Käy näin on viäläki valitettavasti

Anonyymi

Forssa on sellainen Etelä-Suomen likasanko. Miksi, en tiedä. Tämä viimeisin teinintappaja kuuluu sellaiseen perusforssalaiseen ihmistyyppiin, näitä poikia oli useamman jengin verran jo omina kouluaikoinani. Silloin luulin että se on normaalia, mutta vissiin kaikkialla ei ole samoin. Sellaisia ihan helvetin tyhmiä jätkiä, jotka purkavat energiaansa ainoastaan ääliömäisiin juttuihin. En ymmärrä miten sellaisia kasvaa. Omilta kouluajoilta muistan samalla luokalla olleen ainakin kaksi tällaista porukkaa jotka olivat juuri samaa sarjaa kuin tämä kyseinen jengi. Mustiin pukeutuvia koviksia, jotka edes silloin peruskoulussa eli LAPSINA eivät ikinä tehneet mitään mukavaa. Aina kiusasivat muita, polttivat röökiä, rikkoivat ikkunoita tai jotain muuta, huorittelivat opettajia. Iltaisin ja viikonloppuisin syljeskelivät kaupungilla, huorittelivat vastaantulijoita ja vähän vanhempana ajelivat pillurallia, yleensä sillä seurauksella että aina joku teloi itsensä tai ulkopuolisia tai kuoli. En tajua miksei tällaista porukkaa voinut jo silloin kouluaikana eristää jonnekin, mutta ei kai ollut resursseja. Osa tuli ihan normaaleistakin perheistä, osan vanhemmat olivat luuserialkoholisteja.



Yhteistä näille kaikille on ihan rajaton tyhmyys. Siis sellainen älyllinen vajaavuus, en nyt tarkoita tyhmällä pelkkää hölmä käytöstä. Ei vain leikkaa päässä. Tiedä sitten onko se joku alueellinen geneettinen juttu.



Omista silloisista luokkakavereista ainakin kolme on kuollut (ehkä enemmänkin, en ole kaikista niin kärryillä), ainakin yksi on ollut vankilassa tietääkseni siitä asti kun pääsi ensimmäisen kerran nuorisovankilaan, ja yksi ajoi joskus keväällä Ypäjällä sen teinitytön yli ja jätti ojaan puolihengettömänä mistä sattumalta ohi ajanut ambulanssa löysi.



Itse muutin pois heti kun mahdollista ja niin on tehnyt suurin osa lapsuudenkavereistanikin. Äitini asuu yhä Forssan seudulla (eläkeläiselle tuo on mielestäni ihan mukavaa seutua, Forssassa on kaikki tarvittava ja naapurikunnissa on maaseudun rauhaa) ja kun siellä joskus käyn niin uusi uljas idioottien sukupolvihan siellä kukoistaa, markettien edustalla notkuvat joka ilta ja kuolaavat lammikon eteensä. Itse kyllä kauppiaana heittäisin kakarat vaikka niskapersotteella muualle kuolaamaan, mutta ehkä se ei auta. Tai sitten kaikki ovat niin tottuneet että ei haittaa, itseä näin sivistyksen parista tulevana vähän kummastuttaa se touhu. Honda monkey on vaihtunut mopoautoon eli ilmeisesti mistään ihan köyhälistön jälkikasvusta ei ole kyse.



Itse ihan mietin millainen tuuri on käynyt että itse en aikoinaan ole niihin porukoihin ajautunut. Äitini oli köyhä yksinhuoltaja eli ei oltu mitenkään "parempaa" väkeä, tai ehkä saan kiittää juuri sitä koska minulla oli aina niin rumia vaatteita että nämä kovikset huutelivat vain miten vitun ruma läski olen, en olisi varmaan heidän porukkaansa päässyt jos olisin halunnut. Mutta kun lähtökohdat ovat ihan samat, ja minulla on mukava elämä ja asiat kunnossa, kun taas jollakulla toisella on joko henki pois tai sitten nämä ko. porukan tytöt ovat nykyään pääasiassa hampaattomia 150-kiloisia sossupummeja joilla on viisi lasta eri juoppoäijille. En tiedä, kai se äly sitten on ratkaiseva tekijä.



