalle. Jos jotain haittaa rokotteesta tulee niin et todellakaan olisi ainoa.

        Ei todellakaan kannata. Hyödyt ovat riskeihin nähden liian pienet. Googlaa "died suddenly" ja näet kuinka maailmalla on rokotekattavuuden kasvaessa kuollut terveitä, nuoria ja urheilullisiakin ihmisiä äkillisesti. Sydänkohtausten määrät ovat lisääntyneet nuorillakin henkilöilä. Pitäisikö sen lämmittää mieltä, että kun niin monet muutkin, niin miksen minäkin?

        Tällä ns. rokotteella on vuoteen 2023 asti testausvaihe, jolloin se vasta saa myyntiluvan. Ketään ei saa pakottaa ihmiskokeisiin, joiksi tämänkin piikin testausvaiheen piikitykset luetaan. Koekaniineilta pitää saada kirjallinen suostumus koetta koskevan kattavan selvityksen jälkeen. Nyt yhdellekään piikin saanelle ei olla edes kerrottu piikin olevan vielä testausvaiheessa.

        Rokotevalmistajat on vapautettu kaikesta vastuusta haittoihin liittyen, ja tästä puhui myös Hanna Nohynek ennenkuin käänsi takkinsa ja rupesi lobbaamaan piikkejä. Yhdysvalloissa FDA on hakemassa Pfizerin piikkien tutkimusdatalle 55 vuoden salausta. Miksi kukaan haluaisi salata yhtään mitään, jollei ole mitään salattavaa?

        Kyseessä ei edes ole rokote, koska tämä aine ei täytä rokotteen kriteerejä, jotka ovat immuniteetin antaminen tautia vastaan, sekä taudin eteenpäin tartuttamisen estäminen. Tämän piikin kohdalla oli alusta asti selvillä, että se ainoastaan lieventää piikitetyn oireita, mikäli tämä saa tartunnan, muttei estä tartunnan saamista, eikä eteenpäin levittämistä. Kuitenkin tuplapiikin saaneet saavat passin, joka palaa vihreänä, vaikka näillä olisikin tartunta. Kun nämä passilliset sitten kokoontuvat, kasaantuvat, matkustelevat ja örveltävät kännissä jossain räkälöissä, he levittävät tautia eteenpäin, ja piikittämättömät saavat syyt niskoilleen.

        Nuo passit haluttiin juuri sen takia, että edellämainitut saisivat matkustella ja kokoontua. He ovat niitä vastuuttomia, jotka ovat kumminkin vapautettu vastuustaan, koska mediaa myöten kaikki syyllistävät niitä, jotka eivät ylempänä mainituista syistä halua ottaa epämääräistä ainetta elimistöönsä. Toisin sanoen vain piikittämättömät kantavat vastuuta kaikkien puolesta. No, tämähän onkin tasa-arvon ihmemaaksi mainostettu valtio.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2896
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2450
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2220
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      19
      2049
    5. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      171
      1862
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1856
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1807
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1746
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      134
      1546
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe