Rautapyynti otsikoissa

Anonyymi

Erityisesti ilta-sanomien moderaattorien käytös eilisessä uutisjutussa missä puhuttiin pienpetorautaan kiinni jääneen karhun lopettamisesta sai minut raivoihini ja kirjoittamaan tänne faktaa aiheesta.
Kommenttiketjuun moderaattori salli vain negatiiviset kommentit asiasta ja metsästysmyönteiset sensuroitiin kaikki. Itse yritin kolmeen otteeseen oikoa keskusteluissa ollutta väärää käsitystä yleensä raudoista ja rautapyynnistä eikä viestejäni julkaistu. Kaikki muu haukkuminen sai kyllä palstatilaa. Tuo on mielipiteen muokkausta ja törkeää toimintaa.

Ensinnäkin asiasta tietämättömillä ihmisillä on käsitys, että nämä raudat ovat aku ankan tyyppisiä polkurautoja, jotka piilotellaan karikkeen sekaan ja johon astumalla karhu jää jalastaan kiinni.
Tätä yritin myös oikoa. Ei julkaistu.
Suomessa on hetitappavilla raudoilla pyydetty näätää ja minkkiä jo kymmenet vuodet, niin on kyllä erikoista että nyt vasta karhujen tassuista rautoja löytyy.
Samoin kun vastaavilla pyydetään niin ruotsissa, norjassa, amerikoissa jne jne.
Raudat asetetaan yleensä puiseen suojakehikkoon, jonka sisäänmeno aukko on pyydettävän eläimen minkki/näätä kokoinen.
Rautoihin ei sillon mene ravintohoukuttimen perässä sinne kuulumattomat eläimet esim linnut yms.
Toisinaan karhu haistaa kehikossa olevan syötin ja särkee kehikon herkkupalan toivossa. Näin on käynyt itsellenikin. Raudat ovat aina niin herkät, että laukeavat pienestäkin kehikon heiluttelusta ja varsinkin jos kehikko yritetään rikkoa.
Itsellänikin lauenneet raudat oli tuhannen palasina olleen rautakehikon vieressä sammalikossa.
Olen tehnyt myös testejä eli heitellyt rautalaatikkoani jolloin raudat laukeavat poikkeuksetta aina ja yhden vanhan rautalaatikon painoin saappailla kokeeksi palasiksi, kuten karhu tekisi myös. Kun katto menee kasaan napsahtaa raudat aina ennenkuin ne edes tulevat näkyviin.

Yllättävänä yhteensattumana kymmenien vuosien rautapyynnin jälkeen tulee vahvasti mieleen, että metsästäjien mainetta tietoisesti sabotoidaan ja mediahuomiota kalastellaan heti kun tulee rautakäpälä karhu jostain tietoon.
Vihreille tyypillinen "kielletään kielletään kielletään" hokeminen alkaa samantien.
Mä väitän, että kun rautoja saa myydä kaikille ilman senkummempia ostolupia niin näitä on ostaneet vihreät ja vievät tarkoituksella niitä karhujen haaskoille yms kulkupaikoille ja uhraavat tavallaan useamman karhun ideologiansa eli metsästysvastaisuuden edistämisen takia. Tämä on päivänselvää, koska näitä uutisia on seurannut myös "kielletään raudat" kansalaisaloite.
Asioista kertomatta jättäminen ja tarkoituksellisesti väärillä käsityksillä ihmisten huomion keräämisestä on tullut nykyaikaisen poliittisideologisen anarkian ja päätöksentekojen vaarallinen vallankäytön väline.
Kun kansalaisille ei kerrota millainen on pienpetoraudan pyyntitapa ja annetaan kaikkien elää 1800 luvun metriä leveissä polkurauta utopioissa, niin tottakai rautakieltohanke saa enemmän tuulta alleen.
Siksi väitän, että nimenomaan nämä äärivihreät jotka aikoinaan vapautti minkkejä ovat tällaisten kierojen asioiden takana sillä yhdelläkään tuntemallani rautapyytäjällä joita on paljon tiedän, että karhut eivät ole vieneet ensimmäistäkään rautaa mennessään.
Onhan vihreillä näitä propakanda kampanjoita ollut aina. Muutama vuosi sitten veivät lähi kuusikosta viirupöllön poikasen matkojen päähän hakkuuaukolle jota kuvasivat ja lehteen "tämänkin pöllönpojan kotimetsä hakattiin ja se jäi orvoksi"
Siitä jäivät kiinni. Kuten siitäkin, että nylkivät turkistarha eläimiä elävältä ja ottivat nahattomista sätkivistä raadoista kuvia ja väittivät tarhureiden nylkevän niitä elävänä.
Siitäkin jäivät kiinni.
Tämä vihreiden toiminta on todella oksettavaa ja päyristyttävää ja lakeja rikkovaa myös tässä rautapyynnin mustamaalaamisessa ja onhan heillä jatkuva metsästäjien mustamaalaamiskampanja aina käynnissä. Nyt ei ole sattunut mitään metsästysvahinkoja millä pääsisivät mässäilemään ja hokemaan sitä päättymätöntä rikkinäistä levyään "pitää kieltää"

Ainiin Radio Rockin Jonekin eilen puhui aiheesta ja alkoi asiasta tietämättömänä puhumaan kieltojen puolesta. Laitoin lähetykseen viestiä aiheesta joita yleensä lukevat, mutta yllätys tätäkään ei lähetyksessä haluttu oikoa.
Eli kun ideologia sanelee ei totuus ole soveliasta kuultavaa.
Minäkin voisin listata aiheita joista minä en pidä mitkä voitaisiin kieltää, mutta en näe sellaista tarpeellisena vaikka se nykyajan muoti onkin.
Mutta erityisen pettynyt olen median tietoiseen mielipiteiden muokkauksiin.
Että mikä puolueeton media ja mitkä faktapohjat?