Ikinä en lapsiani tuolla kasvattaisi vaikka muuten seutuun toki liittyy myös mukavia muistoja ja on minulla siellä vielä ystäviäkin. Ihan kiva siellä on käydä kun tietää että pääsee pois

23

1179

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mistähän teinin tappajasta sinä puhut?
      Enkä ymmärrä Forssan mollaamista. Joka kaupungissa on valitettavasti samoja ongelmia. Juurikin äsken oli uutisissa nuorison ongelmista, joka koskee koko Suomea. Forssaa ei mainittu.
      Tämä kaupunki on antanut kodin, koulutuksen ja työpaikan ja minä 44 vuoden verotulot. Eikä ikinä ole ollut valittamista, ei nuorena eikä vanhana.
      Kaupunki on kaunis ja vehreä, jos osaa katsoa. Kaikki palvelut, puistot, uimarannat, lenkkimaastot on lähellä

      Ikävää, jos sinulla on huonoja nuoruusmuistoja kymmenien vuosien jälkeen, mutta älä heijasta niitä nykypäivään.
      Ethän edes tiedä, mikälaista täällä on asua, jos käyt kaupassa tai visiiteillä.
      Ehkä on hyväkin, että muutit jonkun muunpaikkakunnan iloksi.

    • Anonyymi

      Noita piisaa kyllä vähän joka paikkaan.
      Näitä pentutehtaita/-tehtailijoita myöden, jotka ovat hanakoita antamaan ja laiskoja käyttämään ehkäisyä/kuvittelevat saavansa pidettyä miehen raskaaksi hankkiutumalla.
      Mutta sen verran kanssa olen elämäni aikana Forssassa pyörinyt, vaikken ole siellä päivääkään asunut, etten ikinä muuttaisi sinne. On kyllä sellainen kylä ettei tosikaan.
      Ja moni on sanonut, että on aika kuollut kylä millä ei ole juurikaan tulevaisuutta, elää kai vieläkin sitä Finlaysonin aikaa, vaikka sen huippuvuodet on kaiketi jo aikas kaukana takana päin. Sitä sanoi jo entinen avovaimoni yli 15v sitten.

      • Anonyymi

        En muuten ihmettele, että on entinen avovaimo! Karkuun minäkin lähtisin sinunkaltaista jutunkirjoittajaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En muuten ihmettele, että on entinen avovaimo! Karkuun minäkin lähtisin sinunkaltaista jutunkirjoittajaa.

        No hyvä, ettet ihmettele. Aika moni todella pienikin asia kuitenkin aiheuttaa ihmisille päänvaivaa.
        Mutta erikoinen reaktio sinulta muuten. Oletko joku näistä pentutehtailijoista tai muu vastaava näistä aloittajan mainitsemien tasoisista yksilöistä?
        Ehkä entinen avovaimo on vain karkuun lähtevää ihmistyyppiä. Vaikkakin taisi olla kyllä ainakin vähän enemmän minun ideani kuin hänen tuo erilleen päätyminen.
        Mutta ei sillä ole merkitystä, jos suhde ei toimi, niin se ei vaan toimi. Ja siinä tilanteessa on parempi lähteä erilleen, eikä roikkua kynsin hampain toisessa väkisin kiinni. Sen verran älykkäitä kun ollaan molemmat, että ymmärrettiin tuo tosiasia.
        Ei kuitenkaan muuta hänen sanomaansa ja kokemaansa asiaa Forssassa syntyneenä ja varttuneena, uskon hänen paremman kokemuksen omaavana tietävänsä Forssasta enemmänkin kuin moni muu.
        Ne kait sinne jäävät, jotka eivät muualla oikein pärjää tai ei kantti vain riitä oikein yrittämäänkään.
        Ja turha siitä tosiasiasta on suuttua. Kun useampi syntyperäinenkin vorssalainen on samoilla linjoilla aloittajan kanssa, niin pakkohan siinä on olla faktaa takana. Ja tosiaan, sen verran tuttu kylä mullekin, että ymmärrän olla muuttamatta sinne.


    • Anonyymi

      Ei maisemissa vikaa, mutta tosiaan nämä nappiverkkari-pilottitakki-elämämkolulaiset on kyllä

      • Anonyymi

        Moni paikkahan kyllä on maisemiltaan hieno, mutta eihän sekään aina auta. Ellet sitten asu keskellä metsää kilsojen päässä lähimmästä ihmisasutuksesta mahdollisimman omavaraisesti...


    • Anonyymi

      Eiköhän se johdu paljon omasta itsestään. Miten asioihin suhtautuu. Itse olen asunut ikäni forssassa, aina ollut töitä/haettu jollei ole ollut.

    • Anonyymi

      Asiallinen kirjoitus oikein. Forssa on ääliökylä ääliöitä varten. Piste. Ehkä tuo finskulaisuus on aiheuttanut kaikista pölvästeimmän perimän kasaantumat. Hyvä on työttömänä ja eläkeläisenä turhakkeena elellä. Jos on jotain korvien välissä ei siellä kauaa viihdy. Huutelojoiden kakaroista on kasvanut samanlaisia vinkujia kuin vanhemmistaan. Ladan sijasta vaan nykyään ajaetaan oikeun mesellä.

      • Anonyymi

        Kun itselleen vastaa, saa mieleisen vastauksen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun itselleen vastaa, saa mieleisen vastauksen.

        Vastasin aloittelijan näkemyksiin, oikein yhtyenkin niihin. Forssa on menetetty maa, ei kun kylä. Ilmaiseksi tarjotaan omakotitalotontteja. Kukaan ei halua. Forssa pilattiin sosialistikorruptiolla jo kauan sitten. Nauttikaa ääliöpäättjienne hedelmistä nyt sitten kun ne ovat kouriinne pudonneet. Sisäänpäin kääntyneet hyvät veljet ovat pilanneet paikan maineen ja typerysten kakarat viimeistelee täystuhon. Sikukblee


      • Anonyymi

        En minä sinuakaan minään järjen jättiläisenä pidä enkä millään muodoin sivistyneenä kansalaisena. Jo kirjoitustyyli paljastaa sen.
        En ymmärrä, miksi pitää kritisoida kaupunkia, jossa ei edes asu. Ja miten tiedät "vinkujien" lapsetkin ja autotkin? Oletko kytiksellä kauppareissulla? Tiedä sitten, mistä omat geenisi on peräisin.
        Ja kyllä, eläkeläisenä on hyvä asua omistusasunnossa hyvällä aluella ja kesät mökillä. Ihan sama, vaikka turhakkeeksi haukutkin. Paljastaa vain oman sivistystasosi.
        Terveisin boomeri


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun itselleen vastaa, saa mieleisen vastauksen.

        Jaa täälläkin on tämä helvetin vinkuja, kun syyttää kaikkia monologin pitämisestä.
        Usko nyt mt-kusipää, että ihmiset keskustelevat keskenään, eivätkä kaikki ketjut ole yhden ihmisen pitämiä keskusteluja itsensä kanssa.
        Vai vituttaako se oikeasti noin kovin, jos jotkut jakavat eri maailmankatsomuksen ja tiedon kuin mitä sinulla itselläsi on, ja puhuvat vielä sen mukaan suoraan asioista..?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En minä sinuakaan minään järjen jättiläisenä pidä enkä millään muodoin sivistyneenä kansalaisena. Jo kirjoitustyyli paljastaa sen.
        En ymmärrä, miksi pitää kritisoida kaupunkia, jossa ei edes asu. Ja miten tiedät "vinkujien" lapsetkin ja autotkin? Oletko kytiksellä kauppareissulla? Tiedä sitten, mistä omat geenisi on peräisin.
        Ja kyllä, eläkeläisenä on hyvä asua omistusasunnossa hyvällä aluella ja kesät mökillä. Ihan sama, vaikka turhakkeeksi haukutkin. Paljastaa vain oman sivistystasosi.
        Terveisin boomeri

        Jaahas, joku itsensä juurikin boomeriksi huomannut hassu setä/täti sieltä kirjoittelee mielikuvituseläkemökkeilyään yms. Tai no, ehkä se on mt-eläke, se voikin pitää kohdallasi paikkansa.
        Omistusasunto taitaa olla oikeasti kaupungin vuokra-asunto ja mökkikin jonkun toisen, jos se mökki nyt edes on oikeasti olemassa. Siis ihan oikeasti, eikä sinun mielikuvituksessasi.
        Ja mistäs sinun sivistystasosi on hankittu? Sanakirjasta? Vai ehkä jostain juosten kusemalla kesken jätetystä korkeakoulu-/yliopistokoulutuksesta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jaahas, joku itsensä juurikin boomeriksi huomannut hassu setä/täti sieltä kirjoittelee mielikuvituseläkemökkeilyään yms. Tai no, ehkä se on mt-eläke, se voikin pitää kohdallasi paikkansa.
        Omistusasunto taitaa olla oikeasti kaupungin vuokra-asunto ja mökkikin jonkun toisen, jos se mökki nyt edes on oikeasti olemassa. Siis ihan oikeasti, eikä sinun mielikuvituksessasi.
        Ja mistäs sinun sivistystasosi on hankittu? Sanakirjasta? Vai ehkä jostain juosten kusemalla kesken jätetystä korkeakoulu-/yliopistokoulutuksesta?

        Voi sinua hassu setä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jaahas, joku itsensä juurikin boomeriksi huomannut hassu setä/täti sieltä kirjoittelee mielikuvituseläkemökkeilyään yms. Tai no, ehkä se on mt-eläke, se voikin pitää kohdallasi paikkansa.
        Omistusasunto taitaa olla oikeasti kaupungin vuokra-asunto ja mökkikin jonkun toisen, jos se mökki nyt edes on oikeasti olemassa. Siis ihan oikeasti, eikä sinun mielikuvituksessasi.
        Ja mistäs sinun sivistystasosi on hankittu? Sanakirjasta? Vai ehkä jostain juosten kusemalla kesken jätetystä korkeakoulu-/yliopistokoulutuksesta?

        Joka toista haukkuu, itse on.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joka toista haukkuu, itse on.

        Jaa niin kuin kakaranakin aina sanottiin sille, joka sanoi toista tyhmäksi, että se on ketä sanoo..?:D:D
        No sinänsä hyvä vasta-argumentti, mutta... En nyt oikein usko, että täällä sentään viisivuotiaat kirjoittavat näitä kommentteja, vaan aikuiset ihmiset. Tai no aikuiset, mutta varmaankin suurin osa ja lopuistakin moni on kait ainakin yläasteikäinen.
        Joten ei luulisi että aikuiset huutelee toisilleen takaisin näitä hiekkalaatikolla opittuja "se on joka sanoo"-puolustuksia takaisin. 5v ikäiset 5v tasoisina ja täysi-ikäiset täysi-ikäisinä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jaa niin kuin kakaranakin aina sanottiin sille, joka sanoi toista tyhmäksi, että se on ketä sanoo..?:D:D
        No sinänsä hyvä vasta-argumentti, mutta... En nyt oikein usko, että täällä sentään viisivuotiaat kirjoittavat näitä kommentteja, vaan aikuiset ihmiset. Tai no aikuiset, mutta varmaankin suurin osa ja lopuistakin moni on kait ainakin yläasteikäinen.
        Joten ei luulisi että aikuiset huutelee toisilleen takaisin näitä hiekkalaatikolla opittuja "se on joka sanoo"-puolustuksia takaisin. 5v ikäiset 5v tasoisina ja täysi-ikäiset täysi-ikäisinä.

        opettajat alaasteella kanssa sanoi noin että se ketä haukkuu johksikin on itse se ... xD

        mitä haukkujia on tullut nähtyä niin niitä ovat kyllä olleet mitä haukkuneet.


      • Anonyymi

        Ei siellä oo kun jotain sekoja natsikommunisti iskoja. Onneks ei tarvi käydä.


    • Anonyymi

      No,mihinkä "hyviin" kaupunkeihin olette muuttaneet?

      • Anonyymi

        Turku Varissuo?
        Tukholma Rinkeby?


    • Anonyymi

      Jos haluaa asua maalla, niin mikäs siinä, mutta ei vorssan taajamassa sentään.

    • Anonyymi

      On Forssassa ainakin ahkeria urakoitsijoita. Tulevat rahnaamaan kerrostalojen pihaan neljältä jouluaattoaamulla lunta. Joku roti metelöinnissäkin pitäisi olla, ja antaa ihmusten nukkua rauhassa edes jouluaattoaamuna.

      • Anonyymi

        Ja sitten seuraava kirjoittaa, että taas oli kadut lumessa. Koskaan ei ole hyvin.
        Ehkä kaikki eivät voi nukkua, kun pitää lähteä töihin. Niitäkin on, jotka käy vuorotöissä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      138
      3930
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      120
      1541
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      279
      1385
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1346
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1224
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1111
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      46
      1103
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1061
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1056
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      59
      1016
    Aihe