9

587

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Samoja havaintoja, on hyvinkin mahdollista sabotaasiryhmittymien rautaiskut!

      Aiemmin mm. facessa oli kaikille avoin Hunt Saboteurs Suomen osaston sivu, saattaa löytyä muutakin sabotööriä.

    • Anonyymi

      Hailuodossa nämä hihhulit sotkivat kengänkaria ampumaradoilta hankituilla panoslaatikoilla ja hylsyillä, niin kauan että saivat sen rauhoitettua. metsästäjillä ei ollut mitään osuutta sotkuihin.

    • Anonyymi

      Tässä saattaa hyvinkin olla perää, koska muutenhan näitä hetitappavat raudat käpälissään kulkevia karhuja olisi ennenkin ollut.

    • Anonyymi

      Mitä tulee tuohon ilta-sanomiin, niin taitaa siellä olla paljon töissä vihervasemmistolaisia, koska aikaisemmin kirjoittelin ilta-sanomien palstalle useinkin. Mutta vaikka kirjoitukseni olivat asiallisia ja faktaan perustuvia sekä heidän sääntöjensä mukaisia, niin yks kaks huomasin, että tunnukseni oli bannattu. Mielestäni tuo on sananvapauden ja mielipiteenvapauden rajoittamista? No siirryin sitten Ilta-lehteen ja siellä voi keskusteluihin osallistua.

      • Anonyymi

        Mistä tietää että tunnus on bannattu? Olen meinaan huomannut, että tiettyjä asioita "ei saa" sanoa vaikka ovatkin sääntöjen mukaisia.
        Herää kysymys miksi juttuihin sallitaan kommentointi, jos ei silti haluta kuin vain tietynlaisia kommentteja.


      • Anonyymi

        Suomessa on muutenkin nykyään erikoinen käsitys sananvapaudesta. Sananvapaus sallitaan eri tavoin pelkästään siten mitä puoluetta kannatat. Samoin sananvapautta arvostellaan jopa hallitustasolla muiden maiden toimesta, mutta he eivät taas itse näe kuinka vastaavalla tavalla polkevat kotimaassaan sanan ja mielipiteenvapauden oikeutta muilta.
        Yleensä konservatiivisia arvoja omaavalle ei sallita samanlaista sananvapautta kuin liberaalisia arvoja omaavalle.
        On esimerkiksi tuomittavaa olla ikä tai sukupuolirasisti konservatiivi, mutta taas vastaava on sallittua liberaalisia arvoja kannattavalle.
        Liberaalisia arvoja kannattavalle on myös sallittua ns "tyhmäksi tekeytyminen" ja kieltää tai rajoittaa asioita vain syystä, että ei tiedä tai pelkää näitä asioita tai niiden sisältöä.

        Koska länsiyhteiskunnassa pelko on yksilöltä pois kitkettävä asia niin paras keino on kieltää pelottavat asiat ja näinollen pelkoa voi myös käyttää väärin hallinnollisesti.
        Jos liberaali arvot omaava sanoo "minä pelkään metsästäjiä ja aseita" niin liberaalinen yhteiskunta pyrkii kaikin keinoin poistamaan nuo "pelon" aiheet.
        Jos konservatiivinen ihminen sanoo että "pelkään susia" olkoon se sitten elinkeinon, koiriensa tai minkä muun asian tahansa puolesta tälle yleensä vain nauretaan liberaali arvoja kannattavassa yhteiskunnassa.
        Kaiken perustana siis vain se, että mitä arvomaailmaa kannatat.
        Siksi esim nykypäivänä vaikka metsästys on yhteiskunnassa hyväksytympää kuin koskaan, niin silti metsästystä rajoittavat toimenpiteet on suurempaa kuin koskaan koska liberaalisia arvoja kannattava hallinto maassa on lisääntynyt ja metsästys taas kuuluu konservatiiviseen harrastusmuotoon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mistä tietää että tunnus on bannattu? Olen meinaan huomannut, että tiettyjä asioita "ei saa" sanoa vaikka ovatkin sääntöjen mukaisia.
        Herää kysymys miksi juttuihin sallitaan kommentointi, jos ei silti haluta kuin vain tietynlaisia kommentteja.

        Siitä kun yrittää kommentoida, tulee seuraava teksti: Kommentointisi on estetty.
        Syynä tähän voi olla kommentointiohjeiden rikkominen tai puutteliset nimitiedot. Katso lisätietoja kommentointiohjeista.


    • Anonyymi

      On kyllä erikoista, ettei koskaan aikaisemmin ole uutisoitu karhuista, joilla on hetitappavat raudat käpälässään ja nyt näitä on yhtäkkiä useita pienen ajan sisällä? Miten tämä on mahdollista?

    • Anonyymi

      Hetitappavilla raudoilla pyytävät tietävät miten herkästi ne raudat laukeavat ja jos karhu hetitappavien rautojen suojaputkea rytyyttää, niin raudat laukeavat melko varmasti. Ellei raudat suojaputkessa karhun sitä rytyyttäessä jostain syystä laukea, niin sen suojaputken tarkoitus on myös, ettei karhu yletä käpäläänsä rautoihin työntämään ja sen kotelon aukko on niin pieni, ettei sinne isomman karhun käpälä mahdu ja ettei sinne mahdu muut saalistettavaa eläintä suuremmat eläimet.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4582
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2249
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1764
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1498
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1433
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